Tetovaže

4 tetovaže Johna Morage in njihov pomen

John Anthony Moraga je mehiški ameriški profesionalni boksar, mešani borilni umetnik. Tekmuje kot lahka in lahka kategorija v MMA (mešane borilne veščine). Zmagal je v 19 od 26 tekem, ki jih je odigral v UFC, in 1 od 2, ki jih je odigral kot profesionalni boksar. John Moraga ima na telesu veliko zanimivih tetovaž. Poglejmo si tiste, ki jih ima, in pomene, ki jih imajo.

John Moraga-

Ročne tetovaže

1. Križ na roki

Tetovaža: Janezova desna roka vsebuje tetovažo velikega križa z ogrlico iz rožmarinovih kroglic, enkrat ovito okoli nje in ob njej visi.

Pomen: Tetovaža predstavlja verske poglede borca.

Tetovaže zgornjega dela telesa

2. Križ na njegovi strani

Tetovaža: Na desni strani njegovega telesa je še ena tetovaža križa, na kateri je ovit transparent. Na transparentu je napisanih nekaj besed, ki se glasijo:RIP TITO

Pomen: To je poklon tetovaža, ki jo je naredil za svojega prijatelja Tita.

3. Tetovaže ‘Phoenix, Name and Mask’

Tetovaža: Janezov hrbet vsebuje veliko tetovažo ptica feniks s krili razširila navzgor. Ime, “MORAGA”Je tetoviran na zgornjem delu hrbta tik nad tetovažo ptic. Na obeh straneh ptičjih kril so tetovaže maske od tega se eden smeji, drugi pa žalosti.

Pomen: Simbol feniksa je simbol zaščite, ptica pa pomeni tudi ponovno rojstvo, ko se feniks spet dvigne iz pepela. Isti simbol uporablja borec kot svoj logotip. Ime “MORAGA” je Janezov priimek. Maske so maske komedije in tragedije ki predstavljajo žalost in srečo v življenju.

4. Ime Tattoo

Tetovaža: John je svoji masivni tetovaži na hrbtu dodal drugo ime, da bi dokončal mojstrovino, tik pod tetovažo feniks.