Tetovaže

13 tetovaž in njihov pomen Mikea Gillisleeja

Michael B. Gillislee Jr. je nekdanji igralec ameriškega nogometa. Igral je na univerzitetnem nogometu kot tekač za Univerzo na Floridi, leta 2013 pa so ga vpoklicali Miami Dolphins. Zastopal je tudi več velikih ekip, kot so Buffalo Bills, New England Patriots in New Orleans Saints. Mike ima na telesu veliko zanimivih tetovaž. Oglejmo si jih in pomene za njimi.

Mike Gillislee-

1. Besedne tetovaže

Tetovaža: Zgornji del prsnega koša in ovratnice vsebujeta tetovirane besede: “Ljubezen”, “Zaupanje” in “Upanje”.

Pomen: Besede na prsih predstavljajo lastnosti in občutke, ki jih v svojem življenju najbolj ceni. Na njegovih prsih je tetovirana še ena beseda, ki je zanj najpomembnejša, kot boste brali naprej.

2. Tetovaža ‘Vera’

Tetovaža: Na prsih igralca je beseda “VERA”, tetovirana na njem.

Pomen: Beseda Vera na prsih mu je zelo pomembna, saj predstavlja popolno zaupanje in vero v vsemogočnega.

3. Tetovaža ‘Florida’

Tetovaža: Beseda “Florida” je tetovirana po želodcu igralca.

Pomen: Tetovaža je za Mika zelo pomembna, saj predstavlja kraj, kjer se je rodil in kjer je začel svojo kariero. Mike se je rodil leta 1990 v DeLandu na Floridi in igral tudi nogomet na Univerzi v Floridi.

4. Tetovaža ‘denar’

Tetovaža: Desna rama in nadlaket igralca vsebujeta veliko obliko tetovaže. Vmes je med oblikovanjem tetovirana tudi beseda »denar«.

5. Tetovaža z bicepsom

Tetovaža: Desni biceps nogometaša vsebuje ime, na katerem je tetovirano “MOE”. Črko “O” v imenu nadomesti velika vreča denarja z znakom za dolar.

6. Tetovaža ‘smej se’

Tetovaža: Zgornja stran njegove desne podlakti vsebuje tetovažo smejočega tiki obraza. Beseda “Smej se” je tetovirana nad tiki obrazom.

Pomen: Nasmejani tiki na podlakti je upodobitev sreče, ki isto idejo širi na vse, ki jo vidijo.

7. Tetovaža ‘Bog’

Tetovaža: Na notranji strani desne podlakti je beseda “BOG”, tetovirana na njej.

Pomen: Tetovaža je nepopolna. Tudi na notranji strani njegove leve podlakti je bila tetovaža, ki je to dopolnila. Tetovaža je bila pokrita s temnimi oblaki in sovo. Kljub temu ena sama beseda na roki predstavlja njegovo vero v Boga.

8. Tetovaža ‘Hands’

Tetovaža: Leva rama nogometaša je prav tako pokrita z različnimi majhnimi vzorci, ki so na njej tetovirani. Obstaja tudi tetovaža dveh rok, združenih skupaj, na kateri drži nogometno žogo.

Pomen: Tetovaža rok, ki držijo žogo, predstavlja njegovo ljubezen do nogometa.

9. Izbrana tetovaža

Tetovaža: Levi biceps nogometaša vsebuje tetovažo besede, na kateri je skupaj s številko tetovirano “IZBRANO”, 1 tetovirano desno sredi besede. Celotna zasnova ima za seboj svetlobne žarke, ki pokrivajo preostanek njegovega bicepsa.

Pomen: Skupaj tatoo piše “Izbrano 1”, tako misli o sebi. Tetovaža daje igralcu zaupanje tako na igrišču kot zunaj njega.

10. Tatoo ‘Owl’

Tetovaža: Na notranji strani leve podlakti je tetovaža sove. Ozadje sove vsebuje temne oblake.

Pomen: Tetovaža sove na njegovem telesu je simbol modrosti in prehoda. Ozadje tetovaže zajema besedo, ki jo je nekoč tetoviral, in tudi številko 100.

11. Tetovaža ‘perje’

Tetovaža: Zgornja stran leve podlakti vsebuje veliko tetovirano pero.

Pomen: Tetovaža s perjem je simbol poguma in svobode. Predstavlja svobodnega duha in nudi duhovno zaščito tudi nosilcu.

12. Tetovaža obraza

Tetovaža: Zgornja stran njegove leve podlakti vsebuje še en obraz maske tiki, ki je tetoviran na njem.

13. Žrtvovalna tetovaža

Tetovaža: Na hrbtni strani igralca je velika tetovaža z besedo “ŽRTVA”, tetovirana na zgornjem delu hrbta. Na hrbtu ima na levi strani veliko tetovažo demona. V oklepu je vitez, ki drži meč na desni strani. Na njegovem hrbtu je tudi prizor demonov, ki se borijo z vitezi, tu in tam pa gorijo požari.

Pomen: Celotna tema njegovega hrbta vsebuje tetovažo upodobitve bitke dobrega nad zlom. Vitez predstavlja dobro v človeštvu, demoni pa zlo. Beseda “ŽRTVA” predstavlja, kako se z žrtvovanjem doseže zmaga in marsikaj v življenju.