Tetovaže

26 tetovaž Bani J in njihov pomen

Gurbani Judge, popularno znana kot Bani J in VJ Bani, je dobro znan obraz ne le kot zvezda resničnostnih šovov, ampak tudi zaradi svojega fitnes načina življenja in ljubezni do črnila. Ker je manijak v fitnesu in ljubiteljica tetovaž, na različnih profilih v družabnih medijih objavlja številne slike in videoposnetke v zvezi z vadbo v telovadnici in zgodbe za tetovažami. Ne samo to, je ambasadorka blagovne znamke fitnes aplikacije “Mobiefit BODY”. Ko je govorila o svoji ljubezni do tetovaž, je dejala: »Popolnoma me navdihujejo kraljica tetovaž, Kat Von De LA Ink, njene tetovaže in te modre proge. Prav tako imam rad slike in to je moja povezava z umetnostjo. ” Pomaknite se naprej, če želite izvedeti več podrobnosti o njeni ljubezni do tetovaž in njihovem pomenu.

1. Tetovaža ‘Rise’ in ‘Shine’

Tetovaža: ‘Dvigni’ in ‘Sijaj’ na obeh zapestjih.

Pomen: Bani J je zelo pozitivna oseba. Besedi “Vstani” in “Sijaj” sta zanjo simbol pozitivnosti.

Kar se tiče njene tetovaže Rise and Shine, je dejala,

“Sem zelo pozitivna oseba. Všeč so mi dobre vibracije okoli mene. V življenju vsakogar so skrbi in težave, vendar ne maram, da me nenehno vplivajo. Torej, prva stvar, o kateri želim razmišljati zjutraj, je ‘sijaj’. Zato sem dve besedi napisali na zapestju. Ko se zjutraj zbudim, iztegnem roke, in na prve oči mi padejo besede »vzdigni se« in »zasijem«. Veseli me in moj dan je narejen. “

2. Tetovaža ‘KARMA’ in ‘TRUTH’

Tetovaža: Tetovaže ‘KARMA’ in ‘TRUTH’ na obeh rokah.

Pomen: Bani J močno verjame v karmo. Verjame, da se vse v tem življenju zgodi zaradi ciklov naše Karme.

Pokazala je močan razlog za te tetovaže. Rekla je,

»Vsi vedo o mojih tetovažah karme in resnice. Napisal sem jih, ko sem bil na Tajskem. Moja mama sledi budizmu in verjame v koncept karme. Verjame, da se nam bo v tem življenju vrnilo vse, kar smo storili v preteklem življenju. Dvakrat so ji diagnosticirali raka in povedala mi je, da je to posledica njene karme. Ko sem vse to slišala od nje, se je nekje v meni dotaknilo akorda in tudi jaz sem začel verjeti vanj. In potem sem naredil te tetovaže. “

3. Tetovaža ‘Star’

Tetovaža: Tetovaža ‘Star’ na obeh straneh njenega hrbta.

Pomen: Zvezdne tetovaže imajo različne pomene. In v bistvu je odvisno od dojemanja osebe, ki jih črni. Torej, odvisno od osebnosti Bani J, tetovaže zvezd verjetno simbolizirajo zaščito, vodenje, intuicijo in veliko sreče.

4. Tetovaža ‘Rose’

Tetovaža: Tetovaža ‘Rose’ na desni roki.

Pomen: Rdeča vrtnica je znana kot simbol globoke ljubezni in romantike. To ni le lepa roža, ampak je bila med ljudmi zelo priljubljena izbira za tetovaže.

Bani J je na svojem uradnem profilu na Instagramu o tej tetovaži celo omenila. Rekla je,

“Zadnja tetovaža leta 2017, A rose, je vrtnica. Rad razmišljam kot oni, vedno sem v polnem razcvetu. “

5. Tetovaža ‘Ogromna ptica’

Tetovaža: Tetovaža “Ogromna ptica” na desni rami, ki se nadaljuje do njene desne roke.

Pomen: Ptice so običajno simbol svobode. Oseba s tetovažo ptic običajno velja za svobodnega duha. Bani J še nikoli ni govorila o njej, o tej ptičji tetovaži zelenkasto modre barve, a tako kot njena osebnost je ta ptičja tetovaža zelo lepa.

6. Tetovaža ‘Illuminati Rose’ 

Tetovaža: Tetovaža ‘Illuminati Rose’ na desni roki.

Pomen: Iluminate lahko imenujemo skupina ljudi, ki imajo o nečem posebno znanje. Tetovažo Illuminati natisnejo številne znane osebnosti po vsem svetu. Je v obliki očesa, ki ga je mogoče poudariti z uporabo številnih vzorcev okoli njega, kot so rože, živali, ptice, vzorci in številni drugi različni vzorci. Bani J je zanj uporabil vrtnico.

Takšne tetovaže so simbol zaščite, jasnosti misli in vsevednosti.

7. Tetovaže ‘Small Bird’

Tetovaža: Tetovaža ‘Small Bird’ na obeh rokah.

Pomen: Ptice običajno simbolizirajo svobodo, jasnost poti, duhovno samosmernost, svobodo in samostojnost. Kot smo že prebrali, da je Bani J neustrašna oseba. Vsaka njena tetovaža ima za seboj globok pomen. Tako da ta njena tetovaža res ustreza njeni osebnosti.

8. Tetovaža ‘Triangle Illuminati’

Tetovaža: Tetovaža “Triangle Illuminati” na desni podlakti med tetovažami vrtnic.

Pomen: Opisana je kot skupina ljudi, ki imajo izjemno znanje. Je simbol vsevednosti. Bani J že ima na desni roki eno tetovažo Illuminati Rose, zdaj pa ima ta v obliki trikotnika na desni podlakti.

9. Tetovaža ‘Človeško srce’

Tetovaža: Tetovaža “Človeško srce” na igralni karti na levi podlakti.

Pomen: Heart Tattoo ima različne pomene. Kot simbol ljubezni, strasti, umetniške narave, duhovnosti in moči telesa. Bani J je celo na svojem uradnem Instagram profilu dejala,

“Vedno grem s srcem (tako se počutim) v nasprotju s tem, kar mislim, da je najboljši način. Intuicija, čustveno vodstvo, to smo dobili z razlogom. Ostani v redu. Uglašeno na to. Nenehno.”

Navaja, da Bani J sledi njenemu srcu na vsakem koraku svojega življenja.

10. Tetovaža ‘kača’

Tetovaža: “Snake” Tattoo na roki.

Pomen: Kačje tetovaže so bile vedno zelo priljubljene med mladimi. V starodavnih mitologijah so kače simbol znanja, modrosti, plodnosti, ponovnega rojstva in potrpežljivosti. Kot pozitivna oseba ima Bani J tako edinstvene tetovaže na telesu.

11. Tetovaža ‘zavijajoči volk’

Tetovaža: ‘Jojoči volk’ na levi roki tik nad tetovažo človeškega srca.

Pomen: Volkovi so inteligentni in spretni lovci, ki redko lovijo sami. Povezani so z družino, ker živijo in lovijo v čoporu. Bani J je bila vedno zelo blizu svoje matere, od katere je dobila navdih, da je njeno telo natisnila.

Na duhoven način se imenuje, da so k nam poslali volkove, ki nas vodijo skozi vse življenje.

12. Tatoo ‘Designer’

Tetovaža: Tetovaža ‘Designer’ na spodnjem delu hrbta.

Pomen: Tetovaže na spodnjem delu hrbta so bile zelo znane med samicami. Da bi izboljšale svojo lepoto, imajo ženske ponavadi spodnji del hrbta z različnimi oblikami. Enako velja za Bani J, čeprav se nikoli ni uradno oglasila glede tetovaže na spodnjem delu hrbta, njeni številni profili v družabnih medijih so polni njenih slik, ki razkrivajo njeno seksi tetovažo na spodnjem delu hrbta.

13. Tetovaža ‘Wing’

Tetovaža: Tetovaža “Wing” na levi roki, ki se nadaljuje do levega komolca.

Pomen: Bani J je duhovna oseba, kar je razvidno iz njene zbirke tetovaž. Tatoo Wings je simbol angelov varuhov, božjega glasnika. To pomeni, da so bili angeli varuhi vedno tam za vodstvo. Tako je Bani verjetno narisala tetovažo krila, ker ji je dajala moč in vodila na vseh področjih njenega življenja. Pravzaprav sta v grščini ljubezen in zmaga določena s krili.

14. Tetovaža ‘Shark Fish’

Tetovaža: Tetovaža ‘Shark Fish’ na desni roki.

Pomen: Tatoo morskega psa simbolizira moč. Oblika zaščite za vse oblike življenjskih nevarnosti. V povezavi s to tetovažo z Bani J ji ta oblika tetovaže daje neizmerno moč, da se upre vsem težavam v svojem življenju. Tako kot njena neustrašna narava in pozitiven odnos.

15. Tetovaža ‘Floral Design’

Tetovaža: Tatoo ‘Floral Design’ v rdeči barvi na levi podlakti.

Pomen: Vsi smo bili priča Banijevi ljubezni do rož. Ne samo ta cvetlični dizajn, ampak tudi njena leva roka je polna tetovaž oblikovanja vrtnic. Cvetlične tetovaže predstavljajo različno število pomenov, kot so rast, obilje, sreča, bogastvo in še veliko več. Ko pa vidimo Banijevo uradno objavo na njenem računu v družabnih medijih o njeni cvetlični tetovaži, domnevamo, da se je narisala, da okoli nje ustvari avro sreče.

16. Tetovaža ‘Leaves Design’

Tetovaža: Tetovaža “Leaves Design” na desni roki.

Pomen: Na splošno listi predstavljajo cikle človeškega življenja, kot so rojstvo, rast, zrelost in smrt. Bani J ima po desni roki oblikovane liste s črnilom, ki predstavljajo rast, pozitivnost, mlad in svež začetek.

17. Tetovaža ‘okostnjak’

Tetovaža: Tetovaža “Skeleton” z odprtimi rokami na desni roki skupaj s tetovažo Rose Illuminati.

Pomen: Tetovaže okostja ali lobanje so bile zelo pogoste med ljudmi. Takšne tetovaže niso le preprosti modeli, ampak imajo tudi globoke pomene. Tetovaža okostnja običajno simbolizira, da bodo vsi nekoč umrli. Zato bi moral biti naš osnovni cilj polno živeti svoje življenje. Verjetno je Bani J to tetovažo narisal tako, da je to interpretacijo imel v mislih.

18. Tetovaža “vojak”

Tetovaža: Tetovaža “Soldier” na spodnji desni strani njenega pasu.

Pomen: Vojaška tetovaža pomeni bojevnika, zaščitnika, borbenega moškega ali žensko. Bani J je borec iz resničnega življenja. Z vsemi vzponi in padci svojega življenja se je soočila z veliko borbenosti. Mogoče je ta vojaška tetovaža zanjo oblika motivacije.

19. Tetovaža ‘Simboli’

Tetovaža: Simboli Tetovaže kot strela, sidro, diamant in zvezde na prstih obeh rok. Strela, sidro, diamant in ena zvezda je na njeni levi roki, medtem ko je drugi simbol zvezde na prstancu desne roke.

Pomen: Simboli tetovaže so bili zelo pogosti. Številne znane osebnosti, kot so Jesy Nelson, Lottie Tomlinson, Ruby Rose in mnoge druge, imajo na svojem telesu tetovaže s simboli.

Bani J ima na kazalcu leve roke diamantno tetovažo, kar pomeni moč, moč in bogastvo. Sidro tetovaža na srednjem prstu desne roke pomeni upanje, odrešenje in ostati močna ter nikoli ne obupati. Zvezdna tetovaža na prstnih prstih obeh rok pomeni sijati kot zvezda v vseh življenjskih težavah. In tetovaža strele na mezincu njene desne roke pomeni božje moči.

20. Tetovaža ‘Massive Mandala Design’

Tetovaža: Tetovaža “Massive Mandala Design” na obeh nogah.

Pomen: Mandalo lahko opišemo kot krožno obliko, ki predstavlja vesolje v budizmu in hindujski religiji. Lahko ga imenujemo duhovno potovanje osebe. To je zelo pogosta beseda, ki se uporablja pri meditaciji. To so v bistvu sveti modeli, ki se običajno uporabljajo v verske namene. Bani J je duhovna oseba in njena mama je močna privrženka budizma, ki jo je navdihnila za tetovažo karme.

21. Tetovaža ‘Pegasus’

Tetovaža: Tetovaža ‘Pegasus’ na desni nogi tik ob njeni tetovaži mandale.

Pomen: Pegaz je krilati konj, ki je simbol svobode in svobode. Je figura iz grške mitologije. Po tem naj bi se Pegaz rodil iz vratu Meduze.

Tatoo Pegaza nas spominja, da karkoli se zgodi v našem življenju, nikoli ne smemo pustiti, da negativne vibracije zasenčijo naše poti do naših ciljev. Videli smo že, kako si Bani J na telu tetovira angelska krila in ptice. Določa njen neustavljiv življenjski odnos.

22. Tetovaža ‘Mandala Design’

Tetovaža: Bani ima na desnem kolenu še eno oblikovalsko tetovažo Mandala.

Pomen: Bani J ima že dve masivni tetovaži mandale na obeh nogah. Ta tetovaža mandale je v primerjavi z drugimi preprosta. Mandala je zelo pomemben izraz v budizmu, ki navaja duhovno rast v tem vesolju.

23. Tetovaža ‘Joker’

Tetovaža: Tetovaža “Joker igralna karta” na levi podlakti.

Pomen: Joker tetovaže so zelo edinstvene in elegantne. Bani Jon na desni podlakti ima igralno karto s človeškim srcem, na desni podlakti pa ima tetovažo jokerja. Joker tattoo je simbol sreče. Lahko ga imenujemo tudi kot nekoga, ki se rad igra z drugimi.

24. Tetovaža ‘datum rojstva’

Tetovaža: Tetovaža “Datum rojstva v rimskih številkah” na levi roki.

Pomen: Bani J je dobila datum rojstva z rimskimi številkami na levi roki tik pod tetovažo karme. Njen rojstni dan je 29. november 1987. Številne zvezdnice, kot je Rihanna, imajo pomembne datume z rimskimi številkami, natisnjenimi na telesu.

25. ‘Ljubezenska’ tetovaža

Tetovaža: Tetovaža “Love” na členkih leve roke.

Pomen: Na členkih leve roke je napisana tetovaža z debelimi črkami, ki navaja ljubezen. Po Banijevih besedah ​​ta tetovaža določa, da ima v srcu ljubezen in naklonjenost. Brez sovraštva do nikogar. Tetovaže kot človeško srce in ljubezen kažejo, da je Bani zelo čustvena oseba.

26. Tetovaža ‘Demonic Face’

Tetovaža: ‘Tetovaža Demonic Face na njenem desnem stegnu.

Pomen: Demonska tetovaža obraza z vrtnico predstavlja, da je svet poln zlih ljudi. Pravzaprav ima vsaka oseba svoje skrite negativne plati. Ta negativnost lahko izgine le, če sledimo poti ljubezni in nikomur ne zamerimo. Verjetno je Bani J narisala to tetovažo na svojem telesu, da si daje vedno več motivacije, da ostane pozitivna proti kakršni koli obliki negativnosti.