Tetovaže

14 tetovaž YoungBoy NBA in njihov pomen

Kentrell DeSean Gaulden, popularno znan kot YoungBoy NBA ali YoungBoy Never Broke Again, je ameriški pevec, raper in tekstopisec. Med letoma 2015 in 2017 je YoungBoy izdal nekaj mešanic, ki so postale lokalni uspeh in so ga pridobile privrženci. Leta 2017 je podpisal pogodbo z Atlantic Records in izdal dve novi mešanici, ki sta vsebovali njegov singel “Outside Today”, ki je dosegel 31 mesto na lestvici Billboard Hot 100 v ZDA. Leta 2018 je izdal svoj debitantski studijski album “Dokler smrt ne pokliče mojega imena”. Leta 2019 je izšel njegov mixtape AI YoungBoy 2, ki je bil na lestvici Billboard 200. Njegova pesem skupaj s kolegom raperjem Juice WRLD z naslovom “Bandit” je dosegla 10. mesto na ameriški Billboard Hot 100.

YoungBoy NBA

1. Tetovaža ‘Jania’

Tetovaža: Kentrellovo čelo, tik nad levo obrvjo, vsebuje tetovažo z imenom Jamia. Levo od njegovega očesa so navpično tetovirane še štiri črke.

Pomen: On in njegova takratna punca Jamia sta dobila te ujemajoče se tetovaže. Jamia je dobila svoje ime, Kentrell si je tetoviral nad obrvjo.

2. Matova in Jania tetovaže

Tetovaža: Na zgornji strani desnega zapestja je tetovaža besede, na kateri je tetovirana beseda “MAMA”. Ime, Jamia je spet, tetovirano na desni roki, tik pod besedo, MAMA.

Pomen: YoungBoy je dobil besedo, mama je tetovirala, da bi pokazala svojo ljubezen do svoje matere, Sherhonde Gaulden. Dobil je ime, Jania je tetovirala, da bi pokazala svojo naklonjenost do svojega takratnega dekleta.

3. Srčna tetovaža

Tetovaža: Na desnem očesu je s črnim črnilom narejena tetovaža majhnega srca. Na desni strani čela, nad drugo obrvjo, je tetovirana še ena beseda.

4. Tetovaža volka, oblakov in stavb

Tetovaža: Zgornji del desne roke, nad komolcem, vsebuje veliko tetovažo obraza volka. Zgornja stran njegove desne podlakti vsebuje veliko obliko oblakov, skupaj z zgradbo na notranji strani. Na notranji strani desne podlakti so tetovaže različnih zgradb. V bližini komolca je tudi majhna tetovaža sonca. Celotna podlaket prikazuje prizor mesta. To dopolnjuje njegov desni rokav.

Pomen: YoungBoy je dobil volka na svoje telo, saj misli, da se njegova osebnost ujema z volkovo, saj je simbol moči in poguma. Prizor mesta je pokrajina Baton Rougea v Louisiani, ki je pevkin domači kraj. Na telo je dobil, da pokaže, kako mu je mesto dalo vse in ni pozabil svojih korenin.

5. Tetovaža pesmi in usode

Tetovaža: Na spodnji strani desne podlakti je tetovaža pesmi, ki je na njej tetovirana. Desno ramo YoungBoya vsebuje tetovažo besede, na njej “usoda” skupaj z majhnim srčkom pod besedo z zvezdami na obeh straneh srca.

Pomen: YoungBoy verjame v usodo in verjame, da se vse zgodi z razlogom. Hvaležen je za vse, kar je do sedaj dosegel, zato si je na telo vtetoviral “usodo”.

6. Moška tetovaža

Tetovaža: Na levi strani vratu je tetovaža moškega z rokami pred usti, kot da bi šepetal nekaj na levo uho YoungBoya.

7. Oblikovalska tetovaža

Tetovaža: Na desni strani vratu YoungBoy NBA je oblikovan iz črk “H in L” na njem.

Pomen: Začetnice so lahko sklicevanje na prijatelja, saj nihče od njegovih družinskih članov nima svojih imen s temi črkami.

8. 38 Tetovaža

Tetovaža: Sprednji del vratu na grlu vsebuje tetovažo številke 38.

Pomen: Številka je napisana kot sklic na njegovo pesem 38 Baby.

9. Allah Tattoo

Tetovaža: Na levi rami pevke je tetovaža “Allah” v arabščini. Allah v arabščini pomeni Bog.

10. Royceova tetovaža

Tetovaža: Na desni rami YoungBoya je tetovaža starodobnega avtomobila Rolls Royce.

11. BOP tetovaža

Tetovaža: Na spodnji strani leve podlakti je navpično tetovirana beseda “BOP”.

12. NBA in koncertna tetovaža

Tetovaža: Pevčev želodec vsebuje dve tetovaži. Zgornji del njegovega želodca vsebuje tetovažo črk, na kateri je tetovirana NBA skupaj s silhueto moškega v pokončni pozi, podobno logotipu Jordanije, ki pa drži pištolo in jo usmerja navzgor. Spodaj je tetovaža nekoga, ki nastopa na odru na koncertu in množica navija za njih.

Pomen: NBA pomeni Never Broke Again, ki si ga je dal YoungBoy. Silhueta skupaj s črkami NBA velja za logotip YoungBoya in je kot taka predstavljena. Koncertna tetovaža na spodnjem delu trebuha je tetovaža samega sebe, ki nastopa na odru.

13. Moški in ženski tetovaže

Tetovaža: Na prsih pevke je tetovaža moškega in ženske. Njegov levi pec vsebuje tetovažo portreta ženske, desni pa portret moškega s klobukom.

Pomen: Tetovaže so portreti njegovih staršev. Ženska na levi je mlada Sherhonda Gaulden in tista na levi, njegov oče. Njegov oče se redko omenja, saj sta ga vzgajala babica po materi in njegova mama, saj je bil njegov oče obsojen na 55 let zapora, ko je bil mlad.

14. Besedne tetovaže

Tetovaža: Notranja stran leve podlakti vsebuje tetovaže različnih besed, združenih skupaj. Ti vključujejo številko 33, Chip, Homer, začetnice KK in KD.