Tetovaže

10 tetovaž in njihov pomen Hayley Williams

Hayley Nichole Williams je ameriška pevka, tekstopisec, poslovna ženska in glasbenica. Je glavna vokalistka glasbene skupine Paramore. Hayley je s svojo pesmijo sodelovala s številnimi izvajalci, Letala ft. Bob dosegli vrh lestvice. Pesem je postala tako znana, da je izdala drugi del iste pesmi, ki je vseboval nove verze Boba in Eminema. Hayley Williams ima na telesu lepo število črnil, poglejmo, kaj so in kaj imajo.

Hayley Williams

1. Tetovaža ‘Knuckles’

Tetovaža: Hayleyin levi kazalec, srednji in prstan ima tetovažo črnih škatel.

Pomen: Ta tetovaža je bila narejena za prikrivanje začetne tetovaže, CEG, ki jo je imela od svojega bivšega, Chada Gilberta. Na začetnicah je imela tetovirane škatle, ker jih preprosto ni hotela več gledati.

2. ‘Zobje in AL ‘tetovaža

Tetovaža: Obstaja tetovaža iz črte, ki spominja na dva zoba z razmikom med njima na levem zapestju Hayley. Poleg tetovaže so črke AL.

Pomen: Zobje so postali logotip, ki je bil med turnejo predstavljen na enem od njihovih albumov, “After Laugh”. AL pomeni tudi album Paramore, After Laughter.

3. Avto tetovaža

Tetovaža avtomobila Hayley Williams

Tetovaža: Tam je tetovaža avtomobila “Mirthmobile” iz Waynovega sveta, ki se zabija v vrtnico na sprednji strani njene desne noge.

Pomen: Hayley in njena sestra sta to ujemajočo tetovažo naredila na njeno sestro, Ericin 18. rojstni dan.

4. Tetovaža ‘ovojnica in križ’

Tetovaža: Obstaja rdeča in črna tetovaža roke, ki drži ovojnico in trakove na desnem stegnu Hayley. Tik pod to tetovažo je črnilo trdnega črnega križa.

Pomen: Hayley je tetovažo razložila z besedami: »Če želimo početi tisto, kar imamo radi, pogrešamo tiste, ki jih imamo radi. Pisma na dolge razdalje in telefonski klici ter karkoli, da razdalja izgine! To mi pomeni. ” Križ predstavlja Hayleyjeva verska prepričanja. Hayley je med razlago črnila, ki ga je dobila leta 2010, dejala: “Moja vera je edina stvar, ki mi nikoli ne uspe”

5. Tetovaža „TCB“

Tetovaža: Črke TCB so na hrbtni strani pevkine leve roke tik nad komolcem skupaj s strelo.

Pomen: TCB pomeni “Takin ‘Care of Business”. TCB je bil moto Elvisa Presleyja in njegove skupine TCB. Hayley je to tetovažo dobila, ker je Elvis njen idol.

6. Tetovaža ‘Citat in srce’

Hayley-Williams-Arm-tattoo

Tetovaža: Hayley ima na notranji strani levega zapestja napis s citatom: »Poudarite pozitivno / odpravite negativno«.

Pomen: To so vrstice iz pesmi Johnnyja Mercerja, “Ac-Cent-Tchu-Ate the Positive”, ki je ena izmed priljubljenih Hayley.

7. Tetovaža ‘Cvetje’

Hayley-Williams-cvet-tetovaža

Tetovaža: Na levi strani Hayleyinega telesa je tetovaža cvetja.

Pomen: Hayley je tetovažo razložila z besedami, da tetovaža predstavlja njo in njene dve sestri, Erico in McKaylo. 

Rekla je, ”Predstavlja mene in moje 2 sestri. Vsak edinstven, a še vedno raste skupaj. “

8. Tetovaža ‘Logo’

Tetovaža: Na notranji strani levega zapestja je tetovaža logotipa, ki je škatla s tremi črtami.

Pomen: Logotip je za njeno skupino Paramore, vrstice pa predstavljajo tri člane, Hayley, kitarista Taylor Yorka in basista Jeremyja Davisa. Vsi člani skupine imajo to ujemajočo se tetovažo.

9. ‘WARPED!’ Tetovaža

Tetovaža: Obstaja tetovaža oblaka s strelo in beseda, WARPED! nad črnilom, za ušesom.

Pomen: Hayley je to tetovažo dobila v spomin na nevihto na Cleveland Warped Tour.

Rekla je: »Moj <3 za popačeno turo. (minus vse grozljive skupine letos). Pred dvema letoma smo v Clevelandu skoraj umrli v nevihti na Warped !!! naši oboževalci pa so obtičali in nas čakali vsaj eno uro. Vseeno smo nadaljevali in odigrali enega najbolj zabavnih sklopov celotne turneje. Tako nepozabno. Letos nas je Warped presenetil v Clevelandu. Vreme je bilo popolno. Želel sem nekaj, kar bi me spomnilo na nekaj mojih najboljših izkrivljenih spominov. Po tistem zame ne bo več tatov “tour/bro”! “

10. Tetovaže ‘gleženj’

Tetovaža: Na notranji strani desnega gležnja je tetovaža srca s pikami na njem. Tik nad srcem so črke HHT. Nad srcem je tetovaža roza britvice, zavita v transparent, ki se glasi: “OBRIJ ME”

Pomen: Srce in črke, HHT pomenijo Hurting Hearts Tour. Tetovaža Razorblade je opomnik o njenem potovalnem življenju.

Napisala je: “Na nogi imam to tetovažo” opomnik “. Nekakšen poklon mojim dnevom na turnejah in življenju kot eden od fantov. Piše “obriši me” na čedni majici … ampak mislim, da tokrat ne bo pomagalo! “