Tetovaže

35 neverjetnih tetovaž Saturna s pomeni, idejami

Šesti planetoid iz Apolona in drugi največji v sončnem sistemu, okultizem in privlačnost planeta Saturn, je zanimiva izbira za vse, ki iščejo edinstveno tetovažo. Neskončno širjenje vesolja je naseljeno s številnimi velikodušnimi planeti, med katerimi so stvari, ki jih obdaja Herkul.

Najbolj cenjen zaradi svojih opaznih in osupljivih “obročev”, ki obsegajo lupino planeta, ima Saturn tudi oblačno okolje in topografsko teksturo, zaradi česar bi bil privlačna izbira tako za tiste, ki si prizadevajo za svetlo in pikantno vesoljsko tetovažo, kot tudi za tiste, ki iščejo da se največ osredotoči na podrobnosti in oblikovanje. Saturn, obdan z lunami in še posebej lep, ki ga je mogoče opazovati pri vrtenju, nima meja do izrazov ustvarjalnosti, ki jih je mogoče utrditi v njegovo zasnovo.

Zagotovo privlači tiste, ki se ukvarjajo z vesoljem ali znanostjo, Saturn ima edinstveno sposobnost, da se pritoži na najrazličnejše ljudi. Zagotovo je treba opozoriti na tiste, ki se preprosto želijo spraševati o njegovi lepoti, Saturn pa bo zagotovo znan tudi tistim, ki imajo zakonit interes tudi za vesolje. Enostaven za konsolidacijo z drugimi planeti v našem osončju, lahko bi celo postali domiselni in za učinek dodali malo nenavadnega življenja ali padajočih zvezd. Ne glede na zasnovo bo Saturn zagotovo naredil udarec, ko ga bodo opazili vsi, ki se z njim soočajo.

Človeška naklonjenost uganki in previdno zanimanje za neznano prispevata tudi k privlačnosti Saturnove tetovaže. Planet, ki leži v vesolju, simbolizira neznano, pustolovščino in izvedljivost. Tistim, ki razmišljajo o pustolovski tetovaži zunaj značilnih pošasti in demonov, lahko preprosta tetovaža Saturn komunicira s temperamentom svojega uporabnika. Tistim, ki iščejo umetniški in očarljiv del, ki bi ga vključili v svojo zbirko črnil, je tetovaža Saturn lahko zaključni kos.

POMEN SATURN TATUTOV

Saturnova tetovaža je brezhibna izbira za ljubitelje kozmosa. Odlično izgleda kjer koli in na vsakomur, ne glede na to, ali ste moški ali ženska. Imajo tudi pomemben pomen. Nekateri ljudje tetovirajo zaradi pomembnosti, nekateri jo dobijo, ker je to njihov rojstni planet, nekateri pa jo dobijo iz čistega estetskega namena. Vse, kar je trajno, pa mora biti za nas pomembno in ravno zato smo si delili nekaj pomenov, ki so povezani s planetom.

 • V stari rimski veri je planet veljal za boga, ki je skrbel za kmetijstvo in bogastvo. Doba rimskega cesarstva se je imenovala zlata doba in pridelavi je bil pripisan velik pomen. To je bil čas, ko vojne skoraj ni bilo in so ljudje živeli prijateljsko. Zato Saturn prikazuje povezavo z delom in trdim delom.
 • Planet Saturn je svoj naziv dobil od rimskega boga. Zato ima tudi astrološki pomen in vpliva na znake zodiaka. Saturn nas spominja na naše meje in določa naše življenje. Simbolizira tudi staranje in nas opremlja z vzdržljivostjo, stabilnostjo in racionalnostjo.
 • Medtem je bil v starodavni Kitajski Saturn simbol upravljanja, uprave in upravljanja. Druga teorija Saturna je surova sila in živalska moč, ki prihaja iz sveta alkimije. Drugi simbolični pomeni planeta Saturn so moč volje, ločljivost in trajnost ter odgovornost.

IDEJE ZA SATURN TATUTE

Saturn je neverjetna izbira, če imate radi vse o galaksiji, zvezdah in vesolju. Oblika Saturna z obroči, ki ga obdajajo, je zelo priljubljena oblikovalska izbira. Večinoma je narejen s črno -belim črnilom, vendar lahko za izboljšanje videza vključite številne barve črnila. Za postavitev, saj gre za majhno tetovažo, izgleda odlično na zapestju, zatilju, ušesu in prstu. Lahko pa dodate še nekaj kozmičnih elementov in dobite bolj podroben videz ter oblikovanje postavite na večja mesta, kot so hrbet ali prsni koš.

 • Barvita tetovaža

SATURN TATTOOS

Ta Saturnova tetovaža temelji na galaksiji. Pobarvan je z različnimi barvami galaksije in izgleda precej neverjetno. Ni zelo zapletena oblika, vendar zaradi odtenkov modre in vijolične barve izstopa le kot oris.

 • Dva otroka na Saturnu

SATURN TATTOOS

Ta tetovaža prikazuje dva majhna otroka, ki se igrata na Saturnovih obročih. Takšni domiselni modeli so izredno srčkani. Pravzaprav je postavitev te tetovaže skoraj popolna.

 • Tetovaža

SATURN TATTOOS

Takšni modeli so odlični za pare ali najboljše prijatelje ali celo za brate in sestre. Prikazuje skupno ljubezen in občudovanje do zvezd, planetov in drugih skrivnostnih stvari.

 • Cvetlični Saturn

SATURN TATTOOS

Cvetlični dizajn Saturna je precej edinstven. Lahko predlaga različne stvari, vendar je temeljna stvar, ki jo prikazuje, ljubezen do narave in seveda planeta samega.

 • Oblikovanje prstnega Saturna

SATURN TATTOOS

Prst je odlična možnost postavitve, če želite nekaj drobnega in nežnega. V svoji majhni različici planet izgleda precej očarljivo.

 • Saturn na dlani

SATURN TATTOOS

Narediti tetovažo na dlani je zelo edinstvena ideja. Na takšnih mestih se ne ukvarja veliko ljudi. Če pa iščete nekaj posebnega in izjemnega, je dlan ena najboljših idej za vas. Zato se ne sramujte narediti nekaj nekonvencionalnega. Kdo ve, da je to lahko navdih tudi za koga drugega?

 • Utopitveni Saturn

SATURN TATTOOS

Izgleda, da se planet Saturn utaplja v nogah uporabnika. Precej nenavaden dizajn za ljubitelja Astra.

 • Oblikovanje romba

SATURN TATTOOS

Tu planet pokuka iz romba. Dodatek oblakov, zvezd in lune je zelo privlačen in nam nariše celotno sliko. To je zelo privlačen dizajn, če iščete nekaj mističnega.

 • Ujete z rokami

SATURN TATTOOS

Ta Saturn med rokami je zelo simboličen. Roke so videti kot čarovniške in vsi vemo, da čarovniki stojijo za okultizem, magijo, skrivnost in podobno. Na splošno je dizajn poln skrivnosti in ugank. Odlično, če imate precej podobno osebnost.

 • Saturn in Jupiter

SATURN TATTOOS

Ta zasnova je narejena v parih. Tukaj je duo Saturna in Jupitra. Saturn simbolizira prevlado, moč in spremembe. Predstavljal bo trmast, organiziran in počasnejši tempo. Simboliziral bo čas, ustvarjanje in delo. Jupiter bo simboliziral ljubezen, privlačnost, ambicioznost, lepoto in strast. Predstavljala bo ravnovesje, predanost, željo, ustvarjalnost in privlačnost. Simbolizira ideje, ženskost, estetiko, domišljijo in hvaležnost. Na splošno je ta zasnova popolno ravnovesje moške in ženske energije.

 • Saturn in zvezde

SATURN TATTOOS

Dodajanje zvezd je nekoliko pritegnilo planet. Zasnova je vsekakor videti privlačnejša in bolj zdrava.

 • Skrivnostni modeli tetovaže

SATURN TATTOOS

Ta tetovaža ima očitne skrivnostne povezave. Razlaga je edinstvena za vsakogar, ki se odloči nadaljevati s to zasnovo.

 • Saturn s polno roko

SATURN TATTOOS

Videti je, kot da se je Saturn ločil od kozmosa in pristal naravnost na podlakti tega človeka. Realistična privlačnost te tetovaže je izjemna. O tem ni drugega razmišljanja.

 • Odtenki rjave barve

SATURN TATTOOS

Čeprav lahko v tem vzorcu opazimo vijolične odtenke, so v tem dizajnu prevladujoči odtenki rjave barve. Saturnovi obroči so precej podrobni in dajejo zelo naraven videz celotnemu dizajnu tetovaže.

 • Duo Design

SATURN TATTOOS

Ta vzorec znova prikazuje duo Saturna in Jupitra. Tetovaža predstavlja ravnovesje moške in ženske energije. Druga odlična ideja je, da si lahko to tetovažo naredite s svojim pomembnim drugim, eden nosi Saturn, drugi pa Jupiter.

 • Krepki modeli

SATURN TATTOOS

Ta oblika tetovaže je precej drzna. Tudi barvni vzorec je precej vpadljiv in navdušuje. Človek komaj umakne pogled s tega ustvarjalnega dela. Tole je pa tako.

 • Preprosta zasnova Saturna

SATURN TATTOOS

Ta oblika tetovaže obdaja celotno podlaket. Zajet je kot amulet ali zapestnica. Deluje bolj kot kos nakita. Uporaba rdeče in črne barve je povsem primerna tudi pri njegovem poenostavljenem dizajnu.

 • Geometrijsko oblikovanje

SATURN TATTOOS

Geometrijski vzorec je edinstven za Saturnove modele. Modra barva se prav tako zelo razlikuje od običajne barve, vpisane na planet.

 • Tetovaža lobanje

SATURN TATTOOS

Ta je precej podroben. Sestavljen je iz lobanje, oblečene kot astronavt s planetom Saturnom v ozadju znotraj romba. V ozadju ima tudi dva utripa. Precej razumljiv dizajn za ljubitelje vesolja.

 • Tetovaža za par

SATURN TATTOOS

To vpiše par. Posebnost te zasnove je, da vsebuje tudi orbito planeta skupaj z nekaterimi zvezdami. Precej popolna slika, kajne?

 • Skrivnostni Saturn

SATURN TATTOOS

Ta črno -beli Saturnov dizajn je edinstven na svoj poseben način. Glavo osebe nadomesti planet. Kakšen komentar na to temo?

 • Barvit Saturn

SATURN TATTOOS

Ta vzorec je zelo barvit in vpadljiv. Najbolj zanimiva stvar pri tem dizajnu je njegov obroč, ki je narejen v večbarvnih pikah. V ozadju lahko vidite nekaj zvezd, ki se svetijo in dodajo k splošni očaranosti vzorca.

 • Pojedel ga je Dino

SATURN TATTOOS

Ta planet poje Dino. Celoten kos je geometrijsko oblikovan in to je nekaj zelo privlačnega pri tem vzorcu. Tudi barvna kombinacija je zelo prijetna. Ta tetovaža bo na podlakti videti neverjetno in bi v vas vzbudila spomin na starodavni svet, ko so dinos dejansko obstajali.

 • Črno -belo oblikovanje

SATURN TATTOOS

Ta črno -bela oblika tetovaže Saturn je zelo privlačna. Krepki obris in barva izstopajo. Na splošno je celoten kos precej lepo narejen.

 • Celotna galaksija v notranjosti

SATURN TATTOOS

Ta Saturn vsebuje v sebi celotno galaksijo. V notranjosti lahko zaznate raketno ladjo, luno in druge planete. Kaj bi še kdo potreboval v bližini planeta?

 • Znotraj rok

SATURN TATTOOS

To predstavlja Saturn v rokah … ali celo sklopke, kot navedbo. Od drugih izstopajo modro zasenčeno območje v ozadju in zvezde, ki so vanj vgrajene.

 • Saturnovo dekle

SATURN TATTOOS

Ta zasnova utrjuje obraz deklice s planetom Saturn in številnimi drugimi nebesnimi bitji. Črno -bela barvna shema izgleda lepše in ne dodatnih odtenkov. Oblikovanju dodaja več skrivnosti.

 • Saturn v mojih mislih

SATURN TATTOOS

Zasnova prikazuje, da je misel dekleta ali verjetno njen um napolnjena z mislimi nebesnega bitja. Verjetno ima domišljijo tako veliko kot sam kozmos.

 • Navaden Saturnov dizajn

SATURN TATTOOS

Navaden Saturnov dizajn je videti precej preprost in eleganten. Črtkano delo daje čudovito teksturo celotnemu kosu.

 • Oblikovanje romba

SATURN TATTOOS

Zdi se, da se raketna ladja vrača s potovanja na Saturn. Črno -bela tema ji seveda prinaša veliko več mistike. Podlaket služi kot odlična ideja za tovrstno zasnovo. Druga možnost je, da ga lahko načrtujete tudi na teletih nog.

 • Gledanje v Saturn

SATURN TATTOOS

Zdi se, da se lahko na čolnu sprostite ob pogledu na nočno nebo, ki poleg svetlečih zvezd vključuje tudi planet Saturn. To bi bilo tako miren pogled. Ne bo?

 • Čeden Saturnov dizajn

SATURN TATTOOS

Ta oblika izgleda precej čedna in brezhibna. Zdi se, da je vzorec oblikovan zelo natančno. Oblikovanje je zelo artikulirano in umetnik tetovaž si zasluži aplavz za tako nedotaknjeno umetnino. Ta del je primeren za nekoga, ki je tudi v vsakdanjem življenju dobro organiziran.

Na koncu imajo Saturnove tetovaže veliko različic in verjetno so precej neskončne. V vzorec je mogoče vnesti številne druge elemente po lastni domišljiji in videti je lahko čudovito. Vendar pa ti modeli ostanejo zelo dolgo. Zato se prepričajte, da ste izbrali nekaj s popolnim premislekom in celo nekaj začasnega, preden se potopite v nekaj trajnega. Resnično upamo, da vam je ta seznam ponudil veliko možnosti za vaš naslednji dizajn tetovaže. Obliko ali njen del lahko vedno spremenite po lastni želji. Vse najboljše!