Tetovaže

28 kul modelov tetovaže Sailor Moon s pomeni

Kdo je nekdo, ki se ponoči bori proti zlu in se podnevi pripravi na nekaj kul črnila? Če vas zanima ta fraza, bi vedeli, o čem govorimo. Ali ste enako obsedeni s skavtom kot mi? No, če je vaš odgovor pritrdilen, bi vam zagotovo bilo všeč teh 28 modelov kul tattoojev Sailor Moon. Obstaja več milijard ljudi, ki si tega animeja ne morejo pomagati, a zakaj ne? Neverjetno je! Poleg tega je tudi seznam tetovaž mornarjev, ki smo jih naredili za fanatike, prav mamljiv.

Obstaja veliko objav Sailor Tattoo, ki so v trendu po vsem internetu in govorijo, da ti anime junaki niso samo tetovaže, lahko celo simbolizirajo nekaj pomembnejšega. Vsak lik v filmu Sailor Moon ima svojo zgodbo. Podobno ima vsak uporabnik svojo teorijo, kako izbere svoj vzorec tetovaže. Ena takih tetovaž je transformacijska tetovaža, ki prikazuje preobrazbo Sailor Moon, ki simbolizira lastno preobrazbo uporabnika skozi različne izkušnje in stiske. Lahko si celo naredimo tetovažo Sailor Moon samo zato, ker bi se želeli spomniti spominov, povezanih z njo.

Če se torej vidite kot pravi mornarski skavt ali pa imate preprosto radi srčkane anime in manga-navdihnjene like ter način njihovega ponazoritve, vam bo teh 27 Cool Sailor Moon tatu modelov zagotovo všeč.

 • Mornarska luna Broken Heart

Tetovaža Sailor Moon

To je zelo ganljiv dizajn, saj ima za seboj veliko zgodbo. Na njem je črna dama, odrasla različica hčerke Sailor Moon, Chibiusa, ki so ji oprali možgane in spremenili v nekaj hudobnega. To zlomljeno srce simbolizira srčni utrip, ki ga je morala mornar Moon občutiti zaradi načina, kako se je Chibiusa obrnila proti njej z namenom, da uniči njo in druge mornarje. Verjetno precej dramatično in škodljivo za Sailor Moon.

 • Tetovaža mornarja Jupitra

Tetovaža Sailor Moon

Ta vključuje zelo poenostavljeno zasnovo Sailor Moon z realistično različico Lune in Artemide. Tatoo zagotovo izgleda zelo čudovito zaradi nadarjenega umetnika tetovaže. To je super za nekoga, ki si ne želi zapletenega dizajna, ampak le subtilen sklic na priljubljeni anime.

 • Ljubezenska tetovaža

Tetovaža Sailor Moon

Ljubezenske tetovaže so vedno srčne. Kdo ne ljubi malo romantike? In to velja za dramatično ljubezensko zgodbo anime serije, ki prikazuje romanco Tuxedo Maska, ki se globoko zaljubi v Sailor Moon. Ali ni preprosto preveč očarljivo?

 • Sailor Moon Eating

Tetovaža Sailor Moon

Čeprav je Sailor Moon večji vidik superjunaka, je tudi običajno najstnica, ki se občasno rada prepusti svojim muham in domišljiji. In ali niso to vsi superjunaki? Konec koncev so tudi ljudje! Kot vsaka druga najstnica se tudi ona trudi vstati pravočasno in opraviti izpite z dobrimi ocenami. To je razlog, zakaj se z njo lahko poveže čisto vsak! Tukaj je poklon Usagiju Tsukinu, pravemu imenu Sailor Moon, ki ujame nepopolnost ljubkega superjunaka in počne tisto, kar počne najbolje, ko se ne bori proti zlu.

 • Mandala Sailor Moon

Tetovaža Sailor Moon

Mandale so precej pogost navdih pri oblikovanju tetovaž in so v teh dneh zelo v trendu. Mešanje anime tetovaže Sailor Moon z vzorcem mandale je precej edinstveno. Ta tetovaža vključuje glavno in najbolj cenjeno orožje Sailor Moon, lunino palico in njene tri mačje pomočnike: Luno, Artemis in njuno hišno mačko Diano, ki sta skupaj ustvarila to izpopolnjeno geometrijsko kompozicijo.

 • Geometrijska tetovaža Sailor Pluton

Tetovaža Sailor Moon

To je še ena geometrijska kompozicija Sailor Piece, ki vključuje glavno orožje mornarja Plutona, The Granet Rod. Glavna funkcija tega orožja je dejstvo, da služi tudi kot ključ do vesoljsko-časovnih vrat, za katera skrbi Pluton.

 • Tetovaža Sailor Mars

Tetovaža Sailor Moon

Ali ni to čudovita tetovaža mornarja Marsa? Ta tetovaža služi kot spomin na najbolj cenjenega mornarskega skavta poleg Sailor Moon! Pravo ime Sailor Mars je Rei Hino in znano je, da ima vznemirjen odnos s Sailor Moon, saj le redko zaklenejo rogove zaradi kratkotrajnega vedenja Sailorja Marsa in nagnjenosti Sailor Moon, da jo vedno preizkuša. Mornar Mars je precej znan, saj zaradi svoje ognjene osebnosti in odkritega temperamenta predstavlja močno žensko današnjega časa. Najbolj edinstveno pri njej je, da čeprav pogosto pride v težave, nikoli ne pusti prijateljev na cedilu.

 • Sailor Moon in Luna

Tetovaža Sailor Moon

Pomen ilustracij mange in animeja je dejstvo, da so super barvite in živahne. Vsekakor so prava poslastica za oči. Torej, ne glede na to, ali gre za junaka ali zlikovca, sta enako lepa s svojimi sijočimi lasmi, čudovitimi kostumi, srčkanim orožjem in čudovitimi pomočniki. Ta posebna tetovaža vedno pritegne pozornost predvsem zato, ker zaradi vseh lepih barv izgleda zelo živahno.

 • Tetovaža mornar Uran in Neptun

Tetovaža Sailor Moon

Sailor Moon je ena takih anime serij, ki ponuja lekcije o prijateljstvu, moči, ostrini in pogumu. Vendar je bilo tudi to precej pred svojim časom! Pravim, da za vse tiste, ki spremljate predstavo, poznate ljubezensko zgodbo mornarja Urana in mornarja Neptuna, pravzaprav imenovanih Haruka in Michiru, v podporo skupnosti LGBT. To je pravi navdih za sprejemanje te skupnosti za mlada dekleta. To je eden prvih primerov, s katerimi bi se lahko povezovala mlada dekleta. Poleg tega kratka frizura mornarice Uran in njena ljubezen do vsega moškega kaže, da ni nujno, da so dekleta ves čas lepa in oblečena. Konec koncev je zanje več kot le to.

 • Sailor Saturn Tattoo Designs

Tetovaža Sailor Moon

Dodatno razširjeno povpraševanje po seriji Sailor Moon je resnica, da je vsak mornarski skavt drugačen na svoj način, s svojimi močmi in značilnostmi, ki so jim značilne. Zato se je zavezana, da bo persona, ki odmeva z gledalci. Mornar Saturn ali Hotaru Tomoe je zaradi svojih skrivnostnih korenin v veliki zvezi s številnimi oboževalci. Ker lahko njene velesile povzročijo popolno uničenje kozmosa, se mornar Uran in Neptun spopadeta, da bi se izognila razmeram, ko se Hotarujeve moči dvignejo. Je tudi res izoliran lik, dokler ne naleti na Sailor Chibi Moon. Zaradi njenih posebnosti in nezmožnosti povezovanja z mnogimi se verjetno poveže s svojimi oboževalci, ki so do neke mere tudi introvertirani.

 • Večna tetovaža Sailor Moon

Tetovaža Sailor Moon

Se spomnite, kdaj so bili nadgrajeni liki v pokemonih? Mislim, da je to precej pogosto tudi v mangah in animejih za okrepitev in boj proti zlu. Ta preobrazba zahteva, da se superjunak nadgradi v boljša oblačila po svoji novi različici velesile. Zelo pogosto je, da z vsako serijo prihaja nova junaška oblika. Se spomnite, da je Sailor Moon pri nadgradnji na Eternal Sailor Moon prišel skupaj z različnimi subtilnimi preobrazbami, vključno z nizom čudovitih kril?

 • Orožje mornarja Neptuna

Tetovaža Sailor Moon

Sailor Moon je med feministkami precej v trendu, verjetno zato, ker gre za tolpo za vse dekleta, ki so si vzele za boj proti kriminalu. Tudi teme so vredne spoštovanja. To je točno pojem, ki ga je ta dizajn tetovaže prevzel. Ta tetovaža predstavlja orožje mornarja Neptuna z vklesanimi besedami “bori se kot dekle”. Ima velik pomen, saj pomeni, da dekleta ne manj nič kot njihovi kolegi. Vsekakor prinaša pozitivno sporočilo poguma in moči. Edinstvene ženske superjunaki so enigmatični liki serije Sailor Moon in ravno zato ta zasnova drži težo.

 • Tetovaža Sailor Transformation

Tetovaža Sailor Moon

Najboljši del katere koli serije ali filma o superjunakih je na vrsti, ko se znaki normalnega videza spremenijo v superjunaško različico sebe. Eden takih živahnih spominov je tisti iz Sailor Moon, ko se ljubke najstnice prelevijo v mornarsko enoto za boj proti kriminalu in reševanje sveta. To je povzročilo lepe in peneče kostume, čudovito orožje in živahne barve, ki so povsod širile pozitivno sporočilo. Če je bil tudi ta del, kjer se dekleta spreminjajo, vaš najljubši, vam bo zagotovo všeč ta oblika tetovaže.

 • Igriv OG

Tetovaža Sailor Moon

Ta muhast portret OG Sailor Moon je precej presenetljivo. Zaradi živahnih barv lepota tetovaže še bolj izstopi. To je tisto pri anime modelih tetovaž, ki vedno izžarevajo z živahnostjo. Roka je tako kul kraj, da pokaže barvit in vesel dizajn tetovaže.

 • Luna

Tetovaža Sailor Moon

Luna je tako čudovita, kajne? Vesela upodobitev Lune vse navduši. Ljubezen tega lika je neprekosljiva. Tu je Luna vgrajena v modro geometrijsko srce, ki je tudi precej očarljivo. Vijolična in modra sta precej kontrastna dvojica.

 • Tatoo z medaljonom

Tetovaža Sailor Moon

Si želite, da bi imeli tudi vi takšen čarobni medaljon? Zagotovo tudi mi. Barve so precej izvrstne. Poleg tega je modra galaksija podobna oblika in daje tetovaži eteričen videz. Ta lepa medaljon je neverjetno ljubka in nekaj, kar bi vsaka deklica rada imela.

 • Kot stožec sladoleda

Tetovaža Sailor Moon

To je pravzaprav zelo kreativen oblikovalec, ki je po mojem mnenju tudi precej neumen. Je pa simbol povezave med normalnim življenjem najstnice in življenjem superjunakov. Sladoled, ki je običajna stvar, ima odlične podrobnosti in vključuje zvezde in luno, ki ga povezuje z eteričnim svetom mornarske enote. Ta zasnova Sailor Moon kot sladoleda je precej srčkana. Ali ste opazili penečo glazuro, ki ji pokuka skozi lase?

 • Črna gospa in Luna

Tetovaža Sailor Moon

Chibi preobrazba Črne dame in Lune izgleda precej gotsko. Barvna kombinacija lahko predstavlja slabo kakovost tega lika. Pravzaprav tudi njeni vijolični lasje zelo dobro odmevajo z njenim značajem.

 • Oblikovanje tetovaž Sailor Neptune

Tetovaža Sailor Moon

Mornar Neptun s svojim zelenkasto-modrim barvnim tonom izgleda povsem popolno. Očarljiva je in zabavna in prav to predstavlja tudi ta tetovaža.

 • Chibi Sailor Moon v kostumu Luna

Tetovaža Sailor Moon

Sailor Moon je že sama po sebi precej ljubka, a ta umetnica za tetovaže je s tem, da je Sailor Moon in Luno vključila v nekaj enega, prišla na drugo raven. Stopnja ljubkosti se je s to zasnovo zagotovo povečala za več zarez.

 • Luna in Artemis mahata drug drugemu

Tetovaža Sailor Moon

Tako Luna kot Artemis sta sladki in očarljivi, čeprav eden predstavlja varuha Sailor Moon, drugi pa Sailor Venus. Morda so podobni mačkicam, a Luna in Artemis sta pravzaprav vesoljca s planetoida Mau (kar me pravzaprav spominja na ‘mijau!’, Kakšno naključje, kajne?)

 • Čudovita Luna

Tetovaža Sailor Moon

Samo ime Luna pomeni ‘luna’ in ga predstavlja tudi znak, ki ga nosi na čelu. Ta tetovaža je zelo čudovita, saj Luna visoko dvigne glavo v veselju, da pogleda svojega soimenjaka.

 • Trije zlobni liki

Tetovaža Sailor Moon

Ta tetovaža prikazuje Luno, Artemis in Sailor Moon v notranjosti v obliki srca s srčkanimi loki in rožami. Ah, pri tej tetovaži je vse tako ljubko in dekliško. Pogrešana oseba je mornar Venus, saj je Artemida njen skrbnik in mentor. Kakorkoli že, obožujemo ta barvit dizajn.

 • Spiralna srčna luna

Tetovaža Sailor Moon

Zaradi tega je Spiral Heart Moon Rod tako fascinantna, da se zdi, da je njena sestava, tako kot druge bistvene stvari v seriji Sailor Moon, navdihnjena s palico v resničnem življenju, to je žezlom v lasti britanske kraljeve družine . Ali niste bili presenečeni, ko ste izvedeli tudi to neverjetno dejstvo? Verjetno je to navdih tudi za nosilca te tetovaže.

 •  Luna-P

Tetovaža Sailor Moon

Luna-P je bilo orožje v lasti Chibiusa Tsukino, ki ji ga je predstavil mornar Pluton. Bil je njen najbolj cenjen pokrovitelj in imel je veliko podobnost z Luno. Izgledajo popolnoma enako! Pri tej napravi je super to, da se zdi, da ima Luna-P v manga in anime serijah nekaj samoprepoznavanja. Sledilo je Chibiusi in se borilo zanjo. Lastnik bi lahko uporabil tudi Luno P za interakcijo z drugo mornarsko enoto. Prav neverjetno je opaziti različen odziv Black Lady na Luna-P v animeju in mangi. Medtem ko je v anime različici Black Lady napravo vzela za svojega edinega pravega zaupnika in jo uporabila za boj proti Sailor Squalu, v mangi in Crystal pa jo je Black Lady zavrgla in jo označila za smešno in otroško igračo..

 • Ujemite romanco

Tetovaža Sailor Moon

Poleg običajnih udarcev v življenju superjunakov je Sailor Moon znan tudi kot Usagi Tsukino, maska ​​Tuxedo pa se imenuje Mamoru Chiba. Za svojimi imeni imajo velik pomen. Usagi v japonščini pomeni “zajec”. Japonci so priča zajcu na Luni, ki Usagi poveže z Luno, preden prejme pooblastila. Po drugi strani pa “Mamoru Chiba” pojasnjuje “zaščitnika Zemlje” in razkriva, da izpolnjuje položaj zemeljskega mornarja. Poleg tega so opazna tudi imena iz preteklih življenj. Jasno je, da je pomen “maske smokinga” povsem jasen. Je dobesedno fant v smokingu in maski.

 • Chibi Moon Compact

Tetovaža Sailor Moon

To je čudovita broška, ​​ki jo Chibiusa uporablja za preoblikovanje v Super Sailor Chibi Moon. V drugem kompaktu spominja na Usagijevo broško. Edina izjema je, da je dragulj v središču srce namesto kroga. Tudi zunanji trak je precej značilen. Chibiusa je prejel ta kompakt od Pegasusa, tako kot Usagi.

 • Tetovaže stopal Lune in Artemide

Tetovaža Sailor Moon

Ta zasnova tetovaže je dokaz dejstva, da sta Luna in Artemis čudovita do te mere, da če bi pomislili, da bi jih tetovirali, postavitev ne bi bila problem. Izgledajo čudovito kot tetovaža stopal. Tako kot par nog sta tudi ekipa! Čeprav je bila zgolj domneva, da sta bila Luna in Artemis romantično povezana, je to potrdil prihod Diane. Siva mucka je partnerka Chibiusa (ali Mini Moon) in tako kot Luna in Usage ter Artemis in Minako, ima posebno povezavo s svojim mornarjem.

Potrjeno dejstvo je torej, da vsa dekleta niso odraščala kot poslušne princeske iz Disneyjevih filmov z ogromnimi gradovi in ​​čakajo na svojega princa. Nekatere izmed njih so se navdušile nad ženske, ki so se borile proti zlikovcem in kriminalu ter rešile celo mesto v svojih bleščečih luštnih oblekah z ustreznim orožjem. Vsi imamo radi Disneyjeve princese do jedra, vendar je v auri teh super najstnikov, ki so predstavljali moč deklet na izjemen in zanimiv način, ki je gledalce navdajala z enako močjo in pogumom, nekaj drugega. Medtem ko bi bile Disneyjeve tetovaže zelo lepe in ljubke, da bi jih dekle prikazalo, bi bil večji pomen teh superjunakov, ki se vsak dan (s svojim normalnim in supergirlskim življenjem) borijo, da bi nam življenje izboljšali!