Tetovaže

3 tetovaže Freda VanVleeta in njihov pomen

Fredderick Edmund VanVleet Sr. je ameriški profesionalni košarkar. Fred trenutno igra v ligi NBA za Toronto Raptors. Igral je na univerzi Wichita State University in ima rekorde za vodjo kariernih asistentov in moškega košarkarja leta v konferenci Missouri Valley za drugošolca in starejšega. Raptors so ga izbrali na osnutku leta 2016 in z njimi leta 2019 osvojil naslov prvaka.

Fred ima na telesu nekaj zanimivih tetovaž. Poglejmo si njegova črnila in pomene za njimi.

1. Nebesna tetovaža

Tetovaža: Leva nadlaket in rama sta pokrita s tetovažo stopnišča, ki vodi v nebesa. Na vrhu stopnic leti ptica golobica, ki jo obdajajo svetlobni žarki, ki pokrivajo Fredovo ramo. Na dnu stopnic je tudi ročno tetovirano kot vodilo, pod roko pa so tetovirane besede: “Za vedno zamujen nikoli pozabljen”.

Pomen: Tetovaža goloba na stopnišču je simbol miru in se uporablja tudi za prikaz Svetega Duha. Tetovaža stopnišča, ki vodi v nebesa, je poklon tetovaži izgube ljubljene osebe.

2. Tetovaža “Angel”

Tetovaža: Na levi strani igralčevih prsi je velika tetovaža angela. Angel ima črte, ki predstavljajo svetlobo nad njeno glavo, velika krila in je obdan z majhnimi vzorci in bitji, tetoviranimi okoli nje.

Pomen: Angel na levi peti je tetovaža angela varuha, ki skrbi zanj in njegovo družino.

3. Tetovaža z bicepsom

Tetovaža: Fredov levi biceps ima tudi tetovažo, ki jo redko vidimo. Njegov biceps ima tetovažo majhnih kerubinov, okoli velikega transparenta, na katerem so tetovirane besede: “Dobro jutro”.

Pomen: Tetovaža kerubinov na roki predstavlja nedolžnost in čistost telesa in duše.