Tetovaže

23 tetovaž in njihov pomen Roberta Swifta

Robert Christen Swift je ameriški profesionalni košarkar, ki se je profesionalno začel igrati leta 2004, ko ga je pri prevzemu lige NBA prevzel Seattle SuperSonics. Leta 2015 so Roberta aretirali tudi zaradi oboroženega ropa. V življenju je imel hudo fazo, ki ga je vlekla v droge, dokler ni prišel iz zapora in spet začel svoje življenje na boljši poti. Nazadnje je igral za košarkarski klub z imenom Circulo Gijon. Robert ima na telesu več tetovaž, večina jih je verskih. Raziščimo njegove tetovaže in njihov pomen.Robert Swift

“Rekli so:” Ne, počakati moraš, dokler ne boš dopolnil 18 let, “je dejal Swift. “Torej je to ena tistih stvari, ki sem si jih vedno želela.”

1. Tetovaža ‘Angel s krili’

Robert angel s tetovažo s krili

Tetovaža: Na vrhu hrbta ima Robert čudovito tetovažo angela.

Pomen: Ta čudovit kos je simbol svobode, vere in zaščite. Lahko pa je to tudi poklon nekomu, ki mu je pri srcu Robert, ki ga na tem svetu ni več. Ta tetovaža ima tudi simbolično prepričanje, ki je povezano z dejstvom, da je Robert kristjan, in tudi opomnik nase, naj se vedno osredotoči na pozitivnost.

2. Tatoo ‘VSE MOŽNO’

Robert MOGOČE Tattoo

Tetovaža: Na notranji strani levega bicepsa ima Robert tetovažo, na kateri piše: “MOŽNO JE VSE”

Pomen: Robert trdi, da je dobil to črnilo, da bi ostal motiviran in večno prehajal vse težave in poti življenja, ne da bi pri tem izgubil in se spomnil, da so vse naloge možne ne glede na to, pa naj gre za njegovo poklicno ali osebno življenje.

 “To sem jaz.”

3. Tetovaža ‘SAMO VERUJ’

Robert verjame Tattoo

Tetovaža: Na svoji notranji desni roki si je tetoviral ‘SAMO VERUJ’.

Kratica se nanaša na drugo pisavo na njegovem levem bicepsu, ki se glasi: ‘MOGOČE’. To povezujemo z dejstvom: “Samo verjemite vase, ker je vse mogoče, če verjamete vase.

4. Tetovaža z bicepsom

Tetovaža Robert biceps

Tetovaža: Na desni rami ima Robert čudovito tetovažo, ki vključuje več zgradb in zasenčeno bitje s košarkarsko žogo v desni roki.

Pomen: Robert je igral za Seattle SuperSonics/Oklahoma City Thunder od leta 2004 do 2009 in ta tetovaža je njegov simbol, kako je izgledal kot grom, ki pokriva celoten Los Angelis, medtem ko je igral za Oklahoma City Thunder kot proti Los Angeles Lakers pri Staples Center 10. februarja 2009 v Los Angelesu v Kaliforniji. The zasenčena podoba s košarko v roki predstavlja Roberta, stavbe za njegovo podobo pa mesto Los Angelis.

5. ‘Cross’ tetovaža

Robert cross in piše tetovažo

Tetovaža: Ogromen križ, narisan na hrbtu Swifta skupaj z besedami:BOŽJI OTROK‘.

Pomen: križ je sveti simbol kristjanov in predstavlja njihovo globoko vero v Jezusa in njegove žrtve za človeštvo. Besede BOŽJI OTROK simbolizirajo Robertovo globoko vero v Boga in njegove blagoslove.

“Vedno sem bil blagoslovljen z najboljšim, ker sem Božji otrok.”

7. Tetovaže s prsti

Tatoo simbolov prstov Roberta

Tetovaža: Črke R, A, G in simbol steklenice, tetoviran na prstih leve roke.

8. Tetovaža ‘Vaya Con Dios’

Robert prst tetovaže

Tetovaža: Robertovi prsti na desni roki so pobarvani z več simboli, kot so številka 13, črka A, simbol neskončnosti itd. Na vogalu palca je tetoviran stavek, ki pravi, “Vaya Con Dios”.

Pomen:Vaya Con Dios“Je španska fraza, ki v prevodu v angleščino pomeni” pojdi k Bogu “. Vendar se pogosto dešifrira tudi za “Zbogom”.

9. Tetovaža ‘City of Seattle’

Tatoo oblikovanja podlakti Robert

Tetovaža: Na desni notranji roki je v poševnem tisku pisano “Življenje”, ki mu sledi krog, ki predstavlja mesto Seattle skupaj z leto 2004, tudi tetovirano s poševno pisavo.

Pomen: Robert je to tetovažo nalepil kot poklon mestu Seattle, ki se je spomnil na leto, torej leto 2004, ko je bil v svoji poklicni košarkarski karieri vpoklican v Seattle SuperSonics, prvo ekipo, v katero je vstopil. Čas je bil zanj pretežak in ta tetovaža ga ohranja motiviranega in močnega.

»Tetovaža mesta Seattle je leto, ko sem bil pripravljen, leto, ko se je zame vse spremenilo. To je bilo verjetno najbolj zabavno, a najtežje leto v mojem življenju. Tam me spominja, kako težko je bilo. Ampak mi je uspelo. Pokazalo mi je, da lahko prebrodim vse. “

10. Tetovaža ‘puška’

Robert tetovaža podlakti

Tetovaža: Na desni roki tetovirana puška asualt.

»Streljanje na strelišču me sprošča. To je eden mojih hobijev. Zato imam (tetovažo puške). “

11. Tetovaža ‘Basketball Cartoon’

Tatoo z napisom Robert

Tetovaža: Na notranji strani Robertove desne roke je majhna tetovaža iz risanke, ki prikazuje otroka, ki stoji na košarkarskem igrišču, za risanko pa lahko vidimo tudi košarkarski obroč in palico.

Pomen: Tatoo predstavlja Roberta, samega sebe.

12. Tetovaža “Portret Jezusa Kristusa”

Portretna tetovaža Roberta Jezusa Kristusa

Tetovaža: Portret Jezusa Kristusa na desni strani zgornjega dela hrbta.

Pomen: Robertovo močno prepričanje v Jezusa Kristusa in njegove blagoslove ga je pripeljalo do te tetovaže. To ni prva tetovaža na Robertovem telesu, ki nam govori o njegovih verskih prepričanjih in povezanosti s krščanstvom.

13. Tetovaža z roko

Robert je pustil tetovažo na bicepsu

Tetovaža: Na roki ima Robert tetovažo dveh igralcev, ki verjetno igrata na igrišču. Eden od njih predstavlja Roberta, ki nosi majico z majico 31, to je številka Robertovega dresa.

14. Pisanje tetovaže

Robert piše levo nogo na tetovaži

Robert piše z levo nogo

Tetovaža: Na zunanji strani leve noge ima Robert tetovažo napisa: “To je začetek novega dne.

Bog mi je dal ta dan za uporabo

za Njegovo slavo. Lahko ga zapravim ali uporabim

to zanj. To, kar počnem danes, je zelo

pomembno, ker sem

zamenjati dan svojega življenja zanj. ‘

15. Tetovaža z nogami

Robert tetovaža na desni nogi

Robert tetovaža nog

16. Japonska pisna tetovaža

Robert Life Tattoo

17. Tetovaža molitvenih rok

Robert tetoviranje molijočih rok

Tetovaža: Molitvene roke, tetovirane na desni strani zgornjega dela hrbta.

Pomen: Molitvene roke so še en simbol kristjanov, ki predstavlja njihovo spoštovanje in ljubezen do Jezusa Kristusa in njegove žrtve. Vendar je to najpogostejši način izkazovanja moči molitve in božjega blagoslova.

18. Tetovaža desne podlakti

Tatoo desne roke Robert

19. Tetovaža ‘AUT VINCERE AUT MORI’

Robert na desni roki piše tetovažo

Tetovaža: Na desni podlakti tetoviran ‘AUT VINCERE AUT MORI’.

Pomen: AUT VINCERE AUT MORI“Je pogosta fraza, ki pomeni,”Ali zmagaj ali umri“, Ko je preveden v angleščino.

20. Tetovaža ‘Davidova zvezda’

Tetovaža Robert Star

21. Tetovaža palca

Robert tetovaža palca

22. Tetovaža plemenskih rok

Robert plemenska tetovaža roke Robert tribal design tattoo

Tetovaža: Robertova leva rama, roka in polna roka sta pokrita s plemensko oblikovano tetovažo. Plemenski dizajn na njegovem bicepsu vsebuje tudi podobe plemenskega tigra in portret plemenskega volka.

Pomen: Plemenska tetovaža je način izkazovanja spoštovanja do svoje dediščine in kulture. Plemenski volk je simbol izkazovanja moči in zaupanja. Volk velja za duhovno žival, ki nam jo je poslal Bog, da bi nam pomagal voditi po poti našega življenja, medtem ko je plemenski tiger simbol moči, poguma in prevlade.

Celotna roka je plemenska oblika sama po sebi, mi daje pogum, kaže mojo moč!

23. Tetovaža ročnega portreta

Robert tetovaža roke

Tetovaža: Par rok, ki se stisneta drug z drugim, natisnjen na zunanji strani Swiftove desne roke. Pravzaprav predstavljajo kopijo Robertovih tetoviranih rok.