Tetovaže

16 tetovaž Janka Tipsarevića in njihov pomen

Janko Tipsarević je slavni teniški igralec svojega časa. Je srbski upokojeni teniški igralec, ki je osvojil 4 naslove ATP World Tour, en naslov dvojic ATP, tri Futures in 15 naslovov Challenger. Janko ima nekaj zanimivih tetovaž na telesu, ne da bi pozabil na napise na rokah. Raziščimo njegove tetovaže na telesu in njihove skrite pomene.

Janko Tipsarevič

1. Pisanje na levi roki

Tetovaža roke Janko Tetovaža: Na levi roki vidimo nekaj japonskih črnil. Pomen: Pisanje je pravzaprav citat v japonščini, ki ga je navdihnil Dostojevski, “Idiot”. Tetovaža pomeni ‘Lepota bo rešila svet“, Ko je preveden v angleščino. “So zelo močni misleci in verjamem, da je tisto, kar imajo povedati, vredno videti (s črnilom) ves čas,” je rekel s širokim nasmehom.

2. Tetovaža na hrbtu

Janko tetovaža na hrbtu

Tetovaža: Na hrbtu je še ena pisana tetovaža, napisana v japonščini. Japonsko pisanje predstavlja nekaj citata iz Arthur Schopenhauer, slavni nemški filozof.

3. Tetovaža z bicepsom

Tetovaža Janka bicepsa Tetovaža: Na svojem levem notranjem bicepsu ima Janko tetovirana imena okoli šopka rož kot:Biljana «in» Emili‘. Pomen: Imena sta njegova žena in hči. Biljana je ime Jankove žene, na vrhu je pisalo ime njegove hčerke, “Emili”, tetovirano na dnu rož. Tudi cvetlične tetovaže veljajo za simbol ljubezni, svežih začetkov in upanja.

4. Cvetlična tetovaža 

Janko tetovaža cvetja in plamena Tetovaža: Na Jankovem levem bicepsu je tetoviran še en velik cvet.

5. Cvetje tetovaža

Tetovaža rož Janko na roki Tetovaža: Na notranji podlakti Janka je še en sveženj rož. Pomen: rože simbolizira lepoto in feminizem.

6. Tetovaža “bodalo”

Janko tetoviral levo podlaket Tetovaža: Na levi podlakti je tetovaža z bodalom, natisnjenim s črnilom. Na bodalu je na vrhu ovita zastava z nekaj rimskimi številkami. ki ima na vrhu nekaj črka rimske številke, na vrhu pa črko ‘BC’. Pomen: Bodalo je simbol izgube, izdaje in nevarnosti. Najpogosteje pa simbolizira pogum, pogum, zaupanje in znak zaščite.

7. Tetovaža nog

Tetovaža noge Janko

8. Tetovaža na levi nogi

Tetovaža noge Janko

Pisanje noge Janka

9. Tetovaža ‘Vztrajnost’

Tetovaža Janka Persistene Tetovaža: Na notranji strani leve podlakti je napisano “vztrajnost”.

10. Tetovaža za pisanje desne roke

Janko tetovaža na desni roki Tetovaža: Na desni roki je še ena japonska pisana tetovaža. Pomen: Domneva se, da je zapis skupna simbolika PRVIH DVI začetnic imen njegovih družinskih članov. Imena njegovega očeta, njegove matere, njega samega in njegovega brata v Katakani (znana japonska pisna oblika).

11. Tetovaža na hrbtu

Janko tetovaža na rami

12. Pisanje na levi roki

Janko Tipsarevič Tetovaža: Na notranji strani leve podlakti je Janko napisal znameniti citat. Piše: Tišina je zlata, pogovor je poceni. Pomen: Znano je dejstvo, da je vse, kar oseba reče, poceni in nima nobene vrednosti, če svojih besed ne ceni, vendar je tišina najboljši morilec in velja za zlato.

12. ‘Globe z angelskimi krili in kompasom’ Tetovaža

Jankova angelska krila in tetovaža zemljevida Tetovaža: Na Jankovi levi rami je ogromen globus s tetovažo angelskih kril skupaj s kompasom. Obstaja tudi oznaka za vse štiri smeri, to je ‘N, S, E, W’. Pomen: Globe je simbol pustolovščine, kompas pa na drugi strani velja za čar sreče. Uporablja se kot simbol usmerjanja posameznika v pravo smer in pot. preprečuje vam, da bi se izgubili in vodili svoje življenje na pravo pot. Krila predstavljajo svobodo in svobodo. Angelska krila veljajo tudi za “angele varuhe”.

13. Tetovaža ‘KEEP DIGGING’

Janko še naprej kopa tetovažo Tetovaža: ‘KEEP DIGGING’ je tetovirano na vogalu Jankove leve roke.

14. Tetovaža ‘Angel wings’

Tetovaža angelskih kril Janko

Tetovaža: Kotno krilo je natisnjeno na levi strani. Pomen: Angelska krila na tej sliki predstavljajo svetovno tetovažo. So del globusa z angelskimi krili. Tetovaža pokriva območje leve rame in prsnega koša.

15. Pisanje po levi nogi

Janko noga piše tetovažo

16. Tetovaža z bicepsom

Tetovaža Janka bicepsa