Tetovaže

2 tetovaži Charlize Theron in njihov pomen

Charlize Theron je južnoafriško-ameriška igralka in debela vloga. Zaigrala je v precejšnjih hollywoodskih filmih, kot je npr Hudičev zagovornik (1997), Mogočni Joe Young (1998), Cider House Road (1999) in Usoda besnih (2017). Theron je za svojo imitacijo serijske morilke Aileen Wuornos v filmu Monster, za katero je zmagala z oskarjem, srebrnim medvedom, nagrado Zlati globus in nagrado Ceha filmskih igralcev za izjemno igralko v debelih drugih značkah, potrdila prvo južnoafriško nagrado. osvojiti oskarja v obsežni igralski golobici. Bila je nagrajena z oskarji in nagrado zlati globus za izvedbo v melodrami o spolnem nadlegovanju North Country leta 2005 in nominacijo za zlati globus za nastop v filmu Jason Reitman iz leta 2011 Young Adult. Charlize Theron ima na telesu dve tetovaži. Preverite jih.

Tetovaže Charlize Theron

1. Na gležnju

charlize-theron-gleženj-tetovaža

Desni gleženj Charlize Theron si je omislil cvetočo tetovažo koi rib. Koi se v japonščini nanaša na Crap. Japonski ljudje že več generacij uporabljajo modele Koi Fish Tattoo kot obogatitveni simbol za odlaganje nogavic. Zgodbe pravijo, kako so Pentranje slapove, ki imajo telesno sposobnih tokove.

2. Peš

Tetovaža stopala Charlize-Theron

Na vrhu desne noge je tetovirala drobno modro cvetočo rožo. Tako japonsko tetovažo preveč najdemo v japonskem slogu tetoviranja. Simbolizira zelo neprimerljivo lastnost japonske kulture. Imenujejo ga “Mono brez zavedanja” – čustva stvari, ali natančneje, bombaž do stvari. Cvetovi so pahljačasto z dreves s trivialno vetrič. To pomeni, da njihov čar hitro zbledi. Japonski fantje na to gledajo kot na prispodobo življenja, ki odmeva v njihovi pokončnosti in moralnem kodeksu.