Tetovaže

11 tatujev skavta Taylor-Comptona in njihov pomen

Scout Taylor-Compton je ameriška igralka, ki se je skozi leta pojavljala v različnih TV vlogah in filmih. Najbolj znana je po vlogah v noči čarovnic in noči čarovnic II kot Laurie Strode ter tudi po vlogi Lite Ford v filmu The Runaways (2010). Scout je zapela tematsko pesem za svoj film iz leta 2001 Chicken Night, svoj glas pa je posnela tudi za filme, kot je The Core. Zaradi svoje povezanosti in slave s grozljivkami je znana tudi kot kraljica krikov. Skavt ima po vsem telesu veliko zanimivih črnil. Poglejmo si tetovaže, ki jih ima na svojem telesu, in pomene za njimi.

Skavt Taylor-Compton

1. Puzzle Piece Tattoo

Tetovaža: Njen vrat, tik za desnim ušesom, ima na sebi tetovažo črnega sestavljanke.

Pomen: Scout je to tetovažo naredil za svojega takratnega fanta Samuela Larsena in zanj tvitnil: “ti si moj kos sestavljanke, ljubezen moja”

2. Tetovaža Mickey Mouse

Tetovaža: Scoutov vrat za levim ušesom vsebuje majhno silhueto tetovaže glave Mickeyja Mousea.

Pomen: Scout je velik oboževalec Disneyja in obožuje Mickeyja Mousea, zato se je odločila, da si to tetovažo prilepi na telo.

3. Tetovaža z vilicami

Tetovaža: Na levi strani hrbta je majhna tetovaža vilice.

Pomen: Scout je velik oboževalec Disneyjeve male morske deklice in si je to prikazal na hrbtu. V filmu Ariel vilice označuje za “dinglehopperja”, saj je takšno stvar videla prvič in jo uporablja za ščetkanje las.

4. Tetovaža neskončnosti in črt

Tetovaža: Na notranji strani levega zapestja je tetovaža simbola neskončnosti. Stranska stran zapestja vsebuje tudi tetovažo štirih črt.

Pomen: Scout si je med snemanjem filma The Runaways skupaj s Kristen Stewart dobil te ujemajoče se tetovaže.

5. Potrditveno polje Tattoo

Tetovaža: Notranja stran njene desne noge vsebuje majhno tetovažo potrditvenega polja na njej.

6. Tetovaža pesmi

Tetovaža: Na levi strani njenega zgornjega dela hrbta je tetovirana pesem, ki se glasi: »V teh telesih bomo živeli, v teh telesih bomo umrli. Kjer vlagate svojo ljubezen, vlagate svoje življenje. ” Nato po premoru v vrsti “vsak, ki misli, da je sonce čista sreča / nikoli ni plesal v dežju.” Potem pa po kratkem premoru pridejo vrstice “Darlin ‘, forever is long, long time / in time has way to changein’ things”

Pomen: Vrstica: »V teh telesih bomo živeli, v teh telesih bomo umrli. Kjer vlagate svojo ljubezen, vlagate svoje življenje. ” je iz njene najljubše pesmi Mumford and Sons, Prebudi mojo dušo. Vrstice na koncu, “Darlin ‘, forever is a long, long time / and time has way to changein’ things” prihajajo iz enega njenih najljubših Disneyjevih filmov, The Fox in The Hound.

7. Ljubezen, dekle in križni tatu

Tetovaža: Skavtski levi biceps vsebuje tetovažo besede “LJUBEZEN”. Na notranji strani leve podlakti je tetovaža z majhnim križem. Na notranji strani leve podlakti je tetovaža deklice z rjavim črnilom.

Pomen: Križ predstavlja verske poglede igralke. Tetovaža deklice na notranji strani podlakti je tetovaža Ariel iz Male morske deklice.

8. Tetovaža slonovskih odtisov

Tetovaža: Sprednji del njene leve noge, tik nad gležnjem, vsebuje tetovažo slonovih odtisov.

Pomen: Skavt je velik ljubitelj živali in tudi misli, da so sloni fascinantna bitja, zato si je to tetovažo nadela na telesu. Na svoj Instagram je naložila tetovažo z napisom: “Ko ljubim bitje, se nikoli ne ustavim … nov slonov kos.”

9. Tetovaža svetilke

Tetovaža: Na levi strani njenega telesa je velika in zapletena tetovaža svetilke, na kateri je tetovirano besedilo “Time Of My Live”.

Pomen: Scout si je s to tetovažo poklonil enega svojih najljubših filmov vseh časov, Dirty Dancing as Time of My Life je naslov ene najbolj znanih pesmi iz filma.

10. Zaobljuba in besedna tetovaža

Tetovaža: Na srednjem prstu njene desne roke je tetovaža z besedami “Moja zaobljuba tebi”. Na strani prstanca njene desne roke je napisana beseda “bayummm”, ki je nekoliko zbledela.

Pomen: Bayummm je vzdevek, ki ga je nekoč imenovala bivši Samuel.

11. Ptica in tetovaža z imenom

Tetovaža: Na hrbtni strani njenega vratu je tetovaža silhuete ptice skupaj z imenom “Samuel”, tetovirano nad njo.

Pomen: Scout je s to tetovažo pokazala svojo ljubezen do svojega takratnega fanta Samuela Larsena.