Tetovaže

13 tetovaž in njihov pomen Titusa Welliverja

Titus B. Welliver je ameriški igralec. Najbolj je znan po vlogi Človeka v črnem v dramski seriji Lost. Nastopil je tudi kot Silas Adams v filmu Deadwood, Jimmy v filmu Sinovi anarhije. Je tudi glavni junak v televizijski seriji Bosch. Svojo kariero je začel leta 1990, z leti pa je nastopil tudi v številnih filmih.

Titus ima na svojem telesu veliko zanimivih črnil. Svoje poglede na tetovaže je delil, ko je bil mlajši, in rekel: »Ko sem bil otrok, sem videl ljudi s tetovažami na splošno, kot so zakonci, stari mornarji in kolesarji. Ljudje zdaj niso več negativno stigmatizirani s tetoviranjem. To je oblika samoizražanja. Nekateri se odločijo, da jih bodo imeli tam, kjer jih ljudje ne vidijo, in še vedno velja za samoizražanje. Tako se je res dramatično spremenilo. Odraščam, verjamem, da je bilo tetoviranje v nekaterih državah celo nezakonito. ” Poglejmo si njegove črnila in pomene za njimi.

1. Oblikovalska tetovaža

Tetovaža: Igralčeva desna rama ima vtetoviran dizajn, ki prikazuje dve ribi koi, ki krožita okoli skale.

Pomen: Tetovaža predstavlja njegov dojo borilnih veščin. Dve ribi koi predstavljata moč in fluidnost.

2. Surferska tetovaža

Tetovaža: Pod tetovažo koi rib je tetovaža lika iz stripa. Na desni nadlakti ima tetovažo srebrnega deskarja iz stripov Marvel. Na Titusovem desnem bicepsu je tetovirana tudi roža, na desni strani njegovega telesa pa nekaj tetoviranih besed.

3. Konjska tetovaža

Tetovaža: Na desni roki je tudi tetovaža orisa konja. Besede “Tako gre …” so tetovirane tudi nad konjem.

Pomen: Ta tetovaža konja predstavlja konja iz tretjega studijskega albuma “White Pony” Deftones (ameriške skupine).

4. Tetovaža ‘Mačke in orožje’

Tetovaža: Na zgornjem delu igralčeve desne podlakti je tetovaža treh divjih mačk. Prva je levja glava. Drugi je obraz tigra, tretji pa obraz mačka. Na desni podlakti ima tetovažo zaprte pesti, ki ji sledi palica, revolver in nož.

Pomen: Tetovaža živali na roki je ena izmed mnogih na njegovem telesu. The levji obraz je kasneje pokril cvet vrtnice kot lahko vidite na spodnji sliki.

5. Tetovaža ‘medved in volk’

Tetovaža: Notranja stran desne podlakti igralca ima na sebi tetoviran obraz medveda. Črke, “NTBFW”So mu tetovirani tudi na roki. Na notranji strani desnega zapestja je tudi tetovaža volka. Besede, “Samotar”So napisane nad volkom. Besede, “EWA 030305 CBW”Sta medved in volk tudi tetovirana.

Pomen: Tetovaža medveda predstavlja pogum in vzdržljivost. Tetovaža črk, “NTBFW” predstavlja sleng, “Ne zajebavati se”. Volk predstavlja zvestobo in ljubezen do svoje družine. Črke “EWA” predstavljajo ime njegovega sina Eamonna Lorcana Charlesa Welliverja. Črke “CBW” predstavljajo ime njegove hčerke Core McBride Walling Welliver. Številke 030305 predstavljajo datum rojstva Titusovih otrok.

6. Snemaj tetovažo

Tetovaža: Na zadnji strani desne nadlakti je tudi tetovaža starega zapisa 45 vrtljajev na minuto z rumenim simbolom.

7. Tetovaža ‘Star’

Tetovaža: Na desnem zapestju igralca pod glavo bobcata je tetovaža modre in črne zvezde.

Pomen: Tetovaža zvezde predstavlja pogum in dobro smer v življenju.

8. Tetovaža ‘Besede’

Tetovaža: Igralčevo levo ramo je tetovirano nekaj besed. Formula “E = MC^2” je tetovirana tudi na levi roki.

9. Tetovaža ‘Indian, Buffalo and Silhouette’

Tetovaža: Na levi nadlakti igralca je tetovaža indijanskega poglavarja. Besede: „EST. 1962 ”so tetovirane tudi zraven. Nad komolcem je tetoviran bivol z napisom »V nas zaupamo«. Igralčeva leva podlaket ima tudi silhueto psa.

Pomen: Tetovaža iz indijanskega poglavarja na roko predstavlja rodno ameriške dediščine. Datum blizu Indijanca predstavlja njegov datum rojstva, 12. marec 1962.

10. Tatoo ‘Jelen in zvezda’

Tetovaža: Igralčeva leva podlaket ima v krogu tetovirano zvezdo. Zvezda je obdana tudi z odtisi rok. Na levi podlakti, pod zvezdico, je tetoviran jelen, na levem zapestju pa je tetovirana beseda “EDGE”.

11. Simboli Tattoo

Tetovaža: Igralčeva leva podlaket ima na sebi tetovirano črto simbolov, ki jo sestavljajo oči, puščice in srca.

Pomen: Tetovaža simbolov predstavlja besede: “Pojedel te bom, tako te ljubim.”

12. Tatoo ‘Eagle’

Tetovaža: Na notranji strani leve podlakti je tudi tetovaža ameriškega plešastega orla.

Pomen: Tetovaža orla predstavlja ameriško kulturo.

13. Tetovaža ‘Zastava’

Tetovaža: Na notranji strani levega zapestja je tetovaža oranžne, bele in zelene zastave. Obstaja tudi srce s krono, obdano z dvema rokama, tetovirano nad zastavo.

Pomen: Tetovaža zastave na zapestju je zastavo Irske, ki predstavlja njegovo irsko dediščino. Zasnova srca in krone je znana kot Claddagh Ring. Claddagh Ring je tradicionalni irski prstan, ki ima tri dele: roke predstavljajo prijateljstvo, srce predstavlja ljubezen in krono predstavlja zvestobo.

Titus ima na svojem telesu še nekaj tetovaž, o katerih je govoril, vendar še niso bile razkrite na nobeni fotografiji.