Tetovaže

4 tetovaže Sergeja Lazareva in njihov pomen

Sergej Vjačeslavovič Lazarev je ruski pevec, igralec in plesalec. Sergej je prvič zaslovel kot pevec v skupini “Smash !!”. Lazarev je na Evroviziji 2016 in 2019 zasedel tretje mesto, medtem ko je zastopal Rusijo. Nastopil je tudi v ruski različici Dancing on Ice, ki je leta 2006 prišel na drugo mesto. Leta 2008 je zmagal tudi v resničnostnem šovu Circus of the Stars.

Sergej ima na telesu precej zanimivih črnil. Poglejmo si njegove črnila in pomene za njimi.

1. ‘N’ tetovaža

Tetovaža: Črka “N” je tetovirana na levi strani Lazarevega vratu, tik za ušesom.

Pomen: Tetovaža črke na vratu predstavlja ime njegovega sina Nikite Lazareva, ki ga zelo obožuje. Pevka ima fanta in deklico, na telesu pa ima tudi tetovažo imena svoje hčerke.

2. ‘A’ tetovaža

Tetovaža: Črka “A” je tetovirana na notranji strani desnega zapestja.

Pomen: Pismo predstavlja ime njegove ljubljene hčerke Ane Lazareve.

3. Tetovaža ‘Wings’

Tetovaža: Na vsakem Sergejevem bicepsu je tetovirano krilo.

Pomen: Tetovaža s krili je zelo pogosta oblika, ki predstavlja svobodo duha. Sergej si je na tetoviral krila in se imenoval pilot. Krila so mu služila tudi kot ozadje za nastop na Evroviziji.

4. Datum tetovaža

Tetovaža: Oba pevčeva teleta imata na sebi tetoviran datum z rimskimi številkami. Na levi je “XXXI-X-MCMLVII”, na desni pa “XV-III-MCMLXXVIII”

Pomen: Datum na levi je “31-10-1957”, na desni pa “15-3-1978”. Datumi predstavljajo datum rojstva njegove matere Valentine Viktorovne Lazareve in njegovega brata Pavla Lazareva.