Tetovaže

15 najboljših umetnikov tetovaže v Melbournu

Tetovaže so resen posel, ki ga morate pravilno izbrati, ko izberete popoln dizajn za vas. Večino časa torej ne govorimo le o oblikovanju, ampak tudi o pravem mestu in pravem salonu, tako da lahko mojstrovino vnesete v nekakšno resničnost. Ko se odločite za pravo vrsto črnila, boste morali izbrati pravo vrsto kraja, ki bo ustrezal vašemu slogu in vam dal prilagojene kose, ki so bili ustvarjeni posebej za vas.

Namesto da bi zgolj googlali z »najboljšimi tetovažami v Melbournu«, porabili ure za iskanje popolnega in nato za naključno izbiro, zakaj ne bi dobili le seznama najboljših umetnikov v Melbournu? Mesto slovi po umetniškem užitku in ustvarjanju, kultura tetoviranja pa je tudi na vrhuncu z nekaj res neverjetnimi saloni za tetoviranje. Mesto bo ponudilo veliko možnosti, med katerimi lahko izbirate in ne bo ubilo malo raziskati, preden si priskrbite premišljen dizajn. Tako je tukaj nekaj najbolje izbranih tetovažnih trgovin, ki so znane po svoji največji predanosti, edinstveni ustvarjalnosti in premišljenem dizajnu. Poglej.

1. Tristan, Victoria- Alchemy Tattoo Studio

Vsebina (kliknite za skok)

 • 1. Tristan, Victoria- Alchemy Tattoo Studio
 • 2. Ben Koopman, Jad- Blue Lady Tattoo 
 • 3. Wade Johnston, Kane Berry- VIC Market Tattoo 
 • 4. Rowan, Jake- tetovaža tretjega očesa
 • 5. Kirk Jones, Vic James- Tetovaža za srečo
 • 6. Trevor McStay, Olivia Brumen- Dinamična tetovaža
 • 7. Hirosa, Jake- žrtve črnila
 • 8. Justin Acca, Andrew Timmins- Devils Ink Tattoo
 • 9. Zoe Wisdom, Matt Wisdom- The Melbourne Tattoo Co..
 • 10. Clare Clarity- Studio Hot Copper
 • 11. Andrew and Jane- Chapel Tattoo
 • 12. Pete, Mikey-Man’s Ruin Tattoo
 • 13. Stacey Molly, Josh Brennan- Tekočina v tekočem srebru
 • 14. Adam, tetovaža z ničelnim loncem
 • 15. Cholo, Rhys, Kate- Fine Line Tattoo

Melbourne Tattoos Studio

Alchemy Tattoo Studio je eden najboljših izbir v Melbournu. To je odličen profesionalni tatoo studio, kjer je umetnik zelo predan zagotavljanju najboljšega dela, ki ga lahko dobite. So tudi zelo prijazni in ne bodo pustili kamna na kamnu, da bi se vam čas splačal.

Melbourne Tattoos Studio

Alchemy Tattoo Studio skrbi, da upoštevajo vse standarde in protokole, ki jih za higieno in čistočo zagotavlja združenje za tetoviranje. Redno jih pregleda tudi zdravstveni svet v Melbournu. Poleg tega je njihov član ekipe v veliko pomoč pri ohranjanju takšnega okolja, v katerem se lahko njihove stranke počutijo varne in zdrave, medtem ko se sproščajo na stolu za tetoviranje. Umetnik bo z vami izdeloval tudi individualne modele, delal pa bo z vašimi idejami in jih izboljšal, preden vam jih bo predstavil, da boste resnično izstopali iz množice.

Melbourne Tattoos Studio

Alchemy Tattoo Studio deluje od leta 2012 in ponuja široko paleto modelov in kakovosti tetovaž, ki temeljijo izključno na potrebah in željah njihovih strank. Ekipa umetnikov v Alchemy Tattoo Studiu je izjemno mlada in nadarjena pri oblikovanju modelov po meri. Okolje v Alchemy Tattoo Studiu je super stimulativno in bi dalo dobre volje in energije.

Umetnik v Alchemy Tattoo Studiu je vešč predvsem tehnik, kot so geometrijske, neotradicionalne, realizem in japonska umetniška dela. Studio je registriran pri lokalnem zdravstvenem svetu v Melbournu in sledi vsem protokolom, ki bi jih morali. Umetnik bo skupaj s stranko ustvaril odličen dizajn in uresničil svoje sanje in idejo. Zagotavljajo tudi brezplačno posvetovanje, tako da se lahko bolje odločite, preden vstopite. Sprejemajo sprehode in sestanke.

Melbourne Tattoos Studio

Umetnik v Alchemy Tattoo Studiu je specializiran predvsem za takšne modele, ki so najpogostejši in povpraševani, na primer risanke, črno -sivi, tradicionalni ameriški, portreti, oči, živali, barvna dela, akvarel, scenarij, naravno, črkovanje, mandala, keltsko Tattoo, japonski, veliki in majhni, cvetlični, ptičji, spominski, plemenski, fine linije & Tetovaža Haida. Poleg tega se cene za najmanjšo tetovažo začnejo pri 90 USD.

Lokacija v Google Zemljevidih:

2. Ben Koopman, Jad- Blue Lady Tattoo 

Melbourne Tattoos Studio

Sprehodite se v mini New York City v središču Melbournskega CBD na Blue Lady Tattoo. Ta salon razširja svoje storitve in ponuja nekaj resnično kakovostnih tetovaž različnih tehnik, izrecno oblikovanih za vašo vožnjo. Umetniki tukaj so specializirani od neo-japonskih do risank bliskovitih risb, lahko celo razmislite o resnično načrtu po meri z vašo izbiro umetnikov, ki bodo z vami sodelovali pri največjem zadovoljstvu. Zagotavljajo tudi kozmetične tetovaže, kot je mikro-rezanje obrvi za tiste, ki jih resnično zanima.

Melbourne Tattoos Studio

Blue Lady Tattoo je množici v Melbournu odprl svoja vrata od leta 2015 in je od takrat ena najbolj uglednih trgovin v Melbournu. Če želite imeti visokokakovosten dizajn tetovaže z varnim in čistim okoljem, lahko pridete sem, ker so nadarjeni umetniki vedno pri svojem dizajnu. Imajo najnovejšo opremo in pripomočke za zabavo tudi vas.

Potrudili se bodo, da vam bodo pomagali in vam dali rezultate, ki jih iščete. Pojasnili vam bodo, kaj in zakaj nekaj počnejo ali uporabljajo določeno tehniko, tako da se zavedate vsega znanja oblikovanja. Pripravljeni so prisluhniti vašim potrebam in vašim zamislim ter jih s svojimi spretnostmi in osebnim pristopom, ki bi bil lahko edinstven, spremeniti v resničnost. Za svoje stranke sprejemajo sprehode in sestanke.

Melbourne Tattoos Studio

Umetniki v Blue Lady Tattoo so zelo dobrodošli in zelo nadarjeni, saj so strokovnjaki za številne vrste oblikovanja, zlasti za spomin, orla, oči, barvno delo, plemensko, keltsko, ptice, zmaja, cvetlične, črne in sive, portrete, fine linije , Črke, Mandala, Naravna, Akvarel, Žival, Srce, Japonščina, Haida, Cvet, Velike in majhne, ​​Scenarij, Tradicionalna ameriška tetovaža. Najnižji cenovni razred se poleg različnih stilov začne pri 120 dolarjev.

Lokacija v Google Zemljevidih:

3. Wade Johnston, Kane Berry- VIC Market Tattoo 

Melbourne Tattoos Studio

VIC Market Tattoo je v poslu od leta 1992 in je precej uveljavljen tattoo studio na ulici Victoria Street v severnem Melbournu. Umetnik na trgu VIC Market Tattoo ima več kot 70 let skupnih izkušenj, kar je eden od razlogov, da so tetovaže dobro prepoznane in priljubljene pri kupcih. Oblikovalci in umetniki v studiu od takrat izpopolnjujejo svoj nabor spretnosti in svojo estetiko v tetovažah.

Pozivajo tudi gostujoče umetnike, kar jim daje priložnost, da sodelujejo z najboljšimi svetovnimi umetniki in se naučijo več za razvoj svojih spretnosti. Eden izmed njihovih zelo priljubljenih umetnikov tetovaž je Wade Johnston, ki je specializiran za tehnike, kot so neotradicionalna, japonska, blackwork in dotwork, najbolj znana pa je njegova specializirana tetovaža s črkami in črkami. Uporabljajo tudi novo črnilo in opremo, da sledijo higienskim protokolom in da se stranke počutijo varne. Ko pridete na tatoo, vam celo ponudijo brezplačen posvet.

Melbourne Tattoos Studio

Vic Market Tattoo, ustanovljen leta 1992, je ena najbolj priljubljenih in najbolj izpopolnjenih trgovin s tetovažami v Melbournu. Po začetku prodajaln je bil Vic Market Tattoo nenehno vključen in vedno bolj naraščal na njihovem nenehno spreminjajočem se naboru spretnosti, ki je potreben na tako produktivnem področju, kot je tetoviranje. V tem času so si zagotovili mesto med tistimi, ki vodijo avstralsko tatoo.

Melbourne Tattoos Studio

Obseg najboljšega tetovatorja v Melbournu, ki je kiparil v stenah Vic Market Tattoo, je preširok, da bi vladal, kar vključuje nekatere izmed najboljših avstralskih ilustratorjev tetovaž. Ta baza spretnosti se povečuje, trenutno jo vodijo izjemno spretne sposobnosti umetnikov, kot so Wade Johnston, Tim Dywelska, Mark Lording, Chris Jones, Pablo Morte, Antony Von Ratcorpse in Lachie Grenfell.

Melbourne Tattoos Studio

Lastniki VIC Market Tattoo so tako prepričani o sposobnosti svojega studia, da pogosto trdijo, da je to najboljše, kar lahko dobite. Z lastnimi besedami: “Z več kot 70 -letnimi skupnimi izkušnjami pri tetoviranju ste lahko prepričani, da boste v Melbournu prejeli najboljše tetovaže, ki izžarevajo znake kakovostne izdelave, ko obiščete tetovažno ustanovo v Melbournu, kot je Vic Market Tattoo.”

Melbourne Tattoos Studio

Poleg tega lahko ustvarijo modele, kot so Blackwork, Fine Line, Traditional, Realistic, Dotwork, Cover-Ups, Biomech, Etching, Religious, Mandalas, Geometric, Tattoo Flash, Minimalistic & Plemenska tetovaža. Najnižji razpon tetovaž se začne pri 100-200 USD.

Lokacija v Google Zemljevidih:

4. Rowan, Jake- tetovaža tretjega očesa

Melbourne Tattoos Studio

Third Eye Tattoo je ena najbolj cenjenih tetovaž v severni regiji Melbourna. Imajo 10 notranjih tatoo umetnikov, ki so res izjemni. V salonu imajo svojo zasebno delovno postajo, ki je prav tako bogata in opremljena s slikami z vsega sveta, ki bodo navdihnile vaš naslednji kos. Ta čudovit tattoo studio pozdravlja vse različne vrste tetovažnih izkušenj in pozdravlja tako vhodne kot vnaprej rezervirane stranke.

Melbourne Tattoos Studio

Rowan je eden od umetnikov tetovaž pri podjetju Third Eye Tattoo, specializiran za stare in tradicionalne oblike. Ima več kot desetletje izkušenj. Jake, ki je strokovnjak za abstraktno dobesedno delo, tukaj dela že več kot 8 let in ima nekaj neverjetnih prijaznih vibracij.

Melbourne Tattoos Studio

Danny je še en umetnik tetoviranja pri podjetju Third Eye Tattoo, ki je specializiran za sveto geometrijo, mandale, plemenske in pikčaste umetniške oblike, ki jih je težko obvladati. S tetoviranjem se ukvarja že skoraj 2 desetletji.

Lokacija v Google Zemljevidih:

5. Kirk Jones, Vic James- Tetovaža za srečo

Melbourne Tattoos Studio

Ko se odpravite na tetovažo, bi morda potrebovali veliko sreče, toda s takšnim strokovnim naborom umetnikov v srečni tetovaži sem prepričan, da vsega tega ne bi toliko potrebovali. Umetniki na tečaju Good Luck Tattoo imajo zelo dobre izkušnje na svojem področju in svojim strankam natiskajo že od leta 2012. Tako so opremljeni s spretnostmi na strokovnem nivoju in ustvarjajo svetle, drzne, kakovostne tetovaže, ki zdržijo preizkus časa. Lahko nadaljujete in izberete vnaprej izdelan dizajn s seznama obsežne zbirke iz umetnikovega portfelja, ali pa so dovolj veseli, da vam ga prilagodijo. Kakorkoli že, umetnik pri Good Luck Tattoo je vedno na voljo svojim strankam.

Melbourne Tattoos Studio

Lokacija v Google Zemljevidih:

6. Trevor McStay, Olivia Brumen- Dinamična tetovaža

Melbourne Tattoos Studio

Dynamic Tattoo hrani 7 rezidenčnih umetnikov in je svoja vrata odprl leta 1991; zato vemo, da je to precej star tattoo studio v Melbournu. Tako proizvaja tudi nekaj najboljših črnil v mestu, ker ima umetnik dolgoletne izkušnje. Trevor McStay je bil tukaj zaradi svojih popolnih modelov v japonskem slogu. Je tudi ustanovitelj in lastnik Dynamic Tattoo. Poleg tega se lahko nadarjeni umetniki tukaj odlikujejo v vseh oblikah oblikovanja, od tradicionalnih ameriških do neotradicionalnih in sodobnih modelov.

Dynamic Tattoo od svojega začetka ni pustil kamna na kamnu zaradi visokih standardov, ki jih ponujajo. Nimajo samo umetnikov za tetoviranje, ampak tudi gostujoče umetnike, ki so mednarodno priznani, poleg tega pa domačemu umetniku daje priložnost za interakcijo in raziskovanje lastnih spretnosti. Njihov seznam gostujočih izvajalcev je naložen na njihovi uradni spletni strani.

Zavzetost in predanost svojim delovnim nivojem sta potrdila umetnika tetovaž in lastnik, ki pravi: »Vedno zagotavljamo, da svojim strankam vedno zagotavljamo kakovostno delo v varnem in čistem okolju. To vključuje uporabo najnovejše tehnologije sterilizacije in opreme za tetoviranje. Naši umetniki so na voljo, da se posvetujejo z vami, stranko, prilagodijo vaše zasnove in čim bolje vključijo vaše ideje. “

Melbourne Tattoos Studio

Trevor ima nedvomno že več kot 3 desetletja izkušenj z oglasom po vsej državi za te neverjetne japonske spretnosti. Še naprej si prizadeva za popolnost in uresničuje strast, ki jo je imel na začetku. Ima privilegij delati in se učiti pri nekaterih najboljših umetnikih tetovaž na svetu, zaradi česar je posnel svojo kariero. Delal je tudi po vsem svetu, najpomembnejša pa je Smilin ‘Buddha Tattoos, Kanada.

Pod vodstvom Paula Jeffriesa je začel svojo strast do tetovaž in si prizadeval za uspeh. Toda kljub temu, da ima za svoje delo priznan mednarodni ugled, še vedno potuje po vsem svetu in raziskuje. Rad je na tekočem z novimi slogi in najnovejšo opremo v skupnosti tetovaž.

Melbourne Tattoos Studio

Olivia je še ena umetnica tetovaž pri Dynamic Tattoo, ki dela in izpopolnjuje svoje sposobnosti od leta 2007. Idejo stranke želi z enakim naporom uresničiti v resničnem življenju, ne glede na to, katere sloge ali temo ste izbrali. Njena najljubša tema so človeški obrazi, živali, risani junaki in zlikovci, vendar pa rada naredi tudi nekaj res čudovitih cvetličnih vzorcev, zlasti vrtnic, ki so ji zelo srčkane.

Obožuje svetle barve in različne odtenke, za svoje stranke pa z veseljem naredi tudi črno -sivo senčenje. Prav tako rada ohranja svojo tetovažo pri življenju s pridihom ženstvenosti, kar je nekaj posebnega pri njenem delu. Je bolj izrazit in ustreza individualnosti stranke. Počuti se odlično, ko se uči in raziskuje v Dynamic Tattoo in se poziva, da se uči vsak dan svojega življenja in raste kot umetnica.

Matt je še en umetnik pri Dynamic Tattoo in se je začel učiti v studiu leta 2004. Prizadeva si, da bi se učil tudi pod vodstvom Trevorja McStaya, saj to vidi kot enkratno priložnost za učenje od najboljših v industriji. Rad dela na japonskih in azijskih stilih oblikovanja.

Melbourne Tattoos Studio

Zach, strokovnjak za stare šole, tradicionalne, polinezijske, geometrijske in maorske oblike, poleg zanimanja za slikanje in grafite je zelo nadarjen umetnik pri Dynamic Tattoo. Zach, rojen na Novi Zelandiji, se je preselil v Melbourne, kjer ga je vodil in usposabljal Trevor McStay, in od takrat dela v Dynamic Tattoo. V studiu je začel delati leta 2006 in vsak dan trdo delal, da bi izboljšal svoj slog in spretnosti.

Lokacija v Google Zemljevidih:

7. Hirosa, Jake- žrtve črnila

Melbourne Tattoos Studio

Umetnik pri Victims of Ink je tako nadarjen in samozavesten glede svojih tetovažnih veščin, da bodo ne glede na to, kaj prinesete pred njihove umetnike, v tem uspeli. Sprejemajo sprehode, vendar strežejo po načelu, kdo prvi pride. Priporočajo predhodne sestanke za boljšo izkušnjo v svojem elegantnem malem studiu. Ambient studia je zelo prijazen in sproščujoč. Umetnik se odloči za profesionalen odnos, ne glede na vse, vendar bi bil tam, kjer potrebujete navodila, in vas poklical.

Victims of Ink je bil ustanovljen leta 2009, najprej v Bay St, Port Melbourne. Umetniki v programu Victims of Ink so prišli sem z vsega sveta, da bi dobili najboljšo izkušnjo. Po besedah ​​lastnika: »Leta 2011 se je naš drugi studio odprl v Chapel St, South Yarra, zdaj pa domuje 10 umetnikov z vsega sveta. Naši umetniki pokrivajo različne sloge, umetniške vizije in vam z veseljem pomagajo, da svojo idejo spremenite v kakovostno tetovažo. “

Melbourne Tattoos Studio

Z najboljšimi umetniki so želeli izboljšati kakovost uporabniške izkušnje in so jim pripravljeni pomagati na vsakem koraku njihove tetovaže. Po njihovih besedah: »Imamo 8 umetnikov iz cele Avstralije in sveta, ki so vsi izkušeni v svojem slogu in umetniški viziji. Če niste prepričani, kje začeti, kliknite spodnji slog ali nas pokličite, da ugotovite, kdo bi bil najbolj primeren za vašo tetovažo. “

Hirosa je lastnica in ustanoviteljica podjetja Victims of Ink. Pred pristankom v Melbournu se je po vsej Evropi naučila različnih metod in tehnik tetoviranja, da bi postala dovolj sposobna in usposobljena. Njena prednost je v neotradicionalnem in japonskem slogu, vendar se odlično obnese tudi s črno-sivim dizajnom.

Melbourne Tattoos Studio

Jake je umetnik tetoviranja pri Victims of Ink že več kot desetletje in po celem Melbournu dela za boljšo izkušnjo in izpopolnjevanje svojih veščin. Je strokovnjak za oblikovanje carin z edinstvenim slogom. Njegova posebnost je pop kultura, neotradicionalno in tradicionalno delo in uživa v sodelovanju s svojimi strankami pri oblikovanju najbolj nenavadnega oblikovanja.

Marta, še ena umetnica pri Victims of Ink, je svojo kariero začela s tetoviranjem v Sydneyju, po letih prakse in predanosti svojemu delu pa se je odločila priti v Melbourne, da bi se lahko še bolj potisnila in se razvila kot umetnica. Rada dela s črnimi in sivimi sanjami ter barvami.

Melbourne Tattoos Studio

Meck, ki je svojo posebnost lagal v tankih linijah in šivanju, z lastnim slogom RGB, je črnil že 8 let. Začel je delati v Južni Koreji in po dolgih izkušnjah prišel na delo v Victims of Ink v Melbournu.

Lokacija v Google Zemljevidih:

8. Justin Acca, Andrew Timmins- Devils Ink Tattoo

Melbourne Tattoos Studio

Devils Ink Tattoo je vsekakor eden najbolj priljubljenih tatoo studiev v mestu, ki je svojim strankam odprl svoja vrata leta 2002. Imajo tri umetnike tetovaž, rojene v Melbournu, Justina, Andyja in Brendana, ki imajo izjemne izkušnje v tem poslu in so bili nagrajeni za enako tudi,

Ne glede na to, ali gre za hojo, ki jo navdihuje bliskovita umetnost ali oblikovanje po meri, ki je tradicionalno ali neotradicionalno, japonsko ali realistično portretiranje, je umetnik tukaj, da zadovolji vse posamezne potrebe. Fantje iz Devil’s Ink Tattoo se res potrudijo, da bi dosegli najboljše možne rezultate.

Melbourne Tattoos Studio

Lokacija v Google Zemljevidih:

9. Zoe Wisdom, Matt Wisdom- The Melbourne Tattoo Co..

Melbourne Tattoos Studio

Melbourne Tattoo Co. je čim bolj eleganten. Ustanovljen v zgodovinski stavbi, je malo težko priti sem, vendar čaka na barvito in vabljivo platformo za tiste, ki so tam prišli. Zgrajena je na izjemni kakovosti dela in strasti do čistega in higienskega ateljeja ter dolgotrajni estetiki, v kateri umetnik v studiu odlikuje. Naročniki temeljijo na odprtosti in razumevanju umetnikov. Devet rezidentov v Melbourne Tattoo Co. je najboljši, ki ga imajo, in so rezervirani za mesece vnaprej.

Melbourne Tattoos Studio

The Melbourne Tattoo Co., ki se nahaja v osrčju Melbourna, je dom Matta in Zoe Wison, ustvarjalk tega posebnega tetovažnega studia. Imajo 25 let skupnih izkušenj in strast do estetike in etičnega dela. Zgradili so skupaj s čudovitim mestom za ljubitelje umetnosti in stranke. Melbourne Tattoo Co. se nahaja v Somerset Placed, ki je mirna soseska v osrčju mesta Melbourne.

Melbourne Tattoos Studio

Najboljša izkušnja tetoviranja se lahko zgodi le, če je v to vključeno veliko skupnih ciljev, razumevanja, komunikacije in znanja. Umetnik v The Melbourne Tattoo Co. ima prijazen in prijeten prostor za svoje stranke, zaradi česar se počutijo super udobno in daje svojim zamislim platformo za ustvarjanje nečesa, kar traja vse življenje.

Melbourne Tattoos Studio

Umetnik pri The Melbourne Tattoo Co. je eden najbolj usposobljenih v Melbournu, zato ne preseneča, da so rezervirani več mesecev vnaprej. Omogočajo pa tudi vhode, vendar delujejo samo na podlagi prvega, ki prvi prispe. Lahko greš tudi tja, da občuduješ stene, ker so tam tiho visela nekatera njihova najboljša dela. Izbirate lahko med portfeljem umetnikov na spletu ali na steni.

Melbourne Tattoos Studio

Lokacija v Google Zemljevidih:

10. Clare Clarity- Studio Hot Copper

Melbourne Tattoos Studio

Hot Copper Studio je dom sedmih najboljših umetnic v Melbournu, tako da se lahko ljubitelji umetnosti počutijo udobno s svojo obliko umetnosti. Vendar pa so tudi moški več kot dobrodošli. Običajno je množica, umetniki pa so precej zaposleni, zato se morate vnaprej naročiti.

Vsak tetovator v studiu Hot Copper je usposobljen za nekakšen poseben dizajn ali umetniški slog, ki je popoln, če še niste prepričani, kaj želite, vendar bi radi eksperimentirali. Lahko zadovoljijo vse vaše potrebe, od svetlih in lepih modelov do realističnih in geometrijskih vzorcev, ki so abstraktni. Studio Hot Copper je blizu postaje Coburg in je zato zelo dostopen njihovim strankam.

Melbourne Tattoos Studio

Lokacija v Google Zemljevidih:

11. Andrew and Jane- Chapel Tattoo

Melbourne Tattoos Studio

Na celotnem območju Melbourna ni nič takega kot Chapel Tattoo. Ta majhen in eleganten studio za tetoviranje, ki se nahaja v središču mesta, je specializiran za japonske, tradicionalne in nove tradicionalne oblike umetnosti skupaj s plemenskimi vzorci itd. So eden najbolj uveljavljenih tatoo studiev v mestu. Umetnik lahko dela na široki paleti modelov in bi skupaj z vami upodobil najboljše kose. Za svoje modele uporabljajo samo opremo za enkratno uporabo. Nudijo tudi lasersko odstranjevanje tetovaže, če morate odstraniti dizajn.

Melbourne Tattoos Studio

Chapel Tattoo je bil ustanovljen leta 1994 in delavnica trenutno zabava 13 tetovatorjev, ki vadijo v tradicionalnem, japonskem, vzhodnem, plemenskem in portretnem dizajnu. Ponujajo in delajo po navodilih svojih strank, da dosežejo sredino in popolnost pri svojem delu.

Melbourne Tattoos Studio

Chapel Tattoo je precej čist in ima sterilno okolje. Upoštevajo vse protokole o higieni in čistoči, ki jih zagotavljajo lokalne oblasti. Igel ne uporabljajo dvakrat. Skozi leta je Chapel Tattoo resnično pomagal vzpostaviti nekakšen ugled zase. To je skupaj z njihovo prijazno in prijazno delovno etiko eden najboljših posnetkov, ki jih lahko dobite v Melbournu.

Melbourne Tattoos Studio

Lokacija v Google Zemljevidih:

12. Pete, Mikey-Man’s Ruin Tattoo

Melbourne Tattoos Studio

Ne glede na to, kakšen slog želite, da ima vaš dizajn tetovaže, umetnik pri Man’s Ruin Tattoo. je za vas vse pokrito. Lahko nadaljujete in pridobite tradicionalni dizajn za prikrivanje, vse sodobne različice in nekatere druge modele, ki jih je ustvaril ta večplastni umetnik. Zagotovo bodo uresničile vaše sanje, kar je najboljši del tega tetovažnega studia. To je vse zaradi njihovih natančnih veščin in občutljivega šivanja.

Mans Ruin Tattoo & Piercing je bil stalni kraj za spremembe vsakogar v Ashevilleu v Melbournu od leta 2001. Imajo samo žensko osebje, studio pa je že 18 let nazaj v mnogih kategorijah glasoval za enega najboljših v Nashvillu. Umetnica pri Man’s Ruin Tattoo pravi: »Smo ženski studio, ki je že 18 let zapored izbran za enega najboljših v Ashevilleu v več kategorijah. Upravljamo z majhnim in osebnim prostorom, ki nam omogoča, da poznamo vse naše stranke in ustvarimo vez. Naše stranke smatramo za svoje prijatelje in upamo, da tudi vi čutite enako do nas. “

Heather Ruin je lastnica in umetnica za tetoviranje, ki je specialist za oblikovanje, ki ga želite. Jenn Sumo je prebivalec piercinga že več kot 12 let in ima odlične piercing sposobnosti. V WNC imajo in hranijo najobsežnejšo paleto nakita za telo. Imajo tudi 14k zlata, titana, 316 lvm jekla, organske snovi in ​​celo nakit iz kamna in stekla. Lahko pa obiščete tudi studio, kjer si lahko ogledate umetnost in draguljarje, ki jih ponujajo.

Melbourne Tattoos Studio

Ponosni so, da imajo v Melbournu najboljšo ekipo, ki je po svojih najboljših močeh zelo vrhunsko usposobljena. Odlikujejo se tudi v mnogih stilih, ki jih povedo s svojimi besedami,

Imamo ustvarjalno ekipo najboljših tetovatorjev v Melbournu, ki delajo tukaj s polnim delovnim časom in so specializirani za oblikovanje tatoo po meri, tradicionalno, geometrijsko, japonsko, črno-sivo, pikčasto in prikrivanje. Naša dinamična tetovaža v Melbournu ponuja eno največjih sort v Avstraliji.

Ponujajo vstopne storitve in storitve, ki temeljijo na sestankih, zato pritegnejo veliko ljudi. Vendar so včasih preveč rezervirani in raje predlagajo, da namesto tega rezervirate termin. Po njihovih besedah,

Sprehodi so več kot dobrodošli, vendar predlagamo, da se dogovorite za sestanek v naši prometni trgovini s tetovažami St Kilda, da zagotovite, da lahko rezervirate enega najboljših umetnikov tetovaž v Melbournu. Imenovanja in posvetovanja so možna po e -pošti ali telefonu ali pa preprosto pojdite navzdol in si oglejte naš profesionalni in prijazen studio za tatoo v St Kildi.

Melbourne Tattoos Studio

Pete je umetnik tetoviranja od leta 2005 in njegov stil se je razvil tako, da temelji na svežih in enostavnih starih tetovažah, pa tudi na pikčastem delu in črni barvi. Njegova motivacija in navdih sta stari umetnik od dvajsetih do štiridesetih let prejšnjega stoletja, kot sta Percy Waters in Fred Marquand. V zadnjem času pa ga je množično animirala bliskovita tetovaža iz 70 -ih iz ekvivalentov Picture Machine in JD Crowe. Ukvarja se tudi s številnimi starimi tetovažnimi spomini in spominki, kot so izbrane vizitke in acetati iz umetnikov tetovaž iz antične dobe. Vsi tatoo spomini so razstavljeni na Man’s Ruin Tattoo v St Kildi.

Mikey, še en umetnik v Man’s Ruin Tattoo, je odraščal v južnem Londonu in se v svojih dvajsetih letih preselil v Melbourne v Avstraliji. Tetoviranje je začel leta 20011 in ima več kot desetletje izkušenj. Tatoo raje dela tradicionalno in črno. Ko ni v studiu ali na delu, čas preživi doma s svojo majhno družino.

Melbourne Tattoos Studio

Lydia je v tej tetovažni industriji od leta 2016 in tudi v Man’s Ruin Tattoo, Avstralija. Uživa v delu s pikami, črno -sivimi in stiliziranimi portreti. Vpliva na oblikovalce, kot je Norman Lyndsay, pa tudi na modele Art Deco, znanstvene ilustracije, naravoslovje in taksidermijo. Razen tetoviranja, rada raziskuje delo z možem in preživi čas doma.

Rojen in ustanovljen na Novi Zelandiji, je Jason še en umetnik pri Man’s Ruin Tattoo in Avstralijo kliče domov od leta 2006. Svoj tetovažni poklic je začel leta 2012, do leta 2019 pa se je odločil za napredek v Melbournu. . Jasonov glavni magnetizem izvira iz obdobja starih umetnikov tetovaž. Ko ni na tetovaži Man’s Ruin, rad preživi čas doma z ženo in mačkami.

Melbourne Tattoos Studio

Lacey je ena nadarjenih umetnic za tetoviranje pri Man’s Ruin Tattoo, ki se v studiu že dolgo ukvarja z neotradicionalnimi oblikami, rad pa se ukvarja tudi z geometrijskimi in ilustrativnimi oblikami. Črnila je od leta 2013 in njene vplivne storitve iz sloga secesije, japonske kulture in naravnega sveta. Obožuje ustvarjanje domiselnih modelov, ki se zdijo vizualno čudoviti, kolikor je mogoče. Ko Lacey ni na Man’s Ruin Tattoo, si želi hoditi na koncerte, srkati kavo, slikati, potovati in preživeti čas s svojimi psi.

Lokacija v Google Zemljevidih:

13. Stacey Molly, Josh Brennan- Tekočina v tekočem srebru

Melbourne Tattoos Studio

Za edinstveno doživetje se lahko pogovorite z umetnikom v Liquid Silver Tattoo, ki ponuja velike zasebne sobe za oblikovanje. Lahko se odpravite tja in se sprostite ob gledanju televizije z oddajo ali filmom po vaši izbiri. Ponujajo vam tudi možnosti za zmanjšanje bolečin, tako da res ne morete skrbeti in se osredotočiti na to, kar želite dobiti, ne glede na to, kako velika je.

Umetniki pri Liquid Silver Tattoo so znani po tem, da izvajajo svoje individualne sloge, ne glede na to, koliko spretnosti imajo. Imajo ugled ali dajejo življenje vaši domišljiji. Delajo ročno in tradicionalne modele, skupaj z neotradicionalističnimi modeli, realizmom, barvnimi vzorci, vse to lahko vidite na istem mestu. Liquid Silver Tattoo je tako zelo edinstven tattoo studio, ki je postavljen sredi Melbourna.

Po besedah ​​lastnika: »Veliki, drzni, sveži in novi smo oktobra 2011 začeli poslovati, vendar pa se naš studio ponaša z bogatimi izkušnjami s tetoviranjem, pri čemer je eden od lastnikov že več kot 25 let vodil še en uspešen tattoo studio. Naši umetniki so izbrani ne le zaradi svojih umetniških sposobnosti in izkušenj, ampak tudi zaradi raznolikosti stilov. “

Melbourne Tattoos Studio

Stacey Molly v podjetju Liquid Silver Tattoo naredi čudovite tetovaže z rokami, vendar je tudi strokovnjakinja za oblikovanje strojnih tetovaž. Pri spretnostih in sposobnostih ima veliko vsestranskosti in prilagodljivosti. Že leta se je učila umetnosti ročno izbiranja in geometrijskih vzorcev. Ukvarja se tudi s oblikovanjem kane. Oblikuje vse edinstvene sloge za svoje stranke in skrbi za individualne potrebe vsake osebe.

Melbourne Tattoos Studio Josh Brennan. izredno nadarjen umetnik pri Liquid Silver Tattoo je diplomiral na Hunter St Tafe v Newcastlu, leta 2007 pa je začel delati kot tetovator. Služil je v številnih znanih studiih v NSW in Victoria. Josh je resnično ustvarjalen in prilagodljiv ter v trgovino Liquid Silver Tattoo prinaša veliko predhodnih izkušenj s črno -sivim realizmom, barvnim realizmom in krepkim tradicionalnim slogom. Melbourne Tattoos Studio

Joel Kelly že nekaj časa dela v industriji tetovaž in je zdaj usposobljen, saj je spodoben. Stil, ki mu sledi Joel, je od neotradicionalne do tradicionalne orientalske umetnosti, navdušuje pa ga tudi vrsta kaligrafije po meri z uporabo scenarija in barvnega dela.

Mati je še en neverjeten umetnik pri Liquid Silver Tattoo, ki je sposoben ustvariti osupljiv tradicionalni slog in gladko črno -sivo umetnost z edinstvenimi zmožnostmi in veščinami v realizmu, skriptami po meri in tetovažami, ne glede na njihovo velikost. Je precej vsestranski in je sposoben narediti nekatere res tanke tetovaže, ki so tudi zelo natančne in čedne. Zelo rad tudi senči.

Lokacija v Google Zemljevidih:

14. Adam, tetovaža z ničelnim loncem

Melbourne Tattoos Studio

Crucible Tattoo slovi po svojem lahkem in prijaznem ambientu in okolju. To je prvi studio za tatoo lastnikov queer v Melbournu, ki ima varno okolje ali ne kategorijo spola. Ne razlikuje med spolom, vero ali drugimi in enako obravnava vse. Imajo tudi studio, primeren za invalidske vozičke, in veganske možnosti za črnilo. Umetnik v tem studiu je tudi zelo raznolik in je specializiran tudi za kakršno koli oblikovanje. So strokovnjaki za tradicionalne, zahodne in fine linije. Po besedah ​​lastnika: “Pozdravljeni! Smo Crucible Tattoo Co., prvi studio za tetovaže v queer v lasti Melbourna. Odprti smo od novembra 2015 na 309 Racecourse Road v Kensingtonu v Narrmu / Melbournu.

Melbourne Tattoos Studio

Njihov cilj je ustvariti varen prostor za ljudi, da bodo lahko v celoti razumeli in uživali v umetniškem procesu s svojimi strankami. Lastnica, ki je tudi queer, pove v intervjuju,

Ponosno priznavamo tradicionalne lastnike zemljišč, na katerih je ta trgovina, in se spoštujemo starešine, pretekle, sedanje in nastajajoče. Upamo, da bomo ustvarili varen prostor, kjer se bodo lahko vsi počutili prijetno in dobrodošli, ne glede na njihov spol, spolnost, raso, invalidnost ali kateri koli drug dejavnik, zaradi katerega bi se lahko počutili neprijetno ali nevarno v nekaterih običajnih tetovažnih studiih. To nam omogoča, da sodelujemo s strankami pri izdelavi tetovaž, nad katerimi smo lahko navdušeni.

Melbourne Tattoos Studio

Ta studio so naredili prijazen za vse, zato ne glede na to, kdo ste, s kakršno koli invalidnostjo ali raso, vero, spolom, imajo rešitve ali vse. Težave se lotevajo zelo subtilno. Po njihovih besedah,

Naš studio ponuja zasebne in polzasebne sobe za tetoviranje ter je dostopen za invalidske vozičke in sprehajalce. Naši prijazni umetniki vključujejo queer, trans in POC folk, ki so na voljo za delo po vaših željah. Izvajamo tudi sprehode!

So tudi nadiniciativni in verjamejo, da je to edini način za boljši dizajn. Brez dobre komunikacije ne moreš biti pravi umetnik. Svoje stranke spodbujajo, da so bolj odprti do umetnikov, da lahko bolje razumejo svoje zasnove, če pogledajo v svoja bitja. Dodajajo,

Kot umetniki z veseljem razpravljamo o posameznih idejah ena na ena s strankami, prav tako pa želimo biti kulturno občutljivi glede posnetkov, ki jih uporabljamo. Naš studio si prizadeva biti telesno pozitiven, LGBTQI prijazen in SW prijazen, naš postopek tetoviranja pa lahko na željo stranke postane veganski.

Melbourne Tattoos Studio

Najnižja cena studia je 150 USD. Umetniki tukaj zaračunajo med 150 in 200 USD na uro. Običajno bodo zaračunali površino kosa za nič manj kot 4-5 ur in nadaljevali s ceno na uro, ko preseže 4-5 ur. Z veseljem si bodo prizadevali, da bodo vedno delali v okviru danega proračuna, da se bodo lahko počutili dovolj udobno, da se bodo o tem pogovarjali na prvem sestanku.

Melbourne Tattoos Studio

Umetniki pri Crucible Tattoo so zelo prijazni, z veseljem bi neposredno odgovorili na vsa vprašanja. Ne oklevajte in jih pokličite, preden pristanete v studiu.

Lokacija v Google Zemljevidih:

15. Cholo, Rhys, Kate- Fine Line Tattoo

Melbourne Tattoos Studio

Umetnik pri Fine Line Tattoo je od takrat, ko so prispeli sem, resnično prevzel celotno tetovažo v Melbournu. Ime studia namiguje, v kakšen dizajn se resnično ukvarjajo. Znani so po svoji popolnosti in podrobnostih. Med bivanjem pri njih bodo poskrbeli, da se boste počutili čim bolje in se počutili kot doma.

Cholo ima svoje strokovno znanje o črnih črnih tetovažah s pozornostjo do posebnosti, subtilnosti in natančnosti. Svojo strast do tetovaže je našel v pismih Grafittija, ko je bil še v srednji šoli, na to pa je njegovo delo močno vplivalo. Delal pa je s strankami, ki so zahtevale kurzivne črke s finimi črtami, in tako se je tudi tega naučil in nato pri tem blestel.

Melbourne Tattoos Studio

Takole je našel svoj slog. Takoj, ko je ugotovil, kje ležijo njegove veščine in sposobnosti, je večino časa porabil za to, da je nad tem prevzel nadzor in ga sčasoma obvladal. Po njegovih besedah,

“S tem sem postal bolj samozavesten in v te kose sem začel vnesti svoj prid,” pravi Cholo. »Takrat sem se res lotil veliko dela pri oblikovanju in opravljanju manjših in čisto finih linijskih del. Mislim, da mi je stranka na veliko načinov pomagala uresničiti moj slog, prav tako pa so mi ga pomagali izboljšati s svojo ustvarjalnostjo. Tu je bil moj talent, zato sem večino svojega časa porabil za to, da je bila ta veščina čim bližje popolnosti. “

Rhys je še en umetnik tetoviranja pri Fine Line Tattoo in se je preselil iz majhnega obalnega mesta v veliko mesto Melbourne, da bi začel svoj tetovažni poklic. Od takrat tetovira in je pri tem poskušal biti čim bolj vsestranski. Ponosen je, da lahko oživi kakršno koli idejo. Torej, ne glede na obliko stila tetovaže, ki jo želite, bo to zmogel. Resnično je navdušen nad tetovažami in vedno se lahko znajde, da počne nekaj, kar je povezano z umetnostjo, tudi ko ni v studiu. Prav tako je opravil tečaj digitalne umetnosti in slikanja.

Melbourne Tattoos Studio

Kalula je znana tudi kot Kate, je še ena ročna umetnica pri Fine Line Tattoo in je svojo ustvarjalno kariero začela samostojno pri grafičnem oblikovanju in ilustraciji. Rada dela predvsem s portreti in slikami. “Rad opazujem, kako moj slog raste, zajemam nove medije in navdihe, ustvarjam nekaj sanjskega stanja in prepričanja,” pravi.

Kalula je vedno navdušen nad telesnimi spremembami, zlasti s tetovažami, in to se je iz grafičnega oblikovalca spremenilo v umetnika tetovaž. Po njenih besedah,

»Ustvarjanje nečesa edinstvenega za vsako stranko je zame zelo pomembno, delo z vsakim posameznikom, da bi dosegli svojo vizijo, je zahtevno, a nagrajujoč del tega, kar počnem. Rada spoznavam nove ljudi, ljudi, s katerimi običajno ne bi imela priložnosti, da bi se pogovarjala ena na ena. Rad poslušam njihove zgodbe in se povezujem z vsemi sloji družbe.

Ker se spomnim, da sta bila moja najljubša stvar flora in favna, so morska bitja zelo na vrhu seznama. “

Kalula se je resnično veselila, da bo kar najbolje, in na mizi upodobila nekaj odličnih modelov. Želi si tudi, da bi ljudje videli, kako posebna je ta starodavna umetnost.

Melbourne Tattoos Studio

Cene tetovaž so odvisne od umetnikov do umetnikov, zato ima Cholo najmanj 250 USD. Vsi drugi umetniki bodo imeli najmanj 150 do 200 dolarjev, vendar bodo končni stroški odvisni od dela, velikosti, lokacije, podrobnosti in umetnika. Če želite izvedeti več natančnosti glede cene, lahko dejansko pošljete e -pošto z vprašanjem podrobnosti o ceni, tako da navedete natančne meritve vaših modelov in stilov tetovaže. Po besedah ​​lastnika: “Radi bi, če vključite čim več informacij, da vam lahko posredujemo naslednji razpoložljiv termin in cenovni razred.”

Melbourne Tattoos Studio

Prav tako prosijo, da omenite nekaj modelov ali idej, nekaj referenčnih slik, velikosti, idej za umestitev, želene datume tetoviranja in imena umetnikov, da bodo lahko bolj udobni, če vam predlagajo.

Lokacija v Google Zemljevidih: