Tetovaže

3 tetovaže Chrisa Hemswortha in njihov pomen

Chris Hemsworth, je človek, ki je znan po igranju Thor, Avengers- Infinity war in številnih drugih filmov, ki je ukradel srca mnogih po vsem svetu. Chris si je kožo tetoviral s čudovitimi tetovažami, večina jih temelji na njegovi družini in življenju. Oglejmo si njegove tetovaže.

Chris Hemsworth

1. ‘C, E, I, T in S’ na desnem zapestju

Chris Hemsworth C E I T S tetovaža

Tetovaža: C, E, I, T in S

Pomen: Chris je na desni roki narisal začetnice imen svojih družinskih članov. Tetovaža se glasi “C, E, I, T in S”, kratice za “Chris”, “Elsa” in njune otroke “India”, “Tristan” in “Sasha.” Chris in njegova žena Elsa Pataky imata oba ta ujemajoča se tetovaža.

2. Ilustracija dr. Seussa na levem bicepsu

Chris Hemsworth Dr Seuss Tattoo

Tetovaža: Ilustracija dr. Seussa

Pomen: Chris je svoje bicepse pobarval z ilustracijo dr. Seussa. Je ljubitelj del dr. Seussa, morda zlasti Oh, The Places You Will Go. Oh, kraji, kamor boste šli! ki je popoln odhod za diplomante-od vrtca, srednje šole, fakultete in naprej!

3. Tetovaža z logotipom Avengers na desni rebrasti kletki

Tetovaža: Logo Avengers

Pomen: Chris je imel desni prsni koš z logotipom Avengers skupaj s štirimi drugimi člani skupine Avengers. “Pet od prvotnih šestih Avengers se je tetoviralo,” Downey je za Entertainment Weekly povedal. šesti je bil umetnik tetoviranja, ki ga je podaril petim izmed nas, tisti, ki se je za to odločil, je Mark Ruffalo. To je bila (Scarlett) Johanssonova ideja in ona in (Chris) Evan sta to storila v New Yorku. Nato njun newyorški fant, Josh Lord, ki je neverjeten, je odletel v LA, on je naredil mene, naredil (Jeremy) Renner, nato pa smo samo ustrahovali (Chrisa) Hemswortha, da je to storil, in to je dobil. “

Opomba: Tetovaže, ki so na telesu Chrisa Hemswortha v filmu Netflix, “Extraction”, so le začasne tetovaže. Tukaj je nedavni videoposnetek z njegovega računa na Instagramu, ki prikazuje njegovo celo telo brez tetovaž, ki so prikazane na njegovem telesu v filmu:

Oglejte si to objavo na Instagramu

Bilo je tako vroče, da je moja srajca dobesedno zagorela, na srečo sem nosila svoj najljubši par ognjevarnih kratkih hlač 🥵 dajte to vezje 6 -krat skozi @centrfit

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Chris Hemsworth (@chrishemsworth) 17. oktobra 2019 ob 20:50 PDT