Tetovaže

11 tetovaž Eugena Polanskega in njihov pomen

Eugen Polanski je nekdanji profesionalni nogometaš. Igral je kot branilec in večino svoje kariere preživel v Bundesligi, kjer je zastopal Borussia Mönchengladbach, Mainz 05 in Hoffenheim. Zastopal je tudi poljsko reprezentanco in klub La Liga Getafe. Eugen ima na telesu veliko zanimivih tetovaž. Oglejmo si jih in pomene za njimi.

Eugen Polanski

1. Tetovaža obraza

Tetovaža: Na levi rami Eugena je tetovaža moškega obraza.

Pomen: Tetovaža moškega na rami je bojevnik in nosi čelado, ki jo je mogoče delno videti. Tetovaža mu pomaga s svojo močjo in pogumom na terenu.

2. ‘Viseča mreža in 19’ tetovaža

Tetovaža: Na zgornji strani leve podlakti je tetovaža viseče mreže, vezane med dvema palmama. Številka 19 je tetovirana tudi pod visečo mrežo.

Pomen: Viseča mreža je nekaj, kar mu je res všeč in si je želel oblikovati tetovažo. Visečo mrežo ali, kot pravi v nemščini, “Hängematte” je mogoče videti tudi v njegovih objavah in zgodbah na Instagramu. Viseča mreža predstavlja njegovo sprostitev po igri. Medtem ko je govoril o tem, ali bi bil spet odprt za igranje v Španiji ali v tuji ligi, je dejal: »Tudi pri skoraj 32 letih se še vedno počutim kot igranje nogometa, moje telo to še vedno počne. Želim igrati še naprej. Če pa poleti ne pride nič primernega, se moram le uležati v viseči mreži. ” in se smejal. 19 na roki predstavlja številko dresa, ki ga je dobil v sezoni 2005/2006 za Borussia Mönchengladbach. Naslednjo sezono pa je dobil dres št.

3. Tetovaža ‘Mir’

Tetovaža: Tetovaža s črnilom, ki dvigne prva dva prsta, je tetovirana na notranji strani njegove leve podlakti.

Pomen: Tetovaža geste z roko predstavlja simbol miru.

4. Tetovaža ‘Sonce in ponudba’

Tetovaža: Na desni rami nekdanjega igralca je tetovaža sonca. Obstaja tudi citat, tetoviran nad in pod soncem. Na hrbtni strani desne nadlakti je tetovaža rožnatega cvetja.

5. Tetovaža ‘Dice and Ace’

Tetovaža: Na desni roki blizu komolca je tetovirana kartica Ace of Hearts. Tik ob kartici je tetovirana kocka, ki prikazuje številko 3.

Pomen: Tetovaža karte in kocke je skupaj s citatom, ki si je bil tetoviran na podlakti.

6. Citat na desni roki

Tetovaža: Na strani desne podlakti je natisnjen citat, ki se glasi:Spiele die Karten, wie das Leben sie dir gibt“.

Pomen: Citat na njegovi roki je v nemščini in grobo pomeni: “Igrajte na karte, ki vam jih daje življenje, kar je interpretacija slavnega citata” Igrajte na karte, ki ste jih dobili “. Tetovaža citata in Ace of Hearts predstavlja, kako od vsega kar najbolje izkoristi in preboli vse, kar mu življenje vrže.

7. Tetovaža ‘Rose’

Tetovaža: Eugenov desni biceps vsebuje tetovažo rožnega cveta.

8. Ženska tetovaža

Tetovaža: Na notranji strani Eugenove desne podlakti je portret ženske. Ženska ima v ozadju tudi tetovirana velika krila in oblake.

Pomen: Ženska tetovaža na roki je portret njegove žene, Karoline, narejen v obliki angela. Tatu kaže, kako zelo jo ima rad in kako blagoslovljen se počuti. Par ima tudi tri otroke.

9. Imena in diamanti tetovaža

Tetovaža: Na levi strani igralčevega telesa je ena najpomembnejših tetovaž zanj. Na njegovem levem prsnem košu so skupaj z imeni “Karolina, Luca in Tim” tetovirane besede “Bog vas blagoslovil”. Imena so obdana tudi z diamanti in skupaj sestavljajo skupino.

Pomen: O Eugenovi družini je zelo malo znanega, saj svoje zasebno življenje rad zadržuje v zasebnosti, a o njem razkrivajo tudi njegove tetovaže. Tatu na strani njegovega telesa predstavlja ljubezen do žene Karoline in njegovih sinov Luce in Tima. Diamanti predstavljajo, kako so njegova družina diamanti, ki jih je imel v življenju, njegova družina pa je zanj vse. Ime njegovega tretjega sina lahko najdete tudi na njegovem telesu, kot boste kmalu izvedeli.

10. ‘Angel’ tetovaža

Tetovaža: Na hrbtni strani igralca je tetovaža angela v obliki križa. Angelov vrat je zvit navzdol in njegova krila so vidna za rokami, raztegnjena z njimi. Telo angela je tetovirano vzdolž hrbtenice.

Pomen: To je prva tetovaža, ki si jo je Eugen naredil pri 18 letih. Tetovažo je naredil njegov prijatelj Jörn Elsenbruch in izbral je obliko križa, da bi angel tetoviral, saj je simbol njegove vere. Tatu je interpretacija, kako je Jezus žrtvoval svoje življenje, da bi rešil človeštvo.

11. ‘Milian’ tetovaža

Tetovaža: Ime “Milian” je tetovirano na levi strani prsnega koša, tik pod njegovo ključno kostjo.

Pomen: Ime na prsih je ime njegovega tretjega sina Miliana Polanskega. Tatoo predstavlja, kako zelo ga ljubi in tudi ostalo družino. Med pogovorom v intervjuju je povedal, kako jih, če doseže kakšen gol, posveti svojim otrokom.

Obstaja še ena tetovaža, ki jo Eugen trenutno dobiva na levi roki, tik pod obrazom bojevnika. Tetovaža še ni končana, vendar je to objavo objavil na Instagramu in jo dražil. Tatoo si pridobiva iz studia Magic Moon Tattoo. Objavo si lahko ogledate spodaj.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Nov projekt v teku….😜😜 umetnost Cheffe👌🏽 ✌🏽 #magicmoon #tattoo #cheffe #erkelenz #najboljšitattoos #ink #inked #tattoojunkie #thankyouschuch @magicmoongermany

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Eugen_Polanski (@e.pola_nski19) dne 12. junija 2017 ob 10:16 PDT