Tetovaže

15 najboljših umetnikov tetovaže v Gold Coastu, Queensland

Tetoviranje je vedno bolj nastajajoča oblika umetnosti, s katero ljudje izražajo različne vrste čustev. Nekateri si tetovirajo v spomin nekoga pomembnega, nekateri v zahvalo, nekateri v stalni opomnik, drugi pa si tetovirajo samo zaradi njihove estetske vrednosti. S tako veliko vrednostjo, ki jo imajo, je zelo pomembno imeti ustrezne informacije o najboljših umetnikih tetovaž v vaši regiji, ta članek pa bo naredil prav potrebno, saj bo navedel nekaj najboljših tatoo umetnikov v Gold Coast, Queensland.

Tetovaže so nevarne za okužbo z iglami. Zato postaja obvezna izbira visoko profesionalnih umetnikov. Umetniki tetovaž, navedeni na tem seznamu, ne kažejo le učinkovitosti, ko gre za zelo podrobne zasnove, ampak tudi dobro poznajo svojo temo. Po popisu je Queensland tretja država po črnilu po NSW in Victoria, kar upravičeno upravičuje njihovo strokovnost.

Obala je polna ustvarjalnih domačinov. S pomočjo nekaterih znanih in zelo uveljavljenih ljudi v tem poslu vas usmerjamo v smer 10 najboljših tetovatorjev na Zlati obali, ko boste pripravljeni, da se podate s svojo novo mojstrovino.

1. Tim Ebbels- mejne tetovaže

Vsebina (kliknite za skok)

 • 1. Tim Ebbels- mejne tetovaže
 • 2. Celebrity Ink
 • 3. Josh Kuhne-sveže črnilo
 • 4. Paul Braniff, Luke Braniff, Ben Braniff- Skin FX Tattoo Studio 
 • 5. Pommie Paul, Franck, Nixx- 383 Tattoo Studio
 • 6. Shaun Bones- Loco tetovaža
 • 7. Adam Smith- Studio za tetoviranje Whisky Lane
 • 8. Dobre vibracijez Tatatau
 • 9. Drew Apicture- GBH Tattoo Studio
 • 10. Z Banger in Nashy Gunz-Blackmarket Collective
 • 11. Studio za tetoviranje Storm The Gates
 • 12. Alexis Hepburn, Edward Brockfield- Alfred Street Tattoo
 • 13. Črnilo kače
 • 14. Dvorec s garažnimi črnili
 • 15. Cody, Ben- Gold Coast Tattoos

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Najbolj organiziran in najmočnejši tatoo studio Queensland, Borderline Tattoos, je nameščen na avtocesti Gold Coast v središču Burleigh Headsa. Ta studio deluje od leta 2004. Strokovnjaki tega studia so strokovnjaki za vse vrste stilov in oblikovanja. Zagotavljajo delovanje v elegantnem, toplem in prijetnem vzdušju z vso čistočo. Ponujajo vse vrste modelov in postopkov tetoviranja in vam poskušajo dati popolne umetnine za tetoviranje. “Tim Ebbels” je usposobljen oblikovalec tetovaž Borderline Tattoo Studio in ima ogromno znanja o črno -sivi naravnosti in vseh japonsko/orientalskih modnih tetovažah. Celotno osebje je super strokovno, da svoje storitve presega vaše izbire in želje z ustvarjanjem edinstvenih in čudovitih modelov in vizij tetovaž. Ko želite, se pogovarjajte z mejnimi tetovažami in se dogovorite za brezplačno razpravo s tetovatorjem, da pregledate svoje nove vzorce in modo tetovaže. Borderline Tattoos svojim strankam celo nudi podporo s sprehodi in darilnimi boni.

Kot amater je Tim Ebbels pred približno dvajsetimi leti certificiral in od Paula Braniffa kupil Borderline Tattoo in ga predstavil kot svoj studio. Danes je ta ustanova Burleigh Heads prostor za peščico strokovnjakov za rad, vključno s Timom in njegovimi nadarjenimi tovariši v studiu so Prepelica, Raul, Dan Tatz in Jessica. Zato so popolne roke, kjer se lahko med zadovoljnim tetoviranjem počutimo varno v studiu Burleigh’s Borderline.

Tim Ebbels je lastnik in umetnik tetoviranja pri Borderline Tattoos in tetovira že več kot 24 let in nadaljuje močno strast do umetnosti. Motivira ga vse okoli sebe, rad pa se ukvarja s črno -sivim realizmom in vsemi tetovažami v japonskem/orientalskem slogu. Je zelo nadarjen in uspešen v vsakem slogu, ki bi si ga želel. Najbolje sedi in posluša svoje stranke ter poskrbi, da bodo dosegli najboljše rezultate. Tako lahko predstavite vse svoje ideje in on jih bo uresničil. Zagotovljeno je, da boste od Tima dobili čudovito tetovažo!

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Quail je še en umetnik pri Borderline Tattoos, ki deluje že več kot desetletje in ima skupne izkušnje že več kot 2 desetletji. Rekla je: »Živjo, jaz sem prepelica. Prvič sem začel delati pri Borderline Tattoos leta 2004. Moja tetovažna kariera se je začela leta 1993 v Evropi. Prvi holistični tetovažni studio sem odprl z možem v Hamburgu leta 1996. Še naprej sem redno tetoviral v tujini, tako v Nemčiji kot v ZDA.

Veliko se ukvarja z oblikovanjem, vendar ima tudi izbran nabor modelov in tehnik, v katerih se odlikuje. Nadaljuje: »Moja izbrana posebnost je Blackwork, vključno s tradicionalnimi slogi, kot so indijanski in haida, polinezijski plemenski in aboridžinski modeli. Poznan sem po svojem delu Fineline, ki vključuje geometrijske vzorce, mandale in štrleče ter keltske oblike. Vzorci vseh vrst so tik pred mano. Sem tudi zelo nežen umetnik tetovaž, rad bi našel nekoga tako nežnega, kot sem jaz! “

Rada naredi tetovažo katere koli velikosti in nikoli ne bo razlikovala, če gre za majhno ali veliko, saj so v njenih očeh vse tetovaže ustvarjene enake. Komentira: »Rad delam majhne tetovaže toliko kot velike kose, ni nujno, da je rokav, da je pomemben ali cenjen. Ne glede na vaš izbrani motiv ali pomen za njim, je moj končni cilj, da skupaj z vami odkrijem, kaj v resnici želite izraziti, vam pomagati razumeti in uživati ​​v procesu ter oživiti svojo domišljijo in mojo. Večinoma rada tetoviram. “

Jessica, druga umetnica pri Borderline Tattoos, je izvirno iz majhnega okrožja Srednja Zemlja na Novi Zelandiji in že več kot desetletje dela v regiji Gold Coast. Prvič si je tetovažo naredila tukaj v Borderline Tattoos in takrat je vedela, kaj hoče v življenju. Po besedah ​​lastnice: »Pomagala je po trgovini pri pridobivanju izkušenj, postala je naša vajenka, kar jo je na koncu pripeljalo do tega, da je postala članica naše tetovažne družine! V tem studiu dela zadnjih 9 let in 5 let s polnim delovnim časom. “

Jessica je vesela, da je umetnica veganske tetovaže pri Borderline Tattoos, ki med postopki tetoviranja uporablja vse izdelke brez okrutnosti in vedno z veseljem odgovori na vsa vprašanja, ki jih imajo stranke o tem. Strankam lahko podari tudi tradicionalne tetovaže z rokami, ki jih je na poti med tetoviranjem pridobila hkrati.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Rada izdeluje veliko vzorcev, kot je mandala, ki je eden njenih najljubših skupaj s cvetličnimi deli in tetovažami scenarijev. Uživa v izzivanju z drobnimi črtami, rada pa tudi krepi krepko tetovažo v ameriškem slogu. Ima vročo in hladno osebnost, ki ima lahko rada katero koli stran. Njegov največji cilj je očitno biti čim bolj vsestranski. Želi se naučiti vseh stilov, medtem ko sodeluje s svojimi strankami in pozna njihove vpoglede, ki so zanjo pomembni za popolno tetovažo. Kadar koli ni v službi, jo lahko najde na tradicionalnih japonskih slikah v akvarelnem slogu ali pa potaplja živali.

Še en umetnik pri Borderline Tattoos je Adz. Pravi: »Tetoviram že več kot 18 let in vodim svoj tetovažni studio, zdaj pa z veseljem pokličem Borderline Tattoos domov. V čast mi je, da lahko za življenje delam tisto, kar imam rad. Uživam v vseh stilih tetovaž, sem izjemno raznolik umetnik z obsežnim poznavanjem te neverjetne oblike umetnosti. Če bi bil prisiljen izbrati, bi moral reči, da je črno -sivi nadrealizem moj najljubši slog tetoviranja. Uživam v sodelovanju s svojimi strankami in jim ustvarjam nekaj resnično edinstvenega. “

Ko ne dela v ateljeju, se rad posveti ustvarjanju oljnih slik in druženju z družinskimi člani.

Tom Dash, drugi umetnik pri Borderline Tattoos, je od leta 2013 črnil in zaključil vajeništvo pri Luke Braniffu v družinskem studiu Braniff, ki vključuje Skin FX in Crossfire Tattoos. Pravi: »Začel sem pri Borderline Tattoos leta 2019 in tetoviram v živo in diham! Uživam v tetoviranju vseh stilov, od fine linije do drznih tradicionalnih tetovaž. Velik ali majhen, želim te tetovirati! Moj najljubši slog je tradicionalna japonščina. ” Ne glede na to, ali imate samo idejo ali imate popolno predstavo o svojem tetoviranem dizajnu, se lahko za vsa navodila ali nasvet obrnete na Toma.

Ta tetovažni studio ima takšno ekipo, ki bi se izkazala v številnih stilih in modelih, zaradi česar je ena najbolj vsestranskih ekip v celotnem mestu. Nekateri slogi in tehnike, v katerih se odlikujejo, so: tradicionalni, fantazijski, metulj, ptice, plemenski, nova šola, verski, haida, japonski, lobanja, rože, rokav, senčenje, portreti, mandale in šopanje, majhni, črni in sivi , Spomenik, Napisi, Barvno delo, Zmaj, Ovitki, Veliki & Volčja tetovaža.

Nekatera pričevanja veliko govorijo o verodostojnosti te tetovaže. Eden takšnih pregledov se glasi: »Že leta sem med prazniki v četrtek na počitnicah razmišljal o tetoviranju. Osebje je bilo prijazno in prijazno. Callum je fantastično razlagal vsak postopek, preden je to storil. Počutil sem se zelo udobno in niti bolelo me ni. Hvala vsem. Fantastična storitev ” – Wendy Wood

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Tukaj je še ena, ki jo lahko preberete: »Najlepša hvala Prepelici, ki mi je podarila najlepše umetniško delo, ki ga lahko nosim s ponosom. Tako zelo zaljubljen. Prepelice in ekipa na Borderlineu so me sprostili. Poslušal sem se Prepeličinega nasveta, da .. “Samo uživaj v izkušnji”. Vsekakor sem se in kmalu se bomo spet videli. «-Victoria Carrick

Čeprav lahko vse, kar morate vedeti o tem salonu za tetoviranje, dobite v Googlu, je tukaj nekaj povezav, ki vam lahko pomagajo in prihranijo čas na vaši poti, da dobite prvo (ali 100.!) Črnilo. Spodaj poiščite vse pomembne povezave do njihovih družbenih medijev in kontaktne podatke:

Lokacija v Google Zemljevidih:

2. Celebrity Ink

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Celebrity Ink se od leta 2013 trudi, da bi pridobil popularnost zaradi svojega nenavadnega sloga tetoviranja in storitev za stranke. Njihova posadka je zelo ugodna in strokovna ter predana kakovostnemu delu pravočasno. Nagrado so prejeli tudi za svoje delo. So zelo nadarjeni, da presežejo vašo domišljijo. Omogočajo vam, da svoje ideje podate pri ustvarjanju tetovaž in poskrbite za to. So specializirani in vedno upoštevajo pravila in naročila ter strankam zagotavljajo higiensko vzdušje. Strokovnjaki za tetoviranje običajno uporabljajo svoja orodja zelo previdno, njihove igle pa so za enkratno uporabo. Uporabljajo tudi nove pokrovčke za črnilo skupaj z novimi zgornjimi deli in cevmi za enkratno uporabo, da zaščitijo vse svoje stranke. Veliko let so si nabrali, da bi pridobili najboljše rezultate pri svojem delu. Celebrity Ink Surfers Paradise je prerasel v najbolj cenjeno in cenjeno znamko tetovaž na svetu s trenutno več kot 40 studii v več kot 10 državah.

Ta tetovažni studio ima takšno ekipo, ki bi se izkazala v številnih stilih in modelih, zaradi česar je ena najbolj vsestranskih ekip v celotnem mestu. Nekateri slogi in tehnike, v katerih se odlikujejo, vključujejo: realizem, barvo, geometrijo, orientalsko, mandalo, neotradicionalno, portret, scenarij, tradicionalno, smeti polka, plemensko in akvarelno tetovažo, piercing, kozmetično tetoviranje & Lasersko odstranjevanje tetovaže.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Studio za tetoviranje Celebrity Ink je vrh tetovaž Gold Coast za ljubitelje, pustolovce in domačine. Od začetka leta 2019 so studio že raztegnili tako, da izpolnjuje zahteve, tako da lahko 14 tatoo umetnikov naenkrat izrabi svoj čar. Lahko greš naprej in obiščeš najsodobnejši tatoo studio v Gold Coastu v Queenslandu in preveriš, za kaj gre! Tudi glede svojih umetnikov so zelo samozavestni. “Ker smo največje in najbolj zaupanja vredne blagovne znamke na svetu, naravno privlačimo najboljše moške, ki jih poznajo. Ko z nami razpravljate o svojih idejah za tetoviranje, vas bomo povezali z umetnikom, ki je specializiran za vaš slog, zato v končnem izdelku ni žrtev. “

Priljubljeni slogi tetoviranja v našem studiu za tetoviranje Celebrity Ink, Gold Coast, Queensland, vključujejo japonske tetovaže, portret, realizem, mandalo, akvarel, plemensko in tradicionalno črno -sivo. Če imate predhodno tetovažo, lahko temeljijo na vaši obstoječi tetovaži ali pa popolnoma spremenijo njen videz. Tukaj je za vsakogar nekaj.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Tatoo studio Celebrity Ink se je razširil na več kot 40 studiev, ki so se začeli prav na Tajskem leta 2013. Ko vstopite v kateri koli studio tatoo studia Celebrity Ink, lahko pričakujete, da vas bo sprejela svetla in vesela družina tatujev Celebrity Ink, odličen ambient. Ko govorimo o črnilu, verjamejo, da ustvarjajo najbolj prijetno vzdušje.

Njihova mantra je precej preprosta: »V vsakem od nas so ideje in zgodbe, zaradi katerih smo posebni. Od vaših spominov do sanj; vaše strasti do vaših osebnih mantr; svojo kulturo svojim najdražjim; trudimo se proslaviti vas in tisto, kar vas najbolj zanima. ” Želijo, da njihove stranke proslavijo njihove zgodbe in vsakič podoživijo svoje posebne trenutke. Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland Čeprav lahko vse, kar morate vedeti o tem salonu za tetoviranje, dobite v Googlu, je tukaj nekaj povezav, ki vam lahko pomagajo in prihranijo čas na vaši poti, da dobite prvo (ali 100.!) Črnilo. Spodaj poiščite vse pomembne povezave do njihovih družbenih medijev in kontaktne podatke:

Lokacija v Google Zemljevidih:

3. Josh Kuhne-sveže črnilo

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Od leta 2013 se tatoo studio “Phresh Ink” nahaja v Helensvaleu v središču Queenslanda v Avstraliji in je eden največjih posebnih tatoo studiev. Njegov lastnik Josh Kuhne je izjemen strokovnjak. Razvil je različne modele in vzorce tetovaž. Ustvaril je modele z edinstvenim konceptom. Dobro usposobljena strokovna ekipa tega čudovitega studia je specializirana za črno-sive, realistične in legendarne tetovaže. Standardizirano tetoviranje in storitve laserskega odstranjevanja so najboljša pomoč njihovega strokovnjaka v varnem in čistem okolju. Ukvarjajo se s profesionalnim izdelovanjem tetovaž in tudi vnaprej načrtujejo svoja delovna merila, da bodo svojim strankam dali najboljši rezultat. Tatoo studio ‘Phresh Ink’ skrbi tudi za svoje stranke tako, da se vsak dan posvetuje po naročilu. Ta studio prav tako z veseljem daje darilne košare, tako da stranka pogosteje z navdušenjem obišče njihov studio.

Ta tetovažni studio ima takšno ekipo, ki bi se izkazala v številnih stilih in modelih, zaradi česar je ena najbolj vsestranskih ekip v celotnem mestu. Nekateri slogi in tehnike, v katerih se odlikujejo, vključujejo, Blackwork, Grey, Realism, Bio-Mechanical, Japanese, Tribal, Realistic, Traditional, Geometric, Mandalas, Floral, Small & Tetovaža velikega obsega

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Lastnik trgovine Josh slovi kot izjemno drugačen umetnik, ki izpolnjuje različne običaje in izraža vsako obliko, da ustvari roman in osupljivo tetovažo. Ima odlično in izkušeno ozadje v grafitih in svojo moč polaga v realistične tetovaže. Svojo miselnost je lahko prilagodil neverjetnim veščinam in vsem vidikom svojega tetoviranja. Njegovi deli po meri so neprimerljivi z drugimi.

Niko je s svojim ozadjem grafitov in zmožnostjo delovanja s številnimi tehnikami nedvomno eno od prihajajočih čudes tetovaže. Njegova moč je v ustvarjanju sivih in črnih tetovaž v različnih stilih in oblikovanju od črne do realizma in ima delovno etiko, ki ji ni mogoče konkurirati. Pravkar je vstopil v industrijo, vendar sta ga vsestranskost in praksa pripeljala do položaja, kjer ni konkurence.

Prezirljivo eden naših najbolj uspešnih umetnikov, Geno ima več kot deset let izkušenj v industriji in je potoval po vsej Avstraliji, da bi tetoviral. V vsako tetovažo vloži toliko dela, da nikoli ni nič običajnega. Genovo obsežno znanje, ki se ukvarja z biomehaniko in japonščino, mu omogoča, da se loti katere koli tehnike tetoviranja, da bi lahko svoje delo predstavil najbolj značilnim lastnostim.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Daniel je izredno priden, predan in nadarjen umetnik tetovaž, ki je strokovnjak za japonskega Danela in na katerega bi morali vsi paziti. Daniel ima resnično ljubezen in strast do tetoviranja, zaradi česar je idealen okrogel tetovator za vse stranke, ki si želijo tetovirati po svojih željah. Daniel rad tetovira v vseh stilih, zaradi česar je popoln umetnik za vašo majhno lično tetovažo, vaš velik japonski kos, vaš barvni kos po meri ali tudi plemenski kos. Če postanete Danel kot vaš tattoo umetnik, lahko preštejete svoje blagoslove, saj vas zagotovo ne bo razočaral.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Čeprav lahko vse, kar morate vedeti o tem salonu za tetoviranje, dobite v Googlu, je tukaj nekaj povezav, ki vam lahko pomagajo in prihranijo čas na vaši poti, da dobite prvo (ali 100.!) Črnilo. Spodaj poiščite vse pomembne povezave do njihovih družbenih medijev in kontaktne podatke:

Lokacija v Google Zemljevidih:

4. Paul Braniff, Luke Braniff, Ben Braniff- Skin FX Tattoo Studio 

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Paul Braniff je priljubljeno ime in velja za raztrganega Gold Coasterja z drugačno zgodbo. Leta 1985 je ta mestni potnik ustanovil prvi tetovažni studio na Obali, v bližini “meje” v Kirri, in je občudovan, ker je skupaj s svojimi zvezdniškimi amaterji in pomočjo uprizoril klub. Nekateri njegovi učenci so odprli svoj studio, potem ko so ga v tem studiju usposobili. Paul je prestavil Borderline iz Kirre v Coolangatto in nato Burleigh, preden je v Surferskem raju ustanovil svoj vodilni studio Skin FX. Ta zgodba se je končala leta 2016, ko je umrl junak studia. Njegovi sinovi, Luke in Ben, ki sta oba tetovirala od sredine 90. let, sta skupaj s tremi dodatnimi studii prevzela studio Skin FX. Zelo so nadarjeni pri tetoviranju. Vsak seznam najboljših tetovatorjev na Zlati obali nosi ime Skin FX in družina Braniff je tam vedno pozdravljena

Luke je začel tetovirati leta 1997 in končal šolanje pri očetu Paulu Braniffu. Je vsestranski umetnik, vendar rad ustvarja modele, ki jih navdihuje Japonska. Sposoben je izdelati vse sloge, od majhnih kosov do oblikovanja celotnega telesa. Ge dela v tetovažah crossfire v Surferjevem raju.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Cody je še en velik umetnik, ki dela v nočni izmeni pri Crossfire Tattoos v raju za deskarje. Je zelo vsestranski umetnik in rad tetovira vse sloge. Odlikuje ga neotradicionalno oblikovanje in rad dela na večjih projektih.

Tudi Ben je, podobno kot se je Luke začel tetovirati po očetu Paulu, zdaj dela v studiu Gold Coast Tattoos. Je zelo prilagodljiv pri oblikovanju, kar je posledica njegovih neverjetnih izkušenj v industriji tetovaž. Dovoljuje si prilagajanje številnim novim slogom tetovaže, ki zagotavljajo najvišjo kakovost modelov. Njegovi najljubši slogi vključujejo črno -sivo, barvni realizem, latino ali Chicano modele, grafite in organski Biomech.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Corpse se je začel v tej industriji v Cairnsu leta 1998 in končal tetovažo pri Duane Cash iz FNQ Tattoo. Zdaj dela v Skin FX Tattoos v Surferjevem raju in uživa v delu z različnimi oblikami. Njegova najljubša tehnika pa je temen ali boleč dizajn in siv slog. Prav tako rad slika in je zelo izrazit, ko gre za umetnost.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Čeprav lahko vse, kar morate vedeti o tem salonu za tetoviranje, dobite v Googlu, je tukaj nekaj povezav, ki vam lahko pomagajo in prihranijo čas na vaši poti, da dobite prvo (ali 100.!) Črnilo. Spodaj poiščite vse pomembne povezave do njihovih družbenih medijev in kontaktne podatke:

Lokacija v Google Zemljevidih:

5. Pommie Paul, Franck, Nixx- 383 Tattoo Studio

383 Tattoo Studio je priljubljen med najboljšimi tetovatorji na Zlati obali. Strokovna ekipa tega studia se osredotoča na modo in prilagodi tetovaže, ki pokrivajo ves sodoben dizajn. Naj bo to Pommie Paul za japonske ali barvne portrete, Franck za realizem ali črno -sivi portreti, Nixx, katerega praksa so Chicano ali realistični avtomobili, ali Robinovi barvni izbruhi, boste zagotovo pohvalili njihovo sveže ustvarjanje karoserije. Skrbijo, da svoje stranke zadovoljijo z najnovejšimi trendi.

383 Tattoo Studio je na tem seznamu zaradi vrst modelov, ki jih ponuja svojim strankam. Studio sledi vsem varnostnim in zdravstvenim smernicam, ki so del oranžnega okrožnega oddelka za zdravje. Tako uporablja samo igle in opremo za enkratno uporabo. Slogi in vsebine segajo od srčkanih do grozljivih, nekatere teme pa so trak Gay Pride z besedilom ali scenarijem, človeško srce z aorto in prekati, smejoči se Buda in hindujska boginja Saraswati s svojo ikonično veno Raghunath.

Čeprav lahko vse, kar morate vedeti o tem salonu za tetoviranje, dobite v Googlu, je tukaj nekaj povezav, ki vam lahko pomagajo in prihranijo čas na vaši poti, da dobite prvo (ali 100.!) Črnilo. Spodaj poiščite vse pomembne povezave do njihovih družbenih medijev in kontaktne podatke:

Lokacija v Google Zemljevidih:

6. Shaun Bones- Loco tetovaža

Uporabniki črnila Gold Coast imajo na svojem seznamu ime Loco Tattoo. Je eden izmed znanih studiev z oblikovalcem, ki je za svoje delo prejel nagrado. Shaun Bones je usposobljen umetnik za vse vrste oblikovanja in vzorcev tetovaž. Lahko vam ustvari in poustvari obliko tetovaže, ne glede na to, kako zapleten je dizajn, na katerem želite, da dela. Loco Tattoo izvaja vse vrste stilov, od realističnih slik s sivim pranjem do novih barvnih legendarnih tem v celoti. Lahko preverite njihov Instagram in dobite vse informacije. mesto lahko rezervirate kadar koli želite.

Loco Tattoo je odprt 6 dni v tednu, da zadovolji vse potrebe svojih strank od poldneva do pozne noči. Kljub temu, da zabava sprehajalce, ima raje tudi predhodno rezervacijo po telefonu. Uradna spletna stran studia Loco Tattoo vsebuje vse podatke o njem, lahko pa tudi nakupujete oblačila, ki jih je izdelal in oblikoval lastni umetnik.

Čeprav lahko vse, kar morate vedeti o tem salonu za tetoviranje, dobite v Googlu, je tukaj nekaj povezav, ki vam lahko pomagajo in prihranijo čas na vaši poti, da dobite prvo (ali 100.!) Črnilo. Spodaj poiščite vse pomembne povezave do njihovih družbenih medijev in kontaktne podatke:

Lokacija v Google Zemljevidih:

7. Adam Smith- Studio za tetoviranje Whisky Lane

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Whisky Lane Tattoo Studio je priljubljeno ime za tiste, ki si želijo tradicionalnega ameriškega črnila. Ta studio najdete v nakupovalnem trgu Robina. Ta studio ima pogled na izbrane tetovaže v ameriškem slogu s kompleksnimi tkaninami na stenah studia in ima ročno poslikane slike, ki jih je narisal umetnik. Izberete lahko katero koli sliko, ki jo želite tetovirati na svojem telesu. Whisky Lane je prav tako cenjen zaradi svojih dvoletnih “bliskovitih dni”, enega na njihov rojstni dan novembra in drugega na dan mornarja Jerryja. V teh dneh je mogoče vse pobrane liste z bliskavice natisniti za samo 50 USD.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Whisky Lane Tattoo Studio je studio za body art, ki je prisoten v Gold Coatsu v Avstraliji in je namenjen samo resnim strankam, ki imajo strast do tetovaž. Prav tako zelo pozdravljajo prvovrstnike, ki imajo novo strast do tetovaž. Njihov cilj je, da se prvič odlično zabavajo in nadgradijo svojo strast do tetovaž. Prav tako radi ustvarjajo tetovaže v različnih stilih in oblikah. Nadarjeni umetnik v studiu je res veliko usposobljen na svojih področjih. Cene, ki jih ponujajo v Whisky Lane Tattoo Studiu, so tudi precej dostopne, saj želijo ponuditi najboljše delo. Whisky Lane Tattoo Studio ponuja tudi druge storitve, kot so trajna ličila in popravlja obstoječe tetovaže, poleg študentskih in vojaških popustov. Uradna spletna stran Whisky Lane Tattoo Studio ponuja veliko stvari in vse informacije o umetniku in njegovih delih, njihovih storitvah in postopku po oskrbi..

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Čeprav lahko dobite vse, kar morate vedeti o tem salonu za tetoviranje, na Googlu, je tukaj nekaj povezav do Whisky Lane Tattoo Studio, ki vam lahko pomagajo in prihranijo vaš čas na vaši poti, da dobite prvo (ali 100.!) Črnilo.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Spodaj poiščite vse pomembne povezave do njihovih družbenih medijev in kontaktne podatke:

Lokacija v Google Zemljevidih:

8. Dobre vibracijez Tatatau

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Good Vibrationz Tatatau je vodilni polinezijski tatoo studio na Zlati obali. Ta studio je znan po svojih kompleksnih in minutnih obrti mehndi ter drugih družbenih umetniških delih. Ne glede na to, ali gre za tradicionalni maorski kos ali za rahlo varianto, tako kot geometrijska mandala ali prostoročni okrasni lotos, se bodo usposobljeni strokovnjaki močno potrudili, da na Good Vibrationzu uresničijo vašo težnjo po tetovaži. Zagotavljajo tudi možnost prikrivanja tetovaž, če želite nekaj novih ali imate nekaj sprememb in popravkov. Good Vibrationz je prvi polinezijski tatoo studio na zlati obali in je specializiran za številne modele, kot so polinezijski, tomoko, realizem, mandala, pikčasto delo, geometrijsko, barvno, črno -sivo in pisavo.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Umetnik v podjetju Good Vibrationz Tatatau vam je pripravljen dati drugačna priporočila, pri tem pa bo upošteval tudi strankino besedo in jim dal najboljše. Galerija Good Vibrationz Tatatau ponuja najboljše iz njihovega studia s projekti, kot so lobanje na pisanem ozadju, klovni, sončnice, križi in emblemi, ki prevzemajo junaške in družinsko teme. Good Vibrationz Tatatau je precej higieničen in čist studio, ki dosledno sledi vsem protokolom. Poleg tega, da so tatoo studio, ponujajo tudi piercing objekte in imajo tudi hišne pierce.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Čeprav lahko dobite vse, kar morate vedeti o tem salonu za tetoviranje, v Googlu, je tukaj nekaj povezav, povezanih z Good Vibrationz Tatatau, ki vam lahko pomagajo in vam prihranijo čas na vaši poti, da dobite prvo (ali 100.!) Črnilo. Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland Spodaj poiščite vse pomembne povezave do njihovih družbenih medijev in kontaktne podatke:

Lokacija v Google Zemljevidih:

9. Drew Apicture- GBH Tattoo Studio

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

GBH Tattoo Studio je kot nalašč za čudovite slike in nekoliko črno -bele skice. Vendar pa obstaja možnost, da tetovažo naredite tako, da preprosto odidete v trgovino, vendar se morate dogovoriti, če želite, da tetovažo opravi Drew Apicture, ki je usposobljen za črno -siv realizem in senčenje. To pomeni, da je treba čakati vsaj eno leto. Njegovo delo je čudovito, kar je mogoče zbrati na čakalni listi za sestanek. Za izvedbo tetovaže je potrebno potrpljenje, saj je res vredno počakati na tako edinstveno tetovažo.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

GBH Tattoo Studio je zelo eleganten tatoo studio v Winter Parku, ki ponuja zelo odlične storitve tetoviranja, ki so spretne in trendovske. Umetnik v studiu GBH Tattoo Studio poskuša uresničiti ideje svojih strank. Odlikujejo jih črno-siva, fotorealizem, barvne realistične tetovaže, neotradicionalni in tradicionalni ameriški in japonski slog. Najnovejši modeli, s katerimi se ponašajo v svoji galeriji, vključujejo leva z ostro opredeljeno grivo, gospo z metuljem na laseh in vrtnico v ospredju ter retro sovo v polni barvi.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

GBH Tattoo Studio ponuja tudi nekaj najboljših piercing storitev in celo sledi vsem vladnim protokolom, ki so pomembni za varnost in higieno njihovih strank. Na svojem spletnem mestu imajo tudi nekaj vsebine za oskrbo, ki jo je mogoče prenesti, druge pa lahko najdete tudi take informacije.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Čeprav lahko vse, kar morate vedeti o tem salonu za tetoviranje, dobite v Googlu, je tukaj nekaj povezav do GBH Tattoo Studio, ki vam lahko pomagajo in prihranijo čas na vaši poti, da dobite prvo (ali 100.!) Črnilo. Spodaj poiščite vse pomembne povezave do njihovih družbenih medijev in kontaktne podatke:

Lokacija v Google Zemljevidih:

10. Z Banger in Nashy Gunz-Blackmarket Collective

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Blackmarket Collective je inovativna ideja enote oblikovalcev in strokovnjakov, ki skrbi za trojne potrebe moških. To je v bistvu salon za tetoviranje, brivec in trgovina z moškimi oblačili. Ne delujejo samo na vašo kožo, ampak imajo tudi svojo blagovno znamko za moške. Tetovatorja Z Banger in Nashy Gunz sta strokovna oblikovalca črno -sivega realizma. Torej, če želi kateri moški opraviti posvet s črnilom, skupaj z gladkim, sijajnim hrbtom in stranicami brivca ter si želi tudi najnovejša modna oblačila iz oddelka za oblačila, je Blackmarket Collective najboljša izbira za trojno željo na enem mestu.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Blackmarket Collective se nahaja v nekdanjem vzhodnem berlinskem predmestju Lichtenberg in je bila nekdanja tovarna margarine, preurejena v tatoo studio. Zavezala se je, da bo razkrila in uveljavila uveljavljene umetnike z vsega sveta s poudarkom na tradicionalnem ozadju in ljudeh, ki lahko naredijo nekaj drugačnega ali edinstvenega, kot so ulična umetnost, grafiti, DIY in punk rock skupnost.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Čeprav lahko vse, kar morate vedeti o tem salonu za tetoviranje, dobite v Googlu, je tukaj nekaj pomembnih povezav, ki vam lahko pomagajo in prihranijo čas na vaši poti, da dobite prvo (ali 100.!) Črnilo. Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland Spodaj poiščite vse pomembne povezave do njihovih družbenih medijev in kontaktne podatke:

Lokacija v Google Zemljevidih:

11. Studio za tetoviranje Storm The Gates

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Osebje studia Storm The Gates je velika napoved, da je njihov studio ‘edini pravi lokalni studio’ na Gold Coastu. Ko pa greste v studio in se v ambientu trgovine počutite prijetno, lahko cenite, da je resnično. Vsi oblikovalci so dobro usposobljeni pri svojem delu in navdušeni nad tem, kar počnejo. To je mogoče zelo dobro preveriti iz njihovega brezhibnega oblikovanja tetovaž. Morda je to odlična celovita tetovaža ali pa le majhen umetniški izdelek, popolni so za karkoli. Storm The Gates Studio ima usposobljene strokovnjake, ki lahko delajo na katerem koli delu, ki ga želite. To lahko preverite na njihovem Instagramu @stormthegatestattoo.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Studio za tetovaže Storm The Gates ponuja tudi body body po meri in prikrivanje. Slog tetoviranja, ki ga tukaj naredi umetnik, je narejen s staro šolo, novo šolo, realizmom, portretom itd. Trgovina izvaja tudi pirsinge na obrazu, kožo in eksotiko ter ima visokokakovosten nakit za zaključek postopka. Storm The Gates Tattoo Studio pozdravlja vhodne stranke in stranke na podlagi sestankov. Spletna stran Storm The Gates Tattoo Studio ima nekaj dodatkov za nego in vsebuje obrazce za soglasje tudi za mladoletne. Poleg tega ima spletno mesto tudi vse druge potrebne podatke.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Čeprav lahko o Googlu dobite vse, kar morate vedeti o tem salonu za tetoviranje, je tukaj nekaj povezav za Storm The Gates Tattoo Studio, ki vam lahko pomagajo in prihranijo čas na vaši poti, da dobite prvo (ali 100.!) Črnilo.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Spodaj poiščite vse pomembne povezave do njihovih družbenih medijev in kontaktne podatke:

Lokacija v Google Zemljevidih:

12. Alexis Hepburn, Edward Brockfield- Alfred Street Tattoo

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Alfred Street Tattoo je nekoliko drugačen in svojevrsten studio za izdelavo tetovaž. Ta trgovina z enoto profesionalnih in nadarjenih mladostnih oblikovalcev ponuja edinstveno in drugačno tetovažo, če iščete nekaj novega in nenavadnega. Vsak umetnik ima svoj slog dela. Alexis Hepburn je priljubljen umetnik, ki ga kupec želi zaradi svojih britanskih obrti. Njegovo ljudsko ustvarjanje prosijo vse starostne skupine ljudi. Ne glede na to, kaj izberete od finega nežnega cvetja, celotnega prsi ali popolne lobanje, vam bo Alfred Street Tattoo vedno v pomoč, da se boste počutili ponosni na njihov slog in oblikovanje.

Edward Brockfield je soustanovitelj Alfred Street Tattoo, ki je znan po svojih tradicionalnih tetovažah, ki ostajajo brezčasne. Svojo kariero je začel v Melbournu leta 2008 in si že več kot desetletje prizadeva izboljšati in izboljšati svoje sposobnosti. Svoje izkušnje je gradil skupaj z različnimi vodilnimi umetniki tetoviranja.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Melissa Brockfield je ena najbolj predanih umetnic, ki svoj čas posveča kozmetiki. Bila je zelo znana, saj je leta 2001 delala v Brisbaneu in tam je tudi začela svojo pot. Leta 2016 se je preselila na Gold Coast in od takrat delala, da bi zadostila zahtevam drugih regij. Delala je tudi na mestih, kot je Hong Kong, kjer je povpraševanje. Ustvarila je obrvi za tisoče strank v Queenslandu in preostali Avstraliji.

Želela je ustvariti obrvi, značilne za vsako stranko, z ogromno paleto pigmentnih barv za posamezne tone kože; in delati z naravnimi, finimi obrvi do debelih in drznih obrvi. Melissa je tudi strokovnjakinja za tetoviranje črtala za oči in ustnice – od leta 2017 pa je pokazala, da ustnice postajajo naslednja obrv!

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Chingy Fringe se od leta 2012 tetovira na Zlati obali, pred tem pa je delal v Brisbaneu. Rad tetovira klasične in tradicionalne posnetke, ki temeljijo na modelih, ki so prišli pred njim. Delo v Alfred Street Tattoo ga je naredilo bolj vsestranskega, kot je bil prej, in ga naredilo bolj potrpežljivega do strank, tako da so nasmejane zapustile trgovino. Upa na dolgoletno kariero pri Alfred Street Tattoo in tetoviranje ljudi v tujini. Želi si tetovaže, ki bo njegova življenjska kariera.

Jason Meredith je s tetovažami začel že leta 2012 v Queenslandu, kjer je delal v majhni trgovini. Od takrat je delal v najboljših trgovinah v Gold Coastu in drugih mestih Avstralije. Njegove glavne vplive navdihuje tradicionalni umetnik tetoviranja in ljudje, s katerimi je imel srečo delati. Vedno je navdihnjen, da se potrudi in izboljša, kolikor se le da. Čeprav ga navdihuje tradicionalno oblikovanje, ga je delo pri Alfred Street Tattoo naučilo ustreči potrebam različnih strank in biti vsestranskejša kot prej.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Čeprav lahko vse, kar morate vedeti o tem salonu za tetoviranje, dobite v Googlu, je tukaj nekaj povezav, ki vam lahko pomagajo in prihranijo čas na vaši poti, da dobite prvo (ali 100.!) Črnilo. Spodaj poiščite vse pomembne povezave do njihovih družbenih medijev in kontaktne podatke:

Lokacija v Google Zemljevidih:

13. Črnilo kače

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Serpents Ink pomaga otroku s komičnimi idejami zadovoljiti njihove potrebe in zahteve. Njihov Instagram vsebuje veliko pisanih, nenavadnih, drznih in čudnih stvari. Serpent ink ima nagrajenega oblikovalca in kopico drugih profesionalnih umetnikov. So zelo nadarjeni, da vam naredijo odlične tetovaže, ki presegajo vaša pričakovanja. Zato je bilo nujno uvrstiti Serpents Ink na seznam takšnih umetnikov, ki jih iščete.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Serpents Ink ima sedež na območju Gold Coast in je kot nalašč za ljudi, da opravijo svoje delo. To je boljše za udobje strank in kakovost dela, ki bi ga opravljali. Lahko se ustavite za brezplačno svetovanje in piercing ideje ali pa preprosto nakupujete v njihovi studijski trgovini. Serpents Ink Tattoo je en odličen tattoo studio v Gold Coastu v Avstraliji, ki se ponaša z vrhunskimi storitvami za stranke. Vse njihove stranke so resnično zadovoljne s prijaznim okoljem, ki ga nudijo. Umetnik se ukvarja z vsemi velikimi in majhnimi projekti in brez oklevanja dodaja svoj osebni slog svojim strankam. Delujejo na rokah, prsih, tilniku, obrito lasišče in druge dele telesa.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Ne le, da upoštevajo vse protokole o čistoči in zdravju ter osrečujejo svoje stranke, temveč tudi skrbijo, da vse njihove stranke od tam odidejo in se počutijo zadovoljne, kar je zelo dobro tudi za njihov naraščajoči ugled. Čeprav lahko vse, kar morate vedeti o tem salonu za tetoviranje, dobite v Googlu, je tukaj nekaj pomembnih povezav, ki vam lahko pomagajo in prihranijo čas na vaši poti, da dobite prvo (ali 100.!) Črnilo.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Spodaj poiščite vse pomembne povezave do njihovih družbenih medijev in kontaktne podatke:

Lokacija v Google Zemljevidih:

14. Dvorec s garažnimi črnili

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Garage Ink Manor je prvovrstni tatoo studio v zaledju na Gold Coastu. Njihova prizadevanja strokovnih oblikovalcev temeljijo na domišljiji in strasti. Trdo delajo, da bi ustvarili klasično delo v vsaki umetnosti, hkrati pa zadovoljijo svoje stranke z naklonjenostjo in častjo. Njihovi strokovnjaki so izraziti in strokovnjaki za številne tehnike in metode tetoviranja.

Revija s črnilom je razglasila Garage Ink Manor za najboljši tatoo studio v Queenslandu. Prejeli so nagrade univerzalno in tudi iz različnih držav. Ta studio ima kot umetnice samo ženske. Vendar pa so Nikko Hurtado, Megan Massacre in Cleo Watternstom in drugi povabljeni kot gostujoči umetniki, ko se pojavi povpraševanje.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Pričevanja njihovih strank govorijo o verodostojnosti umetnika in trgovine kot celote. O tej tetovažni trgovini je bilo objavljenih veliko pozitivnih ocen, ki dajejo pravo predstavo o vrsti trgovine, ki je to. Tako je tukaj eno od pregledov, ki si jih lahko ogledate, preden se odločite,

»Mislim, da si pri tetoviranju ne bi mogla privoščiti boljših izkušenj. Vsi so bili topli in dobrodošli, ko so prišli v trgovino. Vzdušje je bilo lahkotno, prijazno in prijetno, vsi v trgovini, stranke in umetniki so se šalili in se smejali med seboj. Lahko rečete, da celotna ekipa tam zelo uživa in se razume, kar naredi izkušnjo toliko bolj udobno za stranko. Da ne omenjam, studio ima osupljiv pogled na obalo. Moj umetnik Tayler je opravil neverjetno delo. Bila je osredotočena in profesionalna, hkrati pa prijazna in zabavna. Za 8 -urno tetovažo mi niti za minuto ni bilo dolgčas in čudo je bilo gledati njeno delo. Rezultat je bila absolutna mojstrovina. Vzela je tisto, kar sem si zamislil, in jo spremenila v boljšo resničnost, kot sem mislil, da je možno. Če se še ne bi nameraval vrniti v Avstralijo, bi bil zdaj samo zato, da bi si lahko naredil še eno tetovažo v Garage Ink Manorju. ” – Mike Moriarty

Za potujoče stranke se nahajajo 2 min od letališča Coolangatta, kjer lahko pričakujete, da boste našli blizu cenovno ugodno in neverjetno nastanitev ob plaži v Tugunu, le malo oddaljeno od vsega, kar potrebujete, vključno s tem studiem. To je zagotovo ena najboljših izkušenj, ki jih lahko doživite na Zlati obali. Tu lahko pričakujete veliko energije, kar je posledica neverjetnega umetnika in čudovitih strank. Dekleta iz Garage Ink Manor verjamejo v najboljše, kar pravijo: »Verjamemo v ustvarjanje vrhunske izkušnje za stranko in umetnika. Mesto sprostitve, zabave in skrbi, medtem ko zbirate svojo umetnost. ” Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland Čeprav lahko vse, kar morate vedeti o tem salonu za tetoviranje, dobite v Googlu, je tukaj nekaj povezav, ki vam lahko pomagajo in prihranijo čas na vaši poti, da dobite prvo (ali 100.!) Črnilo. Spodaj poiščite vse pomembne povezave do njihovih družbenih medijev in kontaktne podatke:

Lokacija v Google Zemljevidih:

15. Cody, Ben- Gold Coast Tattoos

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Gold Coast Tattoos, družinsko in uspešno podjetje za tatoo, se je začelo kot majhen podvig v Kirri. Imajo tri posodobljene studie, in sicer Skin FX Tattoos, Crossfire Tattoos in Gold Coast Tattoos. Paul Braniff je to podjetje ustanovil na začetku v Kirri.

V tem studiu delajo najboljši avstralski strokovnjaki za tetoviranje in so specializirani za svoj slog oblikovanja tetovaž. Zdravstveni oddelek Queensland je podelil licenco in odobril ta studio. Svojim strankam zagotavljajo čisto in higiensko vzdušje, v ambientu studia pa se počutijo varne in sproščene.

Poleg tetovaž umetnik pri Gold Coast Tattoos ponuja tudi druge vrste storitev, ki so zelo znane celotnemu trgu. Tule še počnejo: Skin FX tetovaže, Crossfire tetovaže, tetovaže & Lasersko odstranjevanje.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Pričevanja njihovih strank govorijo o verodostojnosti umetnika in trgovine kot celote. O tej tetovažni trgovini je bilo objavljenih veliko pozitivnih ocen, ki dajejo pravo predstavo o vrsti trgovine, ki je to. Tako je tukaj eno od mnenj, ki si jih lahko ogledate, preden se odločite: »Najlepša hvala Ashu za njegovo neverjetno delo. Navdušen sem nad svojo novo tetovažo. Njegov profesionalni pristop in spretnost sta me takoj sprostila. ” – Nerida Roberts

Predvideno 1985 in dom Robyn Braniff, Ben Braniff Gold Coast Tattoos (skupaj s svojimi sestrskimi studii SkinFX in Crossfire Tattoos) sta vodilna tetovaža na Zlati obali in ponujajo najbolj neverjetno in široko paleto umetnikov v Queenslandu. Vsi izvajalci v njihovih studiih so strokovnjaki za delo po meri, vendar so vedno pripravljeni na Walk-ins, Flash, Cover-ups in mu bodo vedno dali delo najvišje kakovosti. V lasti in upravljanju družine Braniff GCT prikazuje niz nagrajenih umetnikov in več kot 30 let izkušenj s tetoviranjem in prebadanjem telesa. Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Luke je začel tetovirati leta 1997 in končal šolanje pri očetu Paulu Braniffu. Je vsestranski umetnik, vendar rad ustvarja modele, ki jih navdihuje Japonska. Sposoben je izdelati vse sloge, od majhnih kosov do oblikovanja celotnega telesa. Ge dela v tetovažah crossfire v Surferjevem raju.

Cody je še en velik umetnik, ki dela v nočni izmeni pri Crossfire Tattoos v raju za deskarje. Je zelo vsestranski umetnik in rad tetovira vse sloge. Odlikuje ga neotradicionalno oblikovanje in rad dela na večjih projektih. Bil je precej učinkovit in rad je, da so njegove stranke vesele, ko zapustijo vrata studia. To je vrsta predanosti, ki jo pričakujemo od tetovatorja.

Tudi Ben je, podobno kot se je Luke začel tetovirati po očetu Paulu, zdaj dela v studiu Gold Coast Tattoos. Je zelo prilagodljiv pri oblikovanju, kar je posledica njegovih neverjetnih izkušenj v industriji tetovaž. Dovoljuje si prilagajanje številnim novim slogom tetovaže, ki zagotavljajo najvišjo kakovost modelov. Njegovi najljubši slogi vključujejo črno -sivo, barvni realizem, latino ali Chicano modele, grafite in organski Biomech.

Umetniki tetovaže v Gold Coast, Queensland

Corpse se je začel v tej industriji v Cairnsu leta 1998 in končal tetovažo pri Duane Cash iz FNQ Tattoo. Zdaj dela v Skin FX Tattoos v Surferjevem raju in uživa v delu z različnimi oblikami. Njegova najljubša tehnika pa je temen ali boleč dizajn in siv slog. Prav tako rad slika in je zelo izrazit, ko gre za umetnost.

Čeprav lahko vse, kar morate vedeti o tem salonu za tetoviranje, dobite v Googlu, je tukaj nekaj povezav, ki vam lahko pomagajo in prihranijo čas na vaši poti, da dobite prvo (ali 100.!) Črnilo. Spodaj poiščite vse pomembne povezave do njihovih družbenih medijev in kontaktne podatke:

Lokacija v Google Zemljevidih: