Tetovaže

22 tetovaž Justina Kluiverta in njihov pomen

Justin Kluivert je nizozemski profesionalni nogometaš iz Amsterdama. Justine je vstopila na mednarodno poklicno fronto leta 2018 in od takrat je znana kot izjemen igralec. Tudi njegov oče in dedek sta bila nogometaša. Sploh se ne čudimo, če pogledamo njegovo telo, ki ga krasijo več tatov, tako kot drugi nogometaši. Poglejmo, kakšen pomen imajo zanj.

Justin Kluivert1. Tetovaža leve roke

Justi tetovaža leve roke

Tetovaža: Na Justinovi levi podlakti je ogromen ženski portret, natisnjen s skrčenimi rokami. Sklic ni znan, nekateri pa ugibajo, da gre za Marijin portret. Tako lahko domnevamo Justinovo močno vero in prepričanja o njegovi povezanosti s krščanstvom.

2. ’99’ tetovaža

Justin 99 Tattoo

Tetovaža: Na zunanji strani proti sredini njegove leve roke lahko vidimo tetovirano številko 99.

Pomen: Kot vemo, Justin igra kot krilo za klub Serie A Roma in nizozemsko reprezentanco, zato je 99 njegova številka na Jerseyju.

3. Tetovaža ‘Angela’

Justin Angela Tattoo

Tetovaža: Na levem prsnem košu lahko vidimo ime, tetovirano kot “Angela”.

Pomen: Angela je prvo ime Justinove matere (Angela van Hulten).

4. Oblikovanje levega bicepsa 

Justin bicep črnilo

5. Tetovaža ‘ura in kompas’

Justin ura tetovaža

Tatoo Justin bicep

Tetovaža: Justinov desni biceps je prekrit s tetovažo ure in kompasa. Na vrhu je označena ura, ki ji na dnu sledi kompas.

Pomen: Ura in tetovaža kompasa sta dobro sodelovanje dveh različnih likov. Ura je simbol življenja in časa, medtem ko kompas označuje smer in zaščito, zato skupaj predstavljata pripravljenost osebe, da skozi vse življenje išče vodstvo in smer in se za vedno premika po pravi poti.

6. Tetovaža „bikovska lobanja“

Justin bull Tattoo

Tetovaža: Na sredini desne roke je natisnjena bikovska lobanja. V njej lahko vidimo tudi številko 05.

Pomen: Bikova lobanja je simbol moči in poguma. Med domorodnimi Amerikami pa je splošno prepričanje, da bikovska lobanja deluje kot zaščitnik vse življenje. Številka 05 predstavlja Justinov rojstni dan, to je 5. maj 1999.

7. Tetovaža ‘metulj’

Tatoo Justin Butterfly

Tetovaža: Justinova desna podlaket ima na sebi tetovažo metulja.

Pomen: Metulj je simbol novih začetkov. Prav tako velja, da simbolizira svobodo in neodvisnost.

8. Tatoo kitajskih črk

Tatoo kitajske črke Justin

9. Cross Tattoo

Justin Cross Tattoo

Tetovaža: V bližini Justinovega levega zapestja je narisan majhen križ.

Pomen: Križ je simbol verskega prepričanja in vere. Tako nam govori o Justinovi veri v krščanstvo.

10. Tetovaža z vrtinčenjem komolcev 

Tetovaža Justin komolec

11. Tetovaža ‘Leteči orel’

Justin leteči orel

Tetovaža: Na Justinovem desnem bicepsu lahko vidimo leteč kot.

Pomen: Orel predstavlja moč. Je simbol moči in poguma, da se dvigneš nad vse in se povzpneš v višino uspeha v življenju.

12. Tetovaža “Jezus Kristus”

Tatoo Justin Jesus

Tetovaža: Justinovo levo ramo krasi čudovita tetovaža portreta Jezusa Kristusa.

Pomen: Znano je, da je Justin trden vernik Boga in njegove volje. Sam se zavezuje, da je verska oseba, ki nenehno išče Jezusove blagoslove nad njim, zato Jezusova tetovaža govori o Justinovem verskem prepričanju in veri v Boga.

12. Tetovaža ‘Phoenix’

Justin leteči golob

Tetovaža: Na Justinovem levem komolcu je natisnjen neverjeten feniks.

Pomen: Phoenix predstavlja vstajanje iz pepela preteklosti. To je najpogostejši način simbolizacije novih začetkov s premagovanjem preteklih časov trpljenja in težav. in tudi prikazati zmago življenja nad smrtjo. Tetovaže Phoenix so prejete za prikaz nesmrtnosti.

13. Tetovaža ‘Ankh’

Justin s križem leve roke

Tetovaža: Na levi nadlakti je tetovaža “ankh” s črnilom.

Pomen: Ankh je predstavnik “življenja” po prepričanju starega Egipta. To je pravzaprav staroegipčanski hieroglifski simbol, ki je bil vedno uporabljen za pisne namene v egiptovski umetnosti kot simbol življenja. Zanimivo je, da naj bi bil ANKH tudi prvi ‘prvotni križ.

14. Tetovaža ‘Patrick’

Tatoo Justina Patricka

Tetovaža: Na notranji strani desnega bicepsa ima Justin to tetovažo številke 9, tako da lahko vidimo ime, Patrick gre skozi to diagonalno.

Pomen: Patrick je prvo ime svojega očeta, Patrick Kluivert. Številka 9 predstavlja številko na dresu Justinovega očeta, saj je nekdanji nogometaš in tudi trener. 9 je bil njegova številka majice, ko je igral za Lille OSC.

15. Tetovaža ‘lev’

Justin portret Lion Tattoo

Tetovaža: Na Justinovi desni roki je tetoviran ogromen levji portret. Lev je tetoviran tako, da lahko vidimo njegove ogromne kremplje, tetovirane na zunanji strani Justinove desne roke.

Pomen: Lev je simbol moči, moči, poguma in poguma. Znano je, da je Justin zelo močan kandidat, zato njegova tetovaža pove vse.

16. Imena na podlakti

Justinov citat na tetovaži leve roke

Tetovaža: Na Justinovi levi notranji podlakti ima imena njegovih bratov in sester s črnilom. Na tetovaži so navpično napisana imena, kot so Dunes, Ruben, Quincy, Dean. Justin ima štiri brate in sestre, vključno z njim.

17. Pisanje na podlakti

Justinov citat na desni roki Justin citat tetovaža

Tetovaža: Na Justinovi roki so pisane črte, ki jih lahko beremo kot: “Če želite nekega dne voditi, potem sledite”.

Pomen: Justin je rekel, da ima sanje za dosego in je že na poti, da jih doseže. Prepričan je, da je to mogoče le, če začnemo slediti poti svojih sanj in ena oseba, ki ga bo naučila te lekcije, je njegov oče. Tako ta citat izpolnjuje vsa njegova prepričanja in spoznanja.

“Na roki imam tudi tetovažo, na kateri piše:” Če želiš nekega dne voditi, potem sledi “. Pomembno se je učiti od ljudi, kot je moj oče, ki so že ubrali pot, ki jo želiš iti. “

18. Tatoo rimskih številk

Tatoo z rimskimi številkami Justina

Tetovaža: Na njegovih lopaticah lahko na desni in levi strani vidimo nekaj rimskih številk, ki so tetovirane kot “XXX.V.MMI” in “XX.V.XVII”.

19. Rose on Bicep Tattoo

Tetovaža Justin Rose

Tetovaža: Na Justinovem levem bicepsu je natisnjena velika vrtnica.

Pomen: Rose je simbol ljubezni, romantike in naklonjenosti.

20. Tatoo ‘Three X’

Justin three X Tattoo

Tetovaža: Na Justinovi levi podlakti znotraj črnega pasu so tetovirani trije križi.

Pomen: Sklicujejo se na tri križe, znane tudi kot tri križe Amsterdama tri križi naprej Amsterdamski zastavo. Simbol Amsterdama je pravzaprav grb, ki je rdeč ščit s tremi navpično natisnjenimi križi. Mestna zastava naj bi nosila tudi te tri križe, ki simbolizirajo tri nevarnosti starega časa Amsterdam: požar, poplave in the Črna smrt. To tetovažo nosi kot ljubezen do svojega rojstnega mesta, saj se je Justin rodil v Amsterdamu na Nizozemskem.

21. Pisanje na zapestju

Justin tetovaža na zapestju

22. Tetovaža ‘ČISTA SRCA ZMAGA’

Justin CLEAN HEARTS WIN Tattoo

Tetovaža: Justinova desna nadlaket je natisnjena z besedami: ČISTA SRCA ZMAGAJO. Tatoo govori o ideologiji, da če imamo čisto srce in jasne namene, lahko zlahka osvojimo vsako malenkost.