Tetovaže

4 tetovaže Jordana Morrisa in njihov pomen

Jordan Morris je ameriški nogometaš iz Mercer Island. Igra kot napadalec za Seattle Sounders FC v Major League Soccer in za ameriško reprezentanco. Njegova mednarodna kariera se je začela maja 2013, aprila 2015 pa je proti Mehiki dosegel svoj prvi gol na mednarodnem prvenstvu.

Jordon Morris

1. Tetovaža ‘T1D’

Morris T1D tetovaža

Tetovaža: Na desni podlakti ima Jordon tetovažo z napisom “T1D”.

Pomen: T1D je kratica, ki pomeni ‘diabetes mellitus tipa 1‘. Jordon je to napisal, da bi ljudem povedal o svoji identiteti, da je bolnik s sladkorno boleznijo, in mu v nujnih primerih lahko takoj pomagajo.

2. Tetovaža ‘Carpe Diem’

Jordon carpe diem

Tetovaža: Na levi podlakti je tetovaža fraze “Carpe Diem”. Skupaj s stavkom je podpisano podrto drevo.

Pomen: Carpe Diem je latinska fraza, ki v prevodu v angleščino pomeni “izkoristi dan”. Ljudje si tetovirajo, da se spomnijo, da bi se morali bolj osredotočiti na sedanjost, ne pa skrbeti za prihodnost ali prihodnje posledice.

3. Tetovaža z bicepsom

Tetovaža Jordon biceps

Tetovaža: Na njegovem levem bicepsu je tetovaža majhnega dečka, obarvana skupaj s črtami iz 2. Korinčanom 5: 7 ki pravi:Kajti hodimo po veri, ne po pogledu.’

4. Tetovaža “križ in angelska krila”

Tetovaža angelskih kril Jordon

Tetovaža: Na levem bicepsu ima Jordon tetoviran križ in par angelskih kril.

Pomen: Križna in angelska krila so simbol verske svobode, vendar jih ljudje črnijo kot način plačila poklona ljubljeni osebi, ki je na tem svetu ni več.