Tetovaže

17 tetovaž in njihov pomen Fabrizija Corone

Fabrizio Maria Corona je italijanska medijska in televizijska osebnost. Fabrizio je bil včasih paparaco. Napisal je tudi knjigo z naslovom, La mia Prigione kar pomeni “Moj zapor”, ki se vrti okoli njegovih izkušenj v zaporu zaradi slavnega Vallettopoli škandal. Fabriziovo telo vsebuje različne zanimive tetovaže. Poglejmo si tiste, ki jih ima, in pomene za njimi.

Fabrizio Corona

Tetovaže telesa

1. Trebušne tetovaže

Tetovaža: Levi del njegovega telesa, tik pod levim trebuhom, vsebuje tetovažo portret svojega sina. Desni del trebuha vsebuje verska tetovaža dame z rokami, povezanimi v molitvi z vzorcem za njo. V srednjem delu trebuha je beseda:iCorona”Tetovirano na njem. Tik pod besedami je a tetovaža dveh boksarskih rokavic. Pod boksarskimi rokavicami je velika tetovaža obrazi treh konjev. Spodaj so konji tetovaža pištole in a tetovaža oljčne veje. Desna stran trebuha, pod tetovažo dame, vsebuje še eno tetovaža pištole.

Pomen: Tetovaža dame je verska tetovaža. Fantov portret je tetovaža njegovega sina, Carlos Maria Corona. Tetovaža konj predstavlja ponovno rojstvo v življenju, oljčna veja pa mir.

2. Tetovaže na prsih

Tetovaža: Coronin desni pec vsebuje tetovažo vrtinči ki mu segajo do rame vzorec oceanskih valov. Njegov levi pec vsebuje tetovažo cvet vrtnice s svojim steblom s cvetlični vzorci in trte opravljeno v ozadju, ki sega do njegove leve rame in se združi s tetovažami na rokah. Na sredini, kjer se stikajo njegove ključne kosti, je tetovaža križa. Tik pod križem je beseda: “Broadway”S črnilom. Spodaj so besede: “Donny in Gabriella”, Ki so tetovirana imena njegovih staršev. Spodaj je beseda “Pravičnost”Tetoviran. Pod to besedo je tetovaža srce, razdeljen na dva dela z datumom nad njim tetovirano, pod njim pa tetovirano ime. Njegov desni pec vsebuje tudi tetovažo številke “106“Pod številko so besede:”G. Corona ON AIR”Tetovirano skupaj s simbolom. Njegova leva ključna kost vsebuje ime, Carlos tetovirano na njem.

Pomen: Večina njegovih tetovaž na prsih je narejenih z mislijo na posebne ljudi njegovega življenja. Križ predstavlja njegove verske poglede. Besede Donny in Gabriella sta za njegove starše tetovirana. Besedo Justice je dobil po tem, ko je prišel iz zapora. Ime, Carlos je narejeno, da pokaže svoje ljubezen do svojega sina Carlosa Maria Corone. Besede, “G. Corona ON AIR”Pravzaprav namig na naslov pesmi Adama, Si Puede. Zlomljeno srce z datumom predstavlja njegovega bivšega in dan, ko sta se razšla.

Tetovaže na glavi

3. Tetovaže ‘Rose and Bolt’

Tetovaža: Desna stran glave nad ušesom vsebuje tetovaža cvetja vrtnice. Desno od vrtnice so besede: »Viva la Liberta”Tetovirano skupaj z majhno tetovaža goloba. Na desni strani vratu je tetovaža strele.

Pomen: Besede, Viva la Liberta v prevodu živela svoboda. Corona si je to tetovažo naredil, ko je pobegnil iz zapora.

4. Citat na vratu

Tetovaža: Na sprednji strani vratu je tetovaža citata, ki pravi:DEVIL NE SPI“. Na desni strani vratu je ime “ADALET”Tetovirano na njem.

Pomen: DEVIL NE SPAVA je namig na kriminalni del njegovega življenja in Adalet je namenjen modni znamki Adalet, za katero je Fabrizio model.

5. Tetovaže ‘kača, zemljevid in beseda’

Tetovaža: Na hrbtni strani Coronove glave je velika tetovaža kača z besedami: “Maurizio maestro Mio”Tetovirano pod njim. Pod to tetovažo je zemljevid oris sveta tetoviran na zadnji strani vratu. Beseda, “REBEL”Je tetoviran tudi pod njegovo tetovažo strele.

Pomen: Besede “Maurizio maestro Mio” se prevajajo v Moj gospodar, Maurizio.

Tetovaže na desni roki

6. Tetovaže ‘Srce, človek, pištola in vrtnica’

Tetovaža: Fabriziovo desno ramo vsebuje veliko tetovažo zapleten dizajn v obliki srca. Njegova rama vsebuje tudi tetovaže vrtinči naredi skupaj za oblikovanje oceanski valovi ki mu gredo do prsi. Levo od srca je tetovaža cvet vrtnice. Na zunanji strani njegove roke je velika tetovaža pin-up dekle. Obstaja tudi tetovaža križ poleg deklice. Tik nad komolcem je tetovaža pištola in desno od pištole je tetovaža moškega z boksarskimi rokavicami. Na desni roki Corone so majhne črte, ki spominjajo na nekaj pisanja.

Pomen: Križ predstavlja njegove verske poglede, tetovaže s pištolo pa njegov čas v zaporu. Na telesu ima veliko tetovaž s pištolo.

7. Tetovaže ‘Girl, Face and Bird’

Tetovaža: Spodnja desna roka nekdanjega paparaca vsebuje tetovažo golo dekle. Nad dekletom je tetovaža vrabec. Zunanja stran njene roke vsebuje noge tetovaže pin-up girl na zunanji strani njegove roke. Tik pod komolcem je tetovaža a krono z njegovim imenom “Corona” ”Tetovirano pod njim. Njegova desna roka vsebuje tudi portretna tetovaža ženskega obraza. Preostali del njegove roke vsebuje isti vzorec črt v ozadju tetovaž, ki spominjajo na napise za dokončanje tetovaž na rokah in rokavih.

Pomen: Kronska tetovaža kaže, kako ponosen je na svoje družinsko ime. Portret na roki je njegove nekdanje partnerice Belen Rodriguez.

8. Tetovaža ‘Cartoon Kitty’

Tetovaža: Na spodnji strani desne podlakti je tetovaža a mucka iz risanke.

Ročne tetovaže

9. Tetovaže ‘Cross and Cartoon’

Tetovaža: Na notranji strani njegovih rok so tudi tetovaže. Na notranji strani leve roke je tetovaža velik križ njegova desna pa vsebuje tetovažo risanke, ki se zdi ročno narisana mačka z zobmi in jezikom iz ust.

10. Tetovaže na desni strani

Tetovaža: Desna roka, tik pod tetovažo obraz svojega nekdanjega partnerja, vsebuje beseda, ljubezen tetovirano na njem. Vsi njegovi prsti vsebujejo tetovaže. Njegov kazalec vsebuje tetovažo lobanja. Njegov srednji prst vsebuje tetovažo krono. Njegov prstan vsebuje besedo, Adalet tetovirano na njem. Njegov prst vsebuje črko:Ti ‘ tetovirano na njem.

Pomen: Tetovaža Adalet predstavlja modno znamko, za katero modelira.

11. Tetovaže na levi roki

Tetovaža: Leva roka TV zvezde vsebuje tetovažo ženski obraz. Del pod palcem vsebuje besedo “Ljubezen ‘ tetovirano na njem. Žensko obkrožajo tetovaže an sidro, zvezde, srce, vrabec in jadrnica. Njegovi členki, začenši od kazalca in se premaknejo proti njegovemu malemu, vsebujejo črke, F, R, E in E tetoviran na njih.

Pomen: Črke na njegovih prstih skupaj črkujejo besedo, BREZPLAČNO, ki jo je dobil, ko je bil izpuščen iz zapora. Vrabec je simbol neodvisnosti in svobode, jadrnica pa ljubezen do raziskovanja različnih vidikov življenja.

Tetovaže leve roke

12. Tetovaže na levi roki

Tetovaža: Coronova leva rama vsebuje tetovažo, ki spominja na emblem sonce. Njegov biceps vsebuje tetovažo brivsko rezilo za brivanje. Poleg rezila je tetovirana beseda. Tik nad komolcem je tetovaža sidro z besedo “Gords” tetovirano zraven. Na zgornji strani leve podlakti je tetovaža gola pin-up deklica, ki sedi nad 5 igralnimi kartami, nad pasico, na kateri piše:Moška igra‘. Njegova leva roka je pokrita z istim podloženim vzorcem kot desna, ki spominja na spise, ki dopolnjuje njegovo desno roko.

13. Girl Tattoo

Tetovaža: Na spodnji strani leve podlakti je velika tetovaža golega dekleta, ki stoji.

Tetovaže na hrbtu

14. Tetovaže ‘Tiger, Sparrow in Butterfly’

Tetovaža: Fabriziov hrbet vsebuje veliko tetovažo tigra naredil tetoviran tako, da se zdi, kot da se mu vzpenja po hrbtu. Zgornji desni del TV zvezde vsebuje tetovažo vrabec skupaj z enim od a metulj.

Pomen: Tiger predstavlja neodvisnost in svobodo, vrabci pa simbol ljubezni do družine. Metulj je simbol novih začetkov.

15. Tetovaže ‘Bolt, Bouquet in Vine’

Tetovaža: Na desni strani hrbta je tetovaža strela s črkami narisano okoli nje. Pod tetovažo vijaka je a šopek rožnih cvetov. Njegov zgornji del hrbta vsebuje tetovažo vinska trta. Tik nad njegovim pasom je še ena tetovaža vinske trte. Preostali hrbet Corone vsebuje tudi številne tetovaže, ki jih je težko razbrati.

Tetovaže na nogah

16. Tetovaže na levi nogi

Tetovaža: Fabriziova spodnja leva noga vsebuje tetovaže rože in večji del je prekrit s črnim črnilom, da prekrije kožo. Notranja stran vsebuje veliko napisanih besed, obdanih s cvetjem. Njegovo levo koleno vsebuje tetovažo obraz ženske, ki nosi indijansko krono nad glavo. Njegovo levo stegno vsebuje tetovažo štiri temne figure, ki moškega odpeljejo v verigah. Pod to tetovažo je nekaj besed skupaj s številko, 116 tetoviran. Nad to tetovažo je ime njegove modne znamke, Adalet tetoviran. Območje okoli kolena vsebuje tetovažo drugega obraza, ki je na njem tetoviran tik ob obrazu dekleta.

17. Tetovaže na desni nogi

Tetovaža: Tik nad njegovim desnim stegnom je tetovirana beseda. Spodnja desna noga vsebuje besedo “Sipuede”Tetovirano na njem. Desno od besede je tetovaža členi verige. Spodaj je tetovaža obraz moškega s cvetjem na straneh ovratnika srajce. Levo od moškega je tetovaža a cvet vrtnice. Tik nad desnim gležnjem je tetovaža lobanje naredil okoli noge v obliki traku.

Pomen: Beseda, Si Puede, predstavlja pesem o njem z naslovom Si Puede (g. Corona v zraku). Cvet vrtnice je simbol miru in ljubezni, lobanje pa simbol smrti, vendar predstavljajo tudi vero osebe v junaško premagovanje vseh življenjskih ovir.