Tetovaže

12 tetovaž Andrew Rea in njihov pomen

Andrew Douglas Rea je ameriški režiser in avtor kuharskih knjig. Najbolj je znan po svojem kuharskem kanalu YouTube, Babish Culinary Universe, kjer poustvarja tradicionalne recepte, pa tudi recepte hrane, ki jih najdemo v filmih, video igrah, televiziji itd..

Andrew ima na telesu nekaj zanimivih črnil. Oglejmo si jih in pomene za njimi.

Tetovaže leve roke

1. Tetovaža z logotipom

Tetovaža: Na hrbtni strani leve nadlakti ima logotip neskončne zanke, na katerem je tetoviran štiri besede, ki so tetovirane okoli zanke. Besede so: “Kruhki, juha in solata”

Pomen: Tatoo je razložil v svoji knjigi, češ da je to parodija na tetovaže dekleta Live Laugh Love/simbol neskončnosti in neskončno juho, solato in kruh Olive Garden. Prišel je na smešno idejo in se odločil, da jo bo tetoviral.

2. Piščančja tetovaža

Tetovaža: Leva nadlaktica kuharice ima tudi majhen dizajn piščanca, ki diha ogenj.

Pomen: Oblikovanje tetovaže prihaja iz kitajske kulture in je znano kot basan (piščanec, ki diha z ognjem). Tatoo je objavil na svojem Instagramu z napisom: “Krstili smo ga” Drew ” – hvala @chrisjtattoo”

3. Cvetlična tetovaža

Tetovaža: Andrejev levi biceps ima na sebi tetovažo cvetličnega dizajna.

Pomen: Tetovaža pravzaprav ni cvetlični dizajn, ampak cilantro. Iz pazduhe mu je zraslo, saj ga ne mara uporabljati. Tatoo je objavil na svojem Instagramu in rekel: “Hvala @[email protected] za sladko novo listje! Ja, to je koriander. Ja, raste mi iz pazduhe. Ja, to so moji občutki do cilantra. “

4. Whisker Tattoo

Tetovaža: Na zgornjem delu leve podlakti je tetovaža brka.

Pomen: Tetovaža brkov predstavlja njegovo ljubezen do kuhanja. Na roki je tudi tetoviran še en brček.

5. Tetovaža z vilicami

Tetovaža: Na spodnji strani leve podlakti je tetovaža rezbarske vilice, na kateri so špageti oviti okoli rogov..

6. Born n Bread Tattoo

Tetovaža: Na notranji strani leve podlakti je tetovaža noža skupaj z brkom. Oblikovanje tetovaže ima tudi tetovirano banner, ki se glasi: “ROJEN & KRUH “

Pomen: Andrew je razkril, da je to njegova prva tetovaža. Takrat se je veliko prepiral s svojo drugo drugo osebo in si končno dobil to tetovažo. Tetovaža predstavlja “opomnik, da moraš biti zvest sebi”, na transparentu pa je napisano ime njegove fantazijske pekarne Born & Kruh.

Tetovaže na desni roki

7. Tetovaža z bicepsom

Tetovaža: Na desnem bicepsu je tetovirana oznaka FEMA ali Katrina koda. Kode X so po orkanu popršili po hišah.

Pomen: Tetovaža je poklon mestu New Orleans, njegovemu najljubšemu mestu.

8. Simbol in tetovaža kladiva

Tetovaža: Na notranji strani desne podlakti je tetovaža kladiva, skupaj s krožnim simbolom.

Pomen: Tetovaža predstavlja njegov vzdevek, Oliver Babish. Tatoo je objavil na Instagramu z napisom: “Pravica je zadovoljena” – moj mali poklon izvirnemu Oliverju Babišu “.

Simbol nad kladivom je prvotni logotip podjetja Kodak in poklon njegovemu domačemu mestu. Rekel je: “To je poklon mojemu domačemu mestu (Rochester) in opomnik, naj ostanem pomemben, za razliko od neimenovane večnacionalne korporacije, ki ni hotela sprejeti digitalnega fotoaparata.”

9. Geometrijska tetovaža

Tetovaža: Stran njegove desne podlakti ima geometrijsko obliko žarkov svetlobe, ki prehajajo skozi lečo, tetovirano na njej. Na strani zapestja je tudi tetovirana puščica.

Pomen: Tatoo puščice je v svoji objavi na Instagramu razložil: »Odločil sem se, da bom dobil simbol» okvir naprej «iz svojih dni urejanja, ki so bili prikazani tukaj v New Orleansu, kar predstavlja, kako pomembno je biti usmerjen v podrobnosti in nenehno preučevati svoje delal en okvir naenkrat … Nato sem spoznal, da je videti tudi kot gumb za izmet na DVD predvajalniku. Nenamerna ironija je prav okusna. “

Tetovaža geometrijske zasnove je diagram goriščne razdalje leče. To tetovažo je dobil, ker je hodil v filmsko šolo in je tudi filmski ustvarjalec.

10. Moon Tattoo

Tetovaža: Na desni strani prsnega koša je tetovaža polmeseca skupaj s črtkano črto, ki predstavlja polno.

Pomen: To je ujemajoča se tetovaža, ki jo je naredil s svojo prijateljico Jessico Opon, ki si je na strani zapestja tetovirala mačji obraz.

11. Diamantna tetovaža

Tetovaža: Na njegovem pasu je tetoviran majhen diamant.

12. Lines Tattoo

Tetovaža: Andrew ima na desni strani vratu tetovirano dve črti.

Pomen: Tatoo navdihuje ena njegovih najljubših oper, Einstein on the Beach.

Na zadnji strani desne nadlakti ima še eno tetovažo obzorja mesta Seattle. Rekel je: “Zadnji bicep je obzorje Seattla, mesta, v katerem še nikoli nisem bil, ker imam rad majhno predstavo, imenovano Frasier.”