Tetovaže

29 tetovaž Guccija Maneja in njihov pomen

Radric Delantic Davis, strokovno znan po svojem umetniškem imenu, Gucci Mane je ameriški raper. Pomagal je popularizirati trap glasbo skupaj s kolegi raperji T.I. in Young Jeezy v letih 2000 in 2010. Gucci Mane je leta 2009 izdal svoje uspešne mešanice in svoj 6. studijski album The State vs Radric Davis, ki je bil njegov prvi album z zlato certifikacijo. Njegovo sodelovanje z Rae Sremmurd z naslovom “Black Beetles” je postala njegova prva pesem, ki je dosegla vrh ameriške lestvice Billboard Hot 100. Gucci Mane je izdal 13 studijskih albumov in več kot 71 mešanic ter ima svojo založbo 1017 Records. V preteklih letih je sodeloval tudi z več znanimi umetniki, med katerimi so Selena Gomez, Chris Brown, Drake, Lil Wayne, Marilyn Manson, Migos, 21 Savage, Young Thug in mnogi drugi. Gucci Mane ima preveč rad tetovaže in vse njegovo telo je prekrito z mnogimi zanimivimi črnili. Poglejmo si tiste, ki jih ima na svojem telesu, in pomene, ki jih imajo.

Gucci Mane

1. 1017 Tetovaža

Tetovaža: Desno stegno raperja, tik nad kolenom, vsebuje tetovažo številke 1017, ki je prav tako podčrtana.

Pomen: 1017 pomeni 1017 Records, ki je v lasti Guccija Maneja.

2. Atlantska tetovaža

Tetovaža: Raperjev pas na sprednji strani telesa vsebuje besedo, na kateri je tetoviran Atlantik.

Pomen: Atlantic pomeni Atlantic Records in je založba, od koder je začel svojo kariero pri ustvarjanju trap glasbe.

3. Tetovaža Flatshcals

Tetovaža: Njegov trebuh, tik pod njegovim levim trebuhom, vsebuje tetovažo oznake z napisom “FLATSHCALS”.

4. Tetovaže z rokami

Tetovaža: Na desni strani Maneinega telesa je tetovaža dveh rok, združenih v molitvi z ognjem, ki obdaja tetovažo.

Pomen: Skupaj molitvene roke so tetovaža, ki predstavlja spomin na Kristusovo moč in moli. Ta tetovaža predstavlja verske poglede raperja.

5. Mic Tattoo

Tetovaža: Sredi prsnega koša in želodca vsebuje veliko tetovažo mikrofona.

Pomen: Mikrofon predstavlja njegovo ljubezen do glasbe, zato se je odločil za to poklicno pot. Tatoo kaže, kako rad ima to, kar počne.

6. Tatoo morskega psa

Tetovaža: Na levi strani trebuha in malo prsnega koša je tetovaža obraza morskega psa s plenom v ustih. Okoli tetovaže je tudi kri.

7. Portretna tetovaža

Tetovaža: Na levem delu raperja je tetovaža portreta deklice. Ob strani so tudi majhne ptice, ki dopolnijo tetovaže na levem delu trebuha.

Pomen: Tetovaža portreta je Guccijeva hči. Gucci Mane in njegovo dekle Keyshia Ka’oir sta zelo skrivnostna do svojih otrok in celo njihova imena so skrivnost.

8. Torej Icey Boy in Portrait Tattoos

Tetovaža: Na prsih Guccija Maneta so napisane besede “So Icey Boy”. Na desni peci je tudi portret obraza deklice.

Pomen: Besede na prsih predstavljajo ime njegovega albuma, “So Icey Boy”. Portret je še ene od njegovih hčera in s to tetovažo je pokazal ljubezen, ki jo ima do nje.

9. Sign Tattoo

Tetovaža: Sprednja stran trebuha, tik pod njegovo tetovažo morskega psa, vsebuje tetovažo objave skupaj z različnimi znaki, ki kažejo na različna področja, kot sta Glenwood in So Icey.

Pomen: Tetovaža predstavlja njegov domači kraj, Atlanto, Georgia in dokazuje njegovo ljubezen do istega. Tako je Icey naslov, pod katerim je izdal številne mešanice, ki so dobile njegovo slavo.

10. Tetovaža s helikopterjem

Tetovaža: Desno rame raperja vsebuje tetovažo helikopterja, ki leti na nebu s pticami in soncem za njim. Beseda “Guwop!” je tudi tetoviran pod helikopterjem.

Pomen: Beseda, Guwop je bila tetovirana, da bi pokazala svojo podporo kolegi raperju, pesmi Young Thuga.

11. Gore in jadralna tetovaža

Tetovaža: Guccijevo levo ramo vsebuje tetovažo pogorja po vsem skupaj z jadralnim letalom, ki leti po nebu s pticami in glasbenimi notami, ki ga obkrožajo.

12. Burning Heart Tattoo

Tetovaža: Zunanja stran desne nadlakti vsebuje tetovažo srca, ki gori v plamenih, ki segajo do rame.

13. Tetovaže s kartami

Tetovaža: Desni biceps raperja vsebuje tetovažo igralnih kart z ognjem, ki gori poleg njih. Plamen vsebuje besede “Snitches get” v njem in besedo “šivi” je tetovirano pod celotno zasnovo.

Pomen: Besede skupaj tvorijo stavek: “Sničarji dobijo šive”.

14. CEO Tattoo

Tetovaža: Levi biceps pevca vsebuje tetovažo besede, na kateri je navpično tetoviran “CEO”. Črke so zaprte v plamenski vzorec.

15. Torej ledena tetovaža

Tetovaža: Na notranji strani njegove leve podlakti so besede “SO ICEY”, tetovirane na njej in pokrite z vzorcem plamena na enak način kot njegova tetovaža generalnega direktorja.

Pomen: Tako sta Icey ali Icey Boy vzdevki, ki jih Gucci imenuje kot prvi miks, ki mu je prinesel slavo pod naslovom “So Icey Boy”

16. Srce in tetovaža Gucci

Tetovaža: Na zgornji strani desne podlakti je tetovaža velikega srca, na kateri je ovit transparent, na katerem je zapisano njegovo umetniško ime. Gucci Mane.

17. Začetne tetovaže

Tetovaža: Zgornja stran njegove leve podlakti vsebuje obliko tetovaže zvitka skupaj z začetnicami, “MD” in “MP”, tetoviranimi znotraj svitka. Nad zvitkom je tudi tetovaža rdečega diamanta, nad njim pa nekaj tetoviranih besed. Preostanek njegove roke dopolnjujejo majhne tetovaže njegovega logotipa, glasbene note in majhni vzorci.

Pomen: Začetnice bi lahko pomenile imena njegovih otrok, vendar ne moremo zagotovo vedeti, saj je zelo skrivnosten glede njihove identitete.

18. Srčna tetovaža

Tetovaža: Spodnja stran njegove leve podlakti vsebuje tetovažo srca skupaj z vzorcem strele okoli nje.

19. Torej ledena tetovaža

Tetovaža: Na notranji strani desne podlakti raperja so napisane besede “So Icey One”, ki so obkrožene z njegovim logotipom in majhnimi glasbenimi notami, ki dopolnjujejo njegov desni rokav.

Pomen: Besede “So Icey One” spet predstavljajo ime njegove prve mixtape “So Icey Boy”

20. Diamantne in dolarjeve tetovaže

Tetovaža: Guccijeva leva roka vsebuje simbol za dolar, ki je vpet med dva diamanta. Njegova leva roka vsebuje tudi črko “G” in vsi njegovi prsti vsebujejo majhne simbole, ki so na njih tetovirani.

Pomen: Črka G, obrnjena proti obrnjeni podobi, je logotip blagovne znamke Gucci, od koder je Gucci Mane prevzel svoje ime.

21. Gucci tetovaža

Tetovaža: Desna roka raperja vsebuje isti logotip črke “G” skupaj z njegovo obrnjeno podobo. V sredini je velik in manjši okoli njegove desnice. Vsi njegovi prsti vsebujejo tudi črko “G”.

Pomen: Črke skupaj tvorijo logotip Guccija, ki predstavlja scensko ime raperja, to je Gucci Mane.

22. Mario Tattoo

Tetovaža: Na sprednji strani levega spodnjega dela noge je tetovaža slavnega junaka video igre Mario.

Pomen: Obe Guccijevi nogi vsebujeta veliko različnih izmišljenih likov, ki jih on ali njegova družina obožuje. Mario je eden izmed njih.

23. Looney Tunes in Simpsons Tattoo

Tetovaža: Na levi strani spodnje leve noge je tetovaža likov iz Simpsonovih in Looney Tunes.

Pomen: Ima tetovažo “Krusty the Clown” iz Simpsonovih in “Yosemite Sam” iz Looney Tunes, ki sta mu oba najljubša.

24. Sonic and Family Guy Tattoo

Tetovaža: Na notranji strani leve spodnje noge je tetovaža Stewieja Griffina iz Family Guya. Tik pod tem je še ena tetovaža izmišljenega lika, ki je Jež Sonic.

25. Smrkljena tetovaža

Tetovaža: Na sprednji strani njegove desne spodnje noge je tetovaža smrkca in zvitek nad glavo. V bližini vznožja smrkca je tetoviran tudi mali diamant.

26. Tetovaža sonca in čolna

Tetovaža: Na desni strani vratu je tetovaža scenerja čolna, ki pluje v morju, za njim pa sonce.

27. Tetovaža stožca sladoleda

Tetovaža: Guccijevo desno lice vsebuje tetovažo stožca sladoleda. Na sprednjem delu vratu je še en tetoviran G.

Pomen: G predstavlja njegovo umetniško ime Gucci Mane.

28. Solze in golobja tetovaža

Tetovaža: Raperjevo levo lice vsebuje tetovažo treh solz. Pod njegovim levim očesom je tudi tetovaža majhnega golobčka.

29. Tetovaža na hrbtu

Tetovaža: Gucci je le redko prikazal tetovaže na hrbtu. Zgornji del hrbta vsebuje dve veliki vrtnici, ki se združita navzdol v vzorec. Obstaja tudi zver z odprtimi usti, tetovirana tako, da pokriva njegov srednji in spodnji del hrbta.