Tetovaže

32 Znane osebnosti s tetovažo obraza

Tetovaža obraza ni bila vedno tako široko sprejeta kot zdaj. Pravzaprav je bil čas, ko je veljal za raje kot za kaj drugega in je bil popolnoma prepovedan, če si želiš odlično delo. Vendar se je čas zdaj spremenil (odvisno od tega, kje tudi živite!) Tako se je poleg družbenih norm razvila tudi umetnost pridobivanja črnila in zdaj ljudje na to gledajo z vidika talenta v obrti. Z umetniki, ki so pridobili strokovne veščine v obrti in s svojim raznolikim ozadjem, so slogi postali popolnoma zanimivi z več elegance in poudarka pri oblikovanju. Kar zadeva modele obrazov, so lahko majhni, vendar imajo precej visoke standarde.

Ker Kendall Jenner naredi čudovito tetovažo na obrazu ali pa ima Justin Bieber na obrazu veliko tetovaž, ki jih rad poveličuje, to še ne pomeni, da je to postal negativen ali trend z visokim pretokom. Tako kot pri vseh drugih tetovažah na delih telesa tudi ta oblika tetovaže obraza govori o samem oblikovanju, to je o izvedbi, natančnosti in slogu, ki je oseben za posameznika. Pri pridobivanju tovrstnih modelov mora govoriti vaš osebni slog.

Tako smo ustvarili seznam modelov tetovaže znanih oseb, ki vam bodo dali številne ideje, ki jih navdihujejo slavne osebe, ki jih imate radi, in vsaka od njih odraža svoj osebni slog. Zahvaljujoč tem zvezdnikom so tetovaže na obrazu zdaj postale veliko bolj sprejemljive, kot je bilo, recimo pred desetletjem. Izbirate lahko med številnimi različicami, a za zdaj poglejmo, ali vas lahko te zvezdnice in njihovi modeli tetovaž na obrazu navdihnejo, da si jih sami izberete:

1. Game Star Face Tattoo

tetovaža pod očmi

Po smrti Bryanta v letalski nesreči januarja mu je Game tik nad obrvjo narisala razsodišče, ki simbolizira stransko številko 8, ki bi lahko pomenila simbol neskončnosti in s tem Bryantove neskončne trenutke na potovanju. Ima tudi logotip LA Dodgers s solzo tik pod očmi, kar povečuje njegovo število tetovaž na obrazu.

2. Post Malone Face Smiley Tattoo

Znane osebnosti s tetovažo oči

Post Malone je eden takih raperjev, ki rad doda tetovaže celemu obrazu. Njegove znane tetovaže vključujejo izraz “Vedno utrujen” in bodečo žico na čelu. Ima tudi zajčka (ki je znak playboya in smeška z očmi »x« pod očesom, kjer ima tudi tetoviran zloglasni citat.

Po poročanju Post Malone se rad pokriva s črnilom, ker se mu zdi, da je “grda mama-“, črnilo pa “morda prihaja iz kraja negotovosti.” Post Malone je v nekem intervjuju povedal: “Ne maram, kako izgledam, zato bom dal nekaj kul, da se bom lahko pogledal in rekel:” Izgledaš kul, otrok, “in imel vsaj malo samozavest, ko gre za moj videz. “

3. Lil Wayne Tear Drop Face Tattoo

tetovaža pod očmi

Lil Wayne ima črnila po vsem profilu, ki vključujejo elemente, kot so križ, zvezde, beseda »narobe razumljeno«, 17 in drugo. Raper ima na obrazu veliko črnil, ki lahko vključujejo znak miru, afriško regijo in izraze “jaz sem glasba”. Oče štirih otrok, ki je februarja 2020 izdal svoj 13. album z naslovom Pogreb, ima na vekah natisnjene tudi pisavo “Strah pred Bogom”. Poleg tega ima raper “I Don’t Sleep” vsaj 86 tetovaž, glede na več zaupanja vrednih virov po vsem telesu, ki so tudi najbolj ikonične v industriji!

4. Gucci Mane Face Icecream Tattoo

tetovaža pod očmi

Čeprav se sliši smešno, pa ima Gucci Mane pod obrazom sladoled na obrazu. Raper “Lemonade” ima eno najbolj ekscentričnih črnil v hollywoodski industriji, ki je sladoled in ki prvič zamahne leta 2011. Črnilo je “opomnik oboževalcem, kako se odloči živeti svoje življenje. Hladen kot led. Kot v “Tako sem leden, naredil bom, da rečeš Brr,” je v nedavnem intervjuju komentiral njegov tiskovni predstavnik.

5. Lil Pump Face Rocket Tattoo

tetovaža pod očmi

Lil Pump ima vesoljca, NLP, raketno ladjo, 17 in več tetovaž, razpršenih po njegovem obrazu. Na splošno ima raper več kot 25 tetovaž po vsem telesu. Najbolj presenetljivo je, da je ena od znatnih količin tetovaž na njegovem obrazu.

6. Presley Gerber Obraz napačno razumljene tetovaže

Znane osebnosti s tetovažo oči

Presley Gerber je v zadnjem času izraz “napačno razumljen” narisal tik pod očesom. “Večina in veliko ljudi lahko naredi facelift, spremeni spol, injekcije za ustnice itd. In v današnjih časih je žaljivo reči karkoli, vendar si naredim malo tetovaže na obrazu in zdaj me ljudje radi sovražijo …”, pravi manekenka potomka Cindy Crawford, je svojo sliko s tem napisom objavila na Instagramu.

7. Več tetovaže obraza Lil Xan

Znane osebnosti s tetovažo oči

Lil Xan ima veliko tetovaž na obrazu, ki vključujejo lepo pohvalo njegovemu kolegu Mac Millerju. Raper SoundCloud, ki je kmalu hodil z Noahom Cyrusom pred njuno vrhunsko ločitvijo v družabnih medijih, ima tri zs tetovirane tik pod očesom, tik nad izrazom “LJUBEZEN” v vseh velikih črkah. Lil Xan ima na očeh drugačno zasnovo, ki se izkaže za “Memento Mori”, ki se spremeni v “Ne pozabi, da boš umrl”, ki je po njegovi maturi pohvalil Mac Millerja. Lil Xan je latinsko izraz “Memento mori” dobil nad obrvjo, potem ko je njegov rojak in kolega raper Miller septembra 2018 zaradi prevelikega odmerka odšel s tega sveta. Izraz se grobo razlaga kot “Ne pozabite, da boste umrli.”

8. Kat Von D Face Star Tattoo

Kat Von D ima na levem delu obraza kopico zvezd. Von D je tudi umetnica tetovaž, ki vodi tudi oddaje na TLC. Rekla je, da je zvezdniška tetovaža, ki se začne od njenega čela in pokriva pod očmi, “simbol sposobnosti, da si močno tetoviran in se še vedno nosiš žensko”, je povedala v nedavnem intervjuju.

9. Kehlani Face Paper Airplane Tattoo

Znane osebnosti s tetovažo oči

Kehlani je znana po svojih čudovitih tetovažah, ki vsebujejo izraz “Espiritu Libre”, kar pomeni svoboden duh skupaj z drugimi na precej vidnih delih telesa. Njena najbolj ikonična tetovaža pa je letalska tetovaža tik pod očmi, na ličnicah. Poleg male tetovaže papirnate ravnine ima tudi štiri majhne pike, po dve na vsaki strani.

10. Aaron Carter Face Greek Tattoo

Znane osebnosti s tetovažo oči

Velik del obraza Aarona Carterja je narejen s čudovitim dizajnom črnila. V zadnjem času je Carter dobil sliko o grški mitologiji Meduzi. Tetovaža medusa se začne od njegovega čela in pokriva lica, ki gredo skozi del pod očesom. »Medusa je moja zaščitnica. Če hočeš priti vame z nekaj negativnosti, te bo moja Meduza zazrla v oči in te spremenila v kamen, «je dal izjavo v nedavnem intervjuju.

11. Amanda Bynes Face Heart Tattoo

tetovaža pod očmi Amanda Bynes ima na licih preprosto tetovažo srca s črnim črnilom. To je storila s preprostim črnim črnilom, ki je nameščeno tik pod očmi. Od te slike je natisnila še eno srce, ki je tik nad obrvmi. Na družbenih omrežjih ni preveč aktivna, vendar je svoje slike tetovaže srca delila s preostalim svetom.

12. Anwar Hadid Face Dots Tattoo

tetovaža pod očmi

Tri drobne pikice pod očmi Anwarja Hadida, ki je model in brat supermodelov Gigi Hadid in Belle Hadid, so le nekatere najbolj edinstvene oblike, ki jih ima na različnih drugih delih telesa. Vključuje tudi ogrlico s križno verigo, ki obkroža njegovo najslabše, in številko 55, ki je na njegovih prsih. Na vratu ima tudi frazo, ki se glasi “svetovno zlato”. “Imam toliko čudnih tetovaž, ki so mi v nekem trenutku pomenile nekaj, a ne več,” je povedal v nekem nedavnem intervjuju. »Zdi se mi tako lepo, da bi mi nekoč lahko bilo toliko mar za nekaj, da bi si to natetovirali na telo. Spoštovati moram, kdo sem bil v tistem trenutku, «je nadaljeval.

13. Offset Face Kulture Tattoo

Znane osebnosti s tetovažo oči

Član Migosa, Offset, ima več tetovaž na obrazu skupaj z drugimi na celem telesu. Napisal je tudi “Kulture”, ki je ime njegove hčerke z ženo Cardi B v pisavi, ki mu je postavljena med lica in čeljust. Poleg tega ima pod očmi tudi nekaj odličnih modelov.

14. Mike Tyson Face Tribal Tattoo

tetovaža pod očmi

O tetovažah na obrazu ne morete govoriti, ne da bi omenili Mika Tysona in njegov slavni obraz tat. V svojem dokumentarnem filmu Tyson iz leta 2008 je boksar objavil, da ima plemenski vzorec na obrazu, ker je domneval, da je “kul”, po mnenju nekaterih priljubljenih in zaupanja vrednih virov. Plemenski dizajn je edinstven in mu gre pod oči. Nadaljuje: “Mislil sem, da je vroče,” je dejal.

15. Tetovaža Tekashi 6ix9ine Face 69

Znane osebnosti s tetovažo oči

Zloglasni raper Tekashi 6ix 9ine ni tuj, da bi se črnil, še posebej na obrazu – pravzaprav bi to lahko bilo pomembno za njegovo blagovno znamko. Ima sorte števil 69, ki se nahajajo po njenem telesu, pa tudi druge, ki vključujejo lutko Billy iz žage, pajkove mreže itd..

16. Trace Cyrus Face Cross Tattoo

Znane osebnosti s tetovažo oči

Zdi se, da brat Miley Cyrus, Trace Cyrus, s svojo sestro tekmuje s svojimi modeli. Njegov obraz ima veliko vzorcev, ki vključujejo križ pod očmi in besedo “Ashland”, nekaj zvezd in vrtnico iz črnega črnila.

17. Travis Barker Face Blagoslovljena tetovaža

Znane osebnosti s tetovažo oči

Travis Barker, priznan kot bobnar priljubljene skupine Blink-182, je praktično zamaskiran v tetovažah. Njegov obraz očitno ni izjema. Pod očesom ima besedo “Blagoslovljeno”, sidro in nenazadnje zvezdo na obrazu, ki izgleda edinstveno.

18. Justin Bieber Face Cross Tattoo

Znane osebnosti s tetovažo oči

Justin Bieber ima res dve obliki črnila za obraz, od katerih ima prvi majhen križ blizu spodnjega dela očesa. Majhen križ ob njegovem levem očesu je tako iznajdljiv, da so oboževalci potrebovali starost, da so ga sploh našli. Ta fotografija, ki razkriva tat, je v medije prišla avgusta 2017, ta pa to potrjuje vse do konca maja 2016. Križ je darilo in spretnost JonBoya iz tetovaže Bang Bang v New Yorku, slavnega oblikovalca tetovaž. med zvezdniki. Ustvaril je tudi druge Justinove tetovaže, ki vključujejo še eno od njegovih tetovaž na obrazu.

19. Tetovaža z več obrazi Birdman

Znane osebnosti s tetovažo oči

Birdman v svojem poklicu v Hollywoodu in glasbeni industriji ni imel pomanjkanja tetovaž na obrazu. Raper je po glavi in ​​obrazu razprostrl veličastno količino tetovaž, ki bi lahko vsebovale vse, od zvezd do solz in povsod, med kopico drugih.

20. Rick Ross Edinstvena tetovaža obraza

tetovaža pod očmi

Rick Ross je očitno pripravljen prevzeti vsa tveganja pri tetovažah obraza. Pravzaprav ima veliko modelov, ki vključujejo njegov obraz in telo. Leta 2015 je v tetovažnem studiu v New Jerseyju na različnih mestih svojega obraza naredil vsaj 5 tetovaž na obrazu, ki vključujejo Miami Heat Crest, črko W in križne simbole.

21. Ceelo Green Cross Face Tattoo

Znane osebnosti s tetovažo oči

Njegovi oboževalci črnila za obraz CeeLo Green ne opazijo veliko, vendar je imel na obrazu veliko tetovaž. Na očesu ima narejen križ s črnim črnilom in celo svet TRILL, ki mu je postavljen tik na uho med ostale tetovaže na obrazu.

22. Sinéad O’Connor B in Q Face Tattoo

tetovaža pod očmi

Čeprav ta seznam vsebuje zvezdnike, ki jim sploh ni žal, da imajo pod očmi tetovaže obraza, je ona tista, ki meni, da ne bi smela iti tako daleč, da bi si naredila tetovažo obraza. Leta 2013 je Sinéad O’Connor svetu predstavila dve novi tetovaži na obrazu, “B” na desni pod očesom in “Q” na levi pod očesom. Besede naj bi se spomnile spora, ki ga je imela z nekdanjim Brendanom Quinlanom. Po manj kot enem letu je dejala, da so ji kirurško odstranili tetovažo, ker je po mnenju drugih črnilo postalo “neumno [prekomerno] na mojem obrazu”.

23. Številne tetovaže obraza Brooke Candy

brooke-candy-face-tetovaže

Brooke Candy ima več tetovaž, saj so njeni modeli tetovaže obraza videti popolnoma čudovito. Tu je seznam vsega, kar ima:

  1. “VSE UMRI” na njeni liniji las
  2. skrivnostni scenarij na njeni liniji las
  3. bodeča žica na njeni liniji las
  4. pajka na čelu
  5. emblem na čelu
  6. pajčevina na čelu
  7. štiri pike na obeh obrveh
  8. trident pod njenim levim očesom
  9. lobanjo in križne kosti na levem templju

24. Halsey Queen Face Tattoo

halsey-kraljica-diamanti-obraz-tetovaža

Halsey je junija 2018. logotip igralne karte Queen of Diamonds natisnil tik ob ušesu. “Hvala za mojo prvo (in upam le lol) tetovažo na obrazu,” je napisala strokovnjaku Noahu Leeju, aka Nalu, ki je ustvaril njen dizajn.

V svoji objavi na Instagramu je to sliko podpisala z besedilom najnovejše pesmi “Caste”, v kateri se sklicuje na to, da je postala kraljica gradu, ki je glasbena industrija, in našla prostor zase. Zapisala je: “Grem naravnost proti gradu /želijo me narediti za svojo kraljico.” Natančneje, gre za prevzem nekaterih potencialov moških menedžerjev, ki menijo, da bi morala biti umetnica videti in se obnašati v določenem slogu, da bi zadovoljila javnost. V svojih besedilih sestavlja: “Na prestolu sedi starec, ki pravi, da bi morala imeti lepa usta zaprta.” Tako s to tetovažo krepi svoj vidik ženske, da bi zasedla svoje mesto v svetu.

25. Tetovaže obraza Kash Doll Star Face

kaš-lutka-zvezda-obraz-tetovaža

Lutka Kash ima na obrazu majhno zvezdico, ki jo ovije z ličili.

26. Angie Doll Enostavna tetovaža obraza

angie-angel-čelo-tetovaža

Ängie ima na čelu tetovirano besedo “angel” s preprosto krepko pisavo, narejeno s črnim črnilom.

27. Kehlani tetovaže z več obrazi

kehlani-papir-letalo-obraz-tetovaža

Kehlani ima oblikovano letalo iz papirja, narejeno s črnim črnilom in le njen obris na zunanjem kotu levega očesa.

kehlani-kraljica-src-obraz-tetovaža

Kehlani ima oblikovanje Kraljice src iz krova kart, narisanih na levi strani obraza v zunanjem delu ušesa. To zasnovo je naredila avgusta 2015 in jo naredila samo s črnim črnilom. Podobno zasnovo naredi Halsey na istem položaju.

kehlani-espiritu-libre-obraz-tetovaža

Kehlanijeva prvotna oblika obraza je bila tik ob njenem ušesu in čelu na desni strani obraza. Ima izraz “Espíritu Libre”, ki v španščini pomeni “svoboden duh”.

kehlani-oči-pike-tetovaža

Štiri pike, ki jih ima Kehlani pod očmi in v bližini nosu, so videti kot pege, v resnici pa so tetovaže. To je narisala maja 2016 in to je bila njena tretja tetovaža obraza. Temu črnilu sledi ikonična tetovaža papirnatih letal ob kotu očesa takoj zatem.

28. Allison Green tetovaže obraza

allison-green-wtf-face-tetovaža

Februarja 2012 je njena sestra Melissa Marie Green blizu svojih obrvi na čelu Allisonu natisnila “WTF” (What The Fuck). Ta zasnova je narejena s črnilom črne svetlobe, kar pomeni, da jo je mogoče videti le pod ultravijolično svetlobo in je “skrita” v večini običajnih situacij.

29. Linda Perry Tear Drop Face Tattoos

linda-perry-teardrop-face-tattoo

Linda Perry ima majhno tetovažo solz, narejeno s preprostim črnim črnilom pod očesom.

30. Tetovaže obraza Dita Von Teese Mole

dita-von-teese-beauty-mark-tattoo Lepotni znak, ki ga običajno opazite blizu levega očesa Dite von Teese, je pravzaprav tetovaža. Čeprav si je želela zvezdo, je to piko dobila, ko je bila stara komaj 17 let. Pravi, da jo je trgovina s tetovažami nagovorila, da bi imela namesto madeža, za kar je zaenkrat zelo hvaležna. V nekem intervjuju razlaga: »Morate razumeti, da sem bil precej ekscentričen. Na tem mestu sem vedno risala srca in zvezde, “je dejala v Inked Magazine. »Začel sem razmišljati, da si tam želim zvezdo, a tega niso storili. Bili so kot: ‘Ne damo ti zvezde na obraz.’ Bili so glas razuma, «nadaljuje.

31. Amber Rose ime obraz tetovaža

Amber Rose je dala izjavo s tetovažo svojega imena na čelu. Napisala je imena svojih sinov. Njeni oboževalci so njeno tetovažo na čelu sprejeli kot precej drzno potezo, zaradi česar se je celo soočila s svojimi sovražniki. Njenemu sinu je ime Slash in Bash, kar je njen vzdevek. Tata je naredila februarja 2019.

32. Travis Scott Brezplačna tetovaža obraza

travis scott Slavni raper, Travis Scott, zaključuje ta seznam znanih osebnosti s tetovažami na obrazu, ker imajo na svojem obrazu več tetovaž. Ne samo obraz, ima tudi več tetovaž na preostalem delu telesa. Toda njegove najbolj ikonične tetovaže vključujejo “brezplačno” pod očesom in sidro blizu njegovega levega ušesa. Ima tudi plemenski dizajn, ki je nameščen ob boku njegovega čela.