Tetovaže

18+ osupljivih tetovaž leoparda s pomeni

“Najboljši način, da svoje duhovno sporočilo svetu posredujete, je vaša umetnost telesa.”

Leopardi so najbolj znani po skrivnostnosti in skrivnosti. So graciozni, divji (med lovom), močni, previdni, nedosegljivi in ​​samotni. Verjetno so ena najlepših vrst v celotnem rodu Panthera. In zaradi teh lastnosti ni čudno, da si ljudje to želijo na svoji koži. Podobno, če ga dobite, simbolizira vaš skriti potencial, moč in plemenitost, božansko povezavo z osamljenim živalskim življenjem in vaš lovski nagon morilec; prilagodljivost in sposobnost manipuliranja v vsaki situaciji, ki vam bo koristila. Seznam pa se nikoli ne konča. In preden si naredite kakšno tetovažo, je dobro zbrati podatke o njeni simboliki.

In kot vedno – zbrali smo kar največ osupljivih idej za tetovaže leoparda z njihovo simboliko, zato se prepričajte, da si jih ogledate. Veselo drsenje!

1. Tetovaža leopardesa

Mislili bi, da je to bolj na strani žensk. No, to je res. Ta tetovaža poveča dotik žensk, zato je večina moških ne želi na svoji koži. Tiho simbolizira moč žensk. Mirna in sočutna, potrpežljiva, elegantna in sama kraljica, ima moč, ki je ni treba kazati ljudem, ker je razvidna iz njene drže. Najboljša izbira za kraljico B.

2. Tetovaža leoparda s kristalnimi očmi

Za tiste, ki so radi trezni, je to morda najboljša izbira. Ta tetovaža je tetovaža snežnega leoparda, ki jo opredeljuje kot subtilno in klasično. No, prilagodljivost je ključna lastnost. So inteligentni in lepi. Oseba z isto dušo lahko to dobi kot popoln posnetek.

3. Lovska tetovaža

Leopardi vedno zelo tiho lovijo svoj plen, tako da žrtev tega ne opazi. Najprej bi iskal plen, nato pa načrtoval svojo najpametnejšo potezo, da bi ugrabil plen. Ljudje, ki so pametni in ne objavijo svoje naslednje poteze, osvojijo popoln jackpot.

4. Tetovaža z leopardovimi očmi

Leopard ima velike oči, ki z binokularnim vidom lahko natančno določijo razdaljo. Ljudje z močno in trdno vizijo se bodo v njih zaljubili, ker se popolnoma ujemajo z značilnostmi leopardovih oči.

5. Zmogljiva tetovaža leoparda

Leopardi so najmočnejša žival, kar je povsem logično. Pravzaprav so zelo močni. Videz te tetovaže govori sam zase. Ljudje, ki so močni v smislu zdravja, mišic, bogastva itd., Imajo lahko izbiro, vendar je moč jedro.

6. Tetovaža z vodnim leopardom

Ker leopardi dobro plavajo in se v vodi počutijo kot doma, to simbolizira njihovo umirjenost in sočutje, ki je ljudem vsekakor prijazno. Podobno, če ima nekdo isto tetovažo, bo o sebi sporočil isto sporočilo. To je vsekakor edinstvena izbira.

7. Tetovaža Mandala Leopard

Beseda “Mandala” je lahko beseda v sanskrtu, ki pomeni krog. Vzorec tetovaže je v raznolikosti kroga, ki ga sestavljajo različne geometrijske oblike in vzorci, ki označujejo celotno vesolje (z različnimi zvezdami in planeti), pripadnost duše in telesa ter tudi rojstni cikel. Tetovaže mandalnega leoparda imajo dober pomen v hindujski, budistični in krščanski kulturi. Predstavlja nesekularno rast, zaščito, pozitivnost, napredek in ponovno rojstvo. Ta vrsta umetnosti se dodatno uporablja kot logotip zaščite pred zlimi silami.

8. Simetrična tetovaža leoparda z ušesi iz perja

Tetovaža leoparda z ušesi kot perjem označuje resnico, hitrost, lahkotnost telesa in duha, sposobnost letenja, zaščito, upanje, sanje, pogum, gibanje duše, obljubo in sposobnost lebdenja. Te tetovaže so zelo pogoste, da po dolgem boju izrazijo začetek dobrih časov. Te tetovaže so okrašene s simetričnimi, cvetličnimi vzorci, ki jim dajejo značilen videz. Večina ljudi si takšne tetovaže natisne na hrbet, da dobijo več prostora za to čudovito umetnost.

9. Roaring Leopard Tattoo

Vsakdo in vsakdo lahko razbere simbolni pomen te tetovaže. Jasno predstavlja moč, moč, spretnosti in sposobnosti, ki jih imajo leopardi, na primer njihov morilski instinkt, njihova sposobnost prilagajanja in njihova sposobnost manipuliranja s katero koli situacijo v njihovo korist. Tisti, ki ga dobi, ima morda močne mišice.

10. Leopard s kronsko tetovažo

Ničesar ne bi dalo razložiti za marsikaj, resničnost pa je, da je leopard kralj v sebi. Ne zanašajte se na to, koliko živali obstaja ali živi znotraj džungle, ne glede na to, da je lev znan kot kralj džungle (v otroških knjigah); dejstvo ostaja enako, da je leopard zaključni kralj. Je robusten, kraljevski, inteligenten in učinkovit, predvsem pa je samotna žival. Tudi lev se mora sprehajati po levici. Ljudje, ki so nezapete duše, niso odvisni od vseh in vsega in so dovolj močni, da ostanejo sami, so za to super v formi. Te tetovaže naj bodo v edinstvenih oblikah, barvah in stilih, da jim zagotovijo popolnoma edinstven kraljevski videz.

11. Tatoo praske Leopard print Tattoo

Kaj bi lahko bilo bolj klasično od tega? Ni dvoma, da kaže, kakšna močna duša ste kljub številnim bolečinam, ki ste jih prejeli. Pomeni, pa čeprav ste duševno močni, to je glavni dejavnik ne glede na to, kaj se zgodi, tega ne boste opazili, dokler ne pridete na cilj. Moral bi reči, da potrebuje veliko samokontrole in moči volje, in če imate vse to, je ta ustvarjen za vas.

12. Ženska modrost Leopard Tattoo

Na splošno ljudje izbirajo tetovaže leoparda glede na življenjski slog živali; leopardi so na primer samotne živali, lovijo in jedo ter večino časa preživijo sami. Leopardi medsebojno delujejo le v času parjenja ali ko se mati razmnožuje. Vendar se to zgodi za kratek čas. Po končanem parjenju se samica in samček leoparda nadaljujeta naprej. Poleg tega, ko mladiči odrastejo (kar se običajno zgodi leto po rojstvu), jih bo samica leoparda pregnala, da se sama sooči z življenjem, nato pa se samica leoparda vrne v samotno življenje.

13. Zalezovanje tetovaže leoparda

Leopardi imajo učinkovite spretnosti zalezovanja. Pogosto zalezujejo svoje žrtve, drsijo po lesu in strmih skalah s pomočjo uporabe zunanjih sprednjih nog. Nato počasi in temeljito porazdelijo svojo težo ob sprostitvi nog. S tem se izogibajo lomljenju vejic ali šumenju listov, zato bolnika v njihovi prisotnosti opozorijo.

14. Raztezanje tetovaže Leopard

To bi vsi storili, preden bi v katerem koli toku dali najboljši rezultat. Na enak način se leopard, preden začne loviti svoj plen, razteza, da poveča svojo okretnost, hitrost, moč in cilj. Ne glede na to, da jih že ima, vendar se je treba pripraviti tudi pred vojno.

15. Baby Leopard Tattoo

Tetovaže Baby Leopard predstavljajo nedolžnost, ustvarjalnost, optimizem, hvaležnost, zanimanje za preučevanje novih stvari in rast. Te tetovaže so na voljo v edinstvenih odtenkih in vzorcih, odvisno od izbire uporabnika. Številna človeška bitja dobijo tetovaže “otroški leopard” na svojem telesu, ki izražajo posebno ljubezen do svojih otrok.

16. Tekaški tečaj Leopard

Potujoči leopard simbolizira tempo in okretnost. Ljudje, ki jim primanjkuje dela in jih učinkovito in učinkovito izražajo, so najboljša obleka za tetoviranje leoparda. Natančneje, ta se lahko zdi super na nogah, če ste športnik ali na rokah, če ste športnik. Ampak vseeno popolna izbira.

17. Starinski kos Leopard Tattoo

Morali bi videti, da je ta del udaril v predelne stene masivnih domov, kar je seveda nezakonito. Toda tetoviranje iste vrste vam ne bo povzročilo škode s pomočjo kakršnih koli sredstev. Pravzaprav bo njen videz preveč kraljevski, drag, razkošen, eleganten. Torej, če ste oseba, ki si želi enakega videza, morate imeti tega.

18. Trezno videti tetovaža Snow Leopard

Mnoge kulture se strinjajo, da lahko Leopardov duh potuje med telesnim in ne-posvetnim svetom. Na primer, v Srednji Aziji ljudje domnevajo, da so gore bogovom domače. Zato so vse živali, ki ostanejo blizu gora, svete in imajo popolnoma edinstveno funkcijo glasnika med Bogom in ljudmi. Ena od teh živali so skrivnostni snežni leopardi. Če ste dovolj trezni, je to vaša skodelica čaja.

19. Leopard spot spot

Izraz “leopard nikoli ne spremeni svojih madežev” metoda, da ni mogoče zamenjati svojega značaja, tudi če bi si zelo prizadevali. Izraz, ki se občasno pogosto uporablja kot “leopard ne more zamenjati svojih madežev”, se uporablja za razlago koncepta, da nihče ne more zamenjati svoje prirojene narave.

20. Tetovaža z očmi modrega leoparda

Imajo sijoče modre oči. Nenavadno za velike mačke imajo snežni leopardi modre, neizkušene ali sive oči proti rumeni ali oranžni. Strokovnjaki domnevajo, da jim to lahko pomaga pri združevanju v njihovo okolje. Če bo to na vaši koži, bo videti popolnoma čudovito in bo hkrati povečalo vašo lepoto. To bo odlično izgledalo na podlakti.

21. Tetovaža leopardove šape

Tace predstavljajo čast in ljubezen do hišnega ljubljenčka ali posebno občudovanje nekaj divjih živali, kot so jeleni, medvedi, volkovi ali lisice. Leopardove tace dodatno določajo gibanje, v glavnem prenašajo naprej in napredujejo v nekaj zanesljivih pomenih.

22. Tetovaža dveh rjovečih leopardov

To bo videti tako osupljivo, če je v paru enako. Popolna možnost za ljudi, ki so s telovadbo pridobili velike mišice. Odseva močne roke, zaradi česar je to najboljša možnost.