Tetovaže

12 tetovaž Margaret Cho in njihov pomen

Margaret Moran Cho, bolj znana kot Margaret Cho, je ameriška komičarka, modna oblikovalka, igralka, avtorica in kantavtorica. Vrhunce svoje kariere je dosegla, potem ko je ustvarila in igrala v sitcom ABC All-American Girl. Vedno je bila zagovornica pravic LGBT, za svoja humanitarna prizadevanja pa je prejela tudi nagrade v imenu žensk, Američanov Azije in LGBT skupnosti. Ustanovila je tudi spletno mesto “Ljubezen je ljubezen je ljubezen”, ki je izrazila legalizacijo istospolnih porok v ZDA. Margaret je velika ljubiteljica črnila po telesu. Raziščimo njene tetovaže in njihov pomen.

Margaret Cho

Evo, kar je imela povedati o svojih črnilih: obožujem svojo tetovažo Ed Hardyja in moj portret konja Eddyja Deutscheja, ki je bil pravzaprav poklon mojemu psu Ralphu, za katerega menim, da je vedno “zgoraj” pes – precej bolj veličastno bitje. Eddy je to odlično razumel, saj je njegov pes Hadji pravkar umrl. Obožujem spominske tetovaže in to je edino, kar imam. Na kolenih imam tudi Washington in Lincoln od neverjetnega Craiga Jackmana pri American Electric v Los Angelesu. Ti, skupaj z glavo Meduze s 13 kačami las na trebuhu, so moji pravi favoriti.

1. ‘Portretna’ tetovaža

Tetovaže kolena Margaret Cho

Tetovaža: Margaret ima na obeh kolenskih sklepah portrete Washingtona in Lincolna. Napisal jih je neverjeten umetnik tetovaž Craig Jackman pri American Electric v Los Angelesu.

2. Tetovaža ‘Ptica, vrtnica in vrtinec’

Tetovaža Margaret-Cho-Bird

Tetovaža: Ta črno -beli del njene tetovaže na hrbtu je naredila Kat Von D..

 “Pravkar sem dobila neverjetno tetovažo od Kat Von D v njeni oddaji” LA Ink, “je pisala na blogu. “Že dolgo sem oboževalec in tako sem navdušen, da mi je to končno uspelo. Kat je neverjetna in popolnoma prijetna, smešna in zabavna. Imeli smo se super in sploh ni bolelo, ker Kat ni tako lepa, da bi lahko koga prizadela! “

3. Veja, cvet in tetovaža kače

Tetovaža kače Margaret Cho

Tetovaža: Margaret ima zelo veliko tetovažo, ki prikazuje kačo na spodnjem delu hrbta, ki se razteza proti bokom.

Pomen: To je bila njena prva tetovaža telesa s kačami in cvetjem, ki se je začela v sredini spodnjega dela hrbta in se ovila okoli obeh strani bokov. Tetovažo je naredil slavni tetovator Don Ed Hardy leta 2005, ko je bila Margaret stara 37 let.

»Kače so veličastna bitja, kot nič drugega na zemlji. Ne vem, zakaj se jih bojim. Verjetno zato, ker so tako različni, skrivnostni in neznani, nepredvidljivi. Toda na mojem hrbtu bodo moji zaščitniki, moji varuhi, moje navijačice in prijatelji. “

4. Tetovaža ‘žerjav’

Tetovaža Margaret Crane

Tetovaža: Margaret Cho ima tetovažo žerjava v japonskem slogu na desnem stegnu, obdanem s češnjevimi cvetovi.

5. Tetovaža ‘Podvezica in pištola’

Margaret-Cho-Revolver-tetovaža

Tetovaža: Margaret Cho, ki ima na telesu številne pisane tetovaže, dobi novo tetovažo – staromodno podvezico in pištolo na levem stegnu.

6. Tetovaža ‘Eye’

Tetovaža z očmi Margaret-Cho-Eye

Tetovaža: Margaret ima na zgornji desni roki obrobljeno oko s kroglicami.

Margaret pojasnjuje: »To je zaljubljeno oko, ki je bilo nekoč viktorijanski nakit. Ljubitelji skrivnosti bi drug drugemu podarili malo viktorijanskega šarma in imelo je njihovo oko – ni imelo celega obraza, samo njihovo oko. In to je zame naredil moj skrivni ljubimec, zato se vse nekako izide. “

7. Tetovaža “pero in feniks”

Tetovaža Margaret Cho Pheonix

Tetovaža: Margaret Cho ima na zgornji levi roki tetovirano ogromno pisano perje feniksa in pava, vijolično natisnjeno.

“To je samo nekakšen križanec med feniksom in pavom, ki se mi zdi le lep,” pravi Margaret.

8. Tetovaža ‘potonika’

Tetovaža potonike Margaret Cho

Tetovaža: Margaret Cho ima na levi strani zgornjega dela prsnega koša veliko vijolično črnilo potonike. Ker je njeno korejsko ime Peony, ima na svojem telesu nekaj črnil kot poklon istemu.

9. Tetovaža ‘Branch, Cherry Blossom in Peony’

Tetovaža potonike Margaret Cho Arm

Tetovaža: Margaret Cho ima na desni nadlakti še eno rožnate in oranžne barve potonike.

“Razlog, da imam številne te rože, potonike, je, ker je moje korejsko ime korejsko za” potonika “, zato jih imam kar nekaj,” pravi. Drugo ima na prsih, tretjo pa na spodnjem delu hrbta.

10. Tetovaža ‘Cherry Blossoms’

Tetovaža teleta Margaret Cho

Tetovaža: Margaret Cho ima češnjeve cvetove na desnem teletu. To je naredil Barnaby iz Mamine tetovaže na Pomople Fairplexu. Še nekaj teh je okoli njenega tetovaža z žerjavom.

11. Tetovaža “želodec”

Tetovaža Margaret-Cho-Medusa-Želodec

Tetovaža: Margaret ima na trebuhu natisnjen ogromen portret.

Pomen: Medusa skupaj s 13 kačami je natisnjena na Margaretinem želodcu.

12. Tetovaža ‘Nazaj’

Tetovaža Margaret-Cho-full-back-back

Tetovaža: Margaret ima ogromno tetovažo, ki pokriva celoten hrbet.