Tetovaže

4 tetovaže Jessice Alba in njihov pomen

Jessica Marie Alba, ameriška igralka in bolj vroča poslovna ženska. Za svojo igro je zmagala z različnimi zlatimi zvezdami, skupaj z nagrado Choice Actress Teen Choice Award in Saturnom za najboljšo igralko na televiziji ter priporočilom zlatega globusa za njeno izbočeno vlogo v televizijski seriji Dark Angel. Poznamo 4 njene tetovaže. Preverimo skupaj z njihovimi pomeni.

Jessica-Alba

1. Cvet na vratu

jessica-alba-back-neck-tattoo

Jessica Alba je imela na hrbtu natisnjeno cvetje. Jessica, njena mama in njena teta so se vse skupaj tetovirale; vendar se zdi, da Jessica ni bila vesela svoje. Zato se je leta 2009 potopila v napredek laserskega odstranjevanja tetovaže, da bi se znebila te tetovaže. Takšne tetovaže imajo priznanje v grški mitologiji Boginja, Afrodita- boginja ljubezni. Prav tako je mogoče zaznati, da so tetovaže s cvetjem dobre želje in razpoloženje.

2. Na njenem ramenu

Jessica-Alba-tetovaža na rami

Jessica ima na bicepsu tetovažo vrtnice. Vrtnico so obravnavali kot značko ravnotežja in lastniškega kapitala. Čar te rože je izrecno zagotovilo, upanje in razbijanje ledu. Je v razhajanju s trnjem, ki simbolizira ognjišče, težave in neprevidnost. Njena tetovaža je narisana v obliki skice, ki kaže finost. Po navedbah virov gre za ponarejeno tetovažo, ki jo je narisala za film.

3. Sanskrt na zapestju

jessica-alba-tattoo-on-wrist

Na desnem zapestju Jessice Alba se je narisala v sanskrtu “Padma”. Padma v sanskrtu pomeni cvet lotosa.

4. Na njenem boku

jessica_alba_hip-tattoo

Na dekolteju in nad njo ima elegantno tetovažo z lokom. Ta tetovaža z nizkim pasom preprosto izstopa, ko nosi predvsem pridelke. Lok običajno predstavlja zelo ženski simbol, saj ga moški ne nosijo pogosto. To nekako naredi tetovažo z lokom edino in samo po sebi, saj ni veliko modelov in so precej očitni, ker so samo za ženske.

5. Tetovaža ozvezdja

Ozvezdje Jessica Alba Tattoo

Tetovaža: Tetovaža “Constellation” na levi podlakti.

Pomen: Marca 2019 je Jessica tetovirala ozvezdje rojstnih dni svojih otrok Honor, Haven in Hayes. To tetovažo je narisal tatoo umetnik dr. Woo.