Tetovaže

3 najboljših umetnikov tetovaže v Broomeju

Pakiranje kovčkov v avstralski Broome je dejstvo, da je že desetletja središče umetnosti in kulture. Mesto je bilo ploskano, da je ustvarilo nekaj najboljših umetnikov, ki vključujejo North West Tattoo. Broome, Avstralija, je zase ustvaril nišo, da je najboljše mesto za tetoviranje v Avstraliji, od takrat pa se je v tem majhnem mestu pojavilo tudi več tatoo studiev..

Pred dnevi družabnih omrežij in interneta je bilo težko najti umetnika za tetovaže, ki bi se pomeril z vašim duhom pridobivanja črnila. Zdaj pa je zelo preprosto najti nekaj neverjetnih umetnikov tetoviranja, samo tako, da se pomaknete s palcem in ležite na kavču. Tukaj lahko dobite vse, kar je na voljo za to vaše iskanje. Oblikovanje in navdih sta neskončna. Vendar pa morate biti pri izbiri tatoo studia zase precej spretni.

Morate pogledati, kakšen umetnik je in v katerih tehnikah se odlikuje, in če se ujema s tehnikami in veščinami, ki jih iščete. Nato morate tudi pregledati portfelj tega umetnika, če želite izvedeti več o tem, kaj zmorejo. Tako da ni važno, če se želite prvič ali petič narisati, si vzeti čas za odstranitev prejšnje tetovaže ali samo izboljšati svoj stari dizajn, ti studii za tetoviranje, ki jih imamo spodaj, so vas pokrili. Tako smo za vas uvrstili tri najboljše tattoo umetnike v Broomeju v Avstraliji s povezavami do njihovih družabnih medijev in uradne spletne strani! Zato poglejte!

1. Nabito telo, Piercing Studio

Vsebina (kliknite za skok)

  • 1. Nabito telo, Piercing Studio
  • 2. North West Tattoo Broome
  • 3. Tetovaže Pearl Coast & Piercing telesa

Umetniki tetovaže v Broomeju

Strokovnjaki Impaled Body, Piercing Studio so zelo sposobni in priznani umetniki in so izjemno pripravljeni svojim strankam zagotoviti varno in prijetno storitev. V Impaled Body, Piercing Studio, umetniki tetoviranja zagotavljajo, da bo njihov salon ostal čudovito svež, zaupanja vreden in zdrav. Strokovnjaki vedno sledijo strogim ukrepom in normam tetovažne industrije. Med tetoviranjem vedno delajo z odobrenimi rokavi iz lateksa za enkratno uporabo. Iz higienskih razlogov za vsako stranko vedno sprejmejo svež brivnik za enkratno uporabo. Impaled Body, Piercing Studio ponuja tudi brezplačne konference o zdravljenju. Svojim strankam dajejo ustrezna navodila, naj tetovaže ohranijo doma.

Umetniki v Impaled Body, Piercing Studio so usposobljeni za številne tehnike, ki se izkažejo za uporabne za njihove stranke in jih naredijo zelo prilagodljive pri svojem delu. Vendar pa obstajajo nekatere spretnosti in tehnike, v katerih se odlikujejo, in to vključujejo: nova in stara šola, japonščina, živali, ura, narava, orel, ovitki, srce, krepka barva, cvetlični, tradicionalni, ptice, verski, mandala, Pol in polni rokav, Spomenik, Portreti, Oko, Metulj, Črna, Haida & Tetovaža fotorealizma.

Umetniki v Impaled Body, Piercing Studio so zelo predani svojim delom, več jih je bilo predstavljenih v mednarodnih revijah za tatoo. Prejeli so tudi številne nagrade na konvencijah tetovaž, kar kaže na njihovo stopnjo predanosti. Od ekipe lahko pričakujete toplo in prijazno dobrodošlico, ko pridete tja celo na posvet.

To ni vse o Impaled Body, Piercing Studio, saj lahko svojim strankam, ki jih imajo zelo cenjene, ponudi veliko več. Umetnik v tem studiu bi se potrudil, da bi svojim strankam zagotovil največje udobje. Namesto google iskanja, če želite izvedeti več, tukaj so vse pomembne povezave do njihove uradne spletne strani, družabnih medijev in pomembne podrobnosti, ki so lahko zelo potrebne, ko naredite The Impaled Body, Piercing Studio želeno izbiro za vaš naslednji dizajn!

Lokacija v Google Zemljevidih:

2. North West Tattoo Broome

Umetniki tetovaže v Broomeju

North West Tattoo Broome, Avstralija je eden najboljših, ki jih lahko najdete v Broomeju v Avstraliji, če iščete edinstvene in izjemne kosov body art. Nagrajeni umetnik ne pušča kamna pri zagotavljanju svojega najboljšega dizajna in najboljše kakovosti. Poskrbijo, da so njihove stranke 100 -odstotno varne in udobne. Nadarjeni umetnik je specializiran za črno-sivo, črnino, dot delo, geometrijsko, ilustrativno, minimalno, neotradicionalno, okrasno, osebno umetniško delo, vzorčno delo, tradicionalno.

Umetniki tetovaže v Broomeju

Umetnik iz North West Tattoo Broome v Avstraliji ima dovolj znanja o svojem delu in najnovejšo tehnično opremo, tako da lahko izbirate med različnimi možnostmi. Zagotavljajo tudi brezplačno posvetovanje, tako da lahko skupaj z vami popolnoma razumejo vaše potrebe, preden začnejo z delom. V North West Tattoo Broome, Avstralija vam bo umetnik posredoval vsa navodila za nego in vas z veseljem spremlja. Vsa ta navodila so omenjena tudi na njihovi uradni spletni strani. Vrsta zaznave, ki jo ponudba prav tako veliko pomaga vedeti o njihovih metodah dela. Izbirate lahko med vrsto možnosti, ki bodo vključevale črno-sivo, črnino, pikčasto delo, geometrijsko, ilustrativno, minimalno, neotradicionalno, okrasno, osebno umetniško delo, vzorčno delo & Tradicionalna tetovaža.

Umetniki tetovaže v Broomeju

Njihova osredotočenost na strokovnjake in nudenje fantastičnih izkušenj svojim strankam je nekaj, kar jih še naprej ločuje od preostalega sveta. Vsako stranko in njeno izkušnjo obravnavajo kot edinstveno in si vzamejo čas za umetnost po meri. Ne hitijo z oblikovanjem in strankam predlagajo, naj sledijo tudi vodilom, da bo rezultat zadovoljiv. Verjamejo v individualnost tetovaž. Glavni cilj tetovatorja v avstralskem Broomeu je dati pomen in si prizadevati ustvariti dobro oblikovano in brezhibno tetovažo ter zadovoljiti svoje stranke. Njihov cilj je potegniti najboljše lastnosti tetovaž. V podjetju North West Tattoo Broome izvajajo tudi piercinge, ki jim pomagajo povezati njihov odnos s strankami in poskrbijo, da vizijo vnesejo v življenje svoje stranke.

Umetniki v North West Tattoo Broome so vsi nagrajeni umetniki, ki so bili predstavljeni tudi v različnih revijah s črnilom po vsem svetu. Najboljši del pridobivanja teh umetnikov je, da dobro poznajo različne vrste stilov izdelave tetovaž. Potrudijo se, da bi svojim strankam ponudili odlično izkušnjo. Umetniška sposobnost se je izkazala za neprimerljivo primerljivo s svojimi pulti, zaradi česar so eden najboljših tatoo studiev v mestu. 

Umetniki tetovaže v Broomeju

To ni vse o North West Tattoo Broome, saj lahko svojim strankam, ki jih imajo zelo cenjene, ponudi veliko več. Umetnik v tem studiu bi se potrudil, da bi svojim strankam zagotovil največje udobje. Namesto google iskanja, če želite izvedeti več, tukaj so vse pomembne povezave do njihove uradne spletne strani, družabnih medijev in pomembne podrobnosti, ki so lahko zelo potrebne, ko naredite North West Tattoo Broome želeno izbiro za vaš naslednji dizajn!

  • Ime trgovine: North West Tattoo Broome
  • Naslov: North West Tattoo Broome, trgovina 3/2 Napier Terrace, Broome WA 6725, Avstralija
  • E-naslov: [email protected]
  • Facebook: North West Tattoo Broome
  • Časovna razporeditev: Torek- sobota od 10.00 do 18.00

Lokacija v Google Zemljevidih:

3. Tetovaže Pearl Coast & Piercing telesa

Umetniki tetovaže v Broomeju

Tetovaže Pearl Coast & Body Piercing zagotavlja najvišjo kakovost modelov v Broomeju v Avstraliji. Ponujajo tudi nekatere storitve prebadanja, njihov dobro usposobljeni umetnik za tetoviranje pa je oblikoval svoje zamisli z vrsto slogov, ki vključujejo po meri, fine linije, barvno, črno-belo obliko. Njihov poudarek je na tem, kako lahko svojim strankam ponudijo kreativen dizajn tetovaže in edinstvene sloge.

Umetniki tetovaže v Broomeju

Njihova oprema je zelo sodobna in resnično na nivoju. Uporabljajo ustrezen postopek sterilizacije in upoštevajo nekatere varnostne ukrepe, da zagotovijo varnost in udobje svojih strank in umetnika. Sodelovali bodo z vami, da bi zagotovili najboljše modele, ki si jih lahko zamislite, in jim dali smisel. Prav tako se bodo maksimalno potrudili, da dosežejo vašo raven zadovoljstva in učinkovito prilagodijo vaš dizajn. Ponujajo tudi brezplačne svetovalne storitve, ki vam pomagajo razumeti vašo zasnovo in njihov slog oblikovanja.

Posebnost tetovaž na biserni obali & Umetnik Body Piercinga ima rad v različnih stilih in tehnikah, kot so New School, Tribal, Sleeve, Realism, Floral, Shading, Color Work, Black and Grey, Traditional, Cover-Ups, Animal, Natural, Lettering, Heart, Memorial, Mandala, Skull & Owl Tattoos, vključno s številnimi drugimi.

Umetniki tetovaže v Broomeju

To ni vse o tetovažah Pearl Coast & Body Piercing, saj ponuja veliko več svojim strankam, ki jih zelo cenijo. Umetnik v tem studiu bi se potrudil, da bi svojim strankam zagotovil največje udobje. Namesto google iskanja, če želite izvedeti več, tukaj so vse pomembne povezave do njihove uradne spletne strani, družabnih medijev in pomembne podrobnosti, ki so lahko zelo potrebne, ko naredite tetovaže Pearl Coast & Body Piercing za vaš naslednji dizajn!

Lokacija v Google Zemljevidih: