Tetovaže

20 tetovaž in njihov pomen Quando Rondo

Tyquian Terrel Bowman, bolj znan po svojem umetniškem imenu, Quando Rondo je ameriški pevec, raper in tekstopisec. Svojo prvo pesem “Spomnim se”, na kateri je nastopila Lil Baby, je izdal leta 2018, od takrat pa je izdal tri mixtepe in nekaj drugih pesmi. Tako kot večina njegovih sodobnikov ima Quando veliko tetovaž, ki pokrivajo njegovo telo. Poglejmo, kaj so in pomene za njimi.

Quando Rondo

1. Tetovaža ‘metulj in dolar’

Tetovaža: Na zgornji desni roki je tetovaža metulja skupaj z znakom za dolar.

2. Tetovaža ‘risanka in lobanja’

Tetovaža: Na desni nadlakti Quando je tetovaža glave okostnjaka s kapuco. V bližini njegovega komolca sta tetovirana lik iz risanke in tetovaža oblikovanja opečne stene, ki pokriva območje okoli komolca.

3. Tetovaža ‘oprosti mi’

Tetovaža: Beseda “Lord Forgive Me” je tetovirana na raperjevi desni rami.

4. Tetovaža ‘Logo’

Tetovaža: Na notranji strani njegove desne roke je tetoviran logotip, ki vsebuje dva zrcaljena C -ja, povezana skupaj.

Pomen: To je ena izmed mnogih tetovaž znanih logotipov, ki jih ima na telesu. Logotip je blagovne znamke Channel.

5. Tetovaža ‘Trust’

Tetovaža: Beseda “TRUST” je navpično tetovirana na zgornji desni roki v gorečem dizajnu.

Pomen: Ta tetovaža gre skupaj z drugo besedo, ki je tetovirana na levi roki, kar dopolnjuje pomen tetovaže, kot boste kmalu ugotovili.

6. Tetovaža ‘Nike’

Tetovaža: Na desni podlakti je logotip znamke Nike. Na desni roki je tudi tetoviran dizajn, ki ga ni mogoče videti pravilno.

7. Tetovaža N, Srce in zvestoba

Tetovaža: Zgornji del njegove desne podlakti vsebuje črko, na njej v notranjosti oblikovano tetovažo N. Tik pod obliko N je tetovirano srce s šivi. Na strani podlakti je tudi tetovirana beseda »zvestoba«.

Pomen: Na njegovem telesu je nekaj tetovaž, ki prikazujejo njegovo potovanje in boj z depresijo, srčnim utripom in negotovostjo. Tetovaža zlomljenega srca je ena izmed njih. Na obeh rokah je razdeljen še en.

8. ‘Mic’ tetovaža

Tetovaža: Na zgornji strani leve podlakti je velika tetovaža mikrofona. Nad mikrofonom je tetovaža majhne škatlice tablet.

Pomen: Tatoo mikrofona na njegovem telesu predstavlja njegovo ljubezen do glasbe.

9. Tatoo ‘Imena’

Tetovaža: Notranja stran levega zapestja vsebuje nekaj tetoviranih imen.

10. Tetovaža ‘Qpac’

Tetovaža: Na spodnji strani Rondove leve podlakti je beseda “qpac”, tetovirana na njej skupaj s križem, ki ga lahko vidimo tetoviranega nad seznamom imen, ki si jih je raper tetoviral na zapestju.

11. Tetovaža ‘Problemi’

Tetovaža: Zgornja leva roka raperja vsebuje besedo “VPRAŠANJA”, ki je navpično tetovirana v istem vzorcu plamena kot na drugi roki. Tetovirani skupaj tvorijo stavek “Vprašanja zaupanja”.

Pomen: Tetovaža Quandovega zaupanja je še ena od stvari, s katerimi se bori in se je odločil, da si tetovira besede na svojem telesu.

12. Tetovaža ‘Wall and Logo’

Tetovaža: Na levi rami je tetovaža iste opečne stene in na njej tetovirana beseda. V kotu prsnega koša je še en logotip, tokrat znamke Gucci, tetoviran na njem. Na raperjevem levem ramenu sta tetovirana tudi dva glasbena zapisa.

13. Tetovaža ‘Besede’

Tetovaža: Nad levo obrvjo in vzdolž linije las na levi strani čela je tetoviranih nekaj besed, ki niso bile popolnoma razkrite.

14. ‘Božja’ tetovaža

Tetovaža: Beseda “Bog” je tetovirana na Quandovem čelu, tik nad njegovo desno obrvjo.

15. Tetovaža ‘Rose’

Tetovaža: Rondo je tetoviral rožni cvet z drobnim steblom na desni strani obraza. Na desni strani njegovega vratu je tudi tetoviran dizajn.

16. Tetovaža “cvet”

Tetovaža: Na grlu raperja je tetovirana velika roža.

17. ‘Cross’ tetovaža

Tetovaža: Rondo ima na levi strani vratu tetovažo s križem. Nad križem, za njegovim levim ušesom, je tudi tetoviran majhen dizajn.

Pomen: Tetovaža predstavlja verske poglede pevca.

18. Tetovaža ‘na prsih’

Tetovaža: Na zgornji strani desnega peca je beseda »4KT«, tetovirana na njem. Na prsih je tetoviran citat z napisom “Get FUC LOVE”, kjer je znak dolarja tetoviran v vreči z denarjem.

19. Navedite tetovažo

Tetovaža: Na raperjevem želodcu je tetoviran citat, ki pravi: “Real Is Rare”. Pod citatom sta tetovirana obraza dveh dojenčkov.

20. ‘Baby’ tetovaža

Tetovaža: Na spodnji strani trebuha, vzdolž njegovega pasu, je napisana beseda “GRACE BABY”, ki je tetovirana na obrazu dojenčkov, ki so si tetovirani na trebuhu.