Tetovaže

12 tetovaž in njihov pomen Paul George

Paul Clifton Anthony George je ameriški profesionalni košarkar, ki igra v ligi NBA za Los Angeles Clippers. Paul je šestkratni zvezdnik lige NBA. Paul je začel igrati v srednji šoli in igral za univerzitetno žogo v zvezni državi Fresno, Indiana Pacers pa ga je v deseti skupni izbor na draftu NBA 2010 uvrstil na prvo mesto. Leta 2016 je osvojil tudi zlato olimpijsko medaljo in zastopal tudi Oklahoma City Thunder, preden se je leta 2019 pridružil Clippersu.

Paul ima na telesu veliko zanimivih črnil. Oglejmo si jih in pomene za njimi.

1. Tetovaža ‘Angel’

Tetovaža: Na zgornji desni roki in rami igralca je velika tetovaža angela, ki ima krila velika kot telo. Nad angelovo glavo so tetovirane tudi besede “Moj angel varuh”.

Pomen: Tetovaža angela varuha na roki predstavlja njegovega angela varuha, ki varuje in bdi nad njim in njegovo družino.

2. Številčna tetovaža

Tetovaža: Številke “05, 02 in 90” so tetovirane na desnem komolcu. Obstaja tudi oblika, sestavljena iz trikotne oblike z velikimi rogovi, tetoviranimi poleg številke.

Pomen: Številke na roki predstavljajo njegov datum rojstva, “2. maj 1990”. Zasnova poleg datuma je videti kot glava bika, ki predstavlja igralčevo zodiakalno znamenje, Bik.

3. Tetovaža ‘City’

Tetovaža: Zgornja stran desne podlakti igralca je pokrita z veliko tetovažo cestišča, obdano z različnimi uličnimi znaki. Na podlakti so mu tetovirane tudi besede “Mesto sanj”.

Pomen: Tatoo uličnih znakov in besede predstavljajo mesto Los Angeles, kjer je odraščal in trenutno igra. Paul se je rodil v Palmdaleu v Kaliforniji. V nekem intervjuju je rekel: »Na nek način želim priti sem, igrati za domačo ekipo in si obleči dres Lakerja. To bo vedno nekaj, kar želim izpolniti. “

4. Tetovaža ‘661’

Tetovaža: Pavlovo desno zapestje ima na sebi tetovirano številko “661”.

Pomen: Številka 661 je še ena poklon tetovaža njegovemu domačemu mestu Palmdale. To je območna koda kraja, v katerem se je rodil.

5. Tetovaža ‘Mama, ključavnica in žoga’

Tetovaža: Na notranji strani desne podlakti je tetovaža ključavnice z odprtino za ključe. Beseda “Mama” je tetovirana nad ključavnico, pod ključavnico pa je tetovirana košarkarska žoga.

Pomen: Tetovaža ključavnice predstavlja močno vez in občutke, ki so zaklenjeni in varovani. Beseda “Mama” je skupaj s tetovažo ključavnice in predstavlja njegovo ljubezen in njegovo vez z mamo, Paulette Ann George. Tetovaža košarke predstavlja njegovo ljubezen, strast in spoštovanje do športa, ki ga igra.

6. Tetovaža ‘kamen’

Tetovaža: Na notranji strani desne podlakti je tudi tetoviran kamen s številko “14”.

Pomen: To je še ena tetovaža, ki predstavlja njegovo ljubezen do Los Angelesa. Številka in kamen predstavljata ameriško pot 14, ki vodi iz Kalifornije.

7. Tetovaža ‘zveri’

Tetovaža: Igralčeve roke imajo na sebi tetovirane obraze zveri. Njegova desna roka ima na sebi tetoviran obraz leva, na levi pa obraz tigra.

Pomen: Tetovaže na roki predstavljajo njegovo ljubezen do njegovih najljubših živali in njegovo osebnost, ko je na igrišču. Medtem ko je razlagal svoje tetovaže, je rekel: »Imam dve tetovaži: eno levo na eni strani in eno tigra na drugi strani. So moje najljubše živali in predstavljajo tistega, kar čutim, da sem na igrišču. Tiho so, vendar so zveri. “

8. ‘Knight’ tetovaža

Tetovaža: Na levi rami zvezdnika lige NBA je tetovaža obraza viteza. Vitez je viden v stari grški, špartanski čeladi in ima v ozadju stopnice z drugimi bojevniki, ki stojijo na stopnicah.

Pomen: Tetovaža predstavlja velike špartanske bojevnike, znane po svojem pogumu, moči in avtoriteti, kar so lastnosti, ki jih ceni Paul sam.

9. Pomen ‘tetovaža šaha in kralja’

Tetovaža: Zgornja stran njegove leve podlakti je pokrita s tetovažo šahovskih figur, ki so združene s karirano desko. Na sredini je velika šahovska figura kralja, nad katero je tetovirano beseda “Crown me”. Nad besedo “jaz” je tetovirana tudi drobna krona

Pomen: Dizajn tetovaže predstavlja besede “Crown Me King” in prikazuje ambicije igralca, kako želi dominirati v športu in postati naslednji kralj košarke.

10. Tetovaža ‘Pack Gang’

Tetovaža: Na levem zapestju igralca so tetovirane besede “PACK GANG”.

11. Tetovaža ‘Walk in Faith’

Tetovaža: Na notranji strani njegove leve podlakti so tetovirane besede: “Walk in Faith”.

Pomen: Tetovaža besed na podlakti predstavlja njegovo prepričanje in to, kako živi svoje življenje po božji volji.

12. Tetovaža z nogami

Tetovaža: Na desni nogi ima tudi tetovažo, vendar je videz zbledel in se redko vidi.