Tetovaže

20 neverjetnih tetovaž drevesa življenja s pomenom

Eden najbolj temeljnih delov vseh kultur in družb na svetu je drevo življenja. Dokler so starodavni pripovedovali pravljice, so se značilne kulture ukvarjale s tem, kako jih drevo življenja združuje s prihodnostjo in preteklostjo. Za mnoge stare družbe je drevo življenja simbol nesmrtnosti, prenove in temelja sveta. V primerjavi z vsemi drugimi živimi bitji na planetu so drevesa povečala spoštovanje, hvaležnost do svoje ogromne rasti. Tudi če drevesa ne dosežejo nesmiselne višine, njihovi nizki viseči plodovi zagotavljajo senco in plodove za vzdrževanje življenja.

Tukaj je nekaj idej za tetovaže drevesa življenja, ki bi vas lahko navdušile in vas zato motivirale, da bi eno od njih tetovirali sami.

 • Ptice na drevesih

tetovaža drevesa življenja

Oblikovanju tetovaže je mogoče dodati veliko elementov, ki bi lahko za vas imeli ali pa tudi ne. Ker v tej zasnovi obstajajo golobi, ki predstavljajo mir, lahko dodate več elementov, ki označujejo mir in blaginjo ali pa naj golobi počivajo na vejah drevesa.

 • Sidro v obliki drevesa življenja

tetovaža drevesa življenja

Izbirate lahko med različnimi modeli. Na prsih lahko naredite pristno tetovažo drevesa življenja v obliki srca ali na podlakti pod tetovažo v obliki sidra. Še ena sveža ideja je, da natisnete realistično tetovažo peščene ure z drevesi življenja na roki.

 • Pisano drevo življenja

tetovaža drevesa življenja

Ti pisani modeli tatujev izgledajo čudovito na hrbtu, kjer je območje ogromno. Dodatek barv daje tetovaži živahen videz.

 • Drevo življenja odprtih oči

tetovaža drevesa življenja

Če želite stvari ohraniti nekoliko na mehki strani spektra, so črno -beli modeli kot nalašč za vas. Oblikovanje drevesa življenja ni bilo odkrito okrašeno ali okrašeno z različnimi barvami. Je preprost, a hkrati privlačen dizajn.

 • Odtenki drevesa življenja

tetovaža drevesa življenja

Ta vrsta oblikovanja je precej v modi in vidimo, zakaj je tako. Učinek akvarela se precej razlikuje od vseh drugih modelov. Je živahno in morda se zdi nekaterim, ki raje dobijo preprosto črno -belo tetovažo, ogromno.

 • Roke držijo drevo življenja

tetovaža drevesa življenja

Drevo življenja je v tako skrbnih rokah in je predstavnik narave, ki jo negujemo.

 • Drobno drevo življenja

tetovaža drevesa življenja

Drevo življenja je tako ljubko, da se ves čas uporablja v pop kulturi in ima več znanih presežkov, na primer Drevo duš, odkritih v uspešnici “Avatar”.

 • Drevo življenja z zelenimi listi

tetovaža drevesa življenja

Zeleni listi na drevesu predstavljajo blaginjo in uspeh.

 • Keltsko drevo življenja

tetovaža drevesa življenja

Najbolj neverjetni modeli vseh drevesnih modelov skupaj so v keltskem vzorcu. To vozlano drevo je ponavadi upodobljeno v krogu, ki je predstavnik sveta. Veje tega drevesa se raztezajo do višin, korenine pa se razprostirajo po svetu spodaj.

 • Drevo življenja na teletih

tetovaža drevesa življenja

V zgodovini ima številne naslove, med drugim Drevo spoznanja dobrega in zla, Drevo nesmrtnosti in Kozmično drevo. Razume se, da opisuje najplemenitejše zamisli človeške narave, kot so odrešitev, integriteta, pamet, modrost, izboljšanje in neskončnost.

 • Tumurno drevo življenjskih modelov

tetovaža drevesa življenja

ta oblika daje zelo mračen videz. Senčenje je precej izvrstno in bo videti čudovito na podlakti. Zagotovo bo ta vzorec tetovaže zagotovil globino pomena celotni sliki.

 • Preprosto drevo življenja

tetovaža drevesa življenja

Če potrebujete nekaj poenostavljenega, si napišite črno -rjavo tetovažo drevesa življenja skupaj s pisanimi ljubkimi cvetovi na zatilju ali pa jo prilagodite tudi velikosti vratu. Če želite ustvariti edinstveno tetovažo, ji lahko dodate pomembne fraze ali ilustrativne podrobnosti, kot so slike ptic.

 • Pikčasto drevo življenja

tetovaža drevesa življenja

To je precej edinstven dizajn in pikčast vzorec mu daje psihodelični učinek.

 • Obdan z modrim črnilom

tetovaža drevesa življenja

Ta oblika ima čudovit modri odtenek, ki obdaja drevo in spominja ali je lahko simbol nebes.

 • Citirano drevo življenja

  tetovaža drevesa življenja

Zelo značilno je, da obliko tetovaže prilagodite pomembnim citatom. Tudi ta oblika je obdana z lepim citatom. Izreke lahko izberemo po izbiri posameznika.

 • Oblikovanje tetovaže Ribcage

tetovaža drevesa življenja

Ta tetovaža drevesa izgleda privlačna samo zaradi svoje dolžine. Ima tako popolno dolžino, da preide kot tetovaža na prsih. Druga možnost je, da ga vstavite v hrbtenico.

 • Vedno spreminjajoče se drevo življenja

tetovaža drevesa življenja

Ideja je, da nič ni konstantno. Življenje prihaja in odhaja, spomini s časom bledijo in svet se še naprej obrača. Seveda imamo možnost opaziti, da za nami vznikne novo življenje, pa naj bo to novo spomladansko listje ali otrokovo ropotanje. Tetovaže drevesa življenja vključujejo ta pojem vedno drugačne, a nespremenljive večnosti.

 • Simbolično drevo življenja

tetovaža drevesa življenja

Nekaj ​​keltskih tetovaž bo imelo veje, ki se tkajo s koreninami. To je le način vztrajne vzpostavitve povezave med previdnostmi in zemljo. Nekatere spremembe keltskega drevesa življenja predstavljajo drevo, polno sadja, zato bodo nekatere tetovaže to vključile v svojo zasnovo. Drevesu bodo dodali sadje, cvetje in živali. Ptice in metulji, ki plavajo iz drevesa, volkovi pa jokajo ob njegovih nogah, predstavljajo življenje, preživetje in prihodek. Pomeni tudi, da drevo življenja pravično vzdržuje vse oblike življenja, vse od najmanjšega hrošča do največje zveri.

Če upoštevate zgornji seznam, je oblikovanje tetovaže drevo življenja najbolj neverjetna oblika oblikovanja tetovaže. Če torej želite narisati nekaj edinstvenega, opaznega in impresivnega, preberite ta članek in izberite obliko, ki vam je všeč. Simbolizira ciklično življenje in potrjuje, da upanje, ljubezen in znanje prihajajo iz istega korena. Prav tako kaže na postopno rast in moč. Drugič, razmislite, kako bo videti vaša nova tetovaža. Tako lahko sledite tem zgledom in si celo priskrbite enega, prilagojenega vam!