Tetovaže

24 tetovaž kapitana Munnerlyna in njihov pomen

Stotnik Munnerlyn, znano je, da je prosti agent ameriškega nogometa velik ljubitelj tetovaž. Kapitan je začel igrati nogomet med srednjo šolo na srednji šoli Murphy v Mobileu v Alabami. Igral je za Minnesota Vikings in Buffalo Bills. Munnerlyn je ime “kapitan” dobil po svojem pradedu, saj ga je izbrala njegova mama. Raziščimo njegove tetovaže na telesu in njihov skrivni pomen.Stotnik Munnerlyn

1. Tetovaža ‘Mama’

Tetovaža kapetana matere

Tetovaža kapetana Jezusa Kristusa

Kapetanka mama Tattoo

Tetovaža: Na levi podlakti ima kapitan tetoviran portret svoje matere skupaj z besedami “Spoznaj ljubezen” pod njim.

Pomen: kapitan, deli zelo ljubečo vez z mamo. Evelyn Munnerlyn. To tetovažo je dobil pri 18 letih in ji je ni pokazal, vključno z drugimi črnili, vse do trenutka, ko jo je njegova sestra razkrila svoji materi, in to se je zgodilo, ko je bil kapitan skoraj 20 let.

“To je tisto moje mame. Dobil sem ga, ko sem bil star 18 let. Nekako sem se prikradel in dobil. Moja mama je pridigarka, zato ni vedela, da imam tetovaže. Nikoli nisem imel pod komolci. To sem skrival, ko sem bil v srednji šoli. Začetnice sem imel na hrbtni strani roke in mama ni nikoli vedela – čeprav sem igral nogomet in tekel. Sedim tam, kot da vem, da jih vidi, vendar mi nikoli ni nič rekla. Nekega dne mi je sestra povedala. Prišla sem domov s fakultete in ravnokar sem si dobila nekaj na nogo, sestra pa je to videla in rekla: ‘Mama, povedati moraš kapetanu, naj preneha z vsemi tetovažami.’ Rekla je: TATTOOS ?! Takrat sem verjetno imel 20. Moral sem se sleči in mami pokazati tetovaže. Zagledala je samo sebe in rekla: “O moj bog, ki je podoben meni!”

2. Tetovaža ‘Praying Angel’

Kapetan, ki moli dečka Tattoo

Tetovaža kapitana angela

Tetovaža: Na njegovi notranji desni podlakti je nekaj temnih oblakov, skupaj z žensko postavo z zloženimi rokami, oblikovanimi v obliki molitvenih rok in obrnjenimi proti nebu.

Pomen: Molitvena figura, narisana na njegovem telesu, je pravzaprav molilni angel, saj ima tudi krila. A molitveni angel simbolizira človekovo potrebo in poziva, naj bo najbližje Bogu za blagoslove, smernice in vodstvo na vsakem koraku njegovega življenja.

3. Tetovaža ‘Angel Wings’

Tetovaža kapitan angelskih kril

Tetovaža: Kapitan ima na levem bicepsu tetovirano par angelskih kril. Znotraj angelskih kril lahko vidimo ime, tetovirano kot “Evelyn”

Pomen: Angelska krila so simbol upanja, zaščite, ponovnega rojstva in tudi simbol sreče. Ime Evelyn predstavlja ime kapitanove matere (Evelyn Munnerlyn).

4. Tetovaža desnega bicepsa

Kapitan angel s tetovažo s krili

Tetovaža: Na njegovem desnem bicepsu so sončni žarki, na katerih je napisana beseda “BEAM”.

5. Tetovaža ‘AP’

Captain AP Tattoo

Tetovaža: “AP” je na levem bicepsu kapetana narisal rdečo barvo.

6. Tetovaža na hrbtu

Oglejte si to objavo na Instagramu

www.CaptainMunnerlyn.net

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Stotnik Munnerlyn (@kapetan_41) 18. januarja 2013 ob 14:41 po PST

Tattoo Captain Back

7. Tetovaža ‘BEAT’

Tetovaža Captain BEAT

8. Svetopisemska tetovaža

Tetovaža pisanja biblije kapitana

9. Črna vrtinčna tetovaža

Captain Black vrtinči tetovažo

10. Tetovaža ‘izbranec’

Kapitan je izbral eno tetovažo

11. Tetovaža “posvetitev”

Tetovaža posvetitve kapitan

Tetovaža: Na levi podlakti je zelo zbledelo črnilo, ki vsebuje besedo “Posvetitev”.

Pomen: Kapitan je predstavil svoje trdo delo in predano naravo. Munnerlyn je dejal, da je preveč predan svoji igri in delu in ta tetovaža deluje kot njegov vir samopodbude.

12. Tetovaža “Jezus Kristus”

Tetovaža kapetana Jezusa Kristusa

Tetovaža: Na kapetanovi desni podlakti je zelo svetlo zasenčen portret Jezusa Kristusa.

Pomen: Ta tetovaža nam pove o kapetanovi verski veri in prepričanju, to je “krščanstvu”. Drugič, kapitan je verska oseba, ki išče Božje vodstvo in blagoslove pri vsakem dejanju svojega življenja. Sam je rekel, da so mnoge njegove tetovaže verske, saj močno verjame v Jezusa in njegove blagoslove.

13. Mestna tetovaža

Kapitan se je oblekel za moje mesto Tattoo

Tetovaža: Na levi notranji podlakti kapetana je zvitek, ki vsebuje črto “natakni za moje mesto”. Tetovaža je kapitanov način izkazovanja ljubezni do domačega mesta Mobile v Alabami v Združenih državah.

14. Tetovaža desnega bicepsa

Kapitan na desni roki piše

15. Križna tetovaža ‘R.I.P’

Kapetan RIP Cross Tattoo

Tetovaža: Na desnem bicepsu je označen križ. Na sredini križa vidimo “R.I.P” tetovirano.

Pomen: Križna tetovaža kaže, da je oseba kristjan in da so njena verska prepričanja usmerjena v krščanstvo. Križ je sveti simbol kristjanov in odraža njihovo vero v Jezusa Kristusa in njegove blagoslove.

16. Tatoo ‘Sacrifice’

Tetovaža Captain Sacrifice

Tetovaža: Na desni podlakti Munnerlyna je tetovaža besede “Žrtvovanje”. Tik nad to besedo je kapitan pozneje dodal portret Jezusa Kristusa.

17. Tetovaža ‘Zvezde’

Kapetanske zvezde na rami

Tetovaža: Na desni lopatici je nekaj zvezd.

Pomen: Zvezde so vir vodenja in usmerjanja. Veljajo tudi za pot oblikovanja življenjske smeri in pot do doseganja življenjskih ciljev.

18. Tetovaža ‘VZHOD’

Tattoo Captain Word

19. Imena na levi Bicep 

Kapitan, ki piše na tetovaži levega bicepsa Kapitan piše na levem bicepsu

Tetovaža: Na njegovem levem komolcu je napisanih nekaj imen, ki jih lahko beremo kot “Timothy Moore”, ime njegovega brata, “Gregory Moore”, njegov drugi brat in “Larry Crear”, njegov oče.

20. Pisanje Svetega pisma na nogi

Oglejte si to objavo na Instagramu

@kapetan_41: Tukaj v NIKE COMBINE v #MIAMI Makin ti novi reviji izgledajo zelo dobro!

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Stotnik Munnerlyn (@kapetan_41) 5. januarja 2013 ob 8:41 po PST

Tetovaža: Captianova leva noga je pobarvana s črtami, ki jih lahko beremo kot »Bodite močni in pogumni. Naj te ne bo strah; ne obupajte, kajti Gospod, vaš Bog, je z vami, kamor koli greste”. Črte so vzete iz Svete knjige, Biblije iz Jozueta 1: 9 NIV.

Pomen: Vrstice se osredotočajo na to, da posameznikom povemo, naj verjamejo v Boga in njegove blagoslove, in naj se spomnijo tudi tega, da je Bog z vsemi nami in gre z nami povsod, zato nam ni treba skrbeti in moramo ostati vedno močni.

21. Tetovaža na levi nogi

Oglejte si to objavo na Instagramu

Pladenj 23 #5

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Stotnik Munnerlyn (@kapetan_41) 10. maja 2013 ob 11:49 PDT

22. ‘I got my city in Lock’ Tattoo

Oglejte si to objavo na Instagramu

Nova tetovaža Zaklenila sem svoje mesto 🔑🔑🔑🔑🔑 lol

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Stotnik Munnerlyn (@kapetan_41) 5. februarja 2013 ob 10:32 po PST

Tetovaža: Na kapetanovi nogi sta dva črnila. Tisti na napisu pravi:Dobil sem svojih 100 dolarjev“In tisti na dnu pravi:”Svoje mesto imam na ključavnici‘.

23. Tetovaža na prsih in trebuhu

Kapetanske tetovaže na prsih in trebuhu