Tetovaže

20 neverjetnih idej za tetovaže bučk s pomenom

Redko imajo ljudje radi tetovaže, ki imajo globlji pomen, vendar so nekateri modeli periodični in zdi se, da jih ljudje uživajo in jih črnijo z milostjo. Med njimi modeli bučnih tetovaž, ne običajni, izražajo jesenski mesec in posnemajo praznični duh. Tetovaža z bučami je povezana tudi z zlimi duhovi, kot je noč čarovnic, kar ji daje strašljiv pogled, tako da se vsa slaba nagnjenja izogibajo. Ta tetovaža je lahko sestavljena na več načinov in tehnik, lahko pa ste domišljijski, kolikor želite. Buče lahko na podlagi vaše izdelave in pristopov izrežete v videze, kot so srečni, žalostni ali jezni.

Tatoo z bučami lahko naredi čudeže, ko gre za sejanje semen sloga in mode. Te oranžne kroglice naredijo čudovit dizajn, ki je združljiv z naravo in skrivnostno privlači svet okultizma. Tetovaže z bučami so običajno hit med nosilci tetovaž, ki si jih upajo nositi vse leto.

Zaradi živahne sposobnosti, ki krši sezonska pričakovanja, ti organski predstavniki predstavljajo rog izobilja. Da bi preverili rdečkasto rumeno sredino, so galantno poudarjene tudi zelene plazeče. Nenavadna barvna mešanica spontano zahteva premislek in občudovanje.

Jack-o-luči so zagotovo najbolj zaznana vrsta tetovaže z bučami, te očarljive, a še vedno bližajoče se karikature dajejo dodatno težo in nazobčano privlačnost. Prav tako zahtevajo velike odmerke črnega črnila, ki brezhibno tehta svetlejše odtenke. Čustvena zgovornost se lahko spreminja od vesele do satanske, zato bodo te stvaritve zavezale rapsodično superiornost. Zaradi privilegija kontrasta so te bleščeče vdolbine včasih dopolnjene s peresniki vijoličnega dima. Ta vtis sublimno osvetljuje nenavaden ambient noči čarovnic. Drugi praznični okraski vključujejo kostumirane deklice, vampirske netopirje, ogabne duhove in vrsto duhovnih bitja.

Če želite črpati nepozabno črnilo, si oglejte našo kombinacijo inovativnih tetovaž z bučami spodaj. Vsak od njih ima v sebi nepozabno hrabrost. Ne glede na to, ali se spominjate noči čarovnic ali ne, je tetovaža buč celovit način zvonjenja jeseni. Ne samo, da je tema pomembna za sezono, ampak so tudi buče simbol obilja in bogastva, zato bo vaš dizajn primeren vse leto.

 • Črno -bela buča

Bučne tetovaže

Oranžna je hit barva za noč čarovnic, če pa niste navdušeni nad nečim lepim in bi radi, da postane rahlo blago, lahko od svojega umetnika za tetovaže zahtevate, da umiri barve ali še bolje, da si naredite črno -belo tetovažo. Te majhne in ljubke tetovaže lahko dobite na mestih, kot je zapestje ali verjetno gleženj. Pravzaprav lahko svojo tetovažo ujemate s prijatelji in družinskimi člani na istem mestu ali na drugem. Če želite nekaj bolj dovršenega od tega, dajte nekaj okrasnih elementov, kot so rože z vinsko trto. Izgledal bo izjemno lepo.

 • Barvita tetovaža buč

Bučne tetovaže

Če želite, da bi vaša tetovaža naredila pečat, lahko izberete podrobno tetovažo polovičnega rokava zle buče z njenim hudičevim nasmehom. Ali pa se lahko odločite za več buč, kajti ko lahko dobite veliko buč, zakaj se jih držite? Ena odlična postavitev je tilnik. Na sliki je na gležnju več črnil bučk.

 • Leteči bučni modeli

Bučne tetovaže

Ta tetovaža je zakonito strašljiva. Če sem iskren, me pri ustnicah buče zebe. Krila buče so precej hudičeva, a celoten videz dobro odmeva z nočjo čarovnic. Ta netopirjeva buča je precej majhna in na nek način tako očarljiva. Netopir je običajno povezan s kanibalizmom in okultizmom, da bi preprečil zlo in vso negativnost, ki je okoli.

 • Zlobni modeli buč

Bučne tetovaže

To je odlična zasnova tetovaže za noč čarovnic, saj je dovolj strašljiva. Tetovaža je natisnjena na zgornji roki uporabnika, da odvrne zle duhove. Barva daje bolj bleščeč učinek celotnim strašljivim vibracijam noči čarovnic. To je skoraj tako, kot če bi gledali grozljivko in mrzlico, ki jo začutite pozneje. Za tiste, ki uživajo v nečem takem ali verjetno v teh občutkih, ki jim tečejo po hrbtenici, morajo dobiti takšno obliko tetovaže.

Nobenemu dvomu ni, da se tej tetovaži lahko dodajo še drugi elementi, da bi bila videti bolj privlačna, vendar ni dvoma, da hudobna buča najbolje izgleda kot tetovaža na temo Halloween. Dodate lahko še druge zvijače, kot je srčkan duh ali verjetno celo lobanja. Vse te stvari so povezane s tradicijo noč čarovnic. Ta hudičeva buča spominja tudi na dejansko izrezljane buče, ki jih delajo na tem festivalu. Lahko se odločite za oblikovanje buč v več barvah in se odtrgate od tradicionalne oranžne ali pa se celo držite črno -bele kombinacije barv. Podobno lahko naredite tetovažo buče hudičevo ali celo karikaturno.

 • Zle ideje o bučah

Bučne tetovaže

Ta bučna tetovaža ima drugačen videz, ki je precej zmeden. Izgleda hudičevo, vendar v resnici ne čuti mrzlice, ki bi jo povzročila tetovaža buč za noč čarovnic. Bučin smeh v resnici ni tako zloben in zdi se, kot da je buča pravzaprav zabavna.

 • Mačja buča

Bučne tetovaže

To je dizajn tetovaže zombi mačke. Ali zombi … ali pa se je verjetno oblekel v zvitek toaletnega papirja. Kakorkoli, videti je precej srčkano in hkrati nenavadno. Ta tetovaža ima vse elemente noč čarovnic. Bolj kot zlo, se zdi, da je mačka precej napačna.

 • Boney Evil Buča

Bučne tetovaže

Ta tetovaža je vsekakor videti precej zlovešče. Zlo se kaže v tem. Kosti, ki štrlijo iz buče, ji dajo grozljiv videz. Vijolična barva je pogosto povezana z zlom in tukaj je celotno ozadje vijolične barve.

 • Očarljivo oblikovanje buč

Bučne tetovaže

To je zelo čudovit mali duh. Verjetno nosi bučno masko ali pa je le bučni duh. Kakorkoli, videti je srčkan, a poglejte to ljubko bitje, ki drži velik oster nož, pripravljen udariti po ljudeh.

 • Strašilo Buča

Bučne tetovaže

Ta zasnova združuje dve komponenti zla in grozljivega. Zlo je seveda buča s hudičevim nasmehom, srhljivo pa je strašilo. Oba imata podobne funkcije, da prestrašijo ljudi (v nekaterih primerih tudi ptice). Celotna zasnova je precej razdelana z veliko značilnimi barvami.

 • Klasične komponente za noč čarovnic

Bučne tetovaže

Zlobne tetovaže niso nujno preveč strašljive, lahko pa se tudi spreminjajo glede na vaše želje. Lahko je srčkan in čudovit ali pa tudi smešen. Motiv vsakega črnila je pomen, ki ga ima za uporabnika. Tu je tetovaža precej značilna in izgleda kot pastiš različnih vrst elementov. Tetovaža ima precej nežne netopirje, velikansko srce z iluminati in čarovniškim klobukom. Zla buča je zagotovo stagnantni element pri takšnih modelih. Z vsemi takšnimi elementi tetovaža vsekakor izgleda očarljivo.

 • Minimalistično oblikovanje buč

Bučne tetovaže

Ukrivljen nasmeh buče naredi oblikovanje popolno. Nasmeh pa ni tako strašljiv. Je precej srčkan in očarljiv. Buča je videti precej zabavna. Tetovaža ni izrezljana tetovaža buč, ampak trik ali vedro za zdravljenje, zato bi morala pokazati lep obraz.

 • Ustvarjalna bučna tetovaža

Bučne tetovaže

Jasno je, zakaj je ta tetovaža tako drugačna in to je zato, ker je namesto glave hobotnice na lovke pritrjena glava buče. Celoten videz je precej zaskrbljujoč, vendar so podrobnosti v tetovaži odlične. Hobotnica je bila del številnih grozljivk, zato lahko razumemo, zakaj je to združevanje dveh različnih bitij.

 • Simpatični modeli buč

Bučne tetovaže

Tukaj je tetovaža, v kateri sedi črna mačka. Črna mačka v mnogih religijah ima skrivnostna združenja. V mnogih kulturah ga pogosto imenujejo zlo. Ima celo veliko povezav z okultizmom in črno magijo. Rečeno je, da imajo mačke značilno sposobnost, da vidijo v temi. Vendar pa je poleg vseh teh negativnih povezav mačka v tetovaži videti zelo ljubka, zato bi zanemarili vse, kar smo prej povedali.

 • Temne tetovaže z bučami

Bučne tetovaže

Ta tetovaža je precej osnovna in minimalistična. Odlično je za nekoga, ki ima rad praznično sezono, a se hkrati ne želi s tem pohvaliti. Srčkan duh za bučo je dodaten čar. Zasenčeni učinek je neverjeten na pogled.

 • Risanka Bučna tetovaža

Bučne tetovaže

Poleg vseh resnih in hudičevo videti tetovaž, tukaj je tudi tattoo model, ki ni tako zloben. Raje je nasprotno. Je zelo risan in nasmeh na obrazu je precej zabaven. Bučna trta je zvita naokoli, da izgleda, kot da ima ušesa. Res zelo komično.

 • Tetovaže z bučno roko

Bučne tetovaže

Ta tetovaža je precej realna in to je verjetno zaradi primernih barvnih tonov in senčenega učinka. Buče so pogosto povezane z veliko sreče in sreče in verjetno je to lahko motivacija tudi za vaš naslednji dizajn buč.

 • Tetovaža buč polmeseca

Bučne tetovaže

Luna v obliki polmeseca je najbolj spektakularen dodatek v zasnovi. Luna je videti zdrobljena in v slabem stanju, vendar dodaja mračen učinek tetovaže. Uporabljeno črno -belo črnilo daje strašljiv učinek.

 • Čudno oblikovanje buč

Bučne tetovaže

To je zagotovo buča, ki jo vidite na noč čarovnic, vendar ni tista, ki pripada zemlji. Modrina in oči bitij naredijo pogled iz svetovnih bitij.

 • Cvetlični modeli buč

Bučne tetovaže

Ta oblika tetovaže je narejena s preprostim obrisom črnega črnila z rahlim senčenim učinkom. Ta buča je bolj vesela buča kot hudičeva. Cvetlični aranžma daje očarljiv videz. Če želite, mu lahko dodate tudi nekaj barv.

 • Simpatična oblika bučne pite

Bučne tetovaže

Bučna pita je najslajša poslastica, ki jo lahko imate na noč čarovnic. To je skoraj tako, kot da je to sladica v času praznikov. Torej, če ste podoben nori ljubitelj bučne pite, si brez dvoma priskrbite to zasnovo.

Ko smo prišli do konca tega seznama, lahko rečemo, da lahko bučne modele oblikujejo tako moški kot ženske po njihovih osebnih željah. Dodati je mogoče veliko elementov, ki upoštevajo všečnosti in nesoglasja ter osebnost uporabnika. Za več navdiha lahko zaprosite za nekaj predlogov od svojega tatoo umetnika. Toda zapomnite si, da ste na koncu črnili vi in ​​se morate pri oblikovanju počutiti prijetno.