Tetovaže

12 tetovaž Kevina Owensa in njihov pomen

Kevin Yanick Steen, bolj znan po svojem obroču, Kevin Owens je kanadski profesionalni rokoborec, ki tekmuje v WWE pod SmackDownom. Preden se je leta 2014 pridružil WWE, se je Kevin boril za ROH (Ring of Honor), kjer je osvojil svetovno prvenstvo ROH in ekipno prvenstvo ROH Tag. Kevin velja za enega najboljših rokoborcev na svetu in ima za sabo številna prvenstva.

Kevin je znan tudi po različnih tetovažah, ki jih krasi njegovo telo. Oglejmo si jih in pomene za njimi.

Tetovaže na desni roki

1. Tetovaža ‘Bik in kača’

Tetovaža: Na desni rami je tetovaža glave bika. Na desni roki je tudi tetovaža kače. Kačja glava je na hrbtni strani nadlakti, rep pa je ovit okoli drevesne tetovaže na podlakti.

Pomen: Tetovaža bika na rami predstavlja njegov sončni znak, Bik. Kevin se je rodil 7. maja 1984. Prav tako je povedal, da tudi njegova žena pravi, da se njegova osebnost ujema z bikom.

2. Tetovaža ‘jastreb’

Tetovaža: Na desni roki ima raztegnjena krila velikega jastreba. Jastreb sedi na vrhu drevesa na podlakti.

Pomen: Tetovaža jastreba na telesu predstavlja človekovo sposobnost doseganja življenjskega poslanstva.

3. Tetovaže ‘Panda in gorila’

Tetovaža: Desni biceps rokoborca ​​ima na sebi tetovažo pande, na notranji strani podlakti pa tetovažo obraza gorile.

Pomen: Kevin je dobil to tetovažo in oboževalec ga je na Twitterju vprašal, kaj pomeni. Odgovoril je: “Zaradi živali.”

4. Tetovaža ‘drevo’

Tetovaža: Na zgornjem delu desne podlakti je tetovirano drevo. Tetovaža ima tudi motno ozadje, kača na zadnji strani Owensove nadlakti pa ima repove ovite okoli lubja drevesa.

5. Tetovaža ‘zver’

Tetovaža: Beseda “ZVER” je tetovirana na Kevinovi desni roki blizu palca.

6. Tetovaža ‘Karina’

Tetovaža: Na notranji strani desnega zapestja je tetovirano tudi ime “KARINA”.

Pomen: Tetovaža imena na zapestju predstavlja njegovo ljubezen do zakonca Karine Leilas

Tetovaže leve roke

7. Tetovaže ‘Live and Name’

Tetovaža: Na notranji strani leve podlakti je tetovaža z besedo »V ŽIVO«. Črka “E” se zrcali v besedi, ki pomeni tudi drugo besedo. Imena “OWEN” in “ELODIE” sta tetovirana tudi na notranji strani njegovega levega zapestja.

Pomen: Tetovaža na roki se glasi »V ŽIVO« in »ZLO«, če jo preberete nazaj. To je ujemajoča se tetovaža, ki jo je naredil s prijateljem in mentorjem, rokoborcem Steveom Corinom. Rekel je: »V nekem trenutku sva v svojem osebnem življenju šla skozi nekaj stvari, samo skozi grobe stvari in se odločila, da si naredim tetovažo, ki pravi» v živo «, kot medsebojno vez – imeli bi isto tetovažo. ” Tetovaža imen na zapestju predstavlja ime njegovih ljubljenih otrok, Owen in Elodie.

8. Tetovaža ‘lobanja’

Tetovaža: Na Kevinovi levi roki je tetovirana lobanja, pod katero je pod njo tetoviran par palic za golf v obliki križa.

9. Tatu “črke”

Tetovaža: Črke “MSPB” so tetovirane na prstih njegove leve roke.

Pomen: Črke predstavljajo začetnice njegovih dedkov, Melvina Steena in Pierra Benoita. Ko je govoril o tetovaži, je dejal: »Pred nekaj več kot štirimi leti, 21. januarja 2012, je umrl moj dedek Pierre Benoit. Je najtežji človek, kar sem jih kdaj srečal. Z njim sem živel dolga leta. Ni veliko govoril, a vez, ki jo delimo, in vpliv, ki ga je imel name, bosta vedno ostala. Na današnji dan pred tremi leti, 31. januarja 2013, sem izgubil svojega drugega dedka, spomine Melvina Steena, ko me je kot otroka peljal na predstave WWE, pogled v njegove oči in objem, ki me je dal, ko sem videl moj prvi boj, so stvari Nikoli ne bom pozabil. Oba sta umrla, preden sem prišel v WWE, vendar bosta vedno z mano. “

Dodal je in razložil pomen svoje tetovaže in rekel: “Če mi je žal, mi ni uspelo priti v WWE, preden so umrli, ker bi bili tako ponosni, zato sem se odločil, da grem dodaten kilometer in imajo začetnice tetovirane na prstih, tako da so vedno z mano. “

10. Tetovaža ‘dinozaver’

Tetovaža: Na levi roki je tetovaža dinozavra. Dinozaver ni živ in je v obliki okostja.

11. Tetovaža ‘okostnjak’

Tetovaža: Na levi podlakti je tetoviran še en okostnjak dinozavra.

Tetovaže na nogah

12. ‘K’ tetovaža

Tetovaža: Črka “K” je tetovirana na desnem teletu, malo nad gležnjem.

Pomen: Tetovaža črke je ujemajoča se tetovaža, ki jo je dobil s svojim zakoncem. Črka predstavlja njeno ime, Karina. Razkril je zgodbo za tetovažo in rekel: »Ko sem spoznal svojo ženo – ime ji je Karina – je spremenila vse, kar sem vedel o življenju, ker si nisem mogel predstavljati, da bi spoznal nekoga, zaradi katerega bi se tako počutil. Mesec dni po tem, ko sva se spoznala, sva se šla tetovirat in bila je zelo majhna, pravkar sem dobil ta mali “K”, nato pa je dobila “K” na medenici za “Kevin” “