Tetovaže

190 Čebeljih čebeljih čebeljih tetovaž s pomeni, idejami in znanimi osebnostmi

Simpatične čebelje tetovaže morda niso tako pogoste stvari in jih lahko zanemarimo, a ni to nekaj, zaradi česar je dobro nanesti črnilo na telo? Čebelje tetovaže so precej neverjetne živali ali žuželke, ki jih je mogoče oblikovati na koži, saj niso le srčkane, zlobne in nevarne hkrati, temveč so tudi pomembne in lahko predstavljajo več stvari. Lahko se izvleče na več načinov, kar ustvarja različne učinke in simbolične pomene.

Lahko ga uporabite kot elemente ozadja ali kot glavne elemente v svoji zasnovi, ki prikazujejo lepoto, ki jo ima ta žuželka in ki je ne vidi veliko ljudi. Čebele se uporabljajo tudi kot element za prikaz v ozadju drugih večjih tetovaž, kot so cvetlični vzorci in drugi naravni vzorci. Ljudje povezujejo stvari tudi s čebelo in poznejšim izrekom, ki je z njo povezan, na primer »zaposlena čebela« ali »matica« itd. Čebele so dodane tudi z dodajanjem določenih elementov, kot je lonec medu, da ustvarijo ljubko črnilo, ki lahko simbolizira človekovo naravo ali nekakšno navado.

Čebele so precej napačno razumljene tako kot pajki ali katera koli druga žuželka na planetu. Čebele so zelo pomembne za razmnoževanje in negovanje dreves, rastlin in pridelkov, ki so pomembni za preživetje ljudi. Brez čebel verjetno ne bi imeli kave ali čokolade! Ni treba posebej poudarjati, da ima čebela velik pomen, ki ga ni mogoče preceniti. Majhna čebela ali čmrlj je pomemben vidik preživetja in širjenja rastline in del naravnega sveta.

Zdaj, ko je populacija čmrljev zaradi različnih umetnih razlogov upadala, so učinki le-teh vidni tudi na teh čudovitih bitjih. Tako so mnogi ljudje prevzeli pobudo, da bi jih narisali in prepoznali simboliko in nujnost teh bitij. No, ni boljšega načina, kako pokazati svojo podporo, kot oblikovanje tetovaže čebel.

Pomen modelov tetovaže čebel

Vsebina (kliknite za skok)

 • Pomen modelov tetovaže čebel
 • Ideje za tetovaže čebeljih čebel
 • Kje dobiti oblikovanje tetovaže medene čebele?
 • Seznam modelov tetovaže čebel
 • 15 znanih osebnosti s tetovažami čebeljih čebel
 1. Socialni vidik: Vendar pa ljudje radi naredijo drobne in ljubke tetovaže živali na sebi, vendar so čebele pri tem odigrale posebno vlogo. So pomemben vidik narave, saj pomagajo rasti vegetacije. So družbena bitja, ki kot skupina živijo v panjih ali kolonijah. Kljub temu, da živijo v tako velikih skupinah, se znajo obvladovati in vzdrževati v tej veliki skupnosti. Tako so čebelje tetovaže povezane z več pomeni.
 2. Simbol zaščite in obrambe: Ne samo, da imajo zelo pozitiven pomen, ampak imajo tudi čebele velik pomen, da ljudje najdejo različne kulture. Čebelnjaki so pomemben vidik vojn, zato se uporabljajo kot simbol zaščite in obrambe v Rimu in Grčiji. Tetovirajo si jo lahko tudi ljudje, ki si želijo sladkega življenja.
 3. Iskanje poti nazaj domov: Čmrlju je bilo dodeljenih veliko lastnosti. Če se kdaj odločite za tetoviranje čebele, morate vedeti, kaj pomeni to bitje, in raziskati simboliko. V prejšnjih časih je v mnogih kulturah veljalo, da so bila ta bitja poslana iz nebes, ko so se lahko vrnila domov. Ta neverjetna prirojena lastnost, ki so jo imeli, ju je enačila z dušo in je veljala za neprimerno ubiti čebelo.
 4. Simbol spolnosti in plodnosti: Nekateri ljudje celo gledajo na čebele kot na simbol spolnosti in plodnosti. Za kristjane je bila čebela simbol upanja in je celo pokazala način življenja in obstoja v družbi skupaj. Če pozorno preučujete vzorce čebel, nas lahko naučijo marsikaj o družbenem redu itd. Imajo tudi zelo močno delovno etiko. Verjamejo v čistočo in koncept družbene hierarhije je vcepljen v njihovo naravo. To je tudi razlog, da jih Maji, starodavna civilizacija, štejejo za simbol kraljestva. Tako majhna stvar ima neverjeten vpliv in pomen.
 5. Čebele kraljice/ vodstvene lastnosti: Druga stvar, za katero si ljudje naredijo čebeljo tetovažo, je, da pokažejo svoje občutke “čebele matice”. Želijo pokazati svoje vodstvene lastnosti in druge znake, kot so neodvisnost, delovno dobo in sposobnost izvajati druge, da izpolnijo vse njihove zahteve!

Čebela je marljiva in zelo prilagojena žuželka. S tako častitljivo eminenco ni šok, zakaj jih ljudje vidijo kot nekaj tako fascinantnega. Čebelje črnilo vsebuje več sestavin:

 • Ljubezen in naklonjenost
 • Ustvarjanje
 • Modrost in znanje
 • Duhovnost in božansko
 • Disciplina
 • Družina
 • Timsko delo in sodelovanje
 • Zgovornost
 • Blaginja
 • Plemstvo

Kaj simbolizira čebela kraljica?

 1. Upravljanje skupnosti: Če pogledamo ne tako resno, se morda čebela matica ne zdi nič posebnega, ampak razvajen derišče, ki izkorišča svoje podrejene, da bi ji zagotovil zaščito in hrano ter skrbi, da njihov panj nemoteno teče, medtem ko sedi na svojem prestolu. Vendar je veliko več kot le to. Predstavlja celotno skupnost panja in vse je pod njeno skrbjo. Njena skupnost predstavlja nekaj, kjer vsak opravlja svoje delo in drug drugemu nesebično skrbi.
 2. Kakovost hvaležnosti: Čebela matica predstavlja tudi dejstvo, da ste hvaležni za podporo, ki jo dobite v življenju. To je prikaz hvaležnosti in hvaležnosti. Namesto da bi o tem razmišljali kot o sebičnosti, tovrstno znanje naredi te malenkosti še bolj sladke. Čebela matica predstavlja dejstvo, da je malo podpore precej očitno in da se moramo počutiti vodeni, da lahko drug drugemu priskrbimo.
 3. Vir za navdih: Pravzaprav postane vir navdiha in motivira svoje delavce, da ji sledijo, da bi lahko ustvarila podporni panj in svet za vse okoli sebe. To pomeni tudi večno prijateljstvo, ki bo trajalo vse življenje in vam bo pomagalo preživeti težke čase. Takšne obveznice se vedno končajo bolje kot prej.

Mitologija čebel

 • Rimska in grška kultura so bili zelo navdušeni nad čebelami in načinom, kako so mrtvi košček zemlje spremenili v nekaj, kar se razmnožuje. Virgil, ki je bil starodavni rimski pesnik, je vedenje čebel opisal kot nekaj čarobnega- nekaj, kar naj bi živelo in vzdrževalo v harmoniji. Moč, ki jo imajo ta bitja, da sodelujejo in ustvarjajo nekaj novega, starodavna civilizacija ni nikoli podcenjevala, čeprav jo mnogi danes jemljejo kot samoumevno.
 • Keltski druidi čebele videli kot simbol sonca, nekaj bogov in boginj ter vir praznovanja in praznovanja, ki se je osredotočalo na naravno pot stvari. Ker so čmrlje večinoma našli na uspešnih območjih, so bili ljudem znani tudi kot simbol sreče in bogastva.

Ideje za tetovaže čebeljih čebel

Dizajn tetovaže medenjaka ali čmrlja je lahko izdelan na različne načine v različnih velikostih in barvah, ki so lahko videti enako osupljive. Poleg tega se vrsta umetnosti, ki jo človek izbere, zelo razlikuje. V tej umetnosti je mogoče uporabiti številne različice, in če iščete navdih, je internet napolnjen z njim.

Prav gotovo lahko ustvarite tudi svoj slog in si na kožo natisnete tetovažo glede na vaše želje. Izbira, ki bi jo izbrali, je odvisna od vaših želja in vašega sloga. Realistična medonosna čebela ali dizajn čmrljeve tetovaže bosta imela svoj pomen, medtem ko bo karikaturna čebelja čebela ali tatoo čmrlja drugačna.

 1. Čebelji črkovanje: Mnogi ljudje prav tako uporabljajo črkovanje bitja “čebela”, da označijo njegov pomen in simboliko. Eden od primerov, ki se uporabljajo, je “čebelji rudnik” ali “čebelji lep”. Dodate lahko tudi posebne slike, kot sta lonec za med in cvet z njim. Je preprosta podoba, vendar zelo simbolična. Prav tako so ponudniki medu, ki ga imamo vsi v svojih gospodinjstvih in mnogi ga imajo radi bolj kot drugi.
 2. Tetovaža čebelice medene čebele: Kar zadeva oblikovanje, lahko ustvarite tudi majhno in minimalistično obliko medonosne čebele ali čmrljevega tetovaža, ki bi bila privlačna za ljudi, ki to zasnovo dobijo prvič. Je srčkan in poln simbolike. Ta majhen dizajn lahko naredite v realističnem ali karikaturnem načinu z ljubkim izrazom na obrazu. Ker je čebela precej majhno bitje, se ji lahko preprosto pridružite z drugimi elementi ali pa jo dodate kot ozadje za drugo temo.
 3. Jeza ali romanca (strast): Čebeljo tetovažo lahko uporabite tudi za prikaz agresije in ager, tako da naredite čebele, ki so pripravljene na napad. Za bolj romantično simboliko lahko naredite tudi čebelo, ki se zadržuje na roži. Čebelo lahko združite z različnimi drugimi naravnimi elementi.
 4. Ženska moč: Če želite pokazati svojo žensko moč, morate vedeti, da so čebele popolna bitja za to. Medonosna čebela ali dizajn čmrljevega tetovaža lahko prikazuje čebelo, ki vlada nad njenimi podložniki. Lahko se odločite tudi za zelo okrašeno čebelo z zapletenimi vzorci, vtkanimi v obliko tetovaže. Tako so vaše izbire precej neskončne.
 5. Družbena bitja in timsko delo: Čebele so zdaj najbolj družabna bitja na planetu, saj živijo v gruči več sto v enem samem panju. Vsak od njih je na nek način povezan, saj vsi skrbijo drug za drugega. Tako so ljudje, ki imajo stalen odnos ali ki so vedno pripravljeni pomagati, najboljši kandidati za oblikovanje tetovaže medene čebele ali čmrlja. Predstavlja tudi empatijo in sočutje.
 6. Vztrajnost: Čebele so poleg družabnih in dobrih v skupinah tudi individualno vztrajne, kar prikazuje dejstvo, da so vztrajna bitja. Običajno potujejo daleč od svojih panjev, da bi nabrali cvetni prah in olajšali rast rastlin ter prinesli nekaj za panj. Te čebele, ki potujejo daleč, se morda nikoli ne bodo vrnile, vendar ne obupajo do konca. Tako je to odličen dizajn, če želite prikazati trdo pripravljenost do določene stvari. Lahko je narejeno za osebo, za katero lahko storite karkoli, ne glede na to!
 7. Moč sonca: Čebele predstavljajo tudi moč sonca, ker je le. Konec koncev sonce pomaga rasti rastlin, ko gnojijo. Tako imajo ljudje, ki ljubijo čebele in z njimi odmevajo, pogosto svetel in optimističen pogled na življenje. Veljajo tudi za pridne in vztrajne. Če je vaša aura predstavljena s temi lastnostmi, se prepričajte, da si priskrbite oblikovanje tetovaže medu ali čmrlja.
 8. Blackwork Bee Tattoo: Sama narava čebele je zelo koristna. Imajo sposobnost živeti svobodno in v harmoniji z drugimi. Prav tako so zelo vztrajni pri individualnem opravljanju svojega dela. Tako črne tetovaže ponujajo odličen način, da pokažete svojo ljubezen do teh čudovitih bitij in jih naredite bolj organske. S temnimi in debelimi črtami lahko preprosto naredite svojo medeno čebelo ali obliko čmrljevega tetovaža precej trdo, kar ni slabo. Čebele veljajo za simbol zaščite, če pa si o čebelji tetovaži zamislite, bi vam najbolj ustrezala črna medonosna čebela ali tetovaža čmrlja. Lahko se prevede v zaščito družine ali katerega od vaših bližnjih.
 9. Barvita čebelja tetovaža: Dodajanje barv bi poudarilo vašo čebeljo obliko ali tetovažo čmrlja. Prav tako se bo izognil stereotipom, povezanim s čebelami. Če želite majhno ali celo veliko tetovažo, lahko dodate nekaj barv, da bo videti privlačnejša. Barve lahko preprosto dodate ali dobite akvarelni učinek, zaradi česar bo vaša čebela ali čmrljeva tetovaža izpadla!
 10. Oblikovanje plemenskih čebeljih tetovaž: V mnogih delih sveta in krmi so čebele igrale pomembno vlogo v kulturi in tradiciji. Zagotavljajo hrano v obliki medu in ponekod ličinke, materiale za lov in druga dela, prav tako pa kažejo neizmerno naravo obrambnih sredstev. Tako si zaradi tega marsikdo na kožo vzame tetovažo čebele ali čmrlja, da se pokloni živalim kot verski simbol. Uporabljajo različne plemenske zasnove, ki so skupne njihovim kulturam. Tako tetovaže služijo kot podaljšek duhovne povezave, ki jo predstavljajo bitja.
 11. Tetovaže čmrljev: So prvaki v težki kategoriji čebelje družine Apoidea. So mamuti, ki potujejo po zraku in zvok njihovega brenčanja je precej slišen tudi na daljavo. Znani so tudi po svoji hudi zvestobi svoji skupini in panju, sposobnosti dela s sožitjem in delavnosti.
 12. Modeli tetovaže Queen Bee: Čebela v kateri koli čebelji skupnosti ima vedno zadnjo besedo. So vodja čebelje skupnosti, ki ureja vse funkcije čebelnjaka. Tetovaže čebelice kraljice so najbolj priljubljene; ​​dekleta imajo raje, toda fantje lahko nadaljujejo in tudi črnijo. Izdelujejo ga ljudje, ki so elegantne, samozavestne dive in radi upravljajo svet okoli sebe. So za tiste občutljive narave, ki se ne bojijo biti drzni, ko to zahtevajo razmere. Tako tetovaže čebelice nosijo kljubovalne in močne ženske. Njihova osebnost je brcanje zadnjice!

Tako lahko izbirate med številnimi tetovažami čebel ali čmrljev, ki opisujejo vaše individualne želje. Čebele niso vedno lepe ali pa tudi niso zle. Če jih bolje poznamo, lahko bolje razumemo, kdo se ta bitja verjetno od njih nekaj naučijo hkrati.

Kje dobiti oblikovanje tetovaže medene čebele?

Za ženske

 • Gleženj
 • Zapestje
 • Prstni prostori
 • Roke
 • Lopatica
 • Za ušesom

Za moške

 • Prsni koš
 • Biceps
 • Noge
 • Vrat
 • Nazaj
 • Podlakti

Seznam modelov tetovaže čebel

 • Sweet Honey Bee Tattoo Design na roki

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je narejena s preprostim črnim črnilom in izgleda lepo. Je precej preprosta in majhne velikosti ter izgleda super. Ta neverjetna tetovaža čebel ali čmrljev je narejena s črnim črnilom in je zelo super. Lahko ga naredite na katerem koli delu kože, kjer bo videti neverjetno.

 • Oblikovanje tetovaže male čebele na rami

Tetovaže medene čebele

Ta realistična in majhna tetovaža čebel ali čmrljev je zelo lepa na rami. Rama je odličen kraj za oblikovanje tetovaže čebele ali čmrlja, ki bo videti precej neverjetno. Če želite, lahko dodate barvo, vendar je neverjeten učinek, ki je bil dosežen pri oblikovanju tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, zaradi česar je zelo realističen.

 •  Lepo oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

To je odlična zasnova tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je narejena na roki uporabnika. Je barvita in narejena na zapestju uporabnika. Izgleda precej ljubko. Oblikovanje tetovaže medonosne čebele ali čmrlja je zelo pomembno, saj ima veliko simboličnega pomena. Še posebej so mi bili všeč krila tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki so prozorna in izgledajo super.

 • Ljubka medonosna čebelja tetovaža na roki

Tetovaže medene čebele

Ta senčni učinek medonosne čebele ali čmrljevega tetovaža je precej super. Zadnji del roke je odlična možnost namestitve, če želite dobiti tetovažo medene čebele ali čmrlja, ki je prav tako zelo edinstvena. Ta zasnova tetovaže medonosne čebele ali čmrlja je narejena z izključno črno -sivim učinkom senčenja, ki izgleda lepo.

 • Čudovita tetovaža čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

Temu dizajnu tetovaže medonosne čebele ali čmrlja je dodano tudi nekaj čudovitih cvetov sivke. Oblikovanju tetovaže medonosne čebele ali čmrlja lahko dodate kakršno koli cvetje, kar bo tudi izboljšalo obliko. Dodan je tudi preprost čebelnjak, ki izgleda precej super. Celotna tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je zelo preprosta in pomembna.

 • Sweet Honey Bee Tattoo Design na zgornji roki

Tetovaže medene čebele

Všeč mi je dejstvo, da je ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja narejena s črnim črnilom na nadlakti območja. Nosilec je to obliko razširil tako, da ji je dodal še druge elemente, kot je čebelnjak in pikčast krog, ki je videti kot aureola okoli čebel. kljub temu je ta tattoo čebela ali čmrljev videti precej super.

 • Oblikovanje tetovaže čebelje čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža čebel ali čmrljev je narejena s krepkimi barvami, vendar so drzne poteze samo tiste s črnim črnilom. Ta neverjetna tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je narejena na roki, kjer ostane precej vidna. To je odličen dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki izgleda super.

 • Kind Honey Bee Tattoo Design na roki

Tetovaže medene čebele

Všeč mi je ta neverjetna tetovaža, ki je bila narejena na roki. Oblikovanje tetovaže medonosne čebele ali čmrlja je dodano s čudovitimi cvetovi sivke, ki izboljšajo videz dizajna. Barve naredijo celoten dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja precej lep. Igra na vrhu tetovaže medonosne čebele ali čmrlja pravi tudi “Bee Kind”.

 • Edinstven dizajn čebelje tetovaže na roki

Tetovaže medene čebele

Všeč mi je ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja, ki je narejena z učinkom pranja. To je odličen dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki lepo izgleda na roki. Roka je odlično mesto, ker je opazna opazovalcem, in če imate tako realistično in lepo poimenovano tetovažo čebele ali čmrlja, potem je vredno pokazati.

 • Simpatična tetovaža čebeljih čebel na nogah

Tetovaže medene čebele

To je super realističen dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja, narejen v bližini gležnjev uporabnika. Gleženj je odlična možnost namestitve, če želite narediti majhen dizajn tetovaže in ne prevelik, kar izgleda precej super. To se naredi s črnimi in sivimi odtenki, ki izgledajo kul.

 • Čudovita tetovaža čebeljih čebel na stegnu

Tetovaže medene čebele

Ta majhna tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je dodana z lobanjo, ki je precej značilna in edinstvena. Celotna tetovaža čebel ali čmrljev izgleda precej neverjetno in je narejena na stegnu uporabnika. To je odlična zasnova tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je narejena v tako edinstvenem prostoru!

 • Simpatična tetovaža čebeljih čebel blizu ušesa

Tetovaže medene čebele

Majhne tetovaže, kot je ta tetovaža čebele ali čmrlja, je mogoče enostavno narediti na mestih, kot so za ušesom, na zatilju in gležnju. Mislim, da tukaj izgleda kul. Če želite, lahko dodate barve, da bo vaša tetovaža čebel ali čmrlja videti nekoliko svetlejša. To je precej kul dizajn tetovaže.

 • Krepko oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Ta neverjetna tetovaža čebel ali čmrljev je narejena na roki uporabnika. Ima tudi lep in preprost čebelnjak, ki je precej super. To je odličen dizajn, ki je sestavljen iz črnega črnila s sivim senčnim učinkom, ki mu daje takšen realističen dotik. Celotna zasnova je precej čudovita.

 • Simpatična tetovaža čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

Ni nujno, da bo vaša tetovaža čebel ali čmrlja vedno realistična. Lahko naredite svojo tetovažo medonosne čebele ali čmrlja z nekaj risane teksture, ki bo izboljšala, kako izgleda. To je odlična oblika tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je majhna in jo lahko prilagodite kjer koli na koži. Prav tako bi rad, da ima nekaj barv, da bo videti lepše.

 • Pozorno oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Ta preprosta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je precej super. Narejen je na roki in izgleda zelo kul. To je preprosta zasnova črnega črnila, ki jo je mogoče izdelati. To je odličen dizajn z neverjetnim črnilom in strukturo. To obliko lahko naredite tudi na zgornjem delu prsnega koša ali noge, kjer bi bilo videti neverjetno.

 • Barvita medonosna čebelja tetovaža na roki

Tetovaže medene čebele

Ta neverjetna tetovaža čebel ali čmrljev je narejena na roki, zaradi česar je videti zelo super. Ima tudi druge elemente, kot so dragi kamni, zaradi česar je ta tetovaža čebele ali čmrlja še bolj okrasna. Je odlična tetovaža čebel ali čmrljev, ki je dodana tudi z nekaj rožami in luno. Dodate lahko vse vrste elementov, ki so vam všeč in ki odmevajo z vami.

 • Sweet Honey Bee Tattoo Design na roki

Tetovaže medene čebele

Ta risba tetovaže medene čebele ali čmrlja je narejena na roki uporabnika. dodana je s šopkom rož, da bi bila ta oblika popolna in postala bolj živahna. Obstajata dve barvi rož, modra in rdeča, ki sta zelo lepi. Vedno pa se lahko odločite, da jim dodate druge vrste cvetja in barve.

 • Pogumna čebelja tetovaža čebel na stegnu

Tetovaže medene čebele

Ta neverjetna tetovaža čebel ali čmrljev je narejena na kolenu uporabnika. Ta oblika čebelje čebele ali čmrlja se precej razlikuje od druge oblike na kolenu, ki bi izgledala precej super. Narejen je v različnih živahnih barvah, ki bi izgledale neverjetno in ustvarjalno. Roža ob strani tudi naredi to obliko precej živahno.

 • Ljubezensko oblikovanje čebelje tetovaže na roki

Tetovaže medene čebele

Ta čudovit dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja je dodan z veliko barvami, ki izgledajo precej super. To je precej živahen dizajn, ki ga lahko naredite na svoji koži. Izgleda neverjetno in je odličen dodatek k vašim drugim tetovažam. Lahko predstavlja vašo ljubezen do narave in vsega lepega in živahnega.

 • Energično oblikovanje tetovaže medene čebele na nogah

Tetovaže medene čebele

To je srednje velika tetovaža, ki je narejena na stegnu. To je zelo lepo oblikovanje tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je narejeno s črnim črnilom. Nekaj ​​senčnih učinkov je v tem dizajnu tetovaže čebele ali čmrlja videti zelo lepo. Celotna zasnova je preprosta, a zelo pomembna za uporabnika.

 • Oblikovanje majhnih čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

To je odlična zasnova tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je narejena na roki s črnim črnilom. Izgleda zelo lepo s preprostim črnim črnilom na spletu, ki je neverjetno. Ni prevelika in ima dve križani stebli. To je odlična oblika tetovaže medonosne čebele ali čmrlja.

 • Oblikovanje tetovaže male čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Ta lepa tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je precej super. narejen je na komolcu, kar je precej lepo in je narejen z učinkom črnega senčenja. Ta oblika izgleda zelo lepo, saj je mešanica drznih in tankih linij in je precej neverjetna. Lepa je.

 • Simpatična tetovaža čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je srednje velikosti in izgleda precej super. Narejen je na roki uporabnika. To je odličen dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja s krepkim črnim črnilom in zapletenimi krili, ki izgledajo precej super.

 • Privlačna tetovaža čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

Enostavno oblikovanje tetovaže medene čebele ali čmrlja na roki je dovolj. Ta zasnova tetovaže medonosne čebele ali čmrlja izgleda lepo in je tudi zelo preprosta z različnimi vidiki.

 • Dizajn prave čebelje čebele na rami

Tetovaže medene čebele

To je precej realističen dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je obarvan. Izgleda realno in zapletenosti, ki so bile dodane tej zasnovi, niso presegljive. Ta tetovaža čebele ali čmrlja je dodana na et rami, kjer lahko napišete nekaj čudovitih rož, kot jih je uporabnik že dodal. Tako izgleda precej lepo.

 • Zaželeno oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža čebele ali čmrlja bi najbolje izgledala na roki ali zgornjem delu roke, ker je srednje velikosti. Odličen je za dekorativne namene. Barve lahko dodate tetovaži čebele ali čmrlja, če je na vidnem delu telesa. Roke so precej vidne, ko gre za elegantne modele. Tako bi pisano črnilo izgledalo tudi zato, ker ta oblika tetovaže predstavlja nekaj, kar je povezano z ustvarjalnostjo. Za opis orisa lahko uporabite črno črnilo. Če pa želite, da bo vaš dizajn videti skrivnosten, je tudi črno črnilo precej super. Ta tetovaža je najboljša, če jo nanesete na roko, ramena, zgornji del hrbta ali zgornji del prsnega koša. Ta tetovaža čebele ali čmrlja bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v majhni do srednji velikosti. Ta tetovaža izgleda dobro na ljudeh s svetlo ali pšeničnimi odtenki kože

 • Zapeljiva tetovaža čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

Ta neverjetna tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je precej ustvarjalna, saj je videti smešno. Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je narejena na zgornjem delu roke in je narejena z občutljivimi črnimi črnili. Dodano je tudi z

 • Privlačna oblika čebelje tetovaže na roki

Tetovaže medene čebele

Ta velika tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je narejena na zadnji strani komolca, kar izgleda precej lepo. Gre za veliko tetovažo čebele ali čmrlja, ki je pokrila velik del roke.

 • Sočutno oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Majhna tetovaža čebele ali čmrlja na gležnju izgleda precej super. Ta neverjetna tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je odličen dizajn in tudi precej preprosta.

 • Oblikovanje majhne čebelje čebele na zapestju

Tetovaže medene čebele

To je odlična oblika tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, izdelane na stranskem delu zapestja. Izgleda precej občudovanja vredno in je narejeno v popolnoma črnih odtenkih.

 • Pisana barvna tetovaža čebeljih čebel

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je dodana z različnimi vrstami cvetov v vijolični barvi, ki izgledajo živahno. To je odlična tetovaža čebel ali čmrljev, ki je narejena na nogah. Dodano je tudi z lepo čebelo, ki je lepo narejena in se zdi, kot da je narejena z barvo.

 • Ustvarjalna tetovaža čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

To je odlična zasnova tetovaže medene čebele ali čmrlja, narejena na zgornjem delu komolca. Popolnoma se prilega prostoru in izgleda super s črnim črnilom in senčenjem.

 • Obarvana tetovaža čebeljih čebel blizu zapestja

Tetovaže medene čebele

Ta neverjetna tetovaža čebel ali čmrljev je narejena na zapestju. Dodano je s čudovitimi barvami, ki so videti precej pisane. Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je precej odlična in dodana z neverjetnimi učinki akvarela, ki so zelo lepi. Zaradi takšnega akvarelnega ozadja je tudi ta tetovaža čebele ali čmrlja precej lepa na pogled!

 • Simpatična tetovaža čebeljih čebel na rami

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je precej nenavadna. To je odličen dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, narejen s črnim črnilom. Ima ogromno glavo, ki je videti kot iz neke risanke. Všeč mi je ta preprosta tetovaža čebele ali čmrlja, narejena na rami.

 • Tiny Honey Bee Tattoo Design za ušesom

Tetovaže medene čebele

Ta oblika čebelje čebele ali čmrlja bi najbolje izgledala na ušesu ali v bližini, če želite obliko, ki je majhna in sestavljena po velikosti. Nekateri ga dobijo tudi v ušesu, kar je edinstveno, če ga želite preizkusiti. Barve lahko dodate tetovaži čebele ali čmrlja, če je na vidnem delu telesa. Ker so ušesa večinoma precej vidna, lahko dodate nekaj barv. S črnim črnilom lahko opišete zasnovo ali dobite senčen učinek, da bo videti bolj umetniško. Ta tetovaža čebel ali čmrljev je najboljša, če je natisnjena na tilniku, zapestju ali roki. Ta tetovaža bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v majhni velikosti. Ta tetovaža izgleda dobro na ljudeh s svetlo ali pšeničnimi odtenki kože.

 • Pripeto oblikovanje tetovaže medene čebele

Tetovaže medene čebele

Všeč mi je, kako ustvarjalen je bil ta uporabnik pri oblikovanju tetovaže medonosne čebele ali čmrlja. To je odlična zasnova tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je dokončana, ko sta obe roki združeni. To je odlična zasnova tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je narejena z neverjetnimi učinki senčenja.

 • Pogumna čebelja tetovaža čebel na rami

Tetovaže medene čebele

Všeč mi je ta risba tetovaže medene čebele ali čmrlja, ki je dodana s čudovitimi in svetlimi barvami, zaradi katerih je celoten dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja videti precej živahen in neverjeten. To je zelo privlačen dizajn, ki ga lahko nosijo tako dekleta kot fantje.

 • Očarljiva tetovaža čebeljih čebel na glavi

Tetovaže medene čebele

To je precej nenavadna zamisel o postavitvi, saj si večina ljudi tetovažo čebel ali čmrljev naredi na rokah, ramenih, prsih, hrbtu ali nogah. Vendar pa je ta uporabnik na svojem lasišču izdelal zelo živahen in barvit tatoo čebele ali čmrlja. To je precej značilen kraj in dokler ne boste želeli ostati plešasti, bi bilo super, vendar po tem ne morem reči ničesar.

 • Royal Honey Bee Tattoo Design na stegnu

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža matice čebele ali čmrlja je narejena na stegnu s črnim črnilom. Ima tudi čudovito krono, narejeno s črno Inko in ki izgleda super.

 • Ljubka medonosna čebelja tetovaža na roki

Tetovaže medene čebele

To je preprosta tetovaža čebele ali čmrlja, ki izgleda precej super. Ta odlična tetovaža čebel ali čmrljev je narejena na roki in izgleda srčkano.

 • Umetniško oblikovanje čebeljih tetovaž čebel

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža čebel ali čmrljev bi najbolje izgledala na katerem koli delu stopal in v bližini gležnja. To je zato, ker so majhne tetovaže videti neverjetno na takšnih mestih. Prav tako izgleda elegantno. Barve lahko dodate tetovaži čebele ali čmrlja, če je na vidnem delu telesa. Ker gležnji ali stopala niso vedno vidni, se lahko odločite, da bo oblikovanje preprosto in sladko. Po drugi strani pa lahko celo uporabite črno črnilo, da opišete obliko ali dobite senčen učinek skupaj z dodatkom nekaterih barv, da bo videti bolj umetniško. Ta tetovaža izgleda super, če je nameščena na gležnju, stopalih, zapestju, vratu, za ušesom, na strani vratu ali celo na zatilju. Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v majhni velikosti. Ta tetovaža izgleda dobro na ljudeh s svetlo ali pšeničnimi odtenki kože.

 • Oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Ta oblika tetovaže plemenskih čebel ali čmrljev izgleda precej značilna. S svojo tetovažo medene čebele ali čmrlja lahko vedno naredite nekaj ustvarjalnega, kar bi bilo za vas zelo dobra možnost.

 • Živahno oblikovanje tetovaže medene čebele na stegnu

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja bi izgledala najbolje, če želite dobiti tetovažo, ki izgleda, kot da je ovita okoli stegna. To je skoraj kot bend. Barve lahko dodate tetovaži čebele ali čmrlja, če je na vidnem delu telesa. Ker stegna niso vedno vidna, se lahko odločite, da bo oblikovanje preprosto in sladko. Po drugi strani pa lahko celo uporabite črno črnilo, da opišete obliko ali dobite senčen učinek skupaj z dodatkom nekaterih barv, da bo videti bolj umetniško. Ta tetovaža izgleda super, če je nameščena na gležnju, stopalih, zapestju, vratu, zgornjem delu hrbta, prsih ali celo na ključni kosti. Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v majhni do srednji velikosti. Ta tetovaža izgleda dobro na ljudeh s svetlo ali pšeničnimi odtenki kože.

 • Tiny Honey Bee Tattoo Design na roki

Ta majhna tetovaža čebel ali čmrljev je narejena na bicepsu tega uporabnika. Tako super izgleda super. Tudi ta majhna tetovaža čebel ali čmrljev je precej srčkana.

 • Royal Honey Bee Tattoo Design na zapestju

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža čebele ali čmrlja bi najbolje izgledala na zapestju, ker je majhna. Odličen je za dekorativne namene. Takšne barve lahko dodate tetovaži medene čebele ali čmrlja, če je na vidnem delu telesa. Zapestja so precej vidna, ko gre za elegantne modele. Tako bi pisano črnilo izgledalo odlično. Za opis orisa lahko uporabite črno črnilo. Ta tetovaža je najboljša, če jo nanesete na roko, ramena, zgornji del hrbta ali zgornji del prsnega koša. Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v majhni do srednji velikosti. Ta tetovaža izgleda dobro na ljudeh s svetlo ali pšeničnimi odtenki kože.

 • Simpatična tetovaža čebeljih čebel na rami

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je narejena na rami s črnim črnilom in pikami, dodana pa je z roko, ki ima tudi neverjetno delo z zastavo.

 • Simpatična tetovaža čebeljih čebel na zapestju

Tetovaže medene čebele

To je precej osnovno oblikovanje ali oblikovanje tetovaže medene čebele ali čmrlja, ki izgleda super poenostavljeno. Torej, če želite dodati preprosto obliko tetovaže medene čebele ali čmrlja, bi bila ta videti super.

 • Veličastno oblikovanje tetovaže medene čebele na rami

Tetovaže medene čebele

Ta neverjetna tetovaža čebel ali čmrljev je narejena na rami. Začne se od zadaj in pokriva ramo, kar je zelo lepo. Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je dodana z nekaj čudovitimi cvetovi, ki dodajo nekakšno živahnost in estetiko temu sicer preprostemu oblikovanju tetovaže čebele ali čmrlja.

 • Pretty Honey Bee Tattoo Design na roki

Tetovaže medene čebele

Na rokah in gležnju lahko naredite tetovažo medene čebele ali čmrlja, kar je najboljše mesto za oblikovanje tetovaže medene čebele ali čmrlja. To je preprosto in narejeno s črnim črnilom.

 • Oblikovanje majhnih čebeljih čebel na nogah

Tetovaže medene čebele

Ta neverjetna tetovaža medonosne čebele ali čmrlja izgleda zelo kul, narejena na nogah. To je odličen dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki ga lahko naredite z značilnimi slogi.

 • Prijetno oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Dodajanje tetovaže čebele ali čmrlja je zelo pomembno, če želite z njo nekaj označiti. Ima precej čudovit pomen, ki ga lahko najdete in ga povežete. Ta neverjetna tetovaža čebel ali čmrljev je odlična in narejena zelo lepo. Lep dizajn ima tudi lepe živahne barve.

 • Lepo oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

To je preprosta in lepa tetovaža medonosne čebele ali čmrlja, narejena na telesu uporabnika. Izgleda zelo lepo. Preprosto je, vendar ga je mogoče narediti, če želite izraziti svoja čustva.

 • Super Honey Bee Tattoo Design na prstu

Tetovaže medene čebele

Tetovaža s prstom je vedno najlepša tetovaža, ki jo lahko dobite, če želite sami narediti minimalistično tetovažo čebele ali čmrlja. To je odličen kraj za oblikovanje tetovaže, saj je od tam precej viden. Tetovaže s prsti so precej v trendu in obliko tetovaže medene čebele ali čmrlja lahko prilagodite tako, da se zelo dobro prilega vašemu slogu.

 • Privlačna tetovaža čebeljih čebel na hrbtu

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja bi izgledala najbolje, če bi bila narejena na odprtih prostorih, kot je hrbet. Ponuja veliko prostora in najbolje, če želite prikazati celoten prizor namesto samo čebele ali čmrlja ali njegovih elementov. Izberete lahko kateri koli kotiček hrbta ali celoten hrbet. Barve bi povečale vzorce, še posebej, če gre za nekaj ustvarjalnega, na primer oblikovanje tetovaže medene čebele ali čmrlja, lahko pa se odločite tudi za tetovažo s črnim črnilom z učinkom senčenja ali samo z orisom. Ta tetovaža je najboljša, če je natisnjena na prsih, hrbtu ali rebrih. Ta tetovaža čebele ali čmrlja bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v srednje velikih do velikih velikostih. Ta tetovaža izgleda dobro na ljudeh s katerim koli tonom kože, ker je velika.

 • Barvita medonosna čebelja tetovaža na roki

Všeč mi je ta čudovit dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je narejen v vrhunskih barvnih učinkih. Ta neverjetna tetovaža medonosne čebele ali čmrlja izgleda super lepo s čudovitimi barvami in akvarelnim učinkom, ki je bil podan temu dizajnu. Všeč mi je tudi drzen črni obris, zaradi česar je dizajn super neverjeten. Raje bi prišel na neko mesto, kjer je več prostora, kot so skrinje ali hrbet.

 • Čebela za več oblikovanja tetovaže na roki

Tetovaže medene čebele

To je odlična zasnova tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je narejena na roki uporabnika. Na nogi lahko naredite tudi njegovo čudovito tetovažo medene čebele ali čmrlja. Zajema celoten del roke, kjer je izdelan.

 • Očarljiva tetovaža čebeljih čebel na hrbtu

Tetovaže medene čebele

Ta neverjetna tetovaža matice medene čebele ali čmrlja je zelo lepa. Narejen je na celotnem hrbtu, kar izgleda zelo lepo. Ima čudovito barvno kombinacijo. To ni čebela, ampak predstavlja zelo lepo čebelo.

 • Spoštljiv dizajn čebelje čebele na rami

Tetovaže medene čebele

To je odličen dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je narejen z različnimi vzorci, ki izgledajo neverjetno. To je odličen dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je narejen s čudovitimi vzorci. Na roki izgleda zelo lepo in je pokrilo polovico nadlakti.

 • Medena čebela v obliki srčkane tetovaže na roki

Tetovaže medene čebele

Ta neverjetna tetovaža čebel ali čmrljev je narejena tako, da je vdelana v srce, kar izgleda precej lepo. To je odličen dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je narejen in izgleda super.

 • Čebela za oblikovanje medene tetovaže na telesu

Tetovaže medene čebele

Ta oblika čebeljih čebel ali čmrljev je zajela celotna rebra, ki so zelo lepa. Ima veliko elementov. nima samo ene čebele, ampak skupino čebel. Dodaja tudi celoten postopek, kako čebele odstranijo med. Predstavlja, kako se gojijo. To je odlična zasnova tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je zelo realistična.

 • Zabavno oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

To je zelo lepo oblikovanje tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je narejeno na eth arm in je super elegantno.

 • Zavezano oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je narejena s črnim črnilom, ki izgleda super. To je super in srčkan dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja, ki je majhen.

 • Lepo oblikovanje tetovaže medene čebele na rami

Tetovaže medene čebele

ta si odlična tetovaža medonosne čebele ali čmrlja, narejena s črnim črnilom in izgleda super. Krepki obris izgleda precej lepo in bi celotno stvar naredil zelo občutljivo in elegantno.

 • Iskreno oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Ta geometrijska oblika tetovaže medonosne čebele ali čmrlja je precej super. Izgleda super neverjetno in je narejen s črnim črnilom, ki naredi celoten dizajn precej srčkan. Celoten koncept geometrije je zelo modernističen in naredi oblikovanje tetovaže medene čebele ali čmrlja super elegantno.

 • Prijazno oblikovanje tetovaže medene čebele na zapestju

Tetovaže medene čebele

Če želite, lahko skupaj s prijatelji oblikujete tetovažo medene čebele ali čmrlja. Vsi lahko dobite podoben dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki predstavlja tudi prijateljstvo in ljubezen. Čebele živijo v grozdih in tvorijo precej veliko družino, zato je to model, ki bi bil kot nalašč za vas in vašo skupino prijateljev.

 • Oblikovana tetovaža čebel meden na roki

Tetovaže medene čebele

Ta neverjetna tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je zelo lepa. Obdaja ga tudi veliko različnih cvetov in iz njega izdelan venec.

 • Oblikovanje tetovaže nevihtne čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Všeč so mi čudoviti senčni učinki celotnega oblikovanja tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je realističen in izgleda neverjetno Obris in celoten dizajn sta zelo lepa. To je odličen dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, narejen na roki uporabnika.

 • Oblikovanje tetovaže male čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Ta majhen dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja je obarvan svetlo rumeno in je videti zelo srčkan. To je nakupovalni center in na roki uporabnika izgleda neverjetno. S tem dizajnom tetovaže medonosne čebele ali čmrlja lahko dodate nekaj igralnih akvarelnih učinkov, zaradi česar bo celoten dizajn precej neverjeten.

 • Oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

To odlično oblikovanje tetovaže medonosnih čebel ali čmrljev, ki je v porastu. Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja ima druge geometrijske figure, kot sta krog in obrnjen trikotnik, ki je danes v trendu. Mnogi ljudje takšne oblike dodajo v oblikovanje tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ker izgleda super kul. Poleg tega je neverjetno delo s pikami izjemno pohvalno, saj izgleda lepo.

 • Obarvana tetovaža čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

Ta čudovita tetovaža čebel ali čmrljev je pokrila celo roko. Všeč mi je precej drugačen koncept. Temu dizajnu so dodani tehcolrosi, da je videti kot mavrica. Izgleda zelo lepo in barvito. To je zabaven dizajn, ki sploh ni videti dolgočasen in to bi pritegnilo tudi veliko uporabnikov.

 • Ustvarjalna tetovaža čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

S svojim dizajnom tetovaže medene čebele ali čmrlja lahko dodate kateri koli predmet ali slog, ker je to majhen dizajn tetovaže, ki ga lahko dodate tudi z večjimi vzorci. Tu je uporabnik dodal modro oblikovano tetovažo čebele ali čmrlja z mandalo v ozadju, narejeno s črnim črnilom in pikicami, ki izgleda zelo lepo. Celotna tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je precej neverjetna.

 • Na prsnem košu označena medena čebelja tetovaža

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja bi najbolje izgledala na odprtih prostorih, kot je skrinja, ker je srednja do velika. Odličen je za dekorativne namene. Barve bi zagotovo povečale vzorce, lahko pa uporabite tudi tetovažo s črnim črnilom z učinkom senčenja ali samo obrisom. Ta tetovaža čebel ali čmrljev je najboljša, če je natisnjena na prsih, zgornjem delu hrbta ali pasu. Ta tetovaža bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v srednje velikih do velikih velikostih. Ta tetovaža izgleda dobro na ljudeh s svetlo ali pšeničnimi odtenki kože.

 • Umetniško oblikovanje tetovaže medene čebele na nogi

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja predstavlja čebelo, ki sedi nad rožo. Celotno oblikovanje tetovaže medonosne čebele ali čmrlja je precej abstraktno in slog te tetovaže medonosne čebele ali čmrlja izgleda precej lepo. To je odlična oblika tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je narejena na nogi uporabnika. Vendar si takšen odličen dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja zasluži, da ga naredimo na roki, kjer je viden več ljudem.

 • Ljubka medonosna čebelja tetovaža na roki

Tetovaže medene čebele

Preprost dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki pušča sled src, je prav tako lep. To je odlično oblikovanje tetovaže medonosne čebele ali čmrlja na roki ali nogi.

 • Očarljiva tetovaža čebeljih čebel na nogah

Tetovaže medene čebele

Tukaj je zelo lepo oblikovanje tetovaže medene čebele ali čmrlja, ki je narejeno na roki uporabnika. To je odlična zasnova tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki izgleda super občudovanja vredno.

 • Manchester Honey Bee Tattoo Design na roki

Tetovaže medene čebele

Oblikovanju tetovaže medene čebele ali čmrlja lahko dodate nekaj elementov, kot je tukaj. Lahko pomeni nekaj. Tukaj ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja predstavlja tragedijo, ki se je zgodila v Manchestru in v podporo žalostnim ljudem.

 • Oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja ni le hiperrealistična, ampak tudi super 3D in izgleda neverjetno. To je odlična oblika tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je narejena na roki uporabnika. Izgleda super in prav za čebelo ga lahko pogrešate. To je super neverjetno oblikovanje tetovaže medene čebele ali čmrlja in umetnikove sposobnosti so hvalevredne.

 • Pametno oblikovanje čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

Ta neverjetna tetovaža čebel ali čmrljev na roki je zelo lepa ideja.

 • Nežno oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Oblikovanju tetovaže medene čebele ali čmrlja lahko vedno dodate nekaj naravnih elementov, ki bodo videti zelo lepo.

 • Lepo oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Podobni modeli zgoraj so edina razlika v načinu objave in dodajanju barv.

 • Oblikovanje tetovaže male čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Ta lepa in realistična zasnova tetovaže medonosne čebele ali čmrlja je narejena s črnim črnilom, ki izgleda super.

 • Trikotno oblikovanje tetovaže medene čebele na stegnu

Tetovaže medene čebele

Všeč mi je ta čudovit dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja, ki izgleda super. Barve ozadja so zelo lepe, čebela črne barve na tem ozadju je zelo pomembna. Na splošno je odlična tetovaža medonosne čebele ali čmrlja in super privlačna.

 • Čebela pozabi na nikoli oblikovanje tetovaže na roki

Tetovaže medene čebele

Oblikovanju tetovaže medonosne čebele ali čmrlja lahko dodate kakšne citate, da bo nekoliko bolj pomembna. Zaradi tetovaže medene čebele ali čmrlja na roki je celoten dizajn precej lep in pomemben.

 • Oblikovanje tetovaže United Honey Bee na zgornji roki

Tetovaže medene čebele

Njena ta tetovaža čebele ali čmrlja je oblikovana s krepkim orisom in naj bi simbolizirala tragedijo, ki je prizadela mesto Manchester, in ji izkazala podporo.

 • Premišljen dizajn tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Lahko naredite krepko oris oblikovanja tetovaže in kolorista medene čebele ali čmrlja z neverjetnimi črnimi in sivimi odtenki.

 • Perceptivno oblikovanje tetovaže medene čebele na stegnu

Tetovaže medene čebele

To je čudovit in barvit dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja, ki prikazuje čebelo, ki drži cvet sivke. To je super očarljivo.

 • Fantastična tetovaža čebeljih čebel na hrbtu

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je narejena na hrbtu uporabnika in izgleda zelo lepo. To je narejeno s čudovitim črnim črnilom in senčenjem. Črtkani svet in geometrijske oblike dodajo drugačen učinek tej tetovaži medonosne čebele ali čmrlja.

 • Simpatična tetovaža čebeljih čebel na nogah

Tetovaže medene čebele

Ta drzen oris tetovaže medene čebele ali čmrlja je kot nalašč za obliko gležnja.

 • Oblikovalec Honey Bee Tattoo Design na nogi

Tetovaže medene čebele

Dodate lahko številne učinke akvarela ali pa ohranite preprosto obliko tetovaže medene čebele ali čmrlja na gležnju.

 • Uspešno oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja lahko naredite z drugim dizajnom, tako da se njegov pomen poveča.

 • Izjemen dizajn tetovaže medene čebele pri roki

Tetovaže medene čebele

Všeč mi je, kako ta tetovaža čebele ali čmrlja pokriva celo roko s čebelo in nekaj rož je narejenih s črnim črnilom.

 • Igralec Honey Bee Tattoo Design na roki

Tetovaže medene čebele

Ta neverjeten in modernističen dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja na roki izgleda precej kul.

 • Trdo delujoča tetovaža čebelje čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Oblikovanju tetovaže medene čebele ali čmrlja lahko dodate nekaj barv, ki bi izgledale odlično na vaši koži.

 • Pretty Honey Bee Tattoo Design na roki

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je precej preprosta, vendar izgleda zelo občutljivo. To je tako ženska oblikovalska pomoč, ki je videti tudi kot precej pomemben polmesec.

 • Privlačna tetovaža čebeljih čebel na nogah

Tetovaže medene čebele

To neverjetno obliko tetovaže medene čebele ali čmrlja lahko naredite s svojim prijateljem ali partnerjem, čeprav je oblika drugačna in izgleda neverjetno. Čebele so običajno povezane s tako pomembnimi lastnostmi, zato je ta tattoo čebela ali čmrljev tetovaža kot nalašč za nekoga, ki mu zaupate.

 • Dostojno oblikovanje tetovaže medene čebele na nogi

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja ima zelo drugačen slog, ki je narejen na nogi in izgleda super. Črte tetovaže medonosne čebele ali čmrlja so narejene z učinki nagiba, ki izgledajo super. Na splošno je odlična tetovaža medonosne čebele ali čmrlja in je zelo lepo izdelana na zadnji strani nog.

 • Keen Honey Bee Tattoo Design na nogi

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je narejena v precej lepem šesterokotniku. Preprosto je narejeno s črnim črnilom in kljub temu izgleda elegantno. Takšen dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja je zelo hipsterski in je mnogim všeč, čeprav je preprost.

 • Inteligentno oblikovanje tetovaže čebele na stegnu

Tetovaže medene čebele

Ta čudovita preprosta tetovaža čebel ali čmrljev je narejena na zgornjem delu stegna, kjer izgleda osupljivo.

 • Ardent Honey Bee Tattoo Design na roki

Tetovaže medene čebele

Dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja je lepo narejen na roki uporabnika.

 • Barvit panj čebeljih čebeljih tetovaž na nogah

Tetovaže medene čebele

Ta večbarvna tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je zelo zanimiva na pogled in je zelo ustvarjalna in bo pritegnila veliko pozornosti.

 • Iskreno oblikovanje tetovaže medene čebele na hrbtu

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medene čebele ali čmrlja na zgornjem delu hrbta izgleda super. To je narejeno z neverjetnim učinkom črnega črnila, ki bi bilo videti super.

 • Čudovita tetovaža čebeljih čebel na hrbtu

Tetovaže medene čebele

Ta ustvarjalna in neverjetna tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je lepa, narejena na rebrih uporabnika. To je odlična oblika tetovaže medonosne čebele ali čmrlja. Všeč mi je močno modro ozadje, ki ga ima ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja.

 • Tiny Honey Bee Tattoo Design na prstu

Tetovaže medene čebele

Ta preprosta tetovaža čebel ali čmrljev je narejena na prstih uporabnika in izgleda super. To je odlična oblika tetovaže medonosne čebele ali čmrlja.

 • Oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Všeč mi je ta ženstvena tetovaža medene čebele ali čmrlja z veliko rožami.

 • Simpatična tetovaža čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

To je čudovit dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je narejen na rokah uporabnika in izgleda super neverjetno.

 • Čudovita tetovaža čebeljih čebel na telesu

Tetovaže medene čebele

Ta oblika tetovaže medonosne čebele ali čmrlja bi najbolje izgledala na rebrih, če želite obliko podolgovate in srednje velikosti. Čeprav je lahko velikost glede na vaše želje večja. Barve lahko dodate tetovaži čebele ali čmrlja, če je na vidnem delu telesa. Ker rebra niso tako pogosto vidna, se lahko odločite, da boste postali tudi črni. Glasba pa predstavlja ustvarjalnost, zato tudi barva ne bo škodovala. S črnim črnilom lahko opišete zasnovo ali dobite senčen učinek, da bo videti bolj umetniško. Ta tetovaža je najboljša, če jo nanesete na roko, ramena ali celo noge. Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v srednji velikosti. Ta tetovaža izgleda dobro na ljudeh s svetlo ali pšeničnimi odtenki kože.

 • Eager Honey Bee Tattoo Design na roki

Tetovaže medene čebele

Enostavno oblikovanje tetovaže medene čebele ali čmrlja na najslabšem uporabniku bi bilo videti čudovito, preprostejše, bolje.

 • Ardent Honey Bee Tattoo Design na roki

Tetovaže medene čebele

ta tetovaža čebele ali čmrlja je majhna, vendar dodana z veliko geometrijskimi figurami, zaradi katerih je sedenje videti zelo elegantno in moderno.

 • Premišljen dizajn tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja pušča za seboj srčno sled, ki je precej srčkana.

 • Oblikovanje tetovaže čebele kraljice medene čebele

Tetovaže medene čebele

Všeč mi je ta tetovaža čebel ali čmrljev, ki ima čudovito rumeno ozadje, ki izgleda super živahno in lepo.

 • Masivna tetovaža čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

Ta zasnova tetovaže medonosne čebele ali čmrlja je celotno zgornjo ar prekrila s črnim črnilom. Oblikovanje tetovaže medonosne čebele ali čmrlja vključuje sončnice in čebele.

 • Simpatična tetovaža čebeljih čebel na gležnju

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža čebel ali čmrljev bi najbolje izgledala na vratu, bodisi na sprednjem delu, na tilniku ali na strani vratu. Vrat je ponavadi viden del telesa, zato bi si lahko naredil tetovažo vratu precej drzno. Čebele ali čmrlje lahko dodamo barve, če so na vidnem delu telesa. Ker je vrat precej viden, lahko oblikovanju dodate nekaj barv. Po drugi strani pa lahko celo uporabite črno črnilo, da opišete zasnovo ali dobite senčen učinek, da bo videti bolj umetniško, ali pa se preprosto poigrajte z vzorci. Ta tetovaža je najboljša, če je natisnjena na vratu, roki, zgornjem delu hrbta ali celo zgornjem delu prsnega koša. Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja bi izgledala neverjetno, če bi bila natisnjena v majhni do srednji velikosti. Ta tetovaža izgleda dobro na ljudeh s svetlo ali pšeničnimi odtenki kože.

 • Sweet Honey Bee Tattoo Design na nogi

Tetovaže medene čebele

Enostavno oblikovanje tetovaže medene čebele ali čmrlja na nogi bi bilo videti srčkano.

 • Cool Honey Bee Tattoo Design na hrbtu

Tetovaže medene čebele

Ta oblika čebelje čebele ali čmrlja je dodana tudi z drugimi elementi hipsterja.

 • Odlično oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Preprost dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja na roki izgleda precej super.

 • Dizajn tetovaže svetle čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Ta odlična tetovaža čebel ali čmrljev je zelo lepa izbira.

 • Ujeta medonosna čebela tetovaža na roki

Tetovaže medene čebele

Ta geometrijska in modernistična zasnova tetovaže medene čebele ali čmrlja na roki izgleda precej lepo.

 • Nežna tetovaža čebeljih čebel na zapestju

Tetovaže medene čebele

S prijateljem ali družinskim članom naredite obliko tetovaže medene čebele ali čmrlja v znak zvestobe in zaupanja.

 • Pridno oblikovanje tetovaže medene čebele na nogah

Tetovaže medene čebele

Z oblikovanjem tetovaže medene čebele ali čmrlja lahko vedno dodate nekaj lepih citatov v katerem koli jeziku.

 • Simpatična tetovaža čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

Ta abstraktna tetovaža čebel ali čmrlja je lepo izdelana na roki s črnim črnilom.

 • Pustolovsko oblikovanje tetovaže medene čebele na hrbtu

Tetovaže medene čebele

Ta barvita tetovaža čebele ali čmrlja z veliko rožami pokriva celoten hrbet.

 • Pozitivna Honey Bee Tattoo Oblikovanje Na Arm

Tetovaže medene čebele

Ta lepi čebela ali čmrlj tatoo design je narejen z neverjetno dot dela.

 • Sweet Honey Bee Tattoo Design na roki

Tetovaže medene čebele

Enostavno oblikovanje tetovaže medene čebele ali čmrlja na roki je precej idealno.

 • Lepo oblikovanje tetovaže medene čebele na telesu

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je narejena na trebuhu in izgleda lepo.

 • Parna tetovaža čebeljih čebel na stegnu

Tetovaže medene čebele

Zasnova tetovaže medonosne čebele ali čmrlja je narejena na stegnu skupaj z metuljem, ki je narejen na drugem stegnu.

 • Velikodušno oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja s črnim črnilom je odličen za izdelavo.

 • Tiny Honey Bee Tattoo Design za ušesom

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža čebele ali čmrlja je narejena na hrbtni strani čebele, kar izgleda neverjetno.

 • Razkošno oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Če želite prikazati pomen, zadostuje le preprosta tetovaža čebele ali čmrlja na roki.

 • Oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Ta neverjetna tetovaža čebel ali čmrljev je narejena na toplini uporabnika in je odličen dizajn.

 • Pametno oblikovanje čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

Preprosta čebelji tatu, ne bi kaj roko videti zelo lepo.

 • Zasedeno oblikovanje tetovaže medene čebele na stegnu

Tetovaže medene čebele

Ta neverjetna tetovaža čebel ali čmrljev je narejena na stegnu uporabnika. Izgleda super realno.

 • Očarljiva tetovaža čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

Ta čudovit in živahen dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja je zelo lepo narejen na roki.

 • Ustvarjalna tetovaža čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja skupaj z nekaj rožami je pokrila celo roko.

 • Simpatična tetovaža čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

Ta neverjetna in barvita tetovaža čebel ali čmrljev je odlična na rokah.

 • Dostojno oblikovanje tetovaže medene čebele na zgornjem delu hrbta

Tetovaže medene čebele

To je čudovit dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je narejen na zgornji strani hrbta uporabnika in izgleda precej super. Prav lepo je.

 • Sodobna tetovaža čebeljih čebel na telesu 

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža čebele ali čmrlja na spodnjem delu prsnega koša izgleda lepo in se popolnoma prilega mestu.

 • Umetniško oblikovanje čebelje tetovaže na roki

Tetovaže medene čebele

Všeč mi je ta realističen dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja, narejen na et nadlakti uporabnika.

 • Obarvana tetovaža čebelje čebele na rami

Tetovaže medene čebele

Ta barvita tetovaža čebel ali čmrljev je narejena na nadlakti, kar izgleda odlično.

 • Sleepy Honey Bee Tattoo Design na kolenu

Tetovaže medene čebele

Ta srčkan dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja je zelo lep in narejen na stegnu, kjer izgleda super.

 • Leader Honey Bee Tattoo Design na roki

Tetovaže medene čebele

Ta preprosta tetovaža čebel ali čmrljev je zelo lepa in narejena na gležnju uporabnika.

 • Tatoo Honey Bee On Life na roki

Tetovaže medene čebele

To je zelo lep dizajn tetovaže čebele ali čmrlja, na katerem so različne žuželke. To je pomembno zaradi citatov, ki so bili dodani.

 • Vsestransko oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Obe roki tega uporabnika sta bili po naravi in ​​njenem precej kul elementu precej navdihujoči.

 • Čebela v čebelji tetovaži na roki

Tetovaže medene čebele

To je čudovit dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja s srčkastim in barvitim panjem, ki izgleda precej lepo.

 • Čebela na sončniku Tetovaža na roki

Tetovaže medene čebele

Všeč mi je skupaj ta čudovita tetovaža sončnice in medene čebele ali čmrlja.

 • Oblikovanje tetovaže majhnih čebel

Tetovaže medene čebele

Ta 3D tetovaža čebele ali čmrlja je narejena na roki uporabnika, kjer bo videti precej neverjetno. To je odličen dizajn, ki ga lahko naredite in je tudi precej majhen.

 • Simpatična tetovaža čebeljih čebel na zapestju

Tetovaže medene čebele

Ta majhna tetovaža čebele ali čmrlja je narejena v črni barvi in ​​narejena na zapestju.

 • Goreč Honey Bee Tattoo Oblikovanje Na Ramenski

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža čebele ali čmrlja je narejena na rami uporabnika, kar izgleda neverjetno.

 • Sweet Honey Bee Tattoo Design on Foot

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža čebel ali čmrljev je narejena na nogah uporabnika, kar je precej neverjetno.

 • Odlično oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Ta neverjetna tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je narejena na hrbtni strani roke in izgleda zelo srčkano.

 • Tiny Honey Bee Tattoo Design na roki

Tetovaže medene čebele

Ta majhna tetovaža čebelice ali čmrlja je narejena na roki in izgleda precej srčkano.

 • Shranite obliko tetovaže medene čebele na nogi

Tetovaže medene čebele

Če želite oblikovati tetovažo medene čebele ali čmrlja, raje omenite, kot da jo omenjajo s sloganom.

 • Večkratna tetovaža čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

Zdelo se je, da nosilec obe roki napolni z različnimi vrstami čebel, ki izgledajo odlično. To je zelo značilen dizajn in za to bitje morate imeti veliko ljubezni, da bi dobili takšno obliko tetovaže medonosne čebele ali čmrlja.

 • Prizadeven Honey Bee Tattoo Oblikovanje ušesom

Tetovaže medene čebele

Ta preprosta tetovaža čebel ali čmrljev je narejena pod ušesom na vratu uporabnika. Barve naredijo precej živahno.

 • Honey Bee On Work Tetovaža Oblikovanje na stegnu

Tetovaže medene čebele

Ta črna barva tetovaže medene čebele ali čmrlja je narejena na stegnu in izgleda prijetno. Dodan je tudi nekaj sivkinega cvetja, zaradi česar je celoten dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja precej lep in estetski.

 • Obarvano oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Ta neverjetna tetovaža čebel ali čmrljev je dodana z lepo lepo barvo. Včasih je bolje, da si namesto realističnega oblikovanja tetovaže medene čebele ali čmrlja narišete risbo, ki jo navdihuje risanka, saj je risba tetovaže medene čebele ali čmrlja videti bolj živahna in vesela..

 • Honey Bee In Triangle Tattoo Design na roki

Tetovaže medene čebele

Ta oblika tetovaže medonosne čebele ali čmrlja je dodana z neverjetno rumenim ozadjem, zaradi česar je celotna oblika tetovaže medonosne čebele ali čmrlja nekoliko drugačna in privlačna. Dodan je tudi panj in nekaj geometrijskih vzorcev, zaradi katerih je sedenje videti dobro.

 • Simpatična tetovaža čebeljih čebel na hrbtu

Tetovaže medene čebele

Oblikovanje tetovaže čebele ali čmrlja na tilniku bi bilo videti precej lepo in prefinjeno. Lepa je in lahko dobite nekaj podobnega. Zatilje je tudi zelo dobro območje za postavitev, če je vaša tetovaža čebele ali čmrlja precej majhna in potrebujete lep prostor za vtiskanje tega črnila.

 • Liberalna tetovaža čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

To je odlična oblika tetovaže medonosne čebele ali čmrlja z značilnim vzorcem. Izgleda super elegantno in je odličen dizajn, če želite nekaj drugačnega od drugih. Všeč mi je, kako je bil ta zasnovan v notranjosti precej super formi. Na splošno je odlična tetovaža medonosne čebele ali čmrlja in izgleda neverjetno.

 • Razkošno oblikovanje tetovaže medene čebele na prsih

Tetovaže medene čebele

Enostavnemu dizajnu tetovaže medene čebele ali čmrlja lahko dodate barvo, da bo videti še lepša in živahnejša. To je zelo realističen dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki so ga umetniki zelo dobro ustvarili. Na splošno je lep dizajn.

 • Iskreno oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Ta barvita tetovaža medonosne čebele ali čmrlja z vijoličnim ozadjem v akvarelnem učinku izgleda super. Dodate lahko takšne ozadje, ki naredijo obliko bolj ustvarjalno. Čebeli je dodana tudi majhna krona, zaradi česar je čebela matica. Tako je kul zasnova, še posebej za dekleta, ki vedo, kako iti in vladati svojemu svetu.

 • Ljubka medonosna čebelja tetovaža na roki

Tetovaže medene čebele

Ta preprosta tetovaža čebel ali čmrljev izgleda zelo hipstersko. Lahko naredite preprosto obliko, ki ne potrebuje nobene barve, vendar bo še vedno videti super elegantna in očarljiva, če naredite nekaj ustvarjalnega. Od vas je odvisno, kako kreativno želite oblikovati tetovažo medene čebele ali čmrlja in je odvisno od stopnje vaše ustvarjalnosti.

 • Barvita medonosna čebelja tetovaža na roki

Tetovaže medene čebele

Všeč mi je ta srčkan dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja, ki je narejen na roki. Ta čudovit dizajn je narejen z različnimi vzorci, ki izgledajo lepo. Dodana je z drugimi elementi, ki so tudi zelo lepi. Krila imajo vzorce pisanih cvetov, zaradi katerih se oblikovanje tetovaže medonosne čebele ali čmrlja nekoliko razlikuje od ostalih modelov na tem seznamu.

 • Čebela z obliko za tetovažo Hare na roki

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža čebel je zelo lepa, saj je dodana z drugačnim vzorcem, kot so pikčaste oblike, zaradi česar je ta oblika videti zelo moderna. Takšni slogi so zelo moderni in jih ustvarja veliko ljudi. Dodan je tudi srčkan zajček in nekaj neverjetnih cvetov, zaradi katerih je ta tattoo čebela ali čmrljev tatoo precej neverjeten.

 • Okrasna tetovaža čebeljih čebel na vratu

Tetovaže medene čebele

Nosilka je zgornji del prsi prekrila s poenostavljenim in minimalističnim dizajnom tetovaže medene čebele ali čmrlja, ki je narejen samo s črnim črnilom. Zasnova je precej preprosta, vendar izgleda res lepo. Ustvarite lahko preproste modele, lahko pa prikažete nekaj različnih načinov, kako jih narediti privlačne. Dodano je tudi z dvema cvetjema na obeh straneh.

 • Oblikovanje brnečih čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

Ta majhen in neverjeten dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja je narejen na roki uporabnika. To je srčkan mali dizajn, ki je narejen in je precej preprost. Nima realnih načinov. Je precej preprost z barvami, zaradi česar je videti neverjetno in privlačno. Celoten dizajn je precej srčkan.

 • Royal Honey Bee Tattoo Design na roki

Tetovaže medene čebele

Ta neverjetna tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je zelo lepa. Pokrita je z vencem rož, ki imajo čudovite barve, ki izgledajo lepo. Dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja vsebuje tudi zelo lepo krono, ki jasno pove, da je ta zasnova čebele matice, ki je zadolžena za celotno skupino!

 • Ustvarjalna tetovaža čebeljih čebel na nogah

Tetovaže medene čebele

Ta zasnova tetovaže medonosne čebele ali čmrlja je super neverjetna in ustvarjalna. Izgleda lepo narejeno na nogi, ki izgleda zelo ustvarjalno. Izdelane oblike romba so zelo umetniške. Ta neverjetna tetovaža čebel ali čmrljev je vredna tega zaradi čudovitih barv in estetske privlačnosti tega dizajna.

 • Simpatična tetovaža čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

Ta čudovita mala tetovaža čebele ali čmrlja je zaprta med dvema pramenoma neverjetnih cvetov, ki izgledata super. Celoten dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja je dodan s črnim črnilom, ki izgleda odlično. To je odličen dizajn z nekaj drobnimi odtenki in zapletenostmi, na katere so bili pozorni in zato izgledajo super.

 • Happy Honey Bee Tattoo Design na roki

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je super neverjetna. To je zelo kreativno oblikovanje tetovaže medene čebele ali čmrlja, ki ima veliko stilov, ki izgledajo neverjetno. Združen je z neverjetnimi slogi, ki izgledajo precej super. Celotna tema oblikovanja tetovaže medene čebele ali čmrlja je zelo modernistična in nekoliko abstraktna. Všeč mi je uporaba barve pri oblikovanju tetovaže medonosne čebele ali čmrlja.

 • Vsebina Oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

To je odlična zasnova tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je narejena na nogi uporabnika in pokriva širino noge v čudovitem dizajnu. Ima veliko vzorcev, ki so tudi zelo lepi. Ta neverjetna tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je odlična, ki jo lahko naredite z barvo ali preprosto, kot da je njen enow.

 • Medsebojno oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Ta neverjetna tetovaža čebel ali čmrljev je dodana s panjem. Prepričajte se, da ima vaš panj veliko hiš, ker je včasih lahko videti kot kemična struktura katerega koli elementa. Če pa želite dodati nekaj elementarne strukture, lahko to poskusite, ker je tudi zelo priljubljena oblika tetovaže medonosne čebele ali čmrlja. Te tetovaže čebel ali čmrljev so dodane tudi z nekaterimi neverjetnimi cvetovi, ki so zasenčeni in izgledajo odlično.

 • Trdo delujoča tetovaža čebelje čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Dodajanje čudovite veje cvetja je odlična ideja, ne glede na to, ali ji želite dodati nekaj barv ali ne. Nekateri radi celotno zasnovo izboljšajo z zdravimi barvami, drugi pa radi ostanejo elegantni in preprosti z uporabo samo črnega črnila in preprostostjo. To je odlična oblika tetovaže medonosne čebele ali čmrlja s tankim obrisom.

 • Sweet Honey Bee Tattoo Design na roki

Tetovaže medene čebele

Ta poenostavljena tetovaža čebel ali čmrljev je narejena na roki uporabnika, kar izgleda precej lepo. To je odlična zasnova tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je narejena na roki in je narejena s črnim črnilom. To je zelo lepo oblikovanje tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki izgleda naravno.

 • Majhna čebelja tetovaža na gležnju

Tetovaže medene čebele

Ta majhna tetovaža čebel ali čmrljev je narejena na gležnju, kar se mi zdi najbolj hipsterska ali elegantna možnost postavitve, ko gre za izdelavo minimalističnih in drobnih tetovaž, kot je ta tukaj. Mislim, da je celoten dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja videti super ustvarjalen in se dobro ujema s slogom.

 • Svetlo oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Nosilec je na roko dodal dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja, ki izgleda lepo. Odločila se je tudi, da bo dodala lepe barve, da bo njen dizajn videti barvit in zanimiv. To je na splošno odlična tetovaža čebel ali čmrljev, ki je narejena s krepkim orisom in neverjetnimi barvami. Čutim, da bo pritegnilo veliko gledalcev.

 • Veselo oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Izdelava tetovaže medene čebele ali čmrlja na roki je odlična ideja. Pokriva celotno roko in je narejen v popolni velikosti, samo da jo pokrije. Ta neverjetna tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je dodana z barvami, zaradi česar je ta čudovita tetovaža čebele ali čmrlja videti precej zanimiva.

 • Veselo oblikovanje tetovaže medene čebele na hrbtu

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je narejena na zgornjem delu hrbta, kar je zelo dobra izbira za postavitev, saj so druge vrste tetovaže čebel ali čmrljev narejene na rokah, kjer je precej odveč. Zato morate izbrati nekaj edinstvene možnosti postavitve, da bo vaša tetovaža čebel ali čmrlja izstopala.

 • Veselo oblikovanje tetovaže medene čebele na nogi

Tetovaže medene čebele

Oblikovanju tetovaže medene čebele ali čmrlja lahko dodate nekaj naravnih elementov, da ji dodate popoln videz. Ta neverjetna tetovaža medonosne čebele ali čmrlja izgleda precej lepo, saj je dodana z barvami, zaradi katerih je videti animirana in drugimi vrstami elementov, kot so rože itd..

 • Podporno oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Všeč mi je ta dizajn črne črnila medene čebele ali čmrlja, ki je narejen na palici, ki izgleda super lepo. To je odličen dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki ga je mogoče narediti na skoraj katerem koli delu telesa zaradi velikosti in celotne zasnove, ki je zelo vsestranska. Ta tattoo čebela ali čmrljev mi je zelo všeč.

 • Namestitev čebelje tetovaže na roki

Tetovaže medene čebele

To je zelo lepo oblikovanje tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je nadvse realistično. Všeč so mi čudovita krila, ki so bila narejena z nežnostjo in izgledajo super. Zapletena linija dela na tej tetovaži medonosne čebele ali čmrlja, da bi bila njena koža videti tudi precej profesionalno. Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je narejena na zgornjem ramenu.

 • Simpatična tetovaža čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

Všeč mi je ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja, ki je dodana s sivko. Dodajanje cvetja je vedno odlična možnost, saj celotno oblikovanje tetovaže medonosne čebele ali čmrlja izgleda precej svetlo in lepo. Omogoča oblikovanje tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, kar je lepo. Ta tetovaža čebel ali čmrljev je narejena na hrbtni strani roke, kjer se popolnoma prilega.

 • Kooperativno oblikovanje tetovaže medene čebele na stegnu

Tetovaže medene čebele

Ta tetovaža medonosne čebele ali čmrlja je zelo preprosta s črnim črnilom. Zanimiva in privlačna stvar pri oblikovanju tetovaže medonosne čebele ali čmrlja je, da ima v njej čudovito pikčasto delovanje, zaradi česar je celotna oblika tetovaže medonosne čebele ali čmrlja videti precej značilna. Na splošno je odlična tetovaža medonosnih čebel ali čmrljev.

 • Privlačna tetovaža čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

Dodajanje nekaterih barv izboljša obliko, ki jo želite. Ne samo, da je vaš dizajn videti super realističen, ampak je tudi privlačnejši. Tako je ta tattoo čebela ali čmrljev super super in izgleda zelo očarljivo, kar je odličen vidik oblikovanja in ki izgleda super.

 • Oblikovanje tetovaže male čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Ta neverjetna tetovaža čebel ali čmrljev je narejena na roki uporabnika v bližini komolca. Ta čudovita tetovaža čebel ali čmrljev je narejena s črnim črnilom, kar je odlično. To je odličen dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki ga je mogoče narediti s črnim črnilom in je precej lep.

 • Sweet Honey Bee Tattoo Design na nogi

Tetovaže medene čebele

Ta srčkan dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja je zelo zapleteno izdelan. Tanke črte so lepo narejene, zaradi česar je celoten dizajn videti super lepo. Dodano je tudi z vejo oljčnih listov verjetno. Vendar pa je celotno oblikovanje tetovaže medonosne čebele ali čmrlja precej lepo in izgleda trdno.

 • Oblikovanje tetovaže medene čebele na mesecu

Tetovaže medene čebele

Ta neverjetna tetovaža čebel ali čmrljev je narejena na stegnu uporabnika, kjer izgleda izjemno dobro. To je odlična oblika tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki ji dodajo tudi fantastične barve. Všeč mi je tudi dodatek polmeseca, ki je zelo lep. Na splošno je precej čudovit dizajn.

 • Koristno oblikovanje tetovaže medene čebele na kolenu

Tetovaže medene čebele

Ta super resnična in 3D tetovaža čebel ali čmrljev je narejena na kolenu uporabnika. To je neverjeten dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je narejen na tako edinstvenem mestu. Oblikovanje tetovaže medonosne čebele ali čmrlja ni majhno, ampak srednje in izgleda osupljivo.

 • Čudovit dizajn čebelje tetovaže na roki

Tetovaže medene čebele

Všeč mi je ta majhen dizajn tetovaže medene čebele ali čmrlja, ki je narejen na roki uporabnika. To je odličen dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, narejen s črnim črnilom, učinek senčenja pa izgleda tudi zelo lepo. To je odličen dizajn, ker je narejen s popolno zapletenostjo in urejenostjo, kar je mogoče doseči le z rokami usposobljenega umetnika.

 • Brez težav oblikovanje tetovaže medene čebele za ušesom

Tetovaže medene čebele

Običajno ljudje radi naredijo majhne tetovaže čebel ali čmrljev na vratu, vendar se je ta uporabnik odločil, da na vratu naredi ogromno tetovažo čebele ali čmrlja, ki sega tudi do nekega dela glave. To je odličen dizajn, ker čeprav je narejen s črnim črnilom, je nadvse realen.

 • Oblikovanje majhnih čebeljih čebel na roki

Tetovaže medene čebele

Ta si utiša realistično obliko tetovaže medene čebele ali čmrlja, ki izgleda, kot da je pripravljena za pik. Všeč mi je ta čudovit dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je precej lep in barvit. Barve naredijo celotno obliko tetovaže medene čebele ali čmrlja zelo realistično. Na splošno je zelo lepa možnost.

 • Vesele Honey Bee Tattoo Oblikovanje Na Arm

Tetovaže medene čebele

Zdi se mi, da je ta tetovaža čebele ali čmrlja čudovita. Izgleda res srčkano, narejeno na najslabšem uporabniku. Ima vse svetle odtenke čebele in je zelo risan. Zaradi svetlih hades je dizajn videti zelo privlačen. Takšne oblike tetovaže čebel ali čmrljev so bolj primerne za dekleta kot za fante.

 • Pojanje oblikovanja tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

Obožujem to srčkano obliko tetovažice medene čebele ali čmrlja, ki je narejena na stranskem delu roke. S svojim brenčanjem je bil razširjen. Pot buzza je tukaj videti precej osupljiva. To je odlična oblika tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki izgleda super srčkano. To je narejeno s preprostim črnim črnilom, zaradi česar je ta tetovaža čebel ali čmrlja neverjetna.

 • Zasedeno oblikovanje tetovaže medene čebele na roki

Tetovaže medene čebele

To je odlična oblika tetovaže medonosne čebele ali čmrlja, ki je narejena na roki uporabnika. To je narejeno s črnim črnilom, ki izgleda krepko. Celoten dizajn tetovaže medonosne čebele ali čmrlja izgleda precej lepo in zelo lepo. To je zagotovo delo nekega velikega tattoo umetnika, ki pozna svoj posel, zato je priporočljivo iskanje dobrega tattoo umetnika!

 • Honey Bee V žarnice Tattoo Oblikovanje Na Arm

Tetovaže medene čebele

To je zelo lepo, saj je oblikovanje tetovaže medene čebele ali čmrlja drugačno. To se naredi samo s črnim črnilom in čudovitim senčenjem, kar je zelo lepo. Zaradi učinka senčenja je ta tattoo čebela ali čmrljev videti precej neverjetno in daje nekakšno globino.

15 znanih osebnosti s tetovažami čebeljih čebel

 • Kelly Osbourne Honey Bee Tattoo Design na rami

tetovaža medene čebele

Kelly Osbourne dobi belo črnilo medene čebele na desno ramo od strokovnjaka za tetovaže z imenom MarkMahoney.

To posebno črnilo je naredila v čast @joanrivers … »Če pogledate aerodinamiko, znanost, čmrlj ne bi smel leteti. Fizično preprosto ni bil anatomsko opremljen za dvig. Kljub temu je kljuboval gravitaciji, kljuboval logiki. Čebela je bilo bitje, ki se je uprlo in premagalo, čudež. ” Hvala, ker ste moj čudež @joanrivers. ?? – je zapisala na svojem Instagramu.

 •  Dizajn čebelje čebele Maya Stepper na zgornji roki

tetovaža medene čebele

Maya Stepper ima na zadnji strani desne nadlakti tetovažo čebele.

 •  Brenda Song Honey Bee Tattoo Design na zapestju

tetovaža medene čebele

Brenda Song ima na desnem zapestju tetovažo čebele.

 • Ariana Grande Honey Bee Tattoo Design na ušesu

tetovaža medene čebele

Ariana Grande ima za levim ušesom zasnovo čebele kot hvalnico žrtvam terorističnega napada na svojem koncertu v Manchestru. Čebela delavka je tradicionalna predstavitev mesta Manchester. Grande je ponudila več pomoči žrtvam in njihovim sorodnikom, med drugim tudi njen hvalniški koncert One Love Manchester, ki je zbral 2,6 milijona dolarjev za preživele in njihove starše. Grande je ponudil tudi poplačilo za pokope, bolnišnične račune in izdal nov singl v počastitev žrtev. Celotna posadka Grande ima tudi čebeljo tetovažo. We Love Manchester Emergency Fund je zdaj zbral skupaj 12 milijonov, vse zasluge imajo Ariana Grande. Ariana je na Instagramu objavila pismo, v katerem piše: “Naš odziv na to nasilje mora biti, da se zbližamo, si pomagamo, ljubimo, glasneje pojemo in živimo prijazneje kot prej.” Ariana se na to pripravlja.

 • Lauren Jauregui Honey Bee Tattoo Design na zapestju

tetovaža medene čebele

Lauren Jauregui je februarja 2018 dobila tetovažo medene čebele na notranji strani levega zapestja, vendar o pomenu in simboliki oblikovanja ni prišla na dan.

Morda ima kaj opraviti s Halseyjem in njuno skupno pesemjo “Strangers”. Halsey je zgradila izmišljeno vesolje, ki sta ga navdihnila Romeo in Julija kot zamisel za njen album The Hopeless Fountain Kingdom. Ena od dveh družin v albumu je Hiša Aureum, katere družinski greben je čebela.

 •  Madison Beer Honey Bee Tattoo Design na gležnju

tetovaža medene čebele

Madison Beer ima na gležnju majhno in ljubko obliko tetovaže medene čebele. Je nekakšen ujemajoči se dizajn tetovaže, vendar ne ravno to hkrati. Njen fant Zack Bia ima na hrbtni strani roke še večjo in veliko bolj zapleteno čebeljo tetovažo, ki si jo je pridobil od znanega tetovatorja, Telesa potrebujejo počitek v letu 2017. Njegova tetovaža vključuje tudi abecedo B, ki bi morala stati kot priimek oz. “čebela”.

Madison ji je mesec dni kasneje od istega izvajalca dobil nekoliko nižjo različico istega. Skupaj sta 6. decembra 2017 odšla v The Honorable Society Tattoo Parlor v Los Angelesu, Zack pa ji je sedel, Madison pa je svojo majhno čebelico prilegala njegovemu ogromnemu dizajnu tetovaže. Leta 2018 je na družbenih omrežjih potrdila, da sta samo dve njeni tetovaži navdihnjeni s čebelami, vendar bi jo lahko v prihodnosti dobila še kaj več. Po njenih besedah: “Imam dva! tetovaža za ustnice, na kateri piše “Draga”, ki sem jo dobila pred približno dvema letoma, in malo čebelico na gležnju, ki sem jo dobila pred šestimi meseci. Morda bom dobil več, a zelo majhnih. “

 • Sasha Lane Honey Bee Tattoo design na noge

tetovaža medene čebele

Sasha Lane ima na desni nogi tetovažo čebele.

 • Julia Michaels čebelja tetovaža na prstih

tetovaža medene čebele

Julia Michaels ima na desni roki srednji zglob tetovaže čebele.

 •  Jessie James Decker Honey Bee Tattoo Design na zapestju

tetovaža medene čebele

Jessie James Decker ima na desnem zapestju tetovažo čebele.

 •  Emilia Clarke Honey Bee Tattoo Design na roki

tetovaža medene čebele

Emilia Clarke ima na malem prstu na desni roki tetovirano čebelo. Ta čebela tattoo je bilo narejeno z dr Woo.

 •  Tove Lo Honey Bee Tattoo Design na zgornji roki

tetovaža medene čebele

Tove Lo ima na zgornji levi roki ogromno tetovažo deklice, ki vozi čmrlja s slike Marka Rydena z imenom Clear Hearts, Grey Flowers.

Tatoo ji pripoveduje o trenutkih, ki jih je preživela v svoji osnovni skupini, znani kot Tremblebee. »Ko sem bil v tem bendu, sem imel črne lase in šiške, in ker je bil to moj prvi bend, mi je toliko pomenil. S to skupino sem imela prve nastope, «je povedala za Areno. “Potem sem našel to sliko Marka Rydena, v kateri sem užival, on je ameriški slikar, ki je nadarjen. Ogledal sem si to sliko in kot da mi gre kar na srce, zato sem se odločil, da si jo dam čez roko. “

Slika je bila narejena kot naslovnica albuma alternativne rock skupine Jack Off Jill iz leta 2000 Clear Hearts, Grey Flowers. Glavna pevka Jacka Off Jilla Jessicka Addams je bila tista, ki se je domislila umetnine in ta poseben slog temeljila na sebi. Kljub temu kaže, da Tove Lo ni vedel, da je umetnost zasnovana za naslovnico albuma. V objavi na Instagramu je Addams razkrila, da jo je tetovaža navdušila, čeprav je bila po naključju. Napiše svoje misli in reče: »[Tove Lo] ima (nevede) moj obraz na roki. Ta slika je iz slike Marka Rydena, ki je nastala za naslovnico albuma Jack Clear Jill “Clear Hearts, Grey Flowers”, ki je izšla 18. julija 2000. Ne moti me, da pevec trdi, da ne ve nič o tem albumu, vendar obstaja. “

To je bila njena druga tetovaža in je veliko večja od njene prvotne, ki je bila škorpijon na njenem naročju. “Od tega sem šla do te velike, te slike Marka Rydena,” pravi v vlogu YouTube. “Spomnim se, da sem bil po tem, ko sem to naredil, nekako” Fuck. Kaj sem pravkar naredil? To je čez vso roko. ’Zdaj pa je le del mojega telesa.”

 •  Neon Hitch Honey Bee Tattoo Design na podlakti

tetovaža medene čebele

Neon Hitch ima na notranji strani desne podlakti črnilo v spomin na svojo prijateljico Shane Dugas, ki je pri 30 letih podlegla raku. Obliko je dobila aprila 2014 le nekaj dni po njegovi smrti. Gre za črno -belega čmrlja s človeško glavo, ki kadi cigareto. Na bokovih čebel so njegove začetnice “SMD”.

V naslovu je zapisala: »Moja nova tetovaža za mojo bruvo Shane, ki je pravkar minila. In Amy kot njegov angel varuh. Proces zdravljenja. ” To je njena druga tetovaža, ki vključuje ime Amy Winehouse.