Tetovaže

27 neverjetnih idej za tetovaže miru s pomeni

Peace Tattoo pomeni pacifistično razumevanje na eni strani, hkrati pa daje tudi politično izjavo. Mirovne tetovaže so se razvile v polnopravno gibanje, ki poudarja dobrobit podjetja nad individualističnimi koristmi. Poleg tega obstaja možnost, da bi tetovaže miru morda pametno prevlekle s sladkorjem. Simbol miru, krožni obris, je eden najbolj priljubljenih logotipov v zgodovini človeštva. Kazalec in srednji prst, ki štrli navzgor, je še ena taka gesta, ki je priljubljena med sodobniki in se je izkazala za odlično alternativo. Če imate kot oseba dober čut za vzpostavljanje miru, potem je tetovaža miru povsem primeren vzorec za razmislek. Čeprav so oblikovno precej preprosti, jih je mogoče dopolniti s predmeti in citati, ki so vam pri srcu. Za ustvarjanje mojstrovine potrebujete prave komponente. Še en cilj mirovnega znaka je, da se spomni na mirno vedenje, ki ga je treba upoštevati in ga posredovati ljudem, ne da bi pri tem upoštevali njihovo raso, spol, vero in usmeritev.

Tukaj je 27 odličnih tetovaž miru s pomenom in predlogi za vašo naslednjo odpravo tetovaž.

 • Tetovaža verskega miru

Znak miru

Ta mirna, a spoštljiva tetovaža je na seznamu zaslug, še posebej za ljudi, ki močno verjamejo v Boga in menijo, da so vse verske nauke enake. Temu umetniškemu delu ne bo zmanjkalo besed, da bi na milostiv način izrazili vašo miselno pot, spoštovanje in hvaležnost. Ta vzorec tetovaže vključuje vse glavne religije družbe in vsi ti simboli so odlično združeni, da črkujejo besedo “mir”. Ali ni preveč ustvarjalno?

 • Ura in narava

Znak miru

Imeti morate edinstvene ideje, da bi njihova tetovaža izstopala. V tem vzorcu drevo v krogu predstavlja logotip miru. Tri veje drevesa dopolnjujejo simbol miru. Ironično je ura na eni polovici tetovaže in pisani mozaik v drugi polovici. Edinstvena mešanica črnega in belega skupaj s kolažem lepih barv doda globino celotnemu dizajnu.

 • Glasbena tetovaža miru

Znak miru

Če natančno pogledate, boste ugotovili, da to ni navaden glasbeni simbol. Ta glasbeni simbol vsebuje v sebi vgrajen simbol miru. Glasba velja za nekaj, kar ima univerzalen jezik. Ljudje z vsega sveta so lahko povezani z glasbenimi notami. Ne samo, da bogati um, ampak tudi pomaga izraziti svoja čustva. Poleg tega ima ta znak na vrhu simbol srca, ki označuje strast do glasbe. Čeprav lahko za ta vzorec eksperimentirate z barvami, bo videti črno s črnilom.

 • Srčna tetovaža za mir

Znak miru

Ali ni res, da ljubezen vedno širi sporočilo miru? Srca so skoraj kot drug logotip za mir. To srce je posebno, saj v sebi vsebuje logotip miru. Takšen vzorec bi le širil sporočilo spoštovanja in prijaznosti do drugih. Čeprav ta kos tetovaže ni preveč zapleten in precej preprost, je videti izjemno osupljiv. Vsi segmenti te tetovaže so bili različno obarvani, kar simbolizira združevanje različnih delov družbe v mirno celoto. Ta vzorec tetovaže je zelo simboličen.

 • Seveda izgleda kot gleženj

Znak miru

Ta oblika tetovaže vam bo zagotovo omogočila najboljše iz obeh svetov. Gleženj izgleda zelo realistično, iz njega pa visi simbol miru. Pero, povezano s simbolom miru, v mnogih kulturah predstavlja sorodstvo z duhovnimi sferami in svetostjo. In zaradi svoje povezave s pticami so bili vedno predstavitev navdiha in avtonomije, ne le telesno, ampak tudi v psihičnem ali duhovnem smislu. Edina pomanjkljivost te zasnove je, da je omejena samo na dekleta. Temu vzorcu tetovaže lahko dodate barve, da mu dodate večjo globino.

 • Orel znak za mir

Znak miru

Te tetovaže miru, ki jih na obeh straneh spremljajo orli, predstavljajo čudovito umetnino. Orel nosi potencial in besede duha. Je človekova povezava z božanskim, ker se na nebu dvigne višje kot katera koli druga ptica. Raptor nosi besedo o regeneriranem življenju. Povezan je s potekom pomladi, zore in obnove. Inteligenca je široko razširjena kot krila ptic, ki dajejo, da lahko harmonija in mir povzročita večno blaženost v našem življenju. Čudoviti sončni žarki, ki sijejo skozi simbol miru, so pravzaprav metafora za novo upanje. Zdi se, da ima beseda “zamisli” večji pomen za uporabnika.

 • Cvetlični mir

Znak miru

Cvetje je občutljiv košček narave in s svojim čudovitim videzom lahko da pomembno sporočilo miru. Bela barva je pravzaprav simbol miru in zdi se, da je roža samo češnja na torti. Čeprav ima bela roža velik pomen, ki je posebej povezan s simbolom miru, lahko po želji dobite druge vrste cvetja, natisnjene s črnilom. Vse skupaj je v nežnosti rož, ki sprožijo sporočilo ljubezni in miru. Zato imeti določeno vrsto rože v določeni barvi ne bo nujno pomembno.

 • Reči naravnost

Znak miru

Tetovaža na zapestju je vedno elegantna in izgleda elegantno. Vse, kar potrebujete, je, da vaš tatoo umetnik v elegantno obliko vpiše besedo “mir”. To je preprosta, a neverjetna ideja za tetoviranje. Kaj je lahko bolj preprosto kot izgovoriti besedo na glas? Izbirate lahko med številnimi pisavami. Še več, poskusite si tetovirati v kakšnem drugem jeziku.

 • Banner It Up

Znak miru

Ker je vsak dan enako lep, si lahko ogledate ta transparent z veseljem! To je dobra ideja za moške in ženske. Je precej revolucionaren dizajn in zagotovo se bo dotaknil srca. Lahko tudi napišete kateri koli drug napis na trak, ki označuje samo simbol miru, da okrepite sporočilo.

 • Mir ven

Znak miru

Ta gesta tetovaže miru s prstom spodbuja hladnejšo različico širjenja sporočila miru. Običajno, ko je treba umiriti, se kazalec in srednji prst široko odpreta. Ta zasnova je precej preprosta in realistična, najpomembnejše pa je, da sporočilo natančno širi na zelo značilen in kul način. Črno črnilo se uporablja za senčenje, kar mu daje naraven videz. Čeprav je mogoče uporabiti veliko barv, se ta vzorci tetovaže najbolje ujemajo s črno -belim črnilom.

 • Golob mir

Znak miru

Vsi vemo, da je beli golob univerzalni simbol miru. Po običajih v mnogih delih sveta se golobi izpustijo pred nekaterimi posebnimi slovesnostmi, ki označujejo mir in harmonijo. Na tej tetovaži sta vidna dva čudovita golobčka, ki razprostirata krila visoko na nebu. Ta oblika resnično izgleda spektakularno z odtenkom modre barve. Citat, ki zajema simbol miru, resnično izgleda modno in izrazito.

 • Wave Peace Tattoo

Znak miru

Sestavine, kot je narava, lahko dodate, da okrepite sporočilo o miru na svojem telesu. Narava je utrjena z mirom in harmonijo. Ta poseben dizajn tetovaže popravlja primer. Voda je simbol miru. Omeniti je treba odtenke sonca, ki mu dajejo spektakularen razgled. To je skoraj kot pokrajina na vaši koži.

 • Mir s križem

Znak miru

Ljudje so s pomočjo vere izrazili vrednost miru. Krščanska tetovaža miru, ki prikazuje logotip miru s čudovito rožnato in vijolično rožo, je elegantna in naravna. Dodajanje verza iz Svetega pisma ali citata iz Svetega pisma bo dopolnilo njegovo eleganco.

 • To je umetniško delo

Znak miru

Ta tetovaža je precej umetniške narave. Vsi štirje segmenti tetovaže so vtisnjeni z nekakšnimi naravnimi elementi. Simbolizira vse elemente, ki so potrebni za vzdrževanje življenja na zemlji. To je precej barvit kos, ki bo vašemu sporočilu prinesel globino.

 • Mir z Hello Kitty

Znak miru

Hello Kitty je splošno priznana kot ženski risani lik. Ta vzorec tetovaže je vsekakor bolj primeren za navdušenke. Lok na njeni glavi je srčkan mali okras, zaradi katerega je celoten dizajn bolj očarljiv. Je simbol trezne, nežne in prijazne narave. Po mojem mnenju je to precej kreativno oblikovanje.

 • Mir z golobico

Znak miru

Kot smo že omenili, je golob metafora za mir. Tu golob drži oljčno vejo, ki prav tako dobro odmeva s sporočilom miru in harmonije. Zato te komponente prispevajo k sporočilu o miru. Srček na vrhu izgleda srčkano. Če želite narediti svojo tetovažo nekoliko barvito, lahko dodate bolj subtilne barve.

 • Barvna eksplozija Tatoo Peace

Znak miru

Učinek akvarela je odličen za vsako tetovažo in je precej v modi. Ta učinek lahko vključite v svoj simbol miru, saj se zdi, da bo s svojo barvito eksplozijo zagotovil živahnost in energijo.

 • Napišite s sporočilom

Znak miru

Znak miru je mogoče ustvariti z ustvarjalnim zasukom, tako da oblikujemo njegove obode s sporočilom in ne s kopico vrstic. Izbira sporočila je popolnoma odvisna od vas. Lahko je nekaj bistvenega, napolnjenega s pomenom ali samo z besedami naklonjenosti in prijaznosti. Sporočilo pa ne sme biti nič naključnega, saj lahko to ovira pomen.

 • Napolnjena z miško

Znak miru

Mickey Mouse je eden najbolj znanih likov na svetu. Če se ukvarjate z Disneyjevo risbo, bi lahko utrdil Disneyjevo risbo tetovaže in logotip miru, tako da na obris glave mikki miške pritrdite znak miru. To lahko naredite preprosto s črnim črnilom, vendar bo barvno izvajanje resnično izboljšalo zabaven del celotne zasnove. To je čudovit dizajn tetovaže, če je še vedno tisti otrok v tebi!

 • Navdihnjen z vodno barvo

Znak miru

Učinek akvarela vedno doda globino ustvarjalnosti celotnemu dizajnu. Ta vzorec temelji le na obrisih in nima določene meje. Zelo dobro za ustvarjalni um.

 • Predhodni politični simbol

Znak miru

Čeprav je simbol miru v bistvu nastal kot politična izjava, je trenutno postal bolj slogovna izjava, ki jo vsi sprejemajo. Ta simbol je običajno nameščen na ogrlicah ali omaricah, vendar je povsem v redu, da ga uporabite tudi kot obliko tetovaže. Bolj veličasten način za ustvarjanje brezhibne tetovaže bi bil, če bi ta simbol tetovaže miru vključili v geometrijsko obliko.

 • Monotonska tetovaža miru

Znak miru

Dodajanje barve ali monotonost je popolnoma odvisno od vas. Vzorce tetovaže logotipa miru lahko na katerem koli delu telesa nanesemo monotono, kot so rdeča, modra, vijolična, zelena ali rumena. Pravzaprav trend bele narašča skokovito. Čeprav je idej za postavitev tako subtilnega dizajna veliko, bi bil simbol vseeno najboljši na gležnju, zatilju, zapestju in za ušesom.

 • Ustnice ne lažejo

Znak miru

Na prvi pogled bi si človek zagotovo mislil na tako bizarno umestitev, kajne? Velikokrat se tetovaže nanesejo na področja, ki niso redno opazna. To je lahko posledica različnih vzrokov, vključno z omejitvami na delovnem mestu ali verjetno zaradi želje, da tetovaža uber ostane zasebna.

 • Cvetlični znaki miru

Znak miru

Mirni znaki s cvetličnimi vzorci izgledajo odlično, če so v vzorec vključeni nekateri tradicionalni cvetovi, ki so povezani z mirom in harmonijo. Tak vzorec lahko vsebuje rože, kot so marjetice ali verjetno celo oljčni listi.

 • Plemenski znaki miru

Znak miru

Plemenski vzorci so postali priljubljeni med današnjo mladino. Prav gotovo so postali eden najbolj priznanih modelov v industriji tetovaž. Tovrstni modeli so včasih vključeni v druge elemente, ki odmevajo s podobnim sporočilom kot glavno. Modeli so primerni tako za moške kot za ženske. Običajno se črno črnilo uporablja za oblikovanje tetovaže. Zaradi naraščajočega trenda uporabe barv pa mnogi poskušajo z njim združiti tudi akvarelni vzorec.

 • Barvit znak miru

Znak miru

Precej trend je izbirati barvite in živahne modele pred bolj tradicionalnimi črno -belimi črnili. Če so natančno natisnjeni, lahko izgledajo odlično, če so majhni ali povečani. Ta vrsta vzorca ustreza vsakemu delu telesa.

 • Hipi kulturni znak miru

Znak miru

Največ ljudi, ki so preživeli skozi hipijevsko kulturo, se odločijo za določeno obliko tetovaže, ker čutijo močno navezanost nanjo. Večina jih trdi tudi, da je hipi kultura najbolj neverjetno obdobje njihovega življenja. Ni treba posebej poudarjati, da je bil mirovni logotip v času tega gibanja priljubljen simbol. Zato tetovaže z znaki miru tvorijo boljši odnos s čudovitimi spomini in spomini.

Dodatni nasveti, ki jih morate upoštevati, preden se odločite za tetovažo miru:

Graviranje vašega telesa s tetovažami miru je lahko elegantno in nenavadno, za druge pa morda ni sprejemljivo. Zato si oglejte naslednje nasvete, preden vtisnete te modele na svoje telo:

 • Pomembno je, da morajo biti tetovaže miru napisane na ustreznem delu telesa, saj so verske tetovaže, povezane z mirom pod spodnjim delom telesa, za skupnost nesprejemljive.
 • Če imate službo v podjetju, poskrbite, da bo vaša body art skrita pod rokavi ali ovratniki, saj je glede na poslovno okolje neprimerna.
 • Velike in izredno velike tetovaže je izjemno težko obvladati, saj so takoj vidne in jih bo težko izbrisati.
 • Majhna ali srednje velika tetovaža bo vaše sporočilo poslala tudi drugim, zato se prepričajte, da ste izbrali ustrezne dimenzije tetovaže.

Simbol miru je bil v 60. in 70. letih cenjen v svetu. Hipiji z dolgimi lasmi in širokimi oblekami so simbol naredili priljubljenega, zato je splošno sprejet po vsem svetu. Mnogi ljudje se odločijo, da si logotip miru tetovirajo na različnih delih telesa, pa naj gre za komercialne namene, osebne razloge ali širjenje družbenega sporočila. Poleg zgornjega seznama je za ustvarjanje takšnih umetniških del mogoče preplesti še veliko drugih simbolov miru. Številne znane osebnosti so se navdušile nad body artom in na svoje telo natisnile logotip miru. Spodaj je nekaj tistih zvezdnikov, ki so se obarvali s tem simbolom ljubezni in harmonije.

PROSLAVITVE S TATUTOM Z MIRNIM ZNAKOM

 • Ashlee Simpson

Znak miru

Ashlee Simpson ima okvirno tetovažo znaka miru na členkih desnega srednjega prsta.

 • Neon Hitch

Znak miru

Neon Hitch ima na zadnji strani desne roke tetoviran dizajn mandale, ki ga navdihuje kana. Nad prsti ima njeno ime “Neon”, ki je, pomislite ali ne, resnično njeno rojstno ime. Črka “O” je spremenjena v znak miru.

 • Martina Stoessel

Znak miru

Aprila 2014 je Martina Stoessel odšla k umetniku Marianu Antoniu v American Tattoo v Buenos Airesu, kjer je dobila to tetovažo na vratu. Vključuje znak miru z besedo “predstavljaj si” in majhno rožo.

 • Ashley Roberts

Znak miru

Ashley Roberts ima »mir & ljubezen «, kjer je znak miru vstavljen v logotip v obliki srca na desnem zapestju

 • Ruby Rose

Znak miru

Ruby Rose ima ŽIVLJENJE na levem zapestju natisnjeno z rdečim in oranžnim črnilom. Ob njej so majhni logotipi v barvnem črnilu, vključno z vijoličnim smeškastim obrazom, zelenim srcem, črno zvezdo in modrim znakom miru. Malo kasneje ga je kombinirala z mavrico do tetovaže kot znak ponosa LGBT. Aprila 2012 je dobila številko “13” kot sestavni del tradicije, v kateri tetovažni saloni vsak petek, 13..

 • Zahodna obala Chanel

Znak miru

Chanel West Coast ima na desnem srednjem prstu natisnjen simbol miru, ki je videti precej čeden.

 • Katie Waissel

Znak miru

Tetovaža leve roke Katie Waissel vključuje ptico, ki leti pred oblaki, šopek cvetov sivke in znak miru.

 • Cher Lloyd

Znak miru

Cher Lloyd ima na notranji strani desne roke tetovažo z delnim rokavom metulja. Vključuje tri nekdanje tetovaže: ptico, znak miru in vprašaj.

Znak miru

Cher Lloyd si je januarja 2011 privoščila tetovažo z vprašajem na zapestju, simbol miru pa je prišel kmalu zatem marca 2011. Maja 2011 se je v svojem dizajnu zataknila z delnim rokavom metulja. Maja je dopolnila tudi svojega moža, Craigovo ime 2012, potem ko so te fotografije kliknili.

 • Naya Rivera

Znak miru

Naya Rivera ima v notranjosti levega gležnja tatoo z znakom miru

 • Alexis Neiers

Znak miru

Alexis Neiers ima na levi roki, tik pod komolcem, črno tetovažo znaka miru z debelimi črtami

 • Katie Wasissel

Znak miru

Katie Waissel ima na notranji strani levega zapestja simbol miru s številko 24.

 • Danielle Peazer

Znak miru

Danielle Peazer ima na desni podlakti tetovažo miru, srca in smeška, ki predstavlja mir in harmonijo, ljubezen in srečo.

 • Vanessa White

Znak miru

Vanessa White se je na desni roki narisala s srcem, znakom miru in sidrom.

 • Karis Anderson

Znak miru

Karis Anderson ima na členkih desne roke tri embleme. Na kazalcu je znak miru v obliki srca. Na srednjem prstu je pasijans. Na njenem prstancu je simbol zodiaka Tehtnice. Karis se je rodila 17. oktobra 1989, zaradi česar je pripadala znamenju znaka Tehtnice.

 • Lady Gaga

Znak miru

Tetovaža zapestja z znakom miru Lady Gaga se nahaja na njenem zunanjem zapestju.

 • Hanna Beth Merjos

Znak miru

Hanna Beth Merjos ima na strani trupa dve tetovaži. Avgusta 2009 je dobila besede, ma Cherie, Je t’aime kar pomeni francosko Ljubezen moja, ljubim te oktobra 2012 pa ga je združila z mirom v obliki srca tik pred njim.

 • Miley Cyrus

Znak miru

Miley Cyrus ima na strani prstanca tetoviran majhen znak miru.