Tetovaže

28 Neverjetna urdu tetovaža s pomenom

Urdu je nedvomno zelo edinstven in lep jezik. Zapletenosti jezika imajo veliko elegance in so polne razredov, vsebujejo pa tudi nesporno zgodovino, kulturo in tradicijo, povezano z njo. Tetoviranje v angleščini ni več norma in ljudje se spreminjajo, da bi si tetovirali tudi v drugih jezikih, da bi postavili svoje telo.

V tem primeru je Urdu močan. Ni samo lepota scenarija, ampak tudi pomen. Na koncu je prava tetovaža kombinacija pomena skupaj s tem, kako izgleda. Torej, tukaj je več kot 25 neverjetnih urdu tetovaž, v katerih lahko uživate!

Urdu v/s arabske skripte in tetovaže

Vsebina (kliknite za skok)

 • Urdu v/s arabske skripte in tetovaže
 • Kje dobiti oblikovanje tetovaže urdu?
 • Seznam urdu tetovažnih modelov
 • Neverjetne urdujske besede za vašo tetovažo

Urdu in arabščina sta dva jezika, ki se pogosto zamenjujeta in povezujeta z muslimansko skupnostjo. Za arabščino, ki je starejša od urdu, lahko rečemo, da je izvor urdu jezika. Med tema dvema jezikoma je torej veliko podobnosti. Vendar pa obstajajo tudi razlike, saj pripadajo popolnoma različnim jezikovnim družinam. Urdu se nanaša na indoevropsko jezikovno družino, arabščina pa na afro-azijsko jezikovno družino.

Kaj je arabščina

Arabščina je eden najpogostejših jezikov, ki se uporablja po vsem svetu. Arabščina se nanaša na semitsko vejo razreda afro-azijskih besed. Ta jezik se večinoma uporablja v regijah Severne Afrike, Bližnjega vzhoda in Afriškega roga. Arabščina je tesno povezana z aramejščino, ugaritsko, hebrejsko in feničansko. Arabščina je navdihnila tudi številne jezike, kot so perzijski, turški, malajski, hindujski, urdujski, indonezijski, tagaloški, somalijski, svahili itd..

Obstajata dve glavni različici arabščine: govorjena in pisna. Pisni ali literarni jezik, priznan kot sodobni standardni arabščina, je edina sankcionirana oblika arabščine. Uporablja se v pisnih besedilih in se govori tudi na uradnih dogodkih. Ta varianta je drugačna in bolj tradicionalna od govorjenih različic arabščine. Govorjene variacije se lahko zelo razlikujejo do te intenzitete, da so vzajemno nerazumljive. Sodobna standardna arabščina se v veliki meri izvaja tudi na številnih kulturnih konvencijah. Pridobljen je iz sloga Korana.

Kaj je urdu

Urdu se nanaša na indoevropsko jezikovno družino; kljub temu pa ga globoko navdihuje arabski jezik. Gre za standardiziran vnos hindustanskega jezika. Urdu je uveljavljen slog šestih zveznih držav Indije ter nacionalnega jezika in lingua franca v Pakistanu.

Čeprav je urdu tradicionalno povezan z muslimani v regiji v severni Indiji in Pakistanu, je običajno sodelovalno razumljiv s standardnim hindujščino, ki jo hindujska skupnost glasno izrazi. Urdu je večinoma sestavljen iz arabskega, perzijskega in sanskrtskega leksikona. Literarni urdu je klasično napisan v nastavilskem slogu perzijske abecede.

Kje dobiti oblikovanje tetovaže urdu?

Za ženske

 • Gleženj
 • Zapestje
 • Prstni prostori
 • Roke
 • Lopatica
 • Za ušesom

Za moške

 • Prsni koš
 • Biceps
 • Noge
 • Vrat
 • Nazaj
 • Podlakti

Seznam urdu tetovažnih modelov

 • Sladko oblikovanje tetovaže urduja peš

Urdu tetovaža

Ne glede na to, ali se vam zdijo njegove oblike nenavadne ali menite, da je odlična ali moderna, lahko oblikovanje tetovaže z urdu besedo omogoči zabaven način, da z besedami okrepite svoje telo. Zelo drugačna od angleškega jezika, ta semantika lahko zanima več ljudi, ker dopušča veličasten globok pomen. Lahko je tudi odlična metoda za združevanje z družino ali zapuščino. Ta oblika tetovaže urdu beseda je lahko precej modna.

 • Lepo oblikovanje tetovaže urdu na roki

Urdu tetovaža

Tetovaže so nova metoda izražanja naših misli in izražanja misli. Oba sta za privilegij uporabnika in za interes tistih, ki jih gledajo. V ta namen imajo ljudje običajno raje tetovaže, ki imajo poseben pomen, vendar je ideja in najnovejša namestitev tetovaže opredeljena s tem, kaj morajo videti drugi. Ta v je lahko viden le ob določenih časih. Narejen je na rebrih, ki so precej skrita.

 • Lepa urdu tetovaža na rokah in nogah

Urdu tetovaža

Svojo neverjetno obliko tetovaže urdu besed z nekaj pomembnega pomena lahko povežete s svojimi najdražjimi, kot so družinski člani, partner ali najboljši prijatelji, tako da bo imela v vašem življenju še večji pomen. Ta oblika tetovaže urdu beseda je odličen dizajn, ki je narejen s preprostim črnim črnilom. Ta oblika tetovaže urdu beseda je precej lepa in čedna v sestavi.

 • Pametno oblikovanje tetovaže urdu na roki

Urdu tetovaža

Ta oblika tetovaže urdu beseda je narejena na zapestju uporabnika. To je stranski del roke. Izvedeno je s preprostim črnim črnilom in preprosto pisavo urdu, zaradi česar je ta oblika tetovaže urdu beseda precej pomembna in se ne osredotoča preveč na estetiko oblikovanja. Tukaj mi je zelo všeč celoten dizajn tetovaže z urdu besedo in tudi umestitev je primerna.

 • Lepo oblikovanje tetovaže urdu na zgornjem delu hrbta

Urdu tetovaža

Ta neverjetna oblika tetovaže urdu beseda je narejena na zgornjem delu hrbta uporabnika. Medtem ko se mnogi odločijo, da bodo na hrbtu dobili večje modele, je ta urdu beseda tatoo oblikovanja precej popolna, saj se dobro prilega mestu. Lahko dobite tudi to obliko tetovaže urdu besede na zgornjem delu prsnega koša. Če je ta oblika tetovaže urdu beseda pomembna za vas, lahko to tetovažo natisnete na mestu, ki vam je bližje pri srcu.

 • Urdu citat oblikovanje tetovaže na rami

Urdu tetovaža

Tetovaže so lahko način spodbujanja drugih. Oblikovanje v drugem jeziku ali znaku, ki ni v angleški abecedi, je način, da druge spodbudite k vprašanju: “Kaj pomeni tvoja tetovaža?” Če potrebujete pripombe ali razpravo o svojem oblikovanju, je dodajanje besede ali besedne zveze v drugem jeziku, še posebej skrivnostnega urdu, zelo čudovit način za to. Tu je tetovaža narejena v urdu pisavi, vendar vam omogoča, da delite pomen svojega tat -a, če želite ali dovolite, da ostane skrivnost.

 • Fine Urdu Tattoo Design na roki

Urdu tetovaža

To je precej elegantna oblika tetovaže urdu, ki je narejena na roki uporabnika. Mnogi si na roki naredijo preprosto obliko tetovaže urdu, kar je najpogostejša ideja za postavitev urdujev. Zelo mi je všeč urejenost in lepota tega občutljivega tetovaže besede iz urdu, narejene s črnim črnilom.

 • Sladka urdu tetovaža na prsih

Urdu tetovaža

Nekateri kitajski in japonski slogi imajo povezane poteze, vendar različne pomene. Podobno imajo urdu in arabske tetovaže isti problem. Na primer, kitajski znak za “močan” v mandarinščini pomeni tudi “strast” v japonščini, za ponazoritev. Oblikovanje črke z dvojnim pomenom je eden od načinov, da ohranite osebni značaj svoje tetovaže, hkrati pa jo razkrijete vsem, ki si jo lahko ogledajo. Ko zahtevate njen pomen, preprosto predstavite javno zgodbo in zasebni pomen obdržite zase.

 • Sladka urdu tetovaža na roki

Urdu tetovaža

To je preprosta oblika tetovaže urdu, ki teče čez roko uporabnika. To je čudovit dizajn tetovaže urdu z besedami s krepkim črnim črnilom, ki izgleda precej lepo. Narejen je tako, da se prilega podlakti, kar je zelo lepo. Resnično mi je všeč ta urdu beseda tatoo design in pomen te Urdu beseda tattoo design izgleda precej skrivnosten preveč.

 • Čudovita urdu tetovaža na rami

Urdu tetovaža

Besedna tetovaža nima meja, ko se prikaže na mestu. Te tetovaže lahko najdete na ramenih, nogah, rokah, hrbtu in prsih. Ena izmed idej, na katere bi morali pomisliti pri urejanju svoje tuje besede, je, kako velika bo in kako opazno si jo želite. Če je to nekaj, kar prispeva k osebnemu pomenu ali vas žene, da dosežete, na primer ‘N’aie pas peur’, potem boste morda želeli postaviti ta stavek na zapestje ali podlaket. To je spletno mesto, ki ga lahko opazujete in se vsak dan spominjate. Če pa gre za pomembnejšo postavko ali obsežnejši citat, boste to našli na širšem področju, kot sta hrbet ali stegno.

 • Fine urdu tetovaže na vratu

Urdu tetovaža

Dizajn, ki je narejen na vratu, mi je zelo všeč, ker imajo v avri dodano nekakšno skrivnost. Pravzaprav je dodatna kakovost tega dizajna, da je napisana v urdu pisavi, ki je še bolj skrivnostna. Tako je celoten dizajn z idejo o postavitvi in ​​scenarijem popoln, če želite osebno tetovažo zase.

 • Čudovita urdu tetovaža na zgornjem delu hrbta

Urdu tetovaža

Besede so naraven način, da svoj um vnesete v kožo. Besede lahko pojasnijo dojemanje, predlagajo ali pa samo pokažejo vašo kulturo. Uporaba drugega jezika, ker je del vaše kulture ali samo zato, ker vam je všeč, lahko dobesedno doda globino in romantiko vašim besednim tetovažam. Čeprav se te vrste tetovaž lahko prilegajo kamor koli, preverite svoje prijave ali citate z regionalnimi govorci, da zagotovite, da boste dobili pravo različico. Zdaj poiščite natančno tetovažo v oblikovanju tetovaže urdu, ki vas privlači, in si oglejte svojega umetnika.

 • Pametno oblikovanje tetovaže urdu na zapestju

Urdu tetovaža

Če na tetovaži ne potrebujete svojega posameznika, ljubljene osebe ali rokopisa vašega tatoo umetnika, poskrbite, da boste razmislili o vrsti pisave, ki jo izberete za naslednjo obliko tetovaže urdu. Skoraj vse pisave za knjige, računalnike in pisalne stroje je mogoče pretvoriti v tetovažo. Poskusite sestaviti v različnih pisavah v velikosti in barvi, v kateri želite končno tetovažo, da vidite, kako izgledajo na vaši koži.

 • Lepo oblikovanje tetovaže urdu na vratu

Urdu tetovaža

Rokopis in kaligrafija sta dva sloga, ki dodata malo podrobnosti vzorca ali povečata tetovažo, ki je v celoti sestavljena iz besed. Eden od načinov, kako se posvetnemu tatuju pridružiti dodaten zaključek, je ponarejanje črk iz rokopisa ljubljene osebe, da se zlijejo z besedo za vašo tetovažo. V nasprotnem primeru lahko s kaligrafijo preproste besedne tetovaže pretvorite v obsežne umetnine za oblikovanje tetovaže urdu.

 • Odlično oblikovanje tetovaže urdu na roki

Urdu tetovaža

Čeprav se besedne tetovaže lahko nanesejo kjer koli na telesu, razmislite o velikosti in položaju črk. Široka, ravna področja, kot so hrbet, želodec ali prsni koš, lahko vključujejo obsežnejše besede ali izreke lažje kot zaobljena zunanjost, kot sta roka ali noga. Če izrazi vaše tetovaže pokrivajo okončino, lahko postane opazovalec težje, da besedo pravilno razlaga. Poleg tega lahko pobočja v mišicah in krivulja telesa zasukajo izraz ali stavek. Če najprej izberete šablono za tetovažo vašega urdo besedišča in jo namestite na različne dele telesa, lahko ugotovite, kako dobro se bo prej prilegalo.

 • Pametno oblikovanje tetovaže urdu na roki

Urdu tetovaža

To je zelo lepo oblikovanje tetovaže besede urdu, ki je narejeno na rokah uporabnika. Ta oblika tetovaže urdu beseda izgleda precej preprosto in zelo domiselno. V oblikovanje tetovaže besed urdu lahko dodate nekaj pomembnih besed, ki bodo vašemu videzu tetovaže dale globino. Tudi če vaša tetovaža urdu beseda nima drugih elementov, bi lahko zadostovala preprosta zasnova.

 • Lepo oblikovanje tetovaže urdu na roki

Urdu tetovaža

Ta oblika tetovaže urdu beseda s črnim črnilom je pokrila skoraj celotno roko. To je odličen dizajn, ki je preprost in izdelan s črnim črnilom. Lahko naredite celotno frazo s čudovitim črnim črnilom, ki je videti lepše in lepše. Oblikovanju tetovaže urdujske besede lahko popolnoma dodate nekaj barv, kar bi bila dodatna prednost.

 • Čudovito oblikovanje tetovaže urdu na prsih

Urdu tetovaža

Dodajanje tetovaže urdu beseda je zelo lep koncept, saj so skrinje področje, kjer lahko zabeležite vrste besed, ki so za vas najpomembnejše. V urdu lahko napišete besede, kot so »moč«, »odločnost«, »družina«, »ljubezen«, »mati«, »oče« itd. Dodajanje izbire elementov je v celoti odvisno od vas, toda zaradi območja umestitve mislim, da bi celoten koncept in videz zadostoval.

 • Sladka urdu tetovaža na gležnju

Urdu tetovaža

To v resnici ni v urdu pisavi, ampak v pisavi devanagari, ki se večinoma uporablja v Indiji. To je odlična oblika tetovaže urdu, ki uporablja pisavo Devanagari za besedo urdu. Podobno lahko uporabite tudi angleško pisavo. Ne glede na to, kaj želite narediti s svojo obliko tetovaže urdu, mislim, da je popolnoma odvisno od tega, kako kreativni in inovativni ste lahko z njo.

 • Nežno oblikovanje tetovaže urdu na zapestju

Urdu tetovaža

Roka in zapestje sta najboljša možnost postavitve za vašo najboljšo obliko tetovaže, ki je smiselna in preprosta, kot je ta oblika tetovaže urdu beseda tukaj. Ta oblika tetovaže urdu beseda je narejena s preprostim črnim črnilom, ki je narejeno s krepkimi črkami. Izgleda super, da ga nosi uporabnik in izgleda odlično.

 • Velikodušno oblikovanje tetovaže urdu na zapestju

Urdu tetovaža

Dizajn tetovaže besede urdu lahko na zapestju preuredite vodoravno ali navpično, kot je prikazano na sliki pred tem. Vsak slog bi bil videti super. Ta oblika tetovaže urdu beseda je preprosto narejena na zapestju s črnim črnilom, ki je precej krepko. To je odlično oblikovanje tetovaže besed urdu, ki je narejeno in izgleda lepo.

 • Nežno oblikovanje tetovaže urdu na gležnju

Urdu tetovaža

Resnično mi je všeč ta majhna urdu beseda tatoo, ki je narejena na gležnju uporabnika. Gleženj je odlična možnost namestitve manjših pisav in tatujev, kot je ta. Nosilec je temu oblikovanju tetovaže urdujske besede dodal tudi bele meje, zaradi česar je dizajn nekoliko drugačen od drugih. Celotna oblika tetovaže urdu beseda je precej impresivna in hkrati preprosta.

 • Fantastična urdu tetovaža na roki

Urdu tetovaža

Oblikovanje tetovaže urdujske besede tukaj je dodano s črnim črnilom in utripom srca. Tako je oblikovanje tetovaže urdu besede na podlakti, kjer bi se lahko pogovarjali in govorili o nečem, kar imate radi, odlična ideja. To je lep dizajn, ki ga lahko naredimo s preprostim črnim črnilom. Vendar pa lahko srcu dodate nekaj barv, če želite.

 • Glasbeno oblikovanje tetovaže urdu na ovratnici

Urdu tetovaža

Oblikovanje besed ne pomeni, da so črke ali znaki sami. Razmislite o skrivanju črk v obsežnejšem oblikovanju vizualne podobe z uporabo plazilcev, stebel ali rož, ki so najpogostejši elementi, ki se dodajo kateri koli obliki tetovaže urdu za ustvarjanje besed in črk, ali pa združite pasico v bolj obsežni tetovaži oblikovanje. Ne pozabite samo priznati, koliko potrebujete od drugih, da razumejo vaše sporočilo; če je beseda v oblikovanju bolj posebna, jo pokrijte, če želite, da se glasno in odprto prebere, naj bodo besede ločene od drugih vzorcev.

 • Odlično oblikovanje tetovaže urdu na zapestju

Urdu tetovaža

Ne glede na to, ali je vaša besedna tetovaža namenjena drugim, ali pa samo slogan ali ime, ki si ga želite redno približati, se prepričajte, da ima namen, ki bo ostal vse življenje. Izogibajte se pridobivanju ilustracij ali izrek, ki vam niso jasne na osebni ravni, kar bi vas lahko s starostjo razburilo ali počutilo nerodno. Če je dizajn ponazoritev tega, kdo ste, je tatoo z besedami tisti, ki prinaša, da ga lahko vsi slišijo. Naj bo to dejstvo nesporno, da mislite na vsako besedo tega, kar govori, da zagotovite neprekinjeno čustvo svojega tetovaža v svojem življenju.

 • Lepo oblikovanje tetovaže urdu na zapestju

Urdu tetovaža

Ta ljubka tetovaža urdu beseda je narejena na zapestju. Pisava je precej majhna in vloženi so bili napori, da bi celotno besedno zvezo umestili v eno vrstico o najslabšem, tako da je celotna zasnova tetovaže urdu beseda precej preprosta in sladka. Resnično mislim, da ta urdu beseda tatoo izgleda zelo elegantno in je zelo lepo narediti.

 • Urdu Quote Tattoo Design na roki

Urdu tetovaža

Zdi se, kot da je ta oseba v naročje natisnila celo pesem! Vendar pa se morate prepričati, če želite tako ogromen scenarij samo na roki, kjer naj bo viden vsem, ali če želite obliko tetovaže urdu besede na drugem delu kože, kot so hrbet, prsni koš ali rebra, kjer ni le to bo ostalo osebno, vendar bo imelo več prostora za pravilno zapisovanje.

 • Očarljiva Urdu tetovaža na rami

Urdu tetovaža

Resnično mi je všeč, kako ljubko izgleda ta tetovaža urdu beseda na zgornjem delu prsnega koša ali ključni kosti. Mislim, da je ta zasnova precej neverjetna. Ovratnice izgledajo zelo lepo, če so narejene s preprostim besedilom. Poleg tega je scenarij za urdu jezik zelo slogoven in to dodaja neke vrste glamur temu oblikovanju tetovaže urdu. Na splošno je preprosta oblika, vendar zagotovo izgleda super očarljivo.

Neverjetne urdujske besede za vašo tetovažo

Obstaja več modelov tatujev urdu, ki jih lahko naredite tako, da svojemu dizajnu tetovaže urdu besede dodate nekaj pomembnih ali priljubljenih pesmi, besednih zvez in gazalov. Tukaj je nekaj neverjetnih urdujskih besed, ki jih lahko uporabite kot oblikovanje tetovaže in so zelo pomembne za uporabo. Izberite nekaj, kar bo odmevalo z vašo osebnostjo!

 • Khafa

Angleški ekvivalent: nesrečen

 •  Justajoo

Angleški ekvivalent: Quest

 •  Khwabeeda

Angleški ekvivalent: Dreamy

 •  Falaq

Angleški ekvivalent: Sky

 • Baad-e saba

Angleški ekvivalent: Wind of morning

 •  Mukhtalif

Angleški ekvivalent: Drugače

 •  Aaftab

Angleški ekvivalent: Sončna svetloba

 • Khana’badosh

Angleški ekvivalent: Vagabond

 • Nayab

Angleški ekvivalent: Redko

 • Uns

Angleški ekvivalent: Ljubezen

 • Noor

Angleški ekvivalent: sijaj

 • Raqs

Angleški ekvivalent: Ples

 • Musalsal

Angleški ekvivalent: Constant

 • Dastoor

Angleški ekvivalent: Tradicija ali običaj

 • Nazakat

Angleški ekvivalent: Elegance

 • Shiddat

Angleški ekvivalent: Intensity

 • Sukoon

Angleški ekvivalent: Peace

 • Mukhtasar

Angleški ekvivalent: Odločilno

 • Aafreen

Angleški ekvivalent: Lepo

 • Inayat

Angleški ekvivalent: Skrb