Tetovaže

11 tetovaž Dereka Barnetta in njihov pomen

Derek Anthony Barnett je ameriški profesionalni nogometaš, ki igra v nacionalni nogometni ligi za Philadelphia Eagles. Iz Univerze v Tennesseeju so ga izbrali leta 2017. Derek ima zaradi svoje vere in navdiha veliko zanimivih tetovaž na telesu. Oglejmo si jih in raziščimo pomene za njimi.

Derek Barnett

1. Tetovaža ‘Hands’

Tetovaža: Igralčevo desno ramo vsebuje tetovažo dveh rok z belim golobom, ki lebdi nad njimi pred oblakom. Ozadje ima tudi žarke sijaja, ki se razprostirajo po rami.

Pomen: Tetovaža rok, ki ščitijo golobin let, je simbol upanja in zaščite. Prav tako je najpogostejši simbol nedolžnosti.

2. Tetovaža “Jezus Kristus”

Tetovaža: Na zgornji desni roki je tetovaža obraza Jezusa Kristusa.

Pomen: Tetovaža predstavlja versko prepričanje igralca, torej krščanstvo, poleg tega, da je trden vernik Jezusa Kristusa in njegovih blagoslovov.

3. Tetovaža ‘lev’

Tetovaža: Na hrbtni strani zgornje desne roke je tetovaža obraza leva.

Pomen: Lev je simbol moči in prevlade, zato se Derek vidi kot tak, ki ga je pripeljal do tetoviranja zveri na svojem telesu.

4. Tetovaža ‘Rose’

Tetovaža: Na desni podlakti je tam, kjer se njegov komolec zloži, tetovaža rožnega cveta. Besede “Psalm 118: 6” so tetovirane tudi na njegovi nadlakti.

Pomen: Rose je simbol ljubezni, romantike in naklonjenosti. V Psalmu 118: 6 je zapisano: »Gospod je z menoj; Ne bo me strah.

   

Kaj mi lahko naredijo preprosti smrtniki? ” to kaže na Derekovo predanost svoji veri in zaupanje v Gospoda.

5. Tetovaža ‘Wing’

Tetovaža: Na notranji strani desne podlakti je tetovirano zapleteno krilo.

6. Tetovaža ‘Angel’

Tetovaža: Na notranji strani desne podlakti je tudi tetoviran angel s križem, ki je tetoviran nad angelom. Angel kleči in moli.

Pomen: Tetovaža angela molitve predstavlja angela varuha. Derekova tetovaža angela je simbol vodstva in zaščite.

7. Tetovaža ‘vitez’

Tetovaža: Na zunanji strani Derekove desne podlakti je tetovaža viteza. Vitez drži tudi dolg meč.

Pomen: Tetovaža viteza na njegovem telesu je simbol časti, poguma in zvestobe.

8. Oblikovanje na levi roki

Tetovaža: Obstaja še ena tetovaža, ki pokriva večino njegove leve nadlakti, ki vsebuje oblake, in pod njo tetoviran citat.

9. Tetovaža ’96 in Crown ‘

Tetovaža: Na notranji strani njegove leve podlakti je številka, 96 tetoviranih na njej skupaj s krono blizu nje.

Pomen: Številka 96 predstavlja številko dresa Dereka Barnetta, ki jo nosi za Philadelphia Eagles.

10. Tetovaža ‘Besede’

Tetovaža: Na notranji strani njegove leve podlakti je beseda “Laugh”, tetovirana na njej skupaj s tetovažo maske z velikim nasmehom.

11. Tetovaža ‘Krog in črke’

Tetovaža: Na hrbtni strani leve nadlakti vsebuje krožno tetovažo skupaj s tremi zvezdami, ki so tetovirane v njej. Pod krogom je še ena tetovaža črk “P in X”.

Pomen: Zvezde v krogu so simbol rasti. Zvezde predstavljajo njegove dosežke, oblikovanje pa je navdihujoča tetovaža, da se za dosego svojih ciljev bolj potrudi.

Na Derekovem telesu je še ena tetovaža, ki je še nikoli ni predstavil. Ko je govoril o najbolj navdihujoči tetovaži, ki jo je imel na svojem telesu, je razkril, da ima na hrbtu tetovažo za mamo, podrobnosti o katerih želi obdržati zase.