Tetovaže

25 tetovaž Andreja Greya in njihov pomen

Andre Anthony Grey je angleški profesionalni nogometaš, ki igra kot napadalec za klub Premier League Watford. Grey je prišel v središče pozornosti, potem ko je v dveh sezonah z Luton Townom dosegel 57 golov v 111 nastopih. Preden se je pridružil starejši ekipi, je igral mladinski nogomet v mestu Shrewsbury Town. Andre ima ogromno tetovirano telo in to je eden glavnih razlogov, da ga spremlja velik oboževalec. Poleg znane tetovaže na hrbtu ima Andre na rokah tudi več črnil. Raziščimo njegova zanimiva črnila in njihov pomen.

Andre Grey

Tetovaže na prsih

Andre Grey tetovaže na prsih

1. Tetovaža ‘vrtnice’

Tetovaža Andre Grey Roses

Tetovaža: Dve vrtnici sta pobarvani, po ena na levi in ​​desni lopatici. Vrtnice so simbol novih začetkov in upanja.

2. Tetovaža “prizor rimske vojne”

Andre Grey vojna scena tetovaža

Tetovaža: Desni del Andreja je označen z vojnim prizorom iz zgodovine. Obstaja velika slika nekega zamaskiranega generala, natisnjenega nad njegovim desnim pecjem, ki mu sledijo oborožene čete, in rimska številka, ki se glasi: “MCMXCI” (ki stoji za leto 1991), narisana desno na desni peci.

3. Tetovaža ‘Leteči Orel -Still to Rise’

Tetovaža Andre-Grey Eagle

Tetovaža: Na levi peci Andre ima velikega orla, natisnjenega v letalskem položaju, in veliko odprto perje. Tik nad orlom so napisane besede, ki se glasijo: “Vseeno vzhajam”.

Pomen: Tetovaža je simbol njegove volje in tega, kako verjame v napredovanje v življenju in premagovanje vseh svojih neuspehov. Naredil si je, da se spomni časov, ko je premagal vse težave, s katerimi se je moral soočiti v času, ko je v njegovem domačem kraju prevladovala kultura tolp.

“Still I Rise” To je dober citat, “je dejal. “Očitno boste na poti imeli težave in nekatere stvari vas bodo vrgle nazaj, a dokler se boste lahko borili in vstali … se mi je to zdelo smiselno. ‘

4. Tetovaža na hrbtu

“Gibanje za državljanske pravice je nekaj, kar sem veliko preučil,” je dejal Gray. »Ko sem bil star 23 let, sem začel vse to prebirati in gledati televizijske programe. Ugotovili ste, da berete o eni osebi, nato pa ugotovite, da obstaja dokumentarec, ki si ga lahko ogledate, nato pa običajno vodi do nečesa drugega. “

“Na počitnice sem šel v Zanzibar in tam je bilo veliko o državljanskih pravicah in tam je bil muzej, kjer so stare suženjske zbornice,” je dejal. “Bilo je grozno iti in še vedno imajo verige. Veliko ti odpre oči. Oditi v Afriko in si ogledati nekatere od teh stvari je bilo precej težko, vendar vas spravi v razmišljanje. “

Tetovaža: Andre si je po celem hrbtu naredil tetovažo, ki predstavlja njegov poklon ameriškim borcem za državljanske pravice. Portret vsakega borca ​​je opremljen s posebnimi gibi in dogodki. Tatoo je trajal skoraj tri leta in skupaj osem dolgih sej.

A. Nelson Mandela

Andre Grey tetovaža Nelson Mandela

Tetovaža: Prvi v zgornjem levem kotu je portret Nelsona Mandele, ki je postal prvi predsednik po apartheidu po tem, ko je zaprt v obdobju dolgih 27 let.

B. Mohamed Ali

Mohamed Ali

Tetovaža: Tetovaža Mohameda Alija leži tik pod portretom Nelsona Mandele. Ali je nekdanji prvak v dvigovanju uteži in velja za najmočnejšega do zdaj. Črnilo, ki prikazuje Muhameda Alija, ga predstavlja v boksarskem ringu, ko je med eno od svojih tekem kritiziral prizadetega Sonnyja Listona.

C. Rosa Parks

Tetovaža Andre Grey Rosa Parks

Tetovaža: Tik pod črnilom Mohameda Alija je še en portret zelo znane aktivistke za državljanske pravice, tj. Rose Parks. Tetovaža vsebuje črnilo avtobusa in transparent, na katerem je zapisano gibanje, katerega del je bila. Postala je znana po Bojkot avtobusa v Montgomeryju ki se je začela, ko se ni hotela odreči svojemu sedežu, ki je bil rezerviran za belce.

D. Marcus Garvey

Andre Grey Marcus Garvey Tattoo

Tetovaža: Proti njegovemu spodnjemu delu hrbta je tetovaža, ki prikazuje naslov časopisa in portret Marcusa Garveyja, ki je začel napredno vseafriško filozofijo, ki je privedla do svetovnega množičnega gibanja, znanega kot garveyism. Ustanovil je tudi Univerzalno združenje za izboljšanje črncev in Ligo afriških skupnosti.

E. Martin Luther King

Martin Luther King

Tetovaža: V zgornjem desnem kotu Andrejevega hrbta je tetovaža Martina Lutherja Kinga, ki je bil znani tiskovni predstavnik ameriškega gibanja za državljanske pravice od leta 1955 do smrti leta 1968.

F. Malcolm X

Malcom X

Tetovaža: Proti skrajni desni strani zgornjega dela hrbta je še en portret s črnilom, ki prikazuje Malcolma X, ki je bil med gibanjem za državljanske pravice ameriški muslimanski minister in znani borec za človekove pravice.

G. Tommie Smith in John Carlos

Tommy Smith in John Carlos

Tetovaža: V središču Andrejevega hrbta je še ena tetovaža, ki prikazuje Tommieja Smitha in Johna Carlosa, ki sta med slovesnostjo na olimpijskem stadionu v Mexico Cityju 16. oktobra 1968 dvignila pesti v črnih rokavicah kot simbol enotnosti, ki je postala najbolj ikonična športna podoba.

H. Bob Marley 

Bob Marley

Tetovaža: Desno od njihovih slik je tetovaža portreta Boba Marleyja, ki je bil zelo znan in znan pevec in tekstopisec.

I. Črni panterji

Zabava črnega panterja

Tetovaža: Proti spodnjemu srednjem delu hrbta je Andre tetoviral stranko Black Panthers, revolucionarno politično organizacijo, ki sta jo ustanovila Bobby Seale in Huey Newton za samoobrambo.

j. Huey Newton

Huey Newton

Tetovaža: Črnilo, ki prikazuje Huey Newton, leži na Andrejevem spodnjem delu hrbta. Huey Newton je bil soustanovitelj stranke Črni panterji in še en močan politični aktivist Amerike.

Ko so ga vprašali o njegovem najljubšem junaku, je Marcus Garvey dejal: »Bil je tisti, na katerega so se zgledovali številni drugi znani borci za državljanske pravice, imel pa je tudi jamajško dediščino, tako kot jaz, zato mi je bilo res zanimivo. Nato začneš gledati videoposnetke v YouTubu in pojavijo se vsi ti drugi ljudje in se naučiš vedno več. “

Tetovaže na rokah

Tetovaže Andre Grey Arm

Tetovaže na desni roki

5. Tetovaža “Andre”

Andre Grey Andre Tattoo

Andre Grey Crown tetovaža

Tetovaža: Na desni nadlakti Andre je njegovo ime “Andre”, napisano z veliko krono. Tetovaža je jasna simbolika dejstva, da se Andre ima za kralja svojega poklica. Tetovaža je nova platnica za njegovo prejšnjo tetovažo, ki je vključevala senčen portret Jezusa Kristusa v stoječem položaju.

6. Citat na desnem bicepsu

Andre Gray Citati Tattoo

Tetovaža: Andre ima na notranji strani desnega bicepsa napis, ki se glasi: “Raje bi umrl na nogah, kot bi živel na kolenih”.

Pomen: Citat očitno pomeni, da je bolje, da se držite lastnih prepričanj in idej, namesto da izražate in sledite prepričanjem nekoga drugega. Andre si je s tetoviranjem tega na telesu jasno pokazal, da verjame v svoje misli in ideje.

7. Tetovaža ‘Biblijski verz in vrtnica’

Andre Grey Bible Verse Tattoo

Andre Grey rožna tetovaža

Tetovaža: Na desni podlakti Andreja znotraj pasice je narejen citat. Tik pod zastavo napisa je rožica, natisnjena proti njegovemu zapestju.

8. Tetovaža ‘Zvezde, vrtnice in leteče ptice’

Andre Grey Stars in tetovaža letečih ptic

Tetovaža leteče ptice Andre Grey

Tetovaža: proti desni rami so tik pod tetovažo vrtnice narisane zvezde. Obstaja več vzorcev, ki tečejo navzdol proti njegovemu komolcu, kar vključuje zatemnjeni oblaki in leteče ptice.

9. ‘Sveta’ tetovaža

Andre Grey Meditacija Saint Tattoo

Tetovaža: Svetnik v sedečem položaju in meditira narisan na desni podlakti Andre.

10. ‘Ena’ tetovaža

Andre Grey One Tattoo

Tetovaža: Na desnem zapestju Andreja je napisana črka “One”. Tatoo jasno prikazuje, kako se ima za prvega med vsemi nogometaši. Tetovaža ima različne geometrijske oblike in zvezde, natisnjene okoli nje.

11. Tetovaža ‘Egypt Man’

Andre Grey Turbaned Man Tattoo

Andre ima na desni podlakti narisan še en obraz. Tetovaža predstavlja nekega sultana iz časov Eygptian.

12. Tetovaža “pokopališče”

Tetovaža pokopališča Andre-Grey

Tetovaža: Na desni podlakti Andreja je tudi tetovaža pokopališča skupaj s križi, natisnjenimi na njih.

13. Tetovaža ‘Angel in zvezde’ 

Andre Grey Angel črnilo

Tetovaža: Na zunanji strani desnega bicepsa je tetovaža angela, ki je ob straneh obdan z zvezdami.

14. Tetovaža ‘Wallclock’

Andre Grey WallclockTattoo

Tetovaža: Tik pod tetovažo baby angela je označena stenska ura.

Tetovaže leve roke

15. Tetovaža ‘Fly’

Tetovaža Andre Grey Fly

Tetovaža: Andre ima na zadnji strani levega bicepsa natisnjeno muho.

16. Tetovaža ‘perje’

Tetovaža peresa Andre Grey

Tetovaža: Tik pod tetovažo muhe ima Andre na zunanji strani levega bicepsa narisano pero. Črnilo iz perja je simbol poguma.

17. Tetovaža ‘Gospin obraz z vrtnico’

Andre Grey Lady Tattoo

Andre Grey Lady Face Tattoo

Tetovaža: Na Andrejevem levem podlahtu je portret dame z natisnjenimi ustnicami. Gospine roke držijo na bradi, kot da so v šokantni pozi. V rokah gospe je tudi vrtnica.

18. Tetovaža ‘Brez Boga brez Boga’

Andre Grey Brez Boga brez tetovaže (2)

Andre Grey Brez dobrega tetovaže brez Boga (1)

Andreova leva roka je tetovirana z besedami:Brez Boga ni dobrega‘. Besede so napisane s poševno pisavo. “No Good” je tetovirano nad portretom princese “Brez Boga” je napisano tik pod portretom kronane princese.

19. Tetovaža ‘Crowned Princess’

Tetovaža princese Andre Grey

Tetovaža: Tik nad ženskim portretom na levi podlakti ima Andre še en portret, ki prikazuje kronano princeso.

20. Tetovaža ‘Girl Face’

Tetovaža dekleta Andre Grey

Tetovaža: Na notranji strani leve nadlakti ima Andre narisan še en obraz. Tetovaža prikazuje sliko nekega dekleta.

21. Tetovaža ‘Flying Angel’

Andre Grey Flying Angel Tattoo

Tetovaža: Na desnem ramenu Andreja je tetovaža angela, za katero se zdi, da visi v zraku. Zraven je tudi napis Dollar. Angeli so simbol sreče.

22. Tetovaža ‘metulj’

Andre Grey METULJ. Tetovaža

Tetovaža: V bližini spodnje strani Andrejevega levega komolca je tetoviran velik metulj. Tetovaža je simbol novih začetkov in sprememb v življenju.

23. Tetovaža ‘Tribal Face’

Plemenska tetovaža Andre Grey

Tetovaža: Obstaja lepa plemenska tetovaža obraza, ki leži točno na levem bicepsu Andreja. Moški vrat nosi tudi niz drobnih ptic, ki mu letijo po čeljusti in odprtih laseh. Plemenska črnila so simbol duhovne in tudi vir obredne zaščite pred demoni.

24. Tetovaža ‘Rose and Sunrays’

Andre Grey Rose Left Arm Rose in Sunrays Tattoo

Tetovaža: Na zapestju Andrejeve leve roke je še ena roža, ki ji sledijo številni vzorci, natisnjeni, ko sončni žarki padajo na podlaket.

25. Tetovaža stegen

Andre Grey tetovaža stegen

Andre Grey tetovaža za koleno in stegno