Tetovaže

15 najboljših umetnikov tetovaže v Torontu

Ne glede na to, ali imajo tetovaže posebno mesto v vašem srcu ali preprosto zato, ker na koži izgledajo zelo elegantno, so tetovaže odličen način, da pokažete svoje najgloblje občutke, če ste o tem res tiho. Toda pridobivanje nečesa trajnega na koži je prav tako velik posel in zagotovo bi si želeli, da bi izgledal odlično, namesto da bi to bil vaš sostanovalec. Torej, če živite v Torontu, vas bomo pokrili.

Čeprav je res, da so vsa umetniška dela precej subjektivna in os je veščina izdelave tetovaže, tukaj pa smo izbrali nekaj umetnika, ki je po mnenju prebivalcev Toronta eden najboljših v mestu in ki so odšli znak (dobesedno in metaforično) za celotno tetovažno skupnost, ki bi lahko tekmovala na mednarodni ravni.

Toronto je po vsej Kanadi znan po nekaj precej čudovitih tetovažnih trgovinah, prav iz Inka & Voda v Sveti Noir. Najboljše trgovine v mestu je mogoče najti po vsem mestu, saj so raztresene in ponujajo različne sloge in tehnike vse od tradicionalne umetnosti do sodobnih modelov. Ne glede na vaš okus, boste na teh vročih točkah lahko našli nekaj zase.

Če imate v mislih oblikovanje in ste po celem spletu iskali najboljše tetovaže v Torontu, naj vam povem, da ste končno pristali na pravem mestu! To je najtežji del potovanja in da vam poenostavimo stvari, smo pripravili ta seznam (seveda ne po vrstnem redu) ljudi, ki so se zaradi neverjetnih tetovažnih sposobnosti in izjemne predanosti presenetili v skupnosti tetovaž. ravni s svojim edinstvenim razmišljanjem in domišljijo. Poglej.

1. Danny, Tristen- Kronično črnilo

Vsebina (kliknite za skok)

 • 1. Danny, Tristen- Kronično črnilo
 • 2. Lean Steven- tetoviranje novega plemena & Piercing
 • 3. Pravin Arudsothy, Dakota- Studio Black Line
 • 4. Trgovina s spominki Pearl Harbor
 • 5. JD, Kevin- Ink and Water Tattoo
 • 6. Sveti noir
 • 7. Cysen- Studio za tetovaže Golden Iron
 • 8. Trgovina s tetovažami Chyba Ty- Okey Doke
 • 9. Lizzie Renaud- Speakeasy Tattoo
 • 10. Jay Decator- Prehodna tetovaža
 • 11. Todd Santos- Bambusova tetovaža
 • 12. Khan J- Ljudje s tetovažami
 • 13. Tetovaže abstraktne umetnosti & Piercing
 • 14. Tetovaža sedem kron
 • 15. Seughyun Jo, Keegan-FY Ink Tattoo Studio

Toronto Tattoo Studio

Chronic Ink je ena najboljših trgovin s tetovažami z razlogom. Umetnik pri Chronic Inku je eden izmed najbolj nadarjenih tatoo umetnikov, ki jih lahko najdete v mestu. So strokovnjaki na svojem področju, predvsem pa azijski/orientalski dizajn, Fineline in realistične črno -sive tetovaže. Trgovina se nahaja v centru Toronta, Ontario.

Christian, eden od umetnikov pri Chronic Inku, je precej velik fanatik tetovaž in njegove umetniške sposobnosti lahko rečejo, da je edinstven, kar bo preseglo vaša pričakovanja. Idejo vam bo oživil s svojo edinstveno skico. Chronic Ink svojim strankam ponuja tudi izjemne storitve prebadanja, pri tem pa upoštevajo vse higienske in čistilne protokole. Zagotavljajo tudi storitve odstranitve nekaterih pooblaščenih tehnikov. Posvetovanje pred izdelavo tetovaže je brezplačno in se lahko pozanimate o oblikovanju in tehnikah, ki jih uporabljajo.

Nazadnje svojim strankam ponujajo tudi nakit, ki je odlične kakovosti. Ponujajo ogromno različnih modelov.

Umetnik pri Chronic Ink je v glavnem specializiran za tehnike in oblikovanje, kot so Cvetje, Črno in sivo, Oko, Ptice, Portret hišnih ljubljenčkov, Old School Americana, Azija, Ribe, Blackwork, Narava, Large and Small, Fine Line, Script, Religious, Tribal , Grozljivke, barvni realizem, ilustrativne, naslovnice, piercing, akvarel/čopič, realistične, fantazijske in zahodne tetovaže, lasersko odstranjevanje tetovaž & Mikropigmentacija lasišča.

Toronto Tattoo Studio

Umetnik pri Chronic Ink je nagrajeni umetnik tetovaže v Kanadi. Strokovnjaki vas bodo uskladili z vašim najljubšim umetnikom tetovaž in ki se bo specializiral za tehniko, v kateri želite, da bi bil vaš dizajn. Imajo tudi 5 lokacij v Torontu, tako da so razpršeni po vsem mestu in ustvarite lahko kateri koli dizajn, ki ga želite kot.

Umetnik pri Chronic Inku bo delal s svojimi strankami že od prvih posvetov do konca. Lastnik z lastnimi besedami pove: »Naši umetniki sodelujejo z vami na vsakem koraku, od začetnega pogovora in razmišljanja o vaši ideji, do tega, da se ujemajo s pravim umetnikom za želeni slog tetovaže. Predani tetovatorji Chronic Ink Tattoo s svojimi veščinami ustvarjajo čudovito umetnost, ki vas bo presenetila. “

Če želite dobiti orientalske ali azijsko navdihnjene tetovaže pri Chronic Ink, sta Danny in Tristen Zhang popolna izbira za vas.

Danny vadi v neotradicionalnih tetovažah v azijskem slogu. Njegova podrobna zasnova je zelo zanimiva, saj prikazuje podobe fantastičnih, junaških, mitoloških figur in bitij, ki so drzna in narejena v širokem izboru odtenkov. Njegov portfelj je prisoten na uradni spletni strani Chronic Inka, vendar je tudi njegov Instagram zelo posodobljen, saj še naprej objavlja svoje zamisli o rokavih, rokavih za noge, velikih prsih in hrbtu ter tetovažah po celem telesu..

Tristen Zhang je soustanovitelj Chronic Inka in je strokovnjak za izdelavo tetovaž v azijskem slogu. Tristenovi izjemno zapleteni modeli slikajo čudovite, neustrašne in izmišljene figure in živali, predstavljene v čudoviti azijski značilnosti. Tristen ima razširjen izbor rokavov, rokavov za noge, velikih kosov prsnega koša in hrbta ter tetovaže po celem telesu.

Tetovaže v azijskem slogu so se z leti bistveno razvile in sodobne trgovine, kot je Chronic Ink, delujejo v neotradicionalnih stilih. Večina azijskih tetovaž običajno vključuje tri primarne komponente ali motive vetra, valov in ognja. Večina azijskih črnil ima nekatere ali vse te teme že v svojih ilustracijah. Sodobne tetovaže v azijskem slogu spadajo v dva glavna razreda: tradicionalne in neotradicionalne.

Toronto Tattoo Studio

Tradicionalne azijske tetovaže so najbolj prepoznavne po tetovažah celega telesa z izdelanimi, zapletenimi vzorci. Tradicionalne metode povzročajo disciplinirano tvorbo, ki predstavlja robove kosov. Po drugi strani pa neotradicionalni azijski modeli tetovaž izvajajo običajne oblike in motive, vendar so manj strukturirani in podpirajo temeljne silhuete telesa. Uporabljajo močne linije in barvne odtenke ter sodobne spremembe klasičnih vzorcev in idej, s katerimi izstopajo posamezne komponente.

Najboljša ilustratorja tetovaž Fine Line za kronično črnilo sta Jojo in Alexandra. Jojo je strokovnjak za tanke tetovaže, ki so zelo podrobne in uporabljajo zapletene vzorce. Njen portfelj na uradni spletni strani vsebuje veliko besedila s finimi črtami, skripte, ilustracije, enačbe ter 2D in 3D predmete. Njena besedila in scenarij so zelo lepi in berljivi, tudi če je majhen.

Alexandra je strokovnjakinja za tetovaže Fine Line in Flora. Njene veščine zelo natančno poudarjajo drobne upodobitve cvetja, zelišč, ptic in drugih živali. Njene natančno narisane tetovaže flore in favne so lepe. Oblikuje tudi besedilo, pisavo in simbole s finimi črtami.

Modeli tankih črt uporabljajo ravne ali ukrivljene tanke črte za izdelavo 2D ali 3D predmetov. Te ilustracije tetovaže prikazujejo obliko in obliko, ne pa barve, senčenja in teksture. Ustvarjajo zelo podrobne in strukturirane tetovaže, ki so minimalistične in niso tako razkošne. Izgledajo precej elegantno in diskretno in so nameščeni na majhnih mestih, kot so prsti ali ušesa.

Najboljša ilustratorja tetovaže Blackwork Ink sta Sebastian in Zeke. Sebastian je mojster v tetovažah Blackwork. Njegova zbirka izpostavlja zelo specifične, stilizirane in kompleksne oblike živali, lobanj, simbolov, figur, flore in geometrijskih vzorcev. Njegovi podrobno narisani vzorci so v mešanici velikosti.

Toronto Tattoo Studio

Zeke je strokovnjak za črno delo, pikčasto delo in portretne tetovaže hišnih ljubljenčkov. Njen izbor izpostavlja izjemno zapletene, stilizirane, sestavljene podobe živali, lobanj, simbolov, figur, flore, geometrijskih vzorcev in portretov hišnih ljubljenčkov. Njene drage slike so lepo predstavljene slike vašega ljubljenega partnerja, narejene v čudovitih značilnostih.

Črne tetovaže so precej drzne ideje za tetovaže, ki so narejene s črnim črnilom in so podobne risbam. Pogosto predstavljajo nekakšne geometrijske oblike ter figurativne oblike in predmete. Postali so splošno znani tudi kot modernistična interpretacija tetovaž polinezijskih plemen. Razvili so se v različne sloge.

Nekatere izmed najuspešnejših tehnik črnega tetoviranja so:

 • Geometrijsko
 • Zatemnitev
 • Negativni prostor
 • Dot delo
 • Plemensko

Najboljša ilustrativna tetovatorja Chronic Inka sta Amber in Lynsey. Amber je specializirana za ilustrativno oblikovanje, ki je datoteka s svetlimi barvami in prikazuje svoje sposobnosti. Njen portfelj je poln zelo stiliziranih in podrobnih modelov predmetov, ki so abstraktni, fantazijski, znanstvenofantastični, mitološki, pa tudi figur, živali in cvetličnih vzorcev. Zaradi tega je njen dizajn zelo privlačen in privlačen.

Lynsey je specialist za ilustrativno oblikovanje skupaj z učinki akvarela. Je strokovnjak za široko paleto modelov. Njen portfelj ima veliko pisanih slik in tradicionalnih modelov stare šole, cvetličnih, živalskih in abstraktnih modelov. V svoje modele je vključila tudi akvarel, tako da daje njenemu dizajnu čudovit učinek. Izdelamo jih lahko v poljubni velikosti.

Ilustrativne tetovaže lahko pomenijo vse, od tradicionalnega do realizma. Slog pa ima poseben drzen obris in zelo intenzivne barve. Lahko jih naredimo hiper realno in tehnično ter tudi z akvareli. ‘

Najboljši umetniki tetovaž realizma Chronic Ink so George, TK in Martin. George je profesionalec pri tetovažah črnega in sivega realizma. Njegova datoteka izpostavlja široko paleto materialov in velikosti, vse narejeno v veličastnem pogledu. Njegove kompleksne kompozicije združujejo modele živali in figure iz znanega sveta in neraziskane svetove.

TK je strokovnjak za črno -sive tetovaže fotorealizma. Dela z osupljivo paleto podob, ki vsebujejo ljudi, živali, svet, ki ga navdihuje narava, in druge predmete, upodobljene s podrobnostmi. Njegove teme in teme vključujejo veliko stvari iz resničnega sveta in domišljije, ki se zdijo, kot da bodo resnično izstopile iz podobe.

Toronto Tattoo Studio

Martin je strokovnjak za tetovaže črno -sivega fotorealizma, v njegovem portfelju pa so tudi velike in majhne slike, narejene v podrobnostih. Njegove tetovaže prikazujejo ljudi, živali, figurice, simbole, rastlinstvo in živalstvo. Njegove skice vključujejo fotorealistične podobe družinskih članov, hišnih ljubljenčkov, živali, verskih osebnosti, znanih umetniških del, pa tudi klasične in iznajdljive like.

Realizem, priznan tudi kot fotorealizem, velja za popolne in podrobne podobe primerjave v resničnem življenju. Te slike se razlikujejo od fotografije, čeprav jih je težko obvladati na papirju. Za izpopolnjevanje tega sloga porabijo leta/ To lahko storijo v črni in sivi barvi ali pa samo v barvah. Črno -siva slika ustvarja podobne učinke kot črno -bela fotografija. Barvne realistične slike potrebujejo več podrobnosti za ustvarjanje učinkov.

Chronic Ink Tattoo and Piercing ima štiri tovarne za tatoo na območju Toronta: Downtown, Eglinton, Markham in Mississauga. Lastnik podjetja pravi: »Znani smo po svoji strokovnosti in neverjetni umetnosti našega osebja. Naši umetniki ustvarjajo privlačne, lepo narejene tetovaže. Posebno pozornost posvečamo podrobnostim, tako da je vaša tetovaža čim bližje vašemu zamišljenemu dizajnu. Pridite in se prepričajte, zakaj imamo najboljše tetovaže v Torontu. “

Lokacija v Google Zemljevidih:

2. Lean Steven- tetoviranje novega plemena & Piercing

Toronto Tattoo Studio

Novo plemensko tetoviranje & Piercing je bil v mestu odprt od leta 1994 in je v industriji že več kot 2 desetletji. Imajo 7 nadarjenih in usposobljenih mladih umetnikov, ki ponujajo ogromno različnih modelov in spretnosti. Prav tako zelo dobro poznajo higienske in sterilizacijske prakse. Obstajajo strokovnjaki za modele, kot so plemenske, japonske in akvarelne tetovaže.

Igle in oprema, ki se uporabljajo v studiu, se uporabljajo samo za enkratno uporabo. Pred sestanki so tudi predhodno sterilizirali svojo opremo. Pomagajo strankam, da se v tem okolju počutijo varne in zaščitene ter uporabljajo tudi standardne materiale z visokim standardom. V svojem studiu ponujajo nakit, ki ima na izbiro različne možnosti.

Novo plemensko tetoviranje & Piercing redno preverja tudi zdravstveni odbor Toronta in nikoli ni bil neuspešen. Ponujajo tudi storitve, kot so piercing, touch-up, piercing pregledi in svetovanje za vse njegove zveste stranke.

Toronto Tattoo Studio

Nadarjena ekipa pri New Tribe Tattooing & Piercing je specializiran za stvari, kot so Cover-Ups, Tribal, Flowers, Traditional, Fine Line, Nature, Black and Grey, Haida, Traditional American, Religious, Portraits, Blackwork, Asian, Memorial, Lettering, Fantasy, Script, Realistic, Large and Majhne, ​​japonske, keltske, akvarelne, cvetlične in živalske tetovaže po meri & Piercing

Lean Steven je eden izmed nadarjenih umetnikov pri New Tribe Tattooing & Piercing in reče: »Živjo! Sem Leah Steven in sem tetovatorka s polnim delovnim časom. Rad delam linijsko, ameriško/neotradicionalno in vse, kar vključuje barvo, zato mi pošljite svoje ideje. “

Toronto Tattoo Studio

Nate, še en umetnik pri New Tribe Tattooing & Piercing je diplomiral iz umetniških fundacij in grafičnega oblikovanja, zato odlično razume barve, teksture, tehnične sposobnosti in način sestavljanja teh modelov. Njegovo znanje in veščine so združene z ljubeznijo do umetnosti in ogromnim navdihom iz narave, zaradi česar je Nate eden najperspektivnejših umetnikov pri New Tribe Tattooing & Piercing. Rad dela z barvami, vendar njegovi deli niso omejeni le na barve, rad dela s sivo -črnimi in enobarvnimi vzorci.

Toronto Tattoo Studio

Lokacija v Google Zemljevidih:

3. Pravin Arudsothy, Dakota- Studio Black Line

Toronto Tattoo Studio

Black Line Studio je v mestu od leta 2006 in je vrhunska trgovina, ki bo zelo dobro zadovoljila potrebe svojih strank. Ponujajo ekskluzivno paleto zbirk, ki temelji na vaših potrebah. Tetovator in piercerji so zelo usposobljeni pri svojem delu in želijo svojim strankam dati najboljšo izkušnjo.

Pravin Arudsothy je mojstrski studio Tattoo Master, specializiran za črno -sivo in portret živali. V studiu Black Line delajo s higiensko opremo, ki je za enkratno uporabo in je sterilizirana. Nameravajo vam predstaviti najboljšo različico svojih modelov. Studio je precej velik in zelo obsežen. Je precej prostornejša od drugih in ima zato tudi zasebno sobo. BlackLine Studio prav tako ponuja brezplačna svetovanja in darilne bone za svoje storitve rednim strankam.

Toronto Tattoo Studio

Umetniki v studiu Black Line so resnično izpopolnili svoje sposobnosti pri oblikovanju, kot so Custom in Flash, Large and Small, Body Art, Blackwork, Flowers, Traditional, Script, Nature Tattoos, Cover-Ups, Acne Scar, Removal, Airbrushed, Religious , Črno in sivo, Piercing, Hollywood Carbon Peel, Piercing & Reviv IV zdravljenje.

Ko bi radi dobili trajno kožo na telesu, bi morali dolgo in trdo razmišljati, preden se lotite oblikovanja. Prepričani boste, da ste srečni in zadovoljni s črnilom, ki ga imate, tako da vam ni treba hiteti, da ga prekrijete ali odstranite pozneje. Tako morate svoje raziskave opraviti pravilno in s Black Line Studiom vam ne bo treba dvomiti o sposobnostih umetnika. Lastnik studia Black Line pravi,

Tukaj, v studiu Black Line, je vsak od naših umetnikov tetovaž dobro podkovan v edinstvenem slogu. Toplo priporočamo, da rezervirate brezplačno posvetovanje med vami in umetnikom; med sestankom boste skupaj z umetnikom natančno prilagodili del glede na velikost in lokacijo, ki ju iščete, hkrati pa pojasnili morebitne pomanjkljivosti v oblikovanju in predlagali alternative …

Pravin Arudsothy se je rodil v Torontu, Ontario, risati je začel že od malih nog in se končno sprejel na Univerzo za likovno umetnost Waterloo, kjer je razvil svoje estetske izkušnje in spretnosti. Pravin se resnično zavzema za izboljšanje svojih spretnosti in si želi odkrivati ​​in analizirati nove stvari. Po tem, ko je bil slikar na stenskih slikah, se je Pravin leta 2013 začel ukvarjati s tetovažo tetovaž, kjer je takoj presegel. Od takrat tetovira. Čeprav je Pravin specialist za črno -sive portrete, je znan tudi po širokem in obsežnem naboru spretnosti in želji, da bi se s svojimi strankami naučil več, ne glede na to, ali gre za podrobno delo ali samo za tetovažo po scenariju.

Dakota se je rodila v Bellvilleu v Ontariju in je že od svojega desetega leta navdušena nad risanjem. Ljubezen do umetnosti ima že od malih nog, vendar se je odločil za filmsko izobrazbo na Toronto Film School. Študiral je fotografsko videografijo, želel je spremeniti svojo poklicno pot in se pridružiti industriji tetovaž, kjer dela že več kot desetletje.

Toronto Tattoo Studio

Vedno si prizadeva biti najboljša različica sebe in je znan po svoji drzni uporabi barv. Vendar včasih obožuje izdelavo gotskih modelov, romantičnih podob in živahnih ilustracij, ki bodo imele vpliv. Je prijazen in zelo prijazen do svojih strank. Želi, da njegove stranke ponosno nosijo njegovo delo.

Lokacija v Google Zemljevidih:

4. Trgovina s spominki Pearl Harbor

Toronto Tattoo Studio

Darilna trgovina Pearl Harbour vam bo zagotovo pokazala veliko vplivov iz južne pacifiške regije. Ne samo, da ima izjemno nadarjeno ekipo umetnikov, ampak ima tudi lepe umetniške predmete in oblačila za prodajo. Tako je to trgovina s tetovažami in trgovina s spominki naenkrat. Izdelke je ročno oblikoval umetnik studia.

Umetnik je zasnoval tudi veliko orodij in opreme, ki se uporabljajo v darilni trgovini Pearl Harbor. Darilna trgovina Pearl Harbor se nahaja na tržnici Kingston in je specializirana za veliko japonske umetnosti in umetnosti druge dobe druge svetovne vojne..

Lokacija v Google Zemljevidih:

5. JD, Kevin- Ink and Water Tattoo

Toronto Tattoo Studio

Od neverjetno zapletenih miniaturnih modelov tetovaž do podrobnih linijskih obrti imajo ti tetovažni studii Bloordale ter Yonge in Eglinton vse. Umetnik pri Inku & Water Tattoo nenehno privablja svoje elegantne stranke v prijeten, obsežen in (kar je najpomembnejše) Instagrammable studio za tatoo. Od fantastičnih neonskih napisov zunaj trgovine do pomirjujočih rožnato -belih sob boste zagotovo zadovoljni s svojimi znanimi in usposobljenimi umetniki tetovaž, kot sta Prairie Koo in Michael George Pecherle.

Toronto Tattoo Studio

Črnilo & Water Tattoo je ena najboljših tatoo trgovin v Torontu. Navdihuje ga ideja o individualnosti in subjektivni naravi vsake osebe in odličnosti. Prav tako so ponosni na svoje obrti in spretnosti skupaj s svojim profesionalnim odnosom. Telo zanje je celota in ustvarja neverjetne oblike, tako da tečejo skladno s kožo.

Toronto Tattoo Studio

Za umetnika, na Inku & Vsak korak Water Tattoo je zelo pomemben in uživajo v popravilu vsakega koraka. Po besedah ​​lastnika: “Črnilo & Water Tattoo je studio po meri. Vsa naša dela so edinstvena za posameznika. Preden nadaljujemo z nadaljnjimi koraki, bomo sodelovali z našimi strankami, dokler niso zadovoljni z našo zasnovo. “

JD, umetnik tetoviranja pri Inku & Water Tattoo je odličen in ima veliko strank pri stvareh, kot so Illustrative, Blackwork, Pop Culture, Floral, Script, Religious, Kipi, Animals, Skulls, Weapons, Cartoons. Medtem ko je Kevin še en umetnik pri Inku & Water Tattoo in je specializiran za Blackwork, ilustrativno, sablasno, živali, naravo, žuželke, lobanje, oblikovanje likov, gotsko pisavo, zatemnitev.

Toronto Tattoo Studio

Lokacija v Google Zemljevidih:

6. Sveti noir

Toronto Tattoo Studio

Holy Noir je tatoo studio, ki ga vodijo vse ženske. Je multidisciplinarni studio, kar pomeni, da je umetnik specializiran za več kot en poseben slog. Ustvarjajo tudi veliko sodobnih tetovaž. Studio je v bližini Trinity Bellwoods in studio se ponaša z velikim seznamom gostujočih umetnikov, ki so nekateri najbolj nadarjeni umetniki na svetu..

Toronto Tattoo Studio

Lokacija v Google Zemljevidih:

7. Cysen- Studio za tetovaže Golden Iron

Toronto Tattoo Studio

Golden Iron Tattoo Studio, ustanovljen v središču Doronta Toronta, se je razširil na tri obsežna področja, ki jih sestavlja več kot 20 umetnikov, ki prispevajo ogromno različnih tehnik. To preprosto majhno mesto se ponaša s profesionalci, ki se razlikujejo po slojih tetoviranja, vključno s črno -sivimi, plemenskimi in portretnimi. Tako kot vsi navdušeni profesionalci se tudi posadka podjetja Golden Iron zavezuje, da se bo zagotovila kar se da najbolj koristno, zato veste, da vaša tetovaža raste izredno izkušenega strokovnjaka.

Toronto Tattoo Studio

Golden Iron Tattoo Studio je bil ustanovljen leta 2011 in se nahaja v bližini osrčja Downton Toronto. Od takrat je prerasel v tri velike studie z različnimi lokacijami, tako da lahko do njega dostopate kadar koli želite. Tudi umetniki so zelo spretni v različnih oblikah. Vsi imajo isto strast do učenja in gojenja čudovitih modelov.

Umetniki v Golden Iron Tattoo Studiu imajo izkušnje tako v sodobnem kot v tradicionalnem dizajnu, v katerem so prejeli tudi številne nagrade in priznanja. To je zato, ker tatoo umetnik v Golden Iron Tattoo Studiu večino svojega časa porabi za razvijanje svojih mojstrskih sposobnosti in se razvija kot umetnik. Nenehno si prizadevajo ustvariti najboljšo umetnost, po kateri je studio znan. Golden Iron Tattoo Studio je takšen že od začetka. Lastnik pravi: »Pot nas je okrepila, zrasla in naredila v studio, kakršen smo danes; vzpon ni enostaven, vendar ga drugače ne bi imeli. “

Cysen, umetnica v Golden Iron Tattoo Studiu, je bila pri štirih letih vpisana v umetniško šolo. Njegove sposobnosti in naklonjenost umetnosti nikoli niso bile sporne in se vsakič znova začnejo z vsem srcem. Cysen se je sam naučil umetnosti tetoviranja, ki se je na svojem osebnem nivoju brez usposabljanja seznanil s tem poslom. Pravi: »Bilo je težko, a tudi zabavno na mazohističen način; bilo je kot uganka, ki sem jo morala sestaviti sama «. Njegov neusmiljen pristop, upoštevanje lastnosti in odločnost so mu dali moč in talent, da v tej trgovini ne le doseže rezultate; ampak naj si razširi pot do vrha.

Toronto Tattoo Studio

Cysen je svoje podjetje začel leta 2011, ko je nekaj let delal v nekem majhnem studiu v Torontu. Tam se je naučil več o tetovažah in ko je začel svoje podjetje, se je učil z zadetki in napakami. Umetnikom, ki delijo njegove sanje, je želel dati najboljšo izkušnjo. Prav tako je leta 2012 začel usposabljati druge umetnike, ki se želijo naučiti tetoviranja, zdaj pa ima v Torontu dva tatoo studia s široko paleto umetnikov, ki so tako strastni in predani kot on.

Prve nagrade na Toronto NIX tattoo konvenciji je dobil leta 2013 za položaj, kot je najboljša majhna in velika črno -siva tetovaža. To je v njem sprožilo ogenj, da bi bil produktivnejši in bi bil boljši, kot ga mora prekiniti vsakič, ko dobi nov projekt. Pravi: »Ni vam treba biti popoln umetnik; če sploh obstaja kaj takega. Ugotavljam, da je vedno prostor za rast in da za učenje nikoli ni omejitev. “

Začel je kot odličen umetnik, kjer se je odlikoval v azijskih tradicionalnih oblikah, nato pa se mu je zaljubil v realizem in črno -sive sloge. Tako so ga zelo zanimale različne vrste oblikovanja in se v različnih odlikuje. Zaradi svoje ljubezni in strasti do svojega dela in trdega dela je na konvencijah dobil številne nagrade, ki ga vodijo na neskončno pot, polno učenja in izboljšav.

Cysenov cilj je ustvariti prostor za to stranko in njenega umetnika, kjer lahko izrazijo svoje zamisli in skupaj delajo na modelih kot ekipa. Svoje stranke mora pustiti zadovoljne. S svojimi besedami pojasnjuje: »Ni občutka, da bi bil bolj nagrajen kot pomoč posameznikom pri uresničevanju njihovih idej; pa naj gre za spomin na ljubljeno osebo, pripovedovanje zgodbe ali preprosto olepšanje njihovega telesa s čudovitimi kosi, ki pomagajo izžarevati določeno zaupanje. “

Toronto Tattoo Studio

Že več kot desetletje je bil v tem tetovažnem studiu in je zrasel le kot umetnik, pa tudi kot oseba. Od takrat se nenehno uči in razvija ter v vsem stremi k popolnosti. To imenuje njegova evolucija. To je nekaj, kar ga razlikuje tudi od drugih na njegovem delovnem področju. Njegove zadnje sanje so, da bi izpopolnil umetnost, ki si jo je izbral za življenje, in še naprej gradil svoje znanje in sposobnosti na podlagi tovrstnega oblikovanja in z nagrajenim portfeljem.

Lokacija v Google Zemljevidih:

8. Trgovina s tetovažami Chyba Ty- Okey Doke

Toronto Tattoo Studio

Zanimivo je vedeti, da je bila Okey Doke Tattoo Shop nekoč super zabavna trgovina, kjer so gostje dobili tisto, kar dobijo. To pomeni, da bi dobili modele, ki so jim jih dali avtomati. Zdaj pa izdelujejo tako modele po meri kot tudi koncept, da dobite obliko, ki je zelo priljubljena in zabavna. Okey-Doke Tattoo Shop spodbuja tako vhod kot predhodne najave.

Toronto Tattoo Studio

Okey-Doke Tattoo Shop prosi svoje stranke, naj se dejansko zanesejo na umetnika, ki bo dal vse od sebe. Svojim strankam dajejo tudi ustrezna navodila in nasvete za izboljšanje. Po besedah ​​lastnika,

Lahko se zanesete na znanje in ustvarjalnost vsakega našega umetnika, da ustvarite edinstven dizajn samo za vas. Naša ekipa ponuja nasvete in smernice v celotnem procesu tetoviranja, ki vam pomagajo zamisliti svojo idejo, najti popolno umestitev in končno dobiti to sladko, sladko črnilo ! Dajte nam koncept, da ga uresničimo! Pišite nam v spodnjem razdelku ali nas obiščite na družbenih omrežjih.

Toronto Tattoo Studio

Lastnik in direktor Chyba Ty Tattoo v Katowicah na Poljskem je Leone svoje poslanstvo začel kot umetnik grafitov, preden je končal umetniško šolo. Njegov slog je zelo navdihnjen s tradicijo in koreninami ter ga spominja na dom. Rad riše z akvarelom, ročno skicira in grafiti. Njegove drzne linije, mehko senčenje in barvni odtenki se pojavljajo v estetsko in konceptualno čudovitih oblikah.

Kolanko, ki je že nekaj časa v industriji tetovaž, je bil vedno precej tradicionalist in se je poklonil ameriškim tradicionalnim modelom. Odločil se je, da bo združil veliko drznih debelih modelov s svojo najljubšo paleto barv, da bo njegov kos zelo živahen in zanimiv. Uporabil je tudi črno -sive učinke, zaradi česar je prava izbira za njegov slog.

Toronto Tattoo Studio

Lokacija v Google Zemljevidih:

9. Lizzie Renaud- Speakeasy Tattoo

Toronto Tattoo Studio

Speakeasy Tattoo je ena izmed točk, če se želite vrniti k osnovam in dobiti nekaj hipsterskega. Za oblikovanje se resnično osredotoča na umetnika. Odprta je do pozne noči, tako da lahko zadovolji potrebe vseh. Ima umetnike, ki delajo tako s tradicionalnimi kot sodobnimi slogi in celo z ročno oblikovanimi modeli. Ob dogovorjenem terminu bodo kadar koli delali, da bodo strankam ponudili tisto, kar iščejo.

Toronto Tattoo Studio

Lokacija v Google Zemljevidih:

10. Jay Decator- Prehodna tetovaža

Toronto Tattoo Studio

Jay Decator je lastnik trgovine Passage Tattoo in tetovira že več kot 25 let. Trgovina je zelo prijazna in daje svojim strankam visokokakovosten dizajn. S svojo tetovažo v Passage Tattoo ne morete zgrešiti. Imajo nekaj res izjemnih veščin senčenja, zaradi katerih je oblikovanje tetovaže zaživelo.

Toronto Tattoo Studio

Lokacija v Google Zemljevidih:

11. Todd Santos- Bambusova tetovaža

Toronto Tattoo Studio

Bamboo Tattoo je bil porabljen leta 2009, ko je Todd Santos, kanadski študent, ki študira v Avstraliji, slišal za tradicionalne tetovaže, zaradi katerih je šel še dlje v ta posel, nato pa se je odločil raziskati to starodavno metodo tetoviranja. Potoval je na Tajsko, da bi raziskal to tajsko umetnost.

Odkril je to tisočletno umetniško obliko, kjer iglo nanesejo na bambusovo palico in jo zataknejo v kožo. V tej tehniki je dobil bambusovo tetovažo s polnimi rokavi. Za dokončanje tega oblikovanja v Koh Changu je potreboval 5 dni in 45 ur. Ta seja mu je odprla oči in koristi, ki jih je obiskal, so bile neverjetne in očitne. Ta metoda ni imela krvavitev in kraste. Tudi čas celjenja je bil zelo krajši, zato je bil nad njim precej navdušen.

Toronto Tattoo Studio

Umetnost tetoviranja z bambusom se je odkar je prišla v sedanjo dobo, spremenila, vendar še vedno potrebuje natančnost in čas, da doseže najboljše možne rezultate. Na Tajskem je bilo precej razširjeno, tukaj v Severni Ameriki pa neznano. Angelina Jolie je to umetnost prinesla naprej, ko je odletela na Tajsko, da bi naredila tovrstno tetovažo s stilom in tehnikami bambusove tetovaže, ki je postala pomembna tudi v zahodni kulturi. Todd je vedel, da je tudi njegov čas, da se nauči umetnosti in jo prinese v Ameriko in Kanado, kjer bo to cenjeno.

Tako je leta 2009 s seboj v Toronto prinesel umetnost bambusovega tetoviranja in takoj dosegel uspeh. S pomočjo bambusove metode in strojev je pripomogel k oživitvi sanj več sto ljudi z lepimi sanjskimi posnetki na koži. Lastnik ima poglede in cilje za razširitev svojega poslovanja, kar bi mu prineslo več izkušenj.

Toronto Tattoo Studio

Ne samo, da delajo starodavno umetnost tetoviranja z bambusovimi palicami, ampak tudi izvajajo običajen postopek tetoviranja s strojem. Vendar je vredno poskusiti umetnost iz bambusa.

Lokacija v Google Zemljevidih:

12. Khan J- Ljudje s tetovažami

Toronto Tattoo Studio

Ta salon za tetoviranje je bil ustanovljen v Južni Koreji, zdaj pa ima prostor zase v bližini Bathursta in Duponta. Ostali so zvesti svojim koreninam in imajo različne sloge, ki so bogati z azijskimi vzorci. Svojim strankam pa ponujajo možnosti oblikovanja stilov in cvetličnih vzorcev, ki jih navdihujejo Američani. Znano je tudi, da se hitro napolnijo s strankami, ker imajo precej veliko povpraševanje po vetru. Tako spodbujajo k imenovanju.

Toronto Tattoo Studio

Zgodba o tatoo studiu, Tattoo People, sega daleč nazaj v Seul v Južni Koreji, ko so ga odprli v Hongdaeju, glavnem mestu Koreje. Khan J je odvisen od te prve tetovažne osebe in kmalu zatem je odprl eno v Busanu, ki je njegovo domače mesto.

Toronto Tattoo Studio

Medtem ko je industrija tetovaž v drugem svetu rasla, Južna Koreja še vedno ni sprejemala tetovažne kulture. Še vedno je bilo pod zemljo in veliko ljudi mora odpreti nezakonita podjetja. Potem ko je spoznal svojo ženo Jaclyn, sta se odločila, da se preselita v Kanado in tam leta 2014 odpreta Tattoo People v Torontu. Tako sta uspela deliti svoje strasti po vsej državi.

Toronto Tattoo Studio

Lokacija v Google Zemljevidih:

13. Tetovaže abstraktne umetnosti & Piercing

Toronto Tattoo Studio

Takoj, ko pridete v tetovaže abstraktne umetnosti & Piercing, čutijo navdušeni nad čarobnim vzdušjem tega studia. Je elegantna in super udobna. Mnogi ljudje pridejo zaradi prijaznih in super neverjetnih vibracij, ki so res super. Prijaznost umetnika v Abstract Arts Tattoos & Piercing je na drugi ravni. So izjemno nadarjeni, skromni in res kul ljudje, ki jih boste spoznali in zaradi katerih bi se počutili kot doma.

Toronto Tattoo Studio

Tetovaže abstraktne umetnosti & Piercings se nahaja v osrčju okrožja Art v Torontu. Abstraktna umetnost je bila v Torontu stalno zavezana referenca za umetniške tetovaže in licencirane piercinge. Po besedah ​​umetnikov: »Mi smo zdravstveno pregledani, izkušeni, profesionalni in ponosni smo, da smo najbolj prijazen studio v Torontu. Odprto 7 dni v tednu, pozni nočni termini so na voljo ob vikendih! ”

Toronto Tattoo Studio

Imajo umetnike, ki so usposobljeni za številne modele, kot so neotradicionalni, realizem, smeti polka, pikčasto delo/geometrija, živahna barvna dela in črna dela. Njihova posebnost pa je delo po meri. Njihove piercere tudi formalno usposablja najboljša in zelo izkušena skupina ljudi, ki za zagotavljanje najboljših rezultatov uporabljajo opremo najvišje kakovosti. Nakit iz titana in niobija uporabljajo predvsem za prvo piercing. V studiu je na voljo tudi eloksiranje.

Toronto Tattoo Studio

Lokacija v Google Zemljevidih:

14. Tetovaža sedem kron

Toronto Tattoo Studio

Ta tetovažni studio je zelo zaslužen zaradi svojih storitev za stranke in visoko usposobljenih umetnikov, ki niso le dobri v svojem umetniškem znanju, ampak tudi odlično razvijajo odnose s svojimi strankami. Ne glede na to, ali se boste odločili za prvo ali deseto zasnovo, se boste počutili kot doma. Poskrbijo, da bo vaše doživetje tetoviranja čim bolj prijetno.

So zelo profesionalni in kakovost umetnosti, ki jo dobite, tematiki ne bo pustila nič manj visokega. Ni čudno, zakaj je ta neverjeten tatoo studio eden najboljših in si zasluži posebno mesto na tem seznamu 15 najboljših umetnikov tetovaž v Torontu.

Toronto Tattoo Studio

Lokacija v Google Zemljevidih:

15. Seughyun Jo, Keegan-FY Ink Tattoo Studio

Toronto Tattoo Studio

Verjetno bo veliko manj ljudi, ki bodo zapustili ta studio manj kot zadovoljni, ker je umetnik tukaj zelo vešč. Ne privlači jih le neverjetno usposobljeno delo, ampak tudi ambient FY Inka. Umetniki na FY Inku bodo potrebovali toliko časa, da se posvetujejo, kolikor bodo želeli. Poleg tega kakovost zasnove nikoli ne bi bila kompromisna, zaradi česar bo zelo instagramirana.

Toronto Tattoo Studio

Razvoj FY Inka se je začel z nekaj fancy ozadij in nekaj res kul stvari. Ime se je rodilo in na podlagi tega je bila na mestu zgrajena trgovina. Z resnim trdim delom in predanostjo je FY Ink zrasel in se razvil v veliko več kot le v standardni studio za tatoo.

Po besedah ​​ponosnih lastnikov, ki pojasnjujejo spremembo imena iz Forever Ink v FY Ink, pravijo: “Naša trgovina je postala prevelika za našo prejšnjo lokacijo, zato je po mesecih in mesecih iskanja najdena nova. Nova lokacija si zasluži novo ime, širitev naše tetovažne trgovine pa se nadaljuje s FOREVER YOUNG INK, znanim tudi kot FY INK. ” Toronto Tattoo Studio Črnilo FY je sodobno, čisto in precej varno. Uporabljalo bo le kakovostne materiale, s katerimi boste naredili odlične stvari, ki jih naredite s stvarmi za enkratno uporabo, ki so najboljše za varnost. Umetnik je odličen tudi pri oblikovalskih sposobnostih. So spretni na svoj način in lastnik FY Inka pravi: »Naše osebje vam lahko pomaga uresničiti katero koli idejo, z našimi modeli tetovaž po meri lahko uresničimo katero koli vašo zamisel. Obisk pri nas vam bo pomagal razumeti in določiti pravo idejo za oblikovanje tetovaže. Z bogatimi izkušnjami se lahko počutite udobno, saj veste, da ste na varnem in da boste dobili točno tisto, kar želite. ” Toronto Tattoo Studio

Lokacija v Google Zemljevidih: