Tetovaže

2 tetovaže Johna Fettermana in njihov pomen

6 metrov visok 8 centimetrov z obrito glavo, John Fetterman, župan Braddocka v Pensilvaniji, potencialni poslanec na Capitol Hillu se najbolj pogovarja o svojih tetovažah na obeh podlakti.

Tetovaže Johna Fettermana

1. Poštna številka tetovaža

Tetovaža poštne številke John Fetterman

John Fetterman z eno roko označuje Braddockovo poštno številko, “15104,”, Ki ga je dobil, potem ko je leta 2005 zmagal na trikratnih demokratičnih volitvah za župana, s čimer je dosedanjega predsednika najboljši le z enim glasom. Fetterman se je zaljubil v Braddocka in v njegovo zgodovino. Tako si je na levo roko tetoviral poštno številko.

2. Datumi tetovaža

Tetovaža z datumi John Fetterman

Njegova druga tetovaža je resnejša, saj ima na desni roki skrivnosten seznam številk – 1/16/06, 10/8/06 – skupaj šest. “To predstavljajo datume ljudi, ki so bili ubiti zaradi nasilja v moji skupnosti, odkar sem župan,” je dejal John. To so datumi, ko so pod njegovo stražo umrli ljudje v grozljivih okoliščinah. Tako si je John tetoviral datume vsakega umora v mestu, odkar je prevzel funkcijo. Ena se nanaša na otroka, ki je zmrznil, potem ko jo je oče čez noč pustil v parku. S temi datumi njegove tetovaže so povezane še nekatere druge zgodbe.