Tetovaže

15 tetovaž in njihov pomen Jesy Nelson

Jessica Louise Nelson, prej znana kot Jesy Nelson, je angleška pevka, priljubljena SongSmith, plesalka in raper. Nelson je članica britanske dekliške skupine ‘Mala mešanica’ nastala leta 2011 med osma serija britanske različice faktorja X, ki je postala prva skupina, ki je zmagala na tekmovanju. Jesy Nelson navaja Spice girls, TLC in Missy Elliott kot njen glavni glasbeni vpliv. Pevka Little Mix Jesy Nelson ima na telesu različne tetovaže z različnimi pomeni. Odkrijmo njihov pomen.

Jesy Nelson

1. Citat o stegnu

Tetovaža desne noge Jesy Nelson

Tetovaža desne noge Jesy Nelson

Tetovaža: Jesy nelson ima na desnem stegnu pisano s črnilom.

Pomen: Julija 2013 je desno stegno Jesy Nelson obarvano z besedami Tiger nikoli ne izgubi spanca mnenja o ovce, « kar pojasnjuje, da tiger ve, kdo je, zato nikoli ne bi skrbel ali prisluhnil mnenju ovac. Oba sta ustvarjena z različnimi lastnostmi in nameni v življenju. Življenje z bojevitim duhom v življenju spodbuja, da ne izgubljate časa ali energije v skrbi za stvari, ki niso pomembne. Tatoo prinaša navdihujoče sporočilo, da se dvigne nad kritiko in sovraštvo, verjetno bi se morali osredotočiti na svoje osebno mnenje in ne postati del črede ovac v življenju. To je bilo prvo črnilo Nesy.

2. Pisanje na bicep

Tetovaža desnega bicepsa Jesy Nelson

Tetovaža: Notranjost Nesyjeve zgornje desne roke ima narekovaj v pisani pisavi.

Pomen: Tetovaža vsebuje besede, “Glasba je najmočnejša oblika magije.” To je citat Marilyn Manson. To črnilo je dobila hkrati, ko si je julija 2013 prvič tetovirala stegno.

3. Pisanje na njeno stran

Tetovaža leve strani Jesy Nelson

Jesy nelson na levi strani piše tetovažo

Tetovaža: Jesy nelson ima na levi strani pisano tetovažo.

Pomen: Julija 2013 si je Jesy na levi strani trupa naredila tetovažo, ki pravi:Rojen si kot izvirnik, zato ne umri kot kopija”, Ki ga navdihuje knjiga, ki jo je napisal John Mason. To črnilo je dobila, da se je ves čas spominjala, da v življenju ostane resnična in ne kopira drugih.

4. Tetovaža “XIX.VIII.XI”

Tetovaža levega zapestja Jesy Nelson 1

Tetovaža: Na zapestju desne roke Jesyja Nelsona je narisana tetovaža rimske številke.

Pomen: Jesy je to tetovažo na desnem zapestju napisala “XIX-VIII-XI” kar pomeni  “9.8.2011”, ki predstavlja datum 19. avgust 2011-dan, ko so nastali Little Mix med zagonskim taborom na X Factorju. Little Mix je celo zmagal na tekmovanju in bil prvi v skupini, ki je zmagal.

5. Pisanje na nadlakti

Jesy Nelson je pustil tetovažo na bicepsu

Tetovaža: Notranjost Singerjevega levega bicepsa ima tetovažo pisave v gotskem slogu.

Pomen: Tetovaža Jesy Nelson na notranji strani zgornje leve roke je posvečena njenemu bivšemu zaročencu Jakeu Rocheu. Črnilo se glasi “Bilo je nekoč”. V intervjuju z Čudovita revija, je povedala,

“Res je grozljivo, a pred kratkim sem to naredil,”

“Ko sva se z Jakom prvič zbrala … preden sem zaspal, mi je povedal malo pravljično zgodbo o tem, kako sva se dobila. Tako da je res zgroženo, a je srčkano. “

6. Tetovaža ‘Rose’

Tetovaža leve podlakti Jesy Nelson

Tetovaža: Na notranji strani leve podlakti Jesy Nelson je velika cvetlična tetovaža.

Pomen: Tetovaža je sestavljena iz velike umetnine dveh vrtnic z brsti in listi, ki pokrivajo celoten del podlakti do komolca. Tetovažo je naredil umetnik Oliver Macintosh ob Frith Street Tattoo decembra 2013 v Londonu.

7. Tetovaža ‘Lobanja in vrtnica’

Tetovaža: Na zunanji strani leve podlakti Jesy Nelson je tetovaža velike lobanje in vrtnice.

Pomen: V svojo zbirko vrtnic je dodala Jesy, ki je ponovno obiskal tetovatorja Oliver Macintosh januarja 2014, da bi dobil lobanjo in vrtnico. Lobanja drži v ustih steblo vrtnice, ki z ene strani prehaja skozi oko, na drugi pa skozi usta.

8. Tetovaža ‘perje’

Tetovaža leve podlakti Jesy Nelson

Tetovaža: Avgusta 2015 si je Jesy Nelon tetovirala pero in oko na levi podlakti.

Pomen: Jesy nelson je na družbenih omrežjih delila svoje navdušenje in napisala:

“Vedno sem si želela tetovirati neverjetnega bangbangnyca in končno sem to storila včeraj,” ko je obiskala studio slavnega tetovatorja Bang Bang v New Yorku.

9. Simboli na prstih

Tetovaža: Februarja 2017 si je Jesy nelson na levi roki narisala šest simbolov, natisnjenih s šestimi simboli. Ima štiri obleke s krova igralnih kart, lopato na kazalcu, diamant na srednjem prstu, palico na prstancu in srce na roza ter krščanski križ na palcu in strelo na srednjem prstu.

10. Tetovaža ‘Keepers’

Tetovaža desne strani Jesy Nelson

Tetovaža: Jesy Nelson je razkrila črnilo na levi strani njenih reber Global Awards dne 1. marca 2018. Ki se glasi  “Čuvaji” v pisani pisavi, ki jo je naredil umetnik Gabby Colledge.

Pomen: Ta tetovaža je del ujemajočega se “Finders Keepers”Tetovaža s svojim fantom Harryjem Jamesom.

11. tetovaža ‘amor in Initials’

Tetovaža: Januarja 2018 je Jesy Nelson dobil tri tetovaže na členkih desne roke. Na kazalcu in prstancu ima začetnici E in J, na srednjem prstu pa besedo Amor. Tetovažo je naredil njen najljubši tetovator Gabby Colledge. Amor v latinščini, španščini in portugalščini pomeni “ljubezen”.

12. Tetovaža ‘Girl power’

Tetovaža leve lopatice Jesy Nelson

Tetovaža: Januarja 2018 je Jesy Nelson na tanko napisal branje tetovaže “Dekliška moč” na njeni levi rami od tattoo umetnika Gabby Colledge. 

Pomen: Kot članica britanske dekliške skupine Mala mešanica katerih glasba govori o tem, da ženske prevzamejo odgovornost in se postavijo zase ter jih naredijo samozavestne. “moč dekleta”Tetovaža je jasen prikaz gesla skupine. Pravi Jesy,

“Če je dekle ustrahovano, zlomljeno ali pa se počuti kot popolno sranje, če se lahko z našo glasbo počuti bolje … potem svoje delo opravljamo pravilno,”

13. Tetovaža ‘Rose’

Tetovaža desne roke Jesy Nelson

Tetovaža: Septembra 2017 je Jesy Nelson na zgornji strani zapestja desne roke dobila še eno tetovažo vrtnice.

Pomen: Črnilo je sestavljeno iz vrtnice z listi, ki pokrivajo večji del hrbta njene roke.

14. Tetovaža ‘Gun’

Tetovaža pištole na levi strani Jesy Nelson

Tetovaža: 4. decembra 2018 je Jesy od tetovatorja tetovirala pištolo, natisnjeno na zgornjem delu levega prsnega koša. Zaya Hastra.

Pomen: Jesyjevo črnilo pištole na njenem levem prsnem košu predstavlja ‘Moč‘Za pevca. Za to tetovažo je postala del žaljivih reakcij.

15. Tetovaža ‘Queen Of Hearts’

Tetovaža obraza Jesy Nelson

Tetovaža: Pevka Little Mix Jesy je pokazala svojo tetovažo obraza, natisnjeno na levi strani obraza blizu ušesa.

Pomen: Decembra 2018 je pevka spet odšla k tetovatorki Zayi Hastra na tržnici South City v Londonu, da si je na levi strani obraza kot poklon skladbi svoje skupine ‘tetovirala simbol kraljice src’Žena kot jaz‘Iz albuma LM5.