Tetovaže

20 tetovaž Marcela Brozovića in njihov pomen

Marcelo Brozović hrvaški profesionalec je nogometaš, ki igra kot vezist za italijanski klub Inter iz Milana. Svojo profesionalno igro je začel 24. julija 2010. Marcelo je svojo državo zastopal na svetovnem prvenstvu v nogometu v letih 2014 in 2018, leta 2016 pa tudi na UEFA Euro. Tako kot mnogi drugi nogometaši je tudi Marcelo velik ljubitelj tetovaž. kar je razvidno tudi iz njegovih telesnih črnil. Poglejmo, kakšne tetovaže ima in zanimive zgodbe za njimi. Marcelo Brozović

1. Simbol ‘Epic Brozo’ Tattoo

Marcelo emoji tetovaža

Tetovaža: Na zunanji strani leve roke ima Marcelo epski emoji/simbol Brozo.

Pomen: Tako imenovani simbol Epic brozo je pravzaprav namigljiv smeško, ki ga je Marcelo naletel na levi roki, da bi proslavil zmago na golu. Ne samo to, odprl je tudi lokal z imenom Epic Brozo Caffe Bar v svojem domačem kraju, hrvaško. Isti smeh je bil uporabljen kot podoba blagovne znamke za bar.

2. Tetovaža ‘molitvenih rok’

Tetovaža Marcelo Praying Hands

Tetovaža: Na levem bicepsu Marcela je tetovaža molitvenih rok.

Pomen: Roke za molitev so večinoma simbol prikazovanja verskih prepričanj in pogledov osebe, to je krščanstva. Marcelo je trden vernik Jezusa Kristusa in ta tetovaža nam govori o svoji veri v neprestane molitve in Bogu, da išče Božji blagoslov.

3. Tatoo „4 ACE of Cards“

Tetovaža asa iz kart Marcelo

Tetovaža: Leva notranja podlaket Marcela je natisnjena s štirimi “asi iz kart”, ki se prekrivajo.

Pomen: As kart velja za najvišjega v partiji. “Štirje karte asov” so simbol poguma, moči, zmage in najpomembnejše sreče.

4. Tetovaža ‘Zvezde’

Marcelo senčene zvezde Tattoo

Tetovaža: Njegova leva roka je pokrita z nekaj zvezdicami, ki se nahajajo na različnih mestih na levi roki.

Pomen Zvezde so še en simbol izkazovanja bližine z Bogom in usodno-božanskega odnosa, ki ga oseba deli z Bogom. Zvezde veljajo za vodilne luči razen prepričanja, da pomenijo boj proti temi.

5. Tetovaža ‘Quote’

Marcelo piše na tetovaži bicepsa

6. Pasica z besedami

Citat Marcela na bicepsu

Tetovaža: Na njegovem levem ramenu lahko vidimo transparent z nekaj besedami, napisanimi v notranjosti, ki jih lahko beremo kot »Evangelij je

dogodek za… ”

7. ’11’ Tetovaža

Tetovaža Marcelo 11

Tetovaža: Na levi srednji roki je številka 11 s črnilom. Pomen: Ta tetovaža označuje Marcelovo številko ekipe, torej 11, saj je vezist hrvaške nogometne reprezentance.

8. Tetovaža ‘Eye’

Marcelo All Seeing Eye Tattoo

Tetovaža: Na zunanji strani njegove desne podlakti lahko vidimo ogromno tetovažo “Oko”. Pomen: Očesno tetovažo lahko preprosto uporabite kot simbol vaše vizije in vere v življenje. Od uporabnika je popolnoma odvisno, kaj želi s svojo tetovažo označiti. To lahko pomeni njegovo jasno razmišljanje, vizijo, pamet in življenje usmerjeno v prihodnost. Poleg tega, lahko oseba, ki upošteva tudi to tetovažo kot “vsevidno oko”, ki simbolizira, da ima oseba, ki veliko vero v Boga in zato želi, da živijo svoje življenje v skladu z Božjo usmerjanje in svetovanje.

9. Tetovaža ‘Leteče ptice’

Črnilo za leteče ptice Marcelo

Tetovaža Marcelo Flying Birds

Tetovaža: Na desni roki sta dve drobni črni ptici, natisnjeni s črnilom.

Pomen: Blackbirds so simbol visoke inteligence, moči, intelektualne vizije in bližine z Bogom.

10. Tetovaža ure

Marcelo ura Tattoo

Tetovaža: Na desni notranji podlakti je napisana mojstrovina. Prikazuje uro, ki se je ustavila ob 2:15. Nad uro lahko vidimo pasico z datumom »10.04.2017«. Pod uro lahko vidimo dojenčka z roko.

Pomen: Ta tetovaža označuje njegovo ljubezen do hčerke Aurore Benzoivic, ki se je rodila 10. aprila 2017. Ura prikazuje čas, ko je prišla na ta svet. Aurora se je rodila po enem letu Macrelove poroke z Silvija Lihtar leta 2016.

11. Sinovo ime tetovaža

Tetovaža Marcelo Rafael

Tetovaža: Na notranjem desnem zapestju je Marcelo narisal ime svojega sina (Rafaela Bronzovica). Rafael je njegov drugi otrok z ženo Silvijo Lihtar, s katero sta se povezala leta 2016. Rafael se je paru rodil oktobra 2019.

12. Tatoo ‘Nogomet s krono’

Marcelo Nogomet Tattoo

Tetovaža: To je ena njegovih najljubših tetovaž. Nogomet s krono je natisnjen na levi podlakti.

Pomen: Nogomet označuje Marcelovo poklicno kariero in njegovo ljubezen do igre, torej nogometa. Vendar pa naj bi krona na vrhu nogometne tetovaže počastila njegove lastne zmage, ki jih je do danes dobil, in tudi tiste, ki jih želi doseči v prihodnosti. v igri, profesionalno.

13. Tetovaža ‘Always Believe’

Rokopisna tetovaža Marcelo

Tetovaža: Na levi roki so napisane besede “Vedno verjemite”.

Pomen: Kot že vemo, je Marcelo verska oseba in močno verjame v Boga in njegove blagoslove. Tako je to še ena tetovaža, ki dokazuje njegovo močno predanost Bogu.

14. Abecede na prstih

Črke Marcelo na levi roki Tattoo

Tetovaža: Njegovi prsti na levi strani so popisani z abecedami, ki jih je mogoče prebrati kot “A, S, R, I”.

Pomen: Abecede označujejo začetne črke imen članov njegove družine. Od rožnatega prsta se najprej začne črka “A” za njegovo hčerko “Aurora”, nato črka “S” za njegovo mamo “Sanja Bronzovic” in ženo “Silvija Lihtar”, “R” za njegovega sina, “Rafael ‘, na njegovem palcu pa lahko vidimo črko’ I ‘za njegovega očeta,’ Ivan Bronzovic ‘.

15. Tetovaža imena hči

Marcelo piše na levem zapestju

Tetovaža: Na notranji strani njegovega levega zapestja vidimo rdečo tetovažo, ki jo lahko beremo kot “Aurora”.

Pomen: Aurora je ime njegovega prvega otroka, njegove hčerke, ki se je leta 2017 rodila Marcelu in njegovi ženi Silviji.

16. ‘Tetovaža Rolling Dice ‘

Tetovaža Marcelo Rolling Dice

Tetovaža: Na njegovi desni roki je natisnjen par kock.

Pomen: Kotanje so simbol sreče in priložnosti v življenju.

17. Tetovaže ‘Rose’

Tetovaže Marcelo-Rose

Tetovaža: Na levi podlakti sta dve rožici s črnilom.

Pomen: Rose, kot jo poznamo, je simbol ljubezni, romantike in naklonjenosti.

18. Pisanje na desni roki

Pisateljska tetovaža Marcelo

19. Tetovaža ‘Snaga’

Pasica Marcela na levi roki

20. Tetovaža ‘Oče-sin Duo’

Tetovaža z desno roko Marcelo

Tetovaža: Na desni roki je čudovita tetovaža, na kateri je prikazana senca očeta in sina, ki hodita z roko v roki po cesti. Za njimi je prikazana čudovita senčna pokrajina narave.

Pomen: Ta tetovaža je Marcelov poklon njegovemu odnosu s sinom Rafaelom Branzovičem. Rodil se je oktobra 2019. Marcelove glavne tetovaže na telesu so njegova predanost ljubezni do družine in to je še ena izmed njih.