Tetovaže

4 tetovaže Rafaela Dos Anjosa in njihov pomen

Rafael Souza dos Anjos je brazilski mešani borilni umetnik in nekdanji prvak UFC v lahki kategoriji. Od 22. julija 2019 je #5 na lestvici UFC v srednji kategoriji. Dos Anjos je poleg fizične moči znan po svojih edinstvenih tetovažah na telesu, agresivnih in močnih sposobnostih odstranjevanja. Odkrijmo vsako njegovo črnilo in njegov pomen.

Rafael Dos Anjos-

1. Tetovaža “Terakotni bojevnik in zmaj” 

Rafael Dos Anjos tetovaža na hrbtu

Rafael Dos Anjos Tetovaža zmaja na levi strani

Tetovaža: Leva stran zadnjega dela Anjosovega telesa je v celoti pokrita z ogromno tetovažo kitajskega bojevnika, ki prikazuje meča v roki, natisnjenega pred starodavno stavbo, in viden je velik zmaj, natisnjen v modro-zeleni barvi izstopajo iz stavbe.

Pomen: Črnilo kitajskih bojevnikov predstavlja prakso “Bushido”, ki je predstavljala “pot bojevnik.«In so simbol poguma, spoštovanja, časti in samodiscipline, medtem ko zmaj, ki izhaja iz njega, velja za simbol moči, zaščite in modrosti.

2. Tetovaža ‘kitajska črka’

Tetovaža vratu Rafael Dos Anjos

Tetovaža: Na hrbtu vratu Rafaela Dos Anjosa je črnilo s kitajskim simbolom, ki pomeni črnilo modrost.

3. Kit na svojem bicepsu

Rafael Dos Anjos tetovaža na levem bicepsu

Tetovaža: Na notranji strani levega bicepsa Rafaela Dos Angosa je narisana tetovaža kita.

Pomen: Kiti so simbol popolnih navigatorjev, ki lahko sami narišejo svojo pot. Tako je tatuiranje kita na telesu vir motivacije za Rafaela, da lahko dela na svoji prihodnosti in se odloča o svojih ciljih in koncih svojega življenja. Poleg tega so kiti tudi simbol miru, kitovo črnilo pa tudi močne družinske vezi, materinstvo in zaščito.

4. Simbol na rami

Tetovaža levega ramena Rafael Dos Anjos

Tetovaža: Zunanji del leve rame Rafaela Dos Anjosa ima rdečkasto tetovažo s pisanimi vzorci okoli.