Tetovaže

3 tetovaže Andrea Russett & njihov pomen

Andrea Russett je ameriška igralka in znana osebnost v družabnih medijih, ki je večinoma aktivna v YouTubu, Snap klepetu in Instagramu. Je vlogerka na youtubu, ki ima 3 znane tetovaže. Raziščimo njene tetovaže in njihov pomen.

Andrea Russett-

1. Tetovaža ‘MJAA’

Oglejte si to objavo na Instagramu

za družino 🦎💜😇 vsakič, ko jih pogledam, pomislim na svoje starše in brate in sestre, kar me nasmeji. Tetovaže, ki jih dobim, bodo vedno zame. Vseeno mi je, če jih nihče ne razume ali pa nimajo smisla za koga drugega. bil je dober dan.

Objava, ki jo je dal v skupno rabo andrea russett (@andrearussett) 19. januarja 2017 ob 19:50 PST

Tetovaža: Andrea ima na štirih prstih leve roke črke MJAA.

Pomen: Andrea Russett ima na prstih leve roke tetovažo začetnic MJAA, ki označuje imena njenih družinskih članov: M za njenega očeta Marka, J za njeno mamo Jacqui, A za njeno sestro Anno in še eno A za njenega brata Anthonyja. To je dobila od umetnika Chase Fielderja.

»Vsakič, ko jih pogledam, pomislim na svoje starše in brate in sestre in me nasmeji. Tetovaže, ki jih dobim, bodo vedno zame. Vseeno mi je, če jih nihče ne razume ali pa nimajo smisla za koga drugega. Lep dan je bil. ”

2. Tetovaža ‘55613 Številka’

Andrea-Russett-55613-Tattoo

Tetovaža: Na desni podlakti ima Andrea številke 55613.

Pomen: Andrea Russett ima na desni podlakti tetovirano številko 55613 z rdečim črnilom. To je njena ujemajoča se tetovaža s prijateljico Sandro Poenar. Oba sta to dobila od umetnika Chasea Fiedlerja.

3. Tetovaža ‘Cvet z listi’

Andrea-Russett-Cvet-prsni koš-tetovaža

Tetovaža: Andrea ima še eno črnilo, ki vsebuje rože z listi, ki so natisnjene na njeno prsnico.

Pomen: Andrea Russett ima to črnilo čudovitih cvetov z modro-črnimi listi.

Ja. Torej. Pred nekaj urami si nisem tetoviral. Potem sem si danes naredil 6 tetovaž. Ta je največji in NAJBOLJŠE BREZPLAČNO !!!!!!!!!!!!! Ostale slike bom objavil kasneje! Najlepša hvala @rbitrary, ker ste mi naredili raztrganega zaroka! In tudi za ubijanje s temi tetovažami. Ti, človek.