Tetovaže

12 tetovaž in njihov pomen Coi Leray

Brittany Collins, bolj znana po svojem umetniškem imenu, CoiLeray je ameriška raperka, pevka in tekstopiska. Leta 2017 je zaslovela in izdala veliko uspešnic, kot so, GAN, Pac Girl, Huddy, No Longer Mine in še nekaj. Je hči Benzina in je pri 16 letih opustila šolo, da bi nadaljevala svojo glasbeno kariero. Coiino telo vsebuje nekaj res zanimivih tetovaž, ki nam govorijo o njeni osebnosti. Poglejmo si tiste, ki jih ima, in pomene za njimi.

1. Tetovaža ‘Plameni’

Tetovaža: Pevčevo levo zapestje okoli sebe vsebuje tetovažo črno -vijoličastih plamenov.

2. Tetovaža ‘metulj’

Tetovaža: Zgornja stran levega zapestja vsebuje tetovažo velikega modrega metulja morfo.

Pomen: Coi ima rad metulje in misli, da so lepa bitja, kot je ona. Na svojem telesu jih ima kar nekaj.

3. ‘Kitajska’ tetovaža

Tetovaža: Zunanja stran raperjevega desnega zapestja vsebuje tri kitajske znake, tetovirane na njem.

4. Tetovaža ‘Anime’

Tetovaža: Zgornja stran njene desne podlakti vsebuje tetovažo obraza junaka Animeja z rožnatimi lasmi in majhnimi rogovi.

Pomen: Coi je dobila to tetovažo lika “Zero Two”, saj je velika oboževalka animeja “Darling in the Franxx”. To ni edina tetovaža izmišljenih likov na njenem telesu, kot boste kmalu ugotovili.

5. Tetovaža ‘Cross and Quote’

Tetovaža: Na sredini Coijevega želodca je tetovaža s križem. Pod križem je tetoviran citat, ki pravi: “Niso vsi tisti, ki se sprašujejo, izgubljeni” skupaj z malo silhueto moškega.

Pomen: Tetovaža predstavlja verske poglede pevca. Citat je tisti, ki ji je zelo všeč in živi, ​​saj verjame v rek.

6. Besedna tetovaža

Tetovaža: Na hrbtni strani njene desne nadlakti je tetovaža z besedami: “LAHKO BI BILO GORE”.

7. Številčne tetovaže

Tetovaža: Notranja stran leve podlakti vsebuje rimske številke. Na njem je tetoviran “V.XI.XCVII”.

Pomen: Rimske številke predstavljajo datum, 11. maj 1997, kar je Coijev datum rojstva.

8. Tetovaža ‘Saturn’

Tetovaža: Na hrbtni strani raperjevega vratu je tetovaža planeta Saturn.

Pomen: Tetovaža planeta predstavlja njeno trdo delo in predanost karieri. Coi je pri šestnajstih letih zapustila šolo, da bi lahko nadaljevala svojo glasbeno kariero in to se izplača.

9. Tetovaža ‘Ribe, metulji in rože’

Tetovaža: Leva stran zgornjega dela hrbta Coi vsebuje veliko tetovažo ribe Koi. Tik nad ribo sta tetovirana dva metuljčka in pod njo velik vijoličasti cvet, z valovi, ki se dvigajo od zadaj in segajo do rib.

Pomen: Coi je tetoviral ribe Koi, saj so simbol sreče. Ime ribe predstavlja tudi scensko ime, ki si ga je izbrala sama, Coi.

10. ‘Cartoon’ tetovaža

Tetovaža: Spodnja leva noga pevke vsebuje 4 risane junake, tetovirane okoli nje. Znaki so, Buttercup na notranji strani, Bubbles na sprednji strani in Blossom skupaj z Mojo Jojo na zunanji strani.

Pomen: Coi je dobil to tetovažo deklet, Blossom, Bubbles in Buttercup, ki sta protagonista, in Mojo Jojo, ki je zlobnica njene najljubše risane predstave iz otroštva, The Powerpuff Girls.

11. Tetovaža ‘Božji dar’

Tetovaža: Sprednji del obeh nog, tik nad gležnji, vsebuje besede, tetovirane na njih. Desna vsebuje besedo “božja”, leva pa besedo “dar”.

Pomen: Besede skupaj tvorijo stavek “Božji dar”, ki je njen način, da se zahvali vsemogočnemu za vse, kar je dosegla v življenju in to počne še naprej..

12. Tetovaža ‘Srce in vrtnica’

Tetovaža: Na levi strani njenega obraza je tetovaža malega srca pod njenimi lasmi, blizu ušesa. Obstaja tudi tetovaža treh cvetov vrtnic v vrsti na strani vratu.