Tetovaže

11 tetovaž Demetrija Harmona in njihov pomen

Demetrius Harmon, znan tudi pod umetniškim imenom MeechOnMars, je ameriški YouTuber in igralec. Svojo kariero je začel kot prvošolec v srednji šoli in objavljal videoposnetke na Vine in YouTube, ki temeljijo na smešnih in nerodnih trenutkih v njegovem šolskem življenju. Leta 2016 je ustanovil tudi svojo lastno blagovno znamko The Golden Life Clothing.

Njegovo telo pokriva veliko zanimivih črnil. Oglejmo si jih in pomene za njimi.

1. Tetovaža ‘Srce in ime’

Tetovaža: Na levem delu trebuha je oris srca, ki se združi z utripom srca in nato izgovori ime Sarah. Tu so tudi datumi, “XII.VII.LXI” in “XII.IV.XIV”, tetovirani pod celotno zasnovo.

Pomen: Tetovaža na prsih predstavlja njegovo ljubezen do tete Sarah. Datumi predstavljajo dan njenega rojstva in dan njene smrti, 12.7.61 – 12.4.14. Svojo tetovažo je na svojem Twitterju pokazal skupaj z napisom: »Leta 2014 je umrla moja teta. Bila je moj oboževalec št.1 Vedno me je navijala, ne glede na to, kaj sem naredil. “

2. Levja tetovaža

Tetovaža: Harmonov levi pecec ima tudi majhno risbo leva. Poleg leva je tudi tetovaža lista.

Pomen: Levova tetovaža je risba Simbe, ki jo je Rafiki narisal v filmu Levji kralj. List, ki je tetoviran ob risbi, predstavlja cikel življenja ter spremembo in rast v življenju.

3. Tetovaža Ribe

Tetovaža: Demetrius je pozneje dodal dve krožni ribi na levem delu trebuha, ki se pojavljata v in okoli njegovih drugih tetovaž. V bližini njegove bradavice je tetoviran tudi majhen cvet. V bližini njegovega ramena je tetovirana jata ptic z oblaki v ozadju, ki zapolnijo prazen prostor.

Pomen: Tetovaža dveh rib na njegovem trebuhu predstavlja njegov sončni znak, Ribe. Demetrius se je rodil 1. marca 1998.

4. Tetovaža mačka in medved

Tetovaža: Igralčeva leva rama ima na sebi tetovažo mačke skupaj z medvedom, ki igra kitaro. Oba imata nad glavo tudi halo obroče. Pomen: Harmon je na svojem Twitterju zapisal svojo tetovažo: “Angeli mačka in medveda, ki predstavljajo mojo prababico in dedka.”

5. Tetovaža ‘Memento’

Tetovaža: Igralčeva leva rama ima besede: »Memento More. 555 ”na njem tetovirano, na levi strani zgornjega dela hrbta pa je tetoviran padli moški.

Pomen: Tatoo je poklon, ki ga je dobil, ko je umrl Mac Miller. Na svojem Twitterju je zapisal: “nova tetovaža, posvečena macu millerju, a tudi opomnik na smrtnost zame”

6. Tetovaža ‘drevo’

Tetovaža: Na levi nadlakti je tetovirano veliko drevo.

Pomen: Harmon je to tetovažo pokazal skupaj z mačko in medvedom na rami. Na Twitterju je zapisal: »Angeli mačka in medveda, ki predstavljajo mojo prababico in dedka. In drevo predstavlja ljubezen @_TaylorHarmony ”

7. Tetovaža ‘Scroll’

Tetovaža: Tik ob drevesu je zvitek z napisom: “Zelo te ljubim, teta Sarah”.

Pomen: Tetovaža predstavlja njegovo ljubezen do tete Sarah, ki je umrla leta 2014.

8. Tetovaža ‘Silhouette’

Tetovaža: Na levem bicepsu je silhueta moškega, ki meditira pred oranžnim ozadjem. Na notranji strani komolca, tik pod drevesom, je tetovirano srce.

9. Tetovaža ‘Wing’

Tetovaža: Harmon ima tudi na levem bicepsu tetovirano krilo.

Pomen: Tetovaža krila na njegovem bicepsu predstavlja svobodo.

10. Tetovaža ‘kerubin’

Tetovaža: Na levem delu zgornjega dela hrbta je tetoviranih nekaj kerubov. Kerubini letijo okoli tetovaže padlega človeka.

11. Besedna tetovaža

Tetovaža: Na desni strani zgornjega dela hrbta je tetovirana beseda “إن شاء الله”.

Pomen: Tetovaža besede na hrbtu je arabsko za Inshallah. Beseda predstavlja Božjo voljo in izraža prepričanje, da se nič ne zgodi, če Bog tega ne želi in da njegova volja nadomešča vso človeško voljo.