Tetovaže

3 tetovaže Shakurja Stevensona in njihov pomen

Ash-Shakur Nafi-Shahid Stevenson bolj znan kot Shakur je ameriški poklicni boksar, ki je znan od leta 2019 do 2020 kot nosilec naslova WBO v lahki kategoriji. Združene države je zastopal tudi na poletnih olimpijskih igrah 2016. Stevenson ima na telesu nekaj tetovaž. Poglejmo, kaj mu pomenijo.

Shakur-Stevenson

1. Boksarske rokavice s tetovažo materinega imena

Tetovaža boksarskih rokavic Stevenson

Tetovaža: Stevenson ima na notranji desni podlakti tetoviran rdeč par rokavic skupaj z besedami “Malika”.

Pomen: Malika je ime Shakurjeve matere. Stevenson ima zelo tesno vez z mamo. Tudi njegovo ime je obdržala njegova mama glede na ime Tupac Shakur, saj je bila sama Malika njegova velika oboževalka. Malika je imela velik vpliv na življenje svojega sina, zaradi česar je bil discipliniran zaradi svoje igre in ga je še posebej usmeril proti olimpijskim igram.

2. Tetovaža ‘Roaring Lion’

Stevenson Lion Tattoo

Tetovaža: Rjočeč lev z besedami, “Brick City”, tetovirano na desnem bicepsu.

Pomen: Rjočeči lev je simbol odsevanja lastne osebnosti, usmerjene v zaupanje in neustrašnost. Brick City je drugo ime za Newark (New Jersey, United States), ki je rojstni kraj Stevensona.

3. Tetovaža „olimpijski prstani“

Stevenson RIO 2016 tetovaža

Tetovaža: ‘Rio 2016’ skupaj z olimpijskimi obroči, tetoviranimi na zadnji strani desne rame.

Pomen: Shakur je to tetovažo dobil, da bi se spomnil na najboljši čas svojega življenja, ko je leta 2016 debitiral na olimpijskih igrah, ki so bile organizirane v Riu de Janeiru.