Tetovaže

12 tetovaž in njihov pomen Anthonyja Bourdaina

Anthony Michael Bourdain ki je bil bolj znan kot Anothony Bourdain, je bil ameriški kuhar, avtor knjig, znani novinar in potopisni dokumentarist. Delal je v programih, ki temeljijo na mednarodni kulturi, hrani, kuhinji in človeških razmerah. Bourdain je bil kuhar veteran, ki je bil povezan z več kuhinjami. Zadnjič je zadihal 8. junija 2018 v restavraciji Le Chambard Hotel Alsace, Kaysersberg-Vignoble, Francija. Poleg ljubezni do svojega poklica. bil je navdušen ljubitelj tetovažne umetnosti. Bourdain je imel več tetovaž, ki so pokrivale njegovo telo. Naj jih raziščemo.

Anthony Bourdain

“Fotografije so bile” neprimerne za zajemanje trenutka “.

»Čez nekaj let sem nehal fotografirati na cesti. Objektiv se mi ni zdel dovolj velik in končal sem s spominki. Moje stanovanje je bilo polno smeti in tam je bilo videti kot Klub raziskovalcev. ” on reče. “Menih v Chang Maiju me je ročno raztrgal s kovinsko iglo, imel sem številne tetovažne salone v ZDA, enega sta mi v prsa zabila dva pijana plemena Ibana na Borneu.”

“Poglejte, star sem 61 let. Zavedam se, da me tetovaža ne bo izboljšala na nek merljiv način. Ne bom me naredil mlajšega, ne bom naredil hipperja, ne bom me naredil bolj relevantnega ali zanimivega. Bolj vidim svoje telo kot star avto. Pokrita je z vdolbinami. Novejše ne bo, kolesa bodo kmalu začela odpadati. Še ena vdolbina ne bo pomembna, “je dejal. “Na koncu jih v veliki meri naredim, da bi si ugajal.”

1. Tetovaža Tribal Band

Tetovaža Anthony TRIBAL BAND

Tetovaža: Anthonyjev desni biceps je bil prekrit s tetovažo plemenskega benda.

Pomen: Tribal band je način, kako pokazati spoštovanje do svoje kulture. Prav tako simbolizira vašo moč in modrost.

“Zdelo se mi je, da je videti kul. To je bila začetna tetovaža, “

2. Tiger Tattoo

Tetovaža Anthony tiger

Tetovaža: Na desni podlakti je imel tigra v vodoravni smeri.

Pomen: Tiger je simbol moči, moči in neodvisnosti.

3. Tetovaža ‘Blue Crysamthumum’

Tetovaža Anthony crysthanamum

Tetovaža: Na rami mu je bila natisnjena modra krizantema. To je tebori tetovaža. Tebori tetovaže predstavljajo japonsko kulturo, pri čemer se verjame, da je tebori kombinacija dveh besed, tj. (Te) pomeni roko in (bori) pomeni rezbarjenje. Igla se vedno znova zabija v kožo za pripravo tetovaže in je dolgotrajen postopek v primerjavi s postopkom uporabe strojev za pripravo tetovaže.

Že nekaj časa sem si želel res dobre tetovaže tetovaže. Nekdo, za katerega mi je res mar, je dobil res čudovite teborje in pomislil sem: ‘No, če ga lahko dobiš, ga lahko dobim jaz.’ Ni bilo tekmovalno, a sem bil ljubosumen. Zavidljiv. “

4. Tetovaža vratu

Anthony tetovaža na prsih

5. Tetovaža z roko

Anthony leva roka zvezda tetovaža

6. Tetovaža leve podlakti

Anthony tetovaža na levi roki

7. Kačja tetovaža

Tetovaža kače Anthony

Anthony tetovaže na levi podlakti

Tetovaža: Anthony je imel na levi nadlakti tetovažo kače. To je bilo nekaj tetovaž, ki sta si jih z ženo leta 2011 pripravila v tatoo Salonu Miami Ink v South Beachu na Floridi. Na levi roki si je naredil tetovažo kače, njegova žena Ottavia pa na levi rami. Kača je simbol neskončnega cikla življenja in smrti.

8. Tetovaža desne podlakti

Anthony tetovaža na desni podlakti

9. Tetovaža z desno roko

Anthony tetovaže na desni podlakti

Tetovaža: Na desni notranji roki je imel krožno obliko, ki jo je dobil iz Miamija. Tetovaža je vključevala nekaj pisanja v tujem jeziku, čemur je sledilo krožno oblikovanje. Tatoo je veljal za pojem Epohe (čas, označen kot začetek nekega dobrega razvoja), medtem ko so besede, prevedene v angleščino, pomenile: “Prekinem sodbo”.

10. Tetovaža na rami

Anthony tetovaža na rami

Tetovaža: Na levi rami je bil natisnjen ouroboros.

Pomen: Ouroboros predstavlja kačo ali zmaja, ki jedo svoj rep. Je simbol neskončnosti in se neposredno osredotoča na krog smrti, življenja in ponovnega rojstva. Prav tako je vir spodbude, da se nenehno gradite in napredujete v življenju.

11. Tetovaža lobanje

Tatoo lobanje Anthonyja

Tetovaža: Lobanja je bila tetovirana na desni rami.

Pomen: Anthony je tetovažo naredil Chris Garver. Lobanja je simbol smrti in zla. Verjame pa se tudi, da je simbol zaupanja in sposobnosti, da z močjo premagate vse življenjske težave.