Tetovaže

2 najboljših umetnikov tetovaže v Geraldtonu

Geraldton v Avstraliji je zagotovo kapitan in vodja oblikovanja tetovaž in oblikovanja stilov na področju umetnosti. Z zadnjim nagibom k vse večjemu zanimanju za tetovaže obstaja popolna razširitev v tetovažah in body art studiih v Londonu. Delavnice, ki so se pred tem začele na pasovih in nadstrešnicah za avtomobile, so se razvile v produktivno in umetniško središče, ki je na vsak razcvet sprožilo na stotine in tisoče ljudi. Večina Avstralcev se je odločila, da si bo tetovirala trendovsko. To kaže, da tisto, kar je že predstavljalo zgodovino in umetnost, zdaj na splošno ni prevladujoče. Ocenjeno je bilo, da ima kratek povzetek vsak peti Avstralec tetovažo, pod 30 pa vodilni oddelek na področju tetoviranja..

Ni važno, ali se odločite za tiste ogromne dele ali ste nekdo, ki bi želel doživeti očarljivo svetlo rafinirano tetovažo na ovratniku ovratnika, so vas ti strokovnjaki za tetovaže v avstralskem Geraldtonu premagali po vaši izbiri. Tetovaže so bile predstavitev sodobne revolucije, lokalnih kulturnih sledi in zveznih naklonjenosti, zdaj pa so bile aplikacije pozitivno univerzalne. Večina ljudi, ki jih tetovaže ne skrbijo, se je navdušila nad mislijo, da bi se tetovirali v svojem življenju. najpomembnejše pa je, da ocenite najboljše mesto, kjer se lahko obogatete. London ima vse, od šampionske tetovaže ali sveže mladostne fakultete, ki so specialisti za konvencionalne do orientalske, slike do elegantnih vzorcev in še veliko več.

Kjer je malo ljudi obsedenih, da bi se narisali, potem pa so na drugi strani bolj zaskrbljeni glede svojih idej in bi raziskali, preden bi si privoščili lepo tetovažo. Obstajajo pa drugi ljudje, ki za to potrebujejo motivacijo. Za to vam ni treba gledati predaleč, ker smo za vas in vse skupaj ustvarili datoteko najbolj usposobljenih oblikovalcev tetovaž v Geraldtonu in najbolj zanesljive delavnice tetovaž v Geraldtonu v Avstraliji. To je ravno kraj za presežek umetniškega materiala. Zato si oglejte takoj v nadaljevanju!

1. Jazz, Jess in Kylie- Abandoned Art Tattoo Studio

Vsebina (kliknite za skok)

  • 1. Jazz, Jess in Kylie- Abandoned Art Tattoo Studio
  • 2. Salon za tetovaže Skin Magic

Umetniki tetovaže v Geraldtonu

Zapuščeni Art Tattoo Studio ponuja široko paleto storitev tetoviranja po meri in nenavaden dizajn za vsako stranko. Ta tetovažni studio je svojim strankam odprl vrata od leta 2013, zaradi česar je eden najstarejših ateljejev v mestu. Nahaja se v središču mesta Stirlings, Geraldton. Jazz je zaslužen za ta studio, ki ima licenco in izkušnje. Vsi umetniki so zelo dostopni in zelo prijazni, z izjemnimi veščinami za pomoč strankam. Studio ima licencirane umetnike za tetoviranje, kot so Jazz, Jess in Kylie, katerih umetnine so tako priznane, da dajejo fenomenalne umetnine. Studio se osredotoča na vse vrste tetoviranja in udobnega piercinga. Zapuščena umetniška tetovaža je vedno dobrodošla stranka.

Ne glede na to, ali je novinec ali ljubitelj tetovaž, lahko vsi sodelujejo pri njihovi pomoči. Odprti so za vse ideje o tetovažah strank in se bodo po svojih najboljših močeh trudili zagotoviti, da bodo njihove ideje ustrezale resničnosti pod rokami njihovih visoko usposobljenih umetnikov tetovaž. Vse vaše neverjetne ideje se bodo zagotovo spremenile v mojstrovino, ko bo njihov umetnik opravil delo, ki ga potrebujete. Odprta za vhode in prilagojena delovna mesta, njihova uslužna ekipa bo z veseljem izpolnila vaše zahteve, zato vas prosimo, da obiščete njihovo trgovino in spremljate njihovo kakovostno storitev.

Umetniki tetovaže v Geraldtonu

Umetniki v tem tetovažnem studiu Geraldton v Avstraliji so zelo zaskrbljeni zaradi kakovosti in vrste oblikovanja, ki ga bodo podarili svojim strankam. Tako so zelo vsestranski in zanje ponujajo veliko paleto tehnik in spretnosti, ki vedno ugajajo stranki in se jim želijo vrniti po še več. Ti vključujejo barvno delo, portretno tetovažo, naslovnice, polinezijske, plemenske, realizem, prostoročno, tradicionalno, domišljijsko, scenarij, pol rokav, cvetlični, živalski, črno jeklo, polni rokav, mandala, bliskavica, krepko, črno & Sive tetovaže. Postopek za tovrstne tehnike se začne od 150 dolarjev na uro.

Umetniki tetovaže v Geraldtonu

Raje delajo po dogovoru in za rezervacijo igralnega mesta je obvezno položiti določeno vsoto denarja. Običajno za večino tetovaž zaračunajo 80 USD, vendar je odvisno tudi od velikosti tetovaže. Omogoča jim vedeti o resnosti stranke in zabavajo le resne stranke, ki se oblikovanja pravzaprav veselijo. Ni provizije za dvig in tudi depozita ni mogoče povrniti.

Če pa si sčasoma naredite tetovažo, bi polog popravili s končno pristojbino. Če želite prestaviti ali preklicati sestanek, bi to morali storiti 48 ur prej, tako da bo imel umetnik čas za prerazporeditev celotnega dnevnega reda. No, kar nekaj pravil, toda zaradi tega je Abandoned Art Tattoo Studio uspešna trgovina s tetovažami.

Umetniki tetovaže v Geraldtonu

Tukaj smo delili nekaj pomembnih povezav spodaj o tem priljubljenem tetovažnem studiu Geraldton, za katere vam morda ne bo treba izgubljati časa z iskanjem po internetu. Sledite tem pomembnim povezavam o Zapuščenem umetniškem tetovažnem studiu in izvedejte več o tem posebnem, če je ta studio po vaši izbiri in bo vaša odločitev še bolj gotova.

Lokacija v Google Zemljevidih:

2. Salon za tetovaže Skin Magic

Umetniki tetovaže v Geraldtonu

Skin Magic Tattoo Salon predstavlja čisto, prijazno in profesionalno vzdušje za vse stranke. Ta tetovažni studio je svojim strankam odprl vrata od leta 1994, zaradi česar je eden najstarejših ateljejev v mestu. Studio bo poskrbel za vaše potrebe tetoviranja in prebadanja telesa. Skin Magic Tattoos je ena izmed najpomembnejših Geraldtonovih trgovin s tetovažami. Studio umetniki so strokovnjaki za tatoo po meri. Imajo posebno tetovažno skupino, ki se zavzema za ponujanje visokokakovostnih modelov tetovaž. Umetniki strankam redno ponujajo ročno izbrane umetnine. Vse njihove tetovažne igle se uporabljajo le enkrat, da se zagotovi varnost in zdravje stranke. Pridite na brezplačno posvetovanje o naslednji tetovaži po meri.

Če v svoji ekipi zaposlite intenzivne in predane ljudi, boste zagotovo dobili neverjetne storitve neverjetnih umetnikov v njihovi trgovini. Jasno lahko pridobite edinstveno znanje o tetoviranju in ga celo prilagodite svojemu zadovoljstvu. Odprto za rezervacije in sprehode, zdaj se lahko obrnete na njihovo trgovino in se posvetujete o svojih modelih tetovaž.

Umetniki v tem tetovažnem studiu Geraldton v Avstraliji so zelo zaskrbljeni zaradi kakovosti in vrste oblikovanja, ki ga bodo podarili svojim strankam. Tako so zelo vsestranski in zanje ponujajo veliko paleto tehnik in spretnosti, ki vedno ugajajo stranki in se jim želijo vrniti po še več. Sem spadajo tradicionalni, cvetlični, tigrasti, neotradicionalni, japonski, živalski, morska deklica, azijski, črni in sivi, verski, haida, portret, naravni, mandala, zmaj, scenarij, realizem & Barvne delovne tetovaže.

Umetniki tetovaže v Geraldtonu

Raje delajo po dogovoru in za rezervacijo igralnega mesta je obvezno položiti določeno vsoto denarja. Običajno za večino tetovaž zaračunajo 80 USD, vendar je odvisno tudi od velikosti tetovaže. Omogoča jim vedeti o resnosti stranke in zabavajo le resne stranke, ki se oblikovanja pravzaprav veselijo. Ni provizije za dvig in tudi depozita ni mogoče povrniti.

Če pa si sčasoma naredite tetovažo, bi polog popravili s končno pristojbino. Če želite prestaviti ali preklicati sestanek, bi to morali storiti 48 ur prej, tako da bo imel umetnik čas za prerazporeditev celotnega dnevnega reda. No, kar nekaj pravil, vendar je to tisto, zaradi česar je Skin Magic Tattoo Salon uspešna trgovina s tetovažami.

Umetniki tetovaže v Geraldtonu

Tukaj smo delili nekaj pomembnih povezav spodaj o tem priljubljenem tetovažnem studiu Geraldton, za katere vam morda ne bo treba izgubljati časa z iskanjem po internetu. Sledite tem pomembnim povezavam o Skin Magic Tattoo Salonu in izvedejte več o tem, če je ta studio vaš izbor in naredite svojo odločitev še bolj gotovo.

Lokacija v Google Zemljevidih: